Psyche
Jouw weekhoroscoop #8
Psyche
Jouw weekhoroscoop #5
Psyche
Jouw weekhoroscoop #13
Psyche
Jouw weekhoroscoop #12
Psyche
Jouw weekhoroscoop #7
Psyche
Jouw weekhoroscoop #6
Psyche
Jouw weekhoroscoop #10
Psyche
Jouw weekhoroscoop #4
Psyche
Jouw weekhoroscoop #3
Psyche
Jouw weekhoroscoop #9
Psyche
Jouw weekhoroscoop #51
Psyche
Jouw weekhoroscoop #52
Psyche
Jouw weekhoroscoop #2
Psyche
Jouw weekhoroscoop #49
Psyche
Jouw weekhoroscoop #48
Psyche
Jouw grote jaarhoroscoop #2018
Psyche
Jouw weekhoroscoop #50
Psyche
Jouw weekhoroscoop #49
Psyche
Jouw weekhoroscoop #47
Psyche
Jouw weekhoroscoop #42
Psyche
Jouw weekhoroscoop #46
Meer bekijken
  1. Psyche
  2. › ›
  3. Jouw weekhoroscoop #11
Psyche

Jouw weekhoroscoop #11

Daar is-ie weer: de weekhoroscoop. Ram je hebt een chronisch gebrek aan vrije tijd. De hoogste tijd om het roer om te gooien!  Tweelingen, het is tijd om op werkgebied wat meer ballen te tonen. Dit hebben de sterren deze week voor jou in petto.

12-3-2018 08:00
Door Nathalie Kriek

What's up this week?     

Vissen

19 februari - 20 maart
Hoewel je strontverkouden bent en je je haast een wandelende nier hoest, gaat het op financieel gebied meer dan goed. De flappen euro's komen in zwermen op je af. Het enige wat je hoeft te doen is je handen ophouden. Of een schepnet. Maar echt, zonder gekheid: je gaat als een malle. Als je graag iets voor jezelf wilde beginnen, of plannen had om een partnerschap met iemand aan te gaan, is nu het uitgelezen moment om serieuze stappen te ondernemen. Alles wat je nu begint of weet op te zetten, heeft een grote kans van slagen. Vrijgezelle Vissen blijven voorlopig ook nog even single, dus als je nu een date hebt gepland, kun je die net zo goed skippen. Wordt niks! De gebonden Vissen laten zich weer eens lekker voor het karretje van hun lieveling spannen. Met frisse tegenzin, maar toch. Een klusje hier, een karweitje daar, boodschapjes doen, vleerhondensoep koken met gestoomde bijenkorf 'omdat hij dat zo lekker vindt', je lijkt wel gek. De Chinees op de hoek is ook gewoon open hoor. Doei. 

Ram

21 maart - 19 april
In de liefde gaat het fijn. Jullie ondernemen samen leuke dingen en halen mooie herinneringen op. Over weemoed gesproken, stiekem verlang je nog weleens terug naar de tijd dat alles nog rustiger was en een stuk langzamer ging. Maar ja, je zit nu eenmaal niet in een aflevering van 'Groeten uit 1984'. Je zult voor jezelf dus echt keuzes moeten maken. Je wordt namelijk doodgegooid met goedbetaalde klussen, extra werk en lucratieve aanbiedingen. Het daarbij horende extra inkomen is natuurlijk meer dan welkom, maar aan vrije tijd heb je momenteel chronisch gebrek. Op dat gebied heerst er zogezegd armoede. Misschien is het toch niet zo'n gek idee om wat werkzaamheden te laten vallen? Zonder dat je het merkt zijn er inmiddels behoorlijk wat mensen die enorm tegen je opkijken. Helaas wekt dit ook de nodige jaloezie op. Blijf je vooral bescheiden en behulpzaam naar je omgeving opstellen, dan behoud je de gunfactor, hetgeen weer goed voor je kan uitpakken in de nabije toekomst. Alsof je nog niet genoeg te doen hebt, komt er namelijk nog veel meer op je af. Zoek dekking!

