Psyche
Jouw weekhoroscoop #8
Psyche
Jouw weekhoroscoop #10
Psyche
Jouw weekhoroscoop #4
Psyche
Jouw weekhoroscoop #6
Psyche
Jouw weekhoroscoop #7
Psyche
Jouw weekhoroscoop #5
Psyche
Jouw weekhoroscoop #11
Psyche
Jouw weekhoroscoop #9
Psyche
Jouw weekhoroscoop #13
Psyche
Jouw weekhoroscoop #3
Psyche
Jouw weekhoroscoop #52
Psyche
Jouw weekhoroscoop #51
Psyche
Jouw weekhoroscoop #2
Psyche
Jouw weekhoroscoop #49
Psyche
Jouw weekhoroscoop #49
Psyche
Jouw weekhoroscoop #47
Psyche
Jouw weekhoroscoop #48
Psyche
Jouw grote jaarhoroscoop #2018
Psyche
Jouw weekhoroscoop #50
Psyche
Jouw weekhoroscoop #41
Psyche
Jouw weekhoroscoop #40
Meer bekijken
  1. Psyche
  2. › ›
  3. Jouw weekhoroscoop #12
Psyche

Jouw weekhoroscoop #12

Daar is-ie weer: de weekhoroscoop. Waterman, je denkt waarschijnlijk dat je nog steeds je vlezige vinger in de pap hebt, maar nee. Dit hebben de sterren deze week voor jou in petto.

19-3-2018 08:00
Door Nathalie Kriek

What's up this week?     

Vissen

19 februari - 20 maart
Soms denk je dat je moe bent, maar eenmaal in bed ben je klaarwakker en begint het: insomnia! Even lezen nog. Dorst! Glaasje water pakken. Draaien, woelen. Plassen. Weer terug naar bed. Telefoon checken. Nog meer dorst. Wijn! Bloody hell! Tegen de tijd dat de wekker gaat, val je net in slaap. Compleet ruk natuurlijk. Maar helaas, even niets aan te doen. Overdag weet je jezelf gelukkig wel weer snel te herpakken, dus blijf niet in je nest liggen. Geen ziekmelderij! Rond een uur of elf 's morgens ben je namelijk weer helemaal het Visje en de avond erop maf je gewoon weer het klokje rond. Op je werk doen zich nu geen bijzonderheden voor, maar dat is slechts stilte voor de storm. Er zit een enorme piek aan te komen, dus zorg dat al je werkzaamheden zijn gedaan voordat je straks een hele lading nieuwe opdrachten over je uitgestort krijgt. Dan heb je in ieder geval je handen vrij! De vrije tijd die je nu nog hebt, kun je beter besteden aan je gezin, goede vriend(inn)en en naaste familie. Dat schiet er straks namelijk ook flink bij in.

Ram

21 maart - 19 april
Je zit boordevol energie en ideeën. Je zou bergen kunnen verzetten, als je pruim niet zo vastgeplakt zat aan je bureaustoel. Zoveel werk te doen, iedere dag! Probeer je vrije tijd zoveel mogelijk te besteden aan gezellige, creatieve, positieve dingen. Daar krijg je energie van! De balans tussen werk en ontspanning is (nog steeds) een beetje zoek en dat begint je steeds meer op te breken. Hoogste tijd om hier nu echt eens verandering in te brengen. Geen woorden, maar daden! Niet alleen op het persoonlijke vlak kun je wel wat aanpassingen gebruiken, ook je huis is toe aan wat verbeteringen hier en daar. Een nieuw kleurtje zus, een ander tegeltje zo. Kleine dingen kunnen al een groot verschil maken. Binnen het gezin is het momenteel wat rommelig. Bonje met de één, hommeles met de ander. Het gaat allemaal nergens over natuurlijk, maar toch. Het houdt je bezig. In de liefde ben je horny as hell. Geef gerust toe aan je behoeften. Rare wensen? Welnee. Alleen maar heel bijzonder! Laat je gaan Ram, je partner is er blij mee. Of je one night stand. Ook goed.

Stier

20 april - 21 mei
Je lichamelijke conditie is prima. Zelfs na een nachtje doorhalen zit je zo weer in de plooi. Helaas heb je hier in de slaapkamer weinig aan momenteel, daar gebeurt namelijk weinig deze week: fifty shades of shit. Nou ja, je kunt niet alles hebben. In je werk of op school heb je nu juist wél weer geluk. Je behaalt prima resultaten. Trek alles naar je toe, zoveel je kan. Dit is hét moment om alles naar je hand te zetten en je zin te krijgen. Hoewel je in sociaal opzicht nogal kunt blunderen, is er gelukkig geen man overboord. Eigenlijk heb je helemaal niemand nodig nu. Je gaat lekker je gang en wat een ander hier nu wel of niet van vindt, zal je een big ass sausage zijn. Wat je wel teleurstelt, is dat een afspraak met een goede vriendin wordt afgezegd of uitgesteld. Indien er sprake was van familieperikelen, kun je nu verbetering verwachten. Geschillen worden bijgelegd; er wordt weer lekker gelikt en gelijmd. Nou ja. Beter dan ruzie. Speel het spelletje maar gewoon mee, kan jou het schelen.

Tweelingen

22 mei - 20 juni
Die hele sliert meelopers die achter je reet aan zwabbert, doet je ego meer kwaad dan goed. Jij hebt nu het meest aan iemand die dwars tegen je ingaat en je eens goed vertelt waar het op staat. Je hebt inzichten nodig, geen jaknikkers. Een goede discussie op zijn tijd is goud waard. Dat biedt niet alleen nieuwe perspectieven met het oog op je omgeving, maar zeker ook nieuwe inzichten in jezelf. En dat is geen overbodige luxe: je bent jezelf de laatste tijd namelijk een beetje kwijtgeraakt in alle populariteit. Buut Tweeling! Gevonden! Ha fijn, je bent er weer. Met beide beentjes op de grond. Je voelt je ook meteen helemaal zen. Zenuwen verdwijnen en stress neemt af. In de liefde is het oppassen geblazen. Tenminste, als je niet zwanger wilt worden. Je bent nu extra vruchtbaar, dus houd Willie Wortel maar even op veilige afstand! Ben je wel toe aan grut, grijp dan nu je kans. Om de dag flink van wippenstein en daarna een half uur op je rug blijven liggen met je benen in de lucht, voor het inwendige wildwaterbaaneffect. Beschuit met muizen verzekerd!

Kreeft

21 juni - 22 juli
Over de liefde kunnen we kort zijn: dat gaat nu ronduit top! Daarnaast besteed je enorm veel tijd en aandacht aan je werk. Of je nu hogerop probeert te komen of aan het rondkijken bent naar iets nieuws, het houdt je flink van de straat. Je scrollt elke vacaturesite drie keer door, verstuurt een shitload aan sollicitaties of bent als een malle aan het leren. Je kunt je nu beregoed focussen, dus maak hier gebruik van! De enige afleidende factor momenteel is die mobiele fanfare in je tas (zet toch eens uit dat ding!). Hard werken wordt uiteindelijk altijd beloond, dus al blijft het gewenste resultaat nog even uit, houd vol! Na een mindere periode op financieel gebied trek je langzaam maar zeker je saldo weer uit de rode cijfers. Mede dankzij een onverwacht extraatje ben je bijna weer helemaal boven Jan. Probeer vanaf nu je uitgaven beter aan te passen aan je budget, dat scheelt de komende tijd een hoop gedoe. Ondertussen dwalen je gedachten steeds vaker af naar de komende zomervakantie. Waar gaat de reis naartoe? Leuk om je alvast een beetje te oriënteren. Een waterrijk gebied is dit jaar de vakantiebestemming bij uitstek voor Kreeftjes.

Leeuw

23 juli - 22 augustus
Leeuwen die verwikkeld zijn in rechtszaken of te maken hebben met andere juridische kwesties, kunnen rekenen op een goede afloop. Ook Lions die druk aan het solliciteren zijn maken een goede kans om te worden aangenomen. In de liefde gaat het ook allemaal lekker voor de wind. Jullie lachen wat af en in de slaapkamer is het ook al Circus Renz. Hangt je mossel er florissant bij? Check! Fris gemaaid konthaar? Check! We willen natuurlijk geen afknappers. 'Het' kan op elk moment gebeuren, dus be prepared! Op financieel gebied heb je niets te klagen. Er zit zelfs een leuk extraatje in. Wees echter niet al te impulsief in het uitgeven van je geld. Dikke kans dat je over een poosje iets veel leukers tegenkomt en je spijt hebt dat je je euro's niet iets langer hebt vastgehouden. Je bent sowieso een beetje een Snelle Jelle deze week. Nul geduld. Alles moet gisteren. Vooral op financieel gebied. Kan niet, Leeuw. Sommige dingen hebben gewoon wat meer tijd nodig. Hoe harder je de boel probeert te forceren, hoe harder je op je laadklep gaat.

Maagd

23 augustus - 22 september
Als je vorige maand iemand hebt leren kennen waarvan je dacht dat dit hem weleens zou kunnen zijn, steken nu de twijfels alweer de kop op. Dit komt niet in de laatste plaats door die ene ex, die maar in je hoofd rond blijft spoken. En het feit dat je moeder hem niet zo tof vindt, helpt ook niet echt mee. Misschien moet je er gewoon niet zoveel over nadenken en gewoon wat meer je gevoel volgen. Dus wanneer de gedachte 'wat is het eigenlijk toch een zakkenwasser' zomaar uit het niets bij je opkomt, probeer dit dan niet teveel te analyseren. Gewoon kappen met die hap. Reis je vaak met het OV, dan ondervind je nu veel (irritante) vertraging. En wil je wat kilootjes kwijt, dan is nu een goed moment om er eens even flink tegenaan te gaan. Wees wel voorzichtig met rauwkost. Een komkommertje mag natuurlijk best. Radijsje, ook oké. Maar overdrijf het niet. Voor je het weet dondert er een lawine uit je wak. Probeer vooral door het drinken van water en kruidenthee zoveel mogelijk afvalstoffen kwijt te raken via je inwendige zuiveringsinstallatie. Je nieren, blaas en lever hebben nu veel vocht nodig om de boel lekker door te kunnen spoelen. Pappen en nathouden!

Weegschaal

23 september - 22 oktober
Je zit al een stuk lekkerder in je vel dan vorige maand. Wel ben je nog wat snel gestrest. Dé oplossing voor een gespannen geest en een verkrampt lichaam is natuurlijk een heerlijk geurend, uitgebreid, warm bad. Een lekker ontspannend maskertje op je bakkes en relaxen maar! Een van de redenen van je lichtelijk overspannen reactie, is de slakkengang waarmee je collega's zich op de werkvloer voortbewegen. Traag als dikke derrie. Vooral dat futloze wicht schuin tegenover je. Niet te doen gewoon. Jij gaat drie keer zo snel en dus word je ook met drie keer zo veel werk opgezadeld. Wel ja, trap maar vol, die agenda. Weegschaal werkt het allemaal wel weg. Daar valt niet tegenop te baden. Zeg er gerust wat van, als het echt te gortig wordt. In de liefde ben je door dit alles een beetje prikkelbaar. Waar je je onschuldige lief afblaft, lucht je je hart bij een goede vriendin. Blijf vooral ook met je partner praten, hij zal zeker begrip hebben voor de situatie. Weegschalen die nog geen vaste relatie hebben, daten er lustig op los, maar een serieuze kandidaat zit er nog niet echt tussen. Waak op financieel gebied voor gladjakkers die je ergens in proberen te luizen. Diefstal of oplichterij: zó geen zin in! 

Schorpioen

23 oktober - 21 november
Op het gebied van werk merk je nu langzaam maar zeker een toename van nieuwe mogelijkheden. Ze komen als het ware vanzelf naar je toe gezeild. De kans dat je voor een van deze nieuwe functies weer de boeken in zult moeten duiken is groot, maar dit zie je juist als een uitdaging. In je huidige functie krijg je meer werk aangeboden, hetgeen je in financieel opzicht ook al geen windeieren zal leggen. Gelukkig kun je het qua gezondheid allemaal wel aan. Zolang je plezier houdt in je werk geeft het je juist energie, in plaats van dat het je energie kost. Hoewel je meestal blaakt van het zelfvertrouwen, zijn er nu wel wat puntjes waar je je onzeker over kunt voelen, met name op het gebied van je looks. Als dit regelmatig terug blijft komen, is het misschien een idee om je te laten adviseren door een vriendin met styling skills of je coole gay friend die alles weet van skin care. Of iemand anders die weet waar hij of zij mee bezig is. Aan vetkussentjes, zwembandjes en love handles kun je vooral zelf iets doen. Cut the Chocolonely!

Boogschutter

22 november - 21 december
Hoewel je jezelf graag centraal stelt, ben je soms ook juist iemand die - haast letterlijk - kruipt voor anderen. Het is altijd het een of het ander. Of het is miss Ego, of het is de geest uit Alladins Wonderlamp met zijn 'your wish is my command'. Nu is het moment om voor eens en voor altijd balans aan te brengen in het begrip 'geven en nemen'. In plaats van alles of niets, doe je er verstandig aan van alles een beetje te doen. Dit om te voorkomen dat je jezelf tijdens je geefmanie volledig uitput en je tijdens je neemperiode transformeert in een complete tor. Op je werk verloopt alles fijn. Leuk contact met je collega's ook, niet onbelangrijk. In de liefde is het wat onrustig, maar niet zorgwekkend. Veel discussies, maar stiekem ben je hier juist dol op. Zolang je in het gelijk wordt gesteld, natuurlijk. Gelukkig is dit nu ook het geval; Sagittarius trekt aan het langst eind. Vrijgezelle Boogschutters bevinden zich op liefdesgebied in een speeltuin. Alle toestellen zijn leuk, maar allemaal voor even. Hop, van de schommel naar de draaimolen (weer even terug naar de schommel) en via het klimrek door naar de wip wap. Weeeh!

 

Steenbok

22 december - 19 januari
Te veel (werk)stress kan nu leiden tot venijnige hoofdpijn. Probeer wat meer creativiteit aan te brengen in je planning. Meer vrije tijd, meer etappes, minder hooi. Ga op tijd naar bed en pak, indien mogelijk, zoveel mogelijk zonnestraaltjes op een dag. Het liefst terwijl je niets doet met je ogen dicht of je favoriete broodje naar binnen schuift. (Niet in een keer doorslikken, je bent geen pelikaan: kauwen!) Op sociaal gebied staat je familie momenteel bovenaan. Veel kneuterige gezelligheid met papa en mama, schuddebuikende lol met je broers en zussen en misschien zelfs een afspraak met een verdwaalde neef of nicht staan op het programma deze week. Een ongeluk ligt in een klein hoekje. Dit kan variëren van verstuikte hoeven tot een gebroken pols. Je bent veel te druistig en te gehaast momenteel. Doe een beetje rustig. Voor je het weet raken je benen in de tist en lig je in een vormeloze hoop onderaan de trap. In de liefde worden de onenigheden die tussen jullie speelden (en als kwakken plakstront bleven hangen) eindelijk uitgepraat en opgelost. Nou, nou, dat werd tijd!

Waterman

20 januari - 18 februari
Alles wat nu in je carrière gebeurt, gaat een beetje buiten je om. Je denkt waarschijnlijk dat je nog steeds je vlezige vinger in de pap hebt, maar nee. Je hebt even geen enkele invloed op deze ontwikkelingen. Je zult de dingen nu gewoon moeten afwachten en alles even op zijn beloop moeten laten. Wat je wél kunt doen is heel hard denken dat alles goed zal verlopen en er weer nieuwe mooie dingen op je pad zullen komen. Gedachtekracht is sterker dan je denkt. Onzin? Baat het niet, dan schaadt het niet. (Eat that! Gortdroge wetenschappers!) Maar hoor! Wat is dat voor geloei? Ach, dat zijn die oude koeien die je weer eens met alle macht uit de sloot probeert te sjorren. Gepasseerd station, Waterman. Geweest! F*cking hell, je lijkt wel een uil die zijn nek 270 graden draait tijdens het achterom kijken. Pak liever een goed boek. Of begin aan die nieuwe cursus die al een poosje op je to-do-lijst staat. Je zuigt nu alle informatie die je leest op als een spons. Je concentratie is nu juist één van je superkrachten. Use it!

Gerelateerd

Geen probleem!
&C maakt gebruik van cookies. Als je verder leest, ga je daarmee akkoord. Meer info »

We love cookies

Deze website maakt gebruik van cookies.
Geen probleem!

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse.

Wanneer je gebruik blijft maken van andc.tv gaan wij ervan uit dat je hiermee akkoord bent. In onze privacy voorwaarden vind je een beschrijving van al onze cookies.