Psyche
Jouw weekhoroscoop #11
Psyche
Jouw weekhoroscoop #5
Psyche
Jouw weekhoroscoop #8
Psyche
Jouw weekhoroscoop #3
Psyche
Jouw weekhoroscoop #9
Psyche
Jouw weekhoroscoop #6
Psyche
Jouw weekhoroscoop #7
Psyche
Jouw weekhoroscoop #12
Psyche
Jouw weekhoroscoop #4
Psyche
Jouw weekhoroscoop #13
Psyche
Jouw weekhoroscoop #51
Psyche
Jouw weekhoroscoop #52
Psyche
Jouw weekhoroscoop #2
Psyche
Jouw weekhoroscoop #50
Psyche
Jouw weekhoroscoop #49
Psyche
Jouw grote jaarhoroscoop #2018
Psyche
Jouw weekhoroscoop #49
Psyche
Jouw weekhoroscoop #48
Psyche
Jouw weekhoroscoop #47
Psyche
Jouw weekhoroscoop #46
Psyche
Jouw weekhoroscoop #45
Meer bekijken
  1. Psyche
  2. › ›
  3. Jouw weekhoroscoop #10
Psyche

Jouw weekhoroscoop #10

Daar is-ie weer: de weekhoroscoop. Steenbok, jouw thema deze week is: doe het lekker zelf! En Ram, het is tijd voor een nieuw begin. Dit hebben de sterren deze week voor jou in petto.

05-3-2018 08:00
Door Nathalie Kriek

What's up this week?     

Vissen

19 februari - 20 maart
Iemand in je vriendenkring (of uit je vage zwaaikennissenbestand) kan van nut zijn in je huidige baan of bij het vinden van nieuw werk. Mogelijk kun je wel een gunst van iemand gebruiken of heb je ergens een kruiwagen nodig. Mocht dit het geval zijn, durf hem of haar dan ook gerust - en vooral direct - om hulp of advies te vragen. Met oppervlakkige, niet gemeende slijmerij kom je deze week geen streep verder. Straight to the point: dat wordt zeker gewaardeerd! Het is sowieso een goede week voor je financiën. Nieuwe klussen komen in vliegende vaart op je af, evenals extra overwerk, waar jij geen hekel aan hebt. In de liefde is er sprake van gezeur in de trant van 'ik zie je zo weinig', 'waar ga je heen?' en ‘hoe laat kom je thuis'? Onderweg stuur je één zoet appje. Direct daarna zet je gewoon je mobiel uit. 'Stik, batterij leeg!' Opgelost.

Ram

21 maart - 19 april
Het is tijd voor een nieuw begin. Hoewel doorzettingsvermogen niet je sterkste kant is, is de kans groot dat je dit keer wél je doelen zult bereiken. Dit zal voornamelijk betrekking hebben op het persoonlijke vlak, want op zakelijk gebied ben je nog een beetje aan het dubben over hoe en wat. Stoppen met sommige werkzaamheden, jezelf specialiseren in een bepaalde discipline, wel of niet alles wat je doet rond blijven trompetteren op sociale media, etc. Wat je ook beslist, bedenk wel dat alles valt of staat met een goede planning. En die is, zoals je weet, nogal belabberd. Desondanks lopen de euro's nog steeds binnen en zit het met je relatie ook wel snor. Je lief draagt je op handen. Je bent nog steeds zijn prinsesje. Of de heks waar hij geen 'nee' tegen durft te zeggen, vul zelf maar in. Hoe dan ook, je hoeft maar een kik te geven en hij doet het voor je. Wanneer je hem blijft waarderen en zo nu en dan ook iets lolligs voor hem doet, blijft het allemaal netjes in balans.

Stier

20 april - 21 mei
Je opleiding of werk is nog steeds een flink aandachtspunt voor je. Wel is het nog belangrijker dan voorheen dat je het ook echt leuk vindt wat je doet. Jezelf elke dag weer tegen heug en meug naar de zaak zeulen, daar heb je dus echt geen zin meer in. Mocht je dit gevoel herkennen, maar er nog niets mee hebben gedaan, is het nu wellicht een goed moment om daar verandering in te brengen. Je dagen zitten sowieso behoorlijk vol met verschillende afspraken, activiteiten en andere reut, daarom is het essentieel om geen energie te verlummelen. Houd je niet bezig met zaken die er eigenlijk niet toe doen, dat houdt je alleen maar op. Staan er nog bepaalde aankopen op je wish list, zorg dan dat je deze gedaan hebt voor 23 maart. Daarna wordt het namelijk wat moeilijker op financieel gebied en zal je tijdelijk met een wat meer benepen budget moeten zien rond te komen.

Tweelingen

22 mei - 20 juni
Qua werk heb je niets te klagen momenteel. Dat je het toch doet, heeft vooral te maken met het feit dat je het gewoon lekker vindt om af en toe te zeiken. Maar goed. Het is jouw leven, jouw vel. Hoewel het in de liefde rustig lijkt, komt hier eind van de week verandering in. Dan is het hek weer eens aardig van de dam in Huize Tweeling. Niet zozeer omdat jullie op elkaar uitgekeken zouden zijn, maar vooral omdat jullie allebei een beetje wispelturig zijn in deze periode. Zó staan jullie allebei met je jas en schoenen aan klaar om weg te gaan, zó staat je lief daar in zijn eentje voor jandoedel en lig jij alweer lang en breed in je kangoeroehuispak onder een dekentje op de bank. Verwarrend! Qua gezondheid heb je last van stress. Dit komt mede door je financiële situatie, die momenteel niet optimaal is. Dan heb je nogal eens de neiging om je af te reageren. Voornamelijk - heel bijzonder - op degenen die er het minst aan kunnen doen.

Kreeft

21 juni - 22 juli
In financieel opzicht zou je er deze week al behoorlijk op vooruit kunnen gaan. Buitenlandse webshops - die je in eerste instantie argwanend doorscrolt - zouden hier wel eens flink aan kunnen bijdragen! Dus: als de sodemieter een PayPalaccount aanmaken en je slag slaan! Blijf hierbij wel je intuïtie gebruiken (en de reviews lezen). Flessentrekkers heb je natuurlijk overal. Verder bestaat de kans dat je zomaar extra geld krijgt of vindt. Of dat je erachter komt dat je recht blijkt te hebben op een of ander potje, kannetje, kruikje of wat dan ook. Op het gebied van gezondheid doe je er goed aan je spieren lekker soepel te houden. Een complete work-out met behulp van resistance bands zou deze week echt perfect zijn voor jou. Vraag ernaar in the gym of ga thuis lekker in de weer met een bundel zelf aangeschafte elastieken. Met behulp van YouTube kom je een heel eind! In de liefde zijn er wat kleine dingetjes die je van het hart moeten. Voor de draad ermee, komt goed!

Leeuw

23 juli - 22 augustus
Je staat bekend als gul en loyaal en hier wordt door bepaalde mensen dan ook flink misbruik van gemaakt. Natuurlijk is het fijn om een ander te kunnen helpen, maar niet als die ander 'Lepe Loetje' is. Blijf hierin vooral je hart volgen. Personen die dichterbij je staan (als in 'familie en vrienden') zullen je niet om geld vragen; zij hebben waarschijnlijk al meer dan genoeg aan jouw nuttige inzichten en bruikbaar advies. Hoe goed je een ander ook tot steun kunt zijn, zelf zit je even flink met je handen in het haar. Je eigen 'hol' begint namelijk steeds meer op een heus museum te lijken. Je kunt niets weggooien; alles heeft sentimentele waarde. Tijd om te ontprullen, Leeuw! Natuurlijk hoeft niet alles weg, maar wees eerlijk, het leeuwendeel was eigenlijk zes jaar geleden al klaar voor de kringloop. Of de kliko. Als je klaar bent met de grote opruiming, kun je met het oog op je persoonlijke reiniging direct door naar de spa voor een fijne detoxkuur - en dito massage. Of doe zelf thuis een sapkuurtje.

Maagd

23 augustus - 22 september
Love is in the air! De single Maagden maken deze week kans op een romantische date. Mits je jezelf niet al te jaloers opstelt en niet alles wat de ander op social media zet - in negatieve zin - op jezelf betrekt, heeft deze prille liefde echt wel kans van slagen. Gebonden Maagden beleven deze week mooie momentjes met hun eigen lief. Mogelijk wordt je hulp gevraagd door een familielid die even in de lappenmand zit. Griep, een ongelukje of ander ziek of zeer maakt dat hij of zij momenteel ietwat afhankelijk is. Gelukkig ben je in een goede bui en bied je graag even de helpende hand. Met de nadruk op 'even'. Desondanks wordt je welwillendheid zeer op prijs gesteld. Op financieel gebied heb je behoorlijk de wind in de rug. Laat je echter niet te veel meevoeren door deze flinke woei. 'Wind mee' doet de haren woest wapperen (voor je ogen ook!), waardoor je sommige dingen niet meer zo scherp ziet. Met andere woorden: hardlopers zijn doodlopers. Zo heb je iets, zo heb je niets.

Weegschaal

23 september - 22 oktober
Cut the crap! Het laatste waar jouw hoofd nu naar staat is oeverloos geouwehoer. Een goed gesprek? Misschien. Mits er voldoende ruimte is om je emoties kwijt te kunnen, want man, man, man, wat zitten een aantal dingen je hoog. Spuien die hap! Over die vreselijke buurtheks, die met haar uilenkiek continu voor het raam staat te kijken wat je doet, welk gerecht er op je bord ligt en wie er bij je op bezoek komt. Over je moeder, die serieus denkt dat je nog vier bent. Over je broer, die zich nog steeds te beschermend (en te bemoeizuchtig) naar je opstelt. En naar je vriendje(s). En... en... en...! Grote kans dat er een hele sliert oud zeer mee naar boven komt, compleet met tranen en snot, maar dat is dan maar zo. Je kunt het maar kwijt zijn. Op sociaal gebied krijg