 

Stier

20 april - 21 mei
Met het oog op je goede voornemens omtrent beter en gezonder eten, zit je deze week helaas in een flinke dipsaus. Je gaat je te buiten aan broodjes shoarma, döner, friet en andere vette derrie die alles behalve goed voor je is. Hoppa! Grote kwakken mayo erbij, het kan niet op. Dat kleine beetje lichaamsbeweging dat je krijgt, zet ook al geen zoden aan de dijk. Het roer moet echt om, Stier. Wat is jouw echte leeftijd? Ook in de liefde gaat het een beetje stroef. Jullie zullen allebei toch wat water bij de wijn moeten doen om al te veel onenigheid te voorkomen. Je bent minder snel geïrriteerd dan anders, maar een beetje koppig ben je nog wel. Gelukkig krijg je steeds meer ruggengraat en boeit het je exact niets wat anderen van je denken. Deze houding brengt een enorm gevoel van vrijheid bij je teweeg. Op financieel gebied doe je het prima. Je inkomsten en uitgaven zijn perfect met elkaar in balans. Er is zelfs ruimte om jezelf eens flink te verwennen. Bijvoorbeeld met een mooi nieuw kledingstuk of een fijne make-uplijn. Ga in ieder geval voor iets dat je niet kunt opeten!

 

 

Tweelingen

22 mei - 20 juni
Je gezondheid is even een aandachtspuntje momenteel. Eigenlijk is het weer het oude liedje: gezond eten, op tijd naar bed en niet te veel feesten. Je kent het wel toch? 'Schijt aan de buren en daar gaat-ie nog een keer!' Dát dus even niet voorlopig. Hop, in het gareel! Er staan wel een paar nieuwe vriendschappen voor de deur. Deze mensen hoef je echter niet per se te leren kennen met zes flessen wijn achter je kiezen. Toch? Op financieel vlak doe je het oké. Alles gaat zijn gangetje, dus het doorvoeren van radicale veranderingen is (nog) niet nodig. Qua werk zit je met een dilemma. Blijven zitten waar je zit of elders opnieuw beginnen, met bijbehorend onderste-tree-salaris. Je zou er in het begin zeker op achteruitgaan. Aan de andere kant is plezier in je werk hebben ook een vorm van rijkdom. The choice is yours! In de liefde heeft je partner momenteel weinig te vertellen. Gek genoeg pikt hij het wel van je en blijft hij er opvallend kalm onder. Wellicht heeft hij gewoon even geen zin in gedoe. En gelijk heeft hij.

 

Kreeft

21 juni - 22 juli
Je wilt alles tegelijk. Je bedoelingen zijn top, maar de uitvoering is natuurlijk minstens zo belangrijk. Niemand kan zes dingen tegelijk doen zonder permanent slaapgebrek op te lopen. Misschien is het beter om een stappenplan te maken, het belangrijkste eerst te doen en vervolgens het rijtje af te werken. Op die manier houd je het het langst vol en is de kans op succes het grootst. Iemand in je omgeving probeert je met roddels of slinkse trucjes te manipuleren of je ongemerkt tegen iemand op te zetten. Trap er niet in, blijf bij je eigen gevoel. Op zakelijk gebied doe je er verstandig aan twee keer na te denken voor je iets ondertekent, je ergens voor inschrijft of ergens administratiekosten voor betaalt. Je wordt uitgekleed waar je bij staat (financieel dan)! In de liefde gaat alles voor de wind. Jullie maken het gezellig thuis en je krijgt hem ook nog zover dat hij met jou naar een triest, jankerig wijvenprogramma kijkt. Ach, zolang hij zijn biertje maar krijgt en je tijdens het tv kijken lekker bij hem komt zitten, zijn voeten masseert en met zijn joystick speelt zal het hem worst wezen. 

 

 

Leeuw

23 juli - 22 augustus
Je bent een beetje wispelturig. Ad hoc besluit je zomaar het één, om vervolgens direct het ander te doen. Er is geen peil op te trekken, maar als je partner er iets van zegt, ben je op je teentjes getrapt en heeft hij het gedaan. Waar maakt hij zich nu helemaal druk om? Kans om het uit te leggen krijgt je lief niet: Loekie is 'm alweer gepeerd! Deze week staat in het teken van beweging. Dingen doen, reizen, sporten, je horizon verbreden, kortom: jezelf ontwikkelen op elk gebied. In financieel opzicht rijzen de kosten ook. De pan uit vooral! Daarbij ben je geneigd anderen dingen te beloven die je eigenlijk niet kunt geven. Niet omdat je niet wilt, maar om het simpele feit dat je het nu gewoon even niet kunt missen. Kies gewoon even lekker voor jezelf. Qua tijd, qua geld, qua alles. Op het gebied van gezondheid, zit er mogelijk een bezoek aan de huisarts - of misschien zelfs de specialist - in. Geen zorgen, de kans is groot dat je ervan opknapt. Als je doktersbezoek tot gevolg heeft dat je het vanaf volgende week even rustiger aan moet doen, zal je dit gewoon ook wel even nodig hebben. Druktemaker...

 

 

Maagd

23 augustus - 22 september
Op dit moment heeft je carrière de hoogste prioriteit. Afspraakjes met je partner moeten maar even wachten en ook je andere plannen zet je met liefde even in de ijskast. First things first! Voor geldzaken maak je echter wel graag wat extra tijd vrij. Er is nog genoeg te doen. Denk hierbij aan de belastingaangifte, een gesprek met de bank of zelfs het uitbrengen van een bod op een aantrekkelijk huis dat zomaar voorbijkomt. Auto verkopen? Nu is een perfect moment. Waarschijnlijk krijg je er meer voor dan je hoopte. De dollartekens in je ogen geven kennelijk licht, want iemand die dat heeft opgemerkt belooft je dat je snel en gemakkelijk pegels kunt verdienen als je met hem in zee gaat. Neem dit niet zomaar klakkeloos aan. Cash maken gaat nooit snel en makkelijk. Je moet er keihard voor werken of je bent gigantisch de pielemuis. Hoe dan ook staat vrijwel de hele week in het teken van werken en geld verdienen. Hè, gezellig.

 

Weegschaal

23 september - 22 oktober
Je geld wappert deze week alle kanten op, behalve in de richting waar je er het meest aan hebt: in je knip of op de bank. Alles is mooi, apart, gezellig, decoratief, stylish, fleeky en leuk voor de heb. Uiteindelijk staat je hok vol en is je rekening leeg. Je werkgever vindt je een topper, maar eigenlijk heb je liever dat hij aan het einde van de maand een paar tientjes extra naar je overmaakt. Helaas is dit niet het juiste moment om opslag te vragen. Je baas deelt momenteel liever duimen uit dan dikke stack. Nou ja, sommige broodheren geven hun personeel nooit een compliment, dat is ook niet aardig. Dan nog maar een tandje harder werken of je rijke, krenterige broer even lief aankijken. Verder denk je vaak terug aan vroeger en krijg je plotseling behoefte om weer eens iemand te spreken uit die tijd. Wat let je? De sociale media staan vol met gasten uit de vorige eeuw! Je sociale leven raast sowieso nog steeds door. Knettergek word je ervan. Tijd om de deur even dicht te doen, Weegschaal. Op het nachtslot ook meteen. En dievenklauw erop. Rust!

 

 

23 oktober - 21 november
In de liefde kun je iemand behoorlijk krenken. Het zou iemand kunnen zijn die een poging waagt je te versieren, maar het zou ook zomaar je eigen kloris kunnen zijn. Niet zo handig, Scorpio. Tijd voor een goedmakertje. Al is het alleen maar om van het gezeik af te zijn. En wie wat bewaart, die heeft wat! Het geld dat je de laatste tijd hebt gespaard, komt je nu goed van pas. Geheel onverwacht val je met je neus in de boter: een mega-aanbieding! Helemaal je smaak en precies binnen je budget. Lachen! Een bezoek aan de tandarts blijkt mee te vallen. Heb je kinderen, dan houden ze je deze week flink van de straat. Elke dag is er wel wat. Gedonder op school, griep, gejengel, gezuig, getreiter, gejank: om gek van te worden. Gelukkig zijn er ook nog leuke dingen. De (eerste) zwemles, gym, voorlezen, knutselen, tekenen en heel veel knuffelen! Hoe dan ook: druk! Je batterij opladen kan pas in de avonduren of in het weekend. Maak zeker gebruik van deze rustmomenten, je hebt ze meer nodig dan je misschien denkt, maar dat merk je pas als straks je hele accu leeg is. Probeer dat voor te blijven.

 

 

Boogschutter

22 november - 21 december
Op je werk ga je als de brandweer. Alles verloopt lekker vlot en er is geen probleem zo groot of je weet het in een handomdraai op te lossen. Ging het altijd maar zo soepel. Heerlijk, de tijd vliegt! Voor je het weet is het weer weekend en hebben jij en je lief alle tijd voor elkaar. Lekker kneuterig samen ontbijten, koffie drinken, tv kijken, de hond uitlaten of wat dan ook. Samen boodschappen doen is deze week echter een minder goed idee. Hoe rap je ook ging de afgelopen dagen, zo traag slof je nu door de paden van de supermarkt. Je lief heeft absoluut geen geduld voor gekeutel met etiketten. Om gekissebis te voorkomen: laat hem thuis. Of bind hem buiten even aan de fietsenstalling. Op financieel gebied geef je iets te snel geld uit aan iets waarvan je achteraf spijt hebt. Waarschijnlijk omdat de kwaliteit tegenvalt. Doe dus liever geen impulsaankopen, maar lees eerst zorgvuldig de reviews en bekijk op je gemak waar het artikel nu het goedkoopst wordt aangeboden. Ondanks alle voorzorgsmaatregelen doe je er ook verstandig aan het bonnetje te bewaren. (Op een plek waar het nu eens niet zoekraakt!)

 

 

Steenbok

22 december - 19 januari
Eyebrow issues! Gatverdamme! Je hebt nog liever een pukkel op je kin dan ongelijke wenkies. Zet je wekker op tijd deze week, want de kans is groot dat je er boven je ogen een zooitje van maakt met je slaperige kop. Kwast zoek? Puntenslijper weg? Dat kan er ook allemaal nog wel bij. In het ergste geval moet je wachten tot de drogist opengaat om nieuwe gear te halen. Te laat op je werk? Dat moet dan maar! Afgezien van dit geknoei, gaat verder gelukkig alles lekker voor de wind. Op het werk loopt alles gesmeerd en ben je de dr. Phil van de afdeling. Logisch ook wel, want op het gebied van mislukte relaties en kloterige vriendschappen met types met een weeffout, ben je natuurlijk wel dé ultieme ervaringsdeskundige. Qua financiën kom je zomaar uit het niets op een oplossing voor een bepaald probleem waar je mee kampte. In de liefde is het ook al manengeur en rozenschijn. Wat wil je nog meer? Eh, dat je hartenlap zijn mobiel eens uitzet tijdens het eten. Ja. Dat zou wel fijn zijn, eigenlijk. En dat je er ook gewoon even in mag scrollen en swipen, wanneer het jou blieft. Dus dat.

 

 

Waterman

20 januari - 18 februari
In je werk ben je toe aan (weer) iets nieuws. Het is hierbij echter wel belangrijk dat je niet over één nacht ijs gaat, anders krijg je natte sokken. Prima om alles naar je toe te harken, maar doe dat wel pas wanneer je zeker weet wat je wilt. Straks krijg je het ook nog namelijk. Your dreams are china in your hand! Op het financiële vlak ben je vooral bezig plannen te maken die in verband staan met je carrière. Misschien wil je halve dagen - of gewoon helemaal stoppen met - werken, misschien wil je ergens in investeren? Wat betreft de liefde kan je schattebout wat jou betreft wel een paar nachtjes op de bank vertoeven. Heerlijk, het hele bed voor jou alleen! Languit, diagonaal, als een rolmops in het dekbed gevouwen. Weelde! Maar dat zeg je natuurlijk niet, dus liggen jullie 's avonds toch weer snurkend en stinkend naast elkaar onder de klamme lappen. Welterusten schat. Ja. welterusten. Sweet dreams. Over dromen gesproken, boek nu alvast een zomervakantie naar een droombestemming. Een plek met veel water. Meren, zeeën, zwembaden. En cocktails.

 

 

Gerelateerd

Geen probleem!
&C maakt gebruik van cookies. Als je verder leest, ga je daarmee akkoord. Meer info »

We love cookies

Deze website maakt gebruik van cookies.
Geen probleem!

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse.

Wanneer je gebruik blijft maken van andc.tv gaan wij ervan uit dat je hiermee akkoord bent. In onze privacy voorwaarden vind je een beschrijving van al onze cookies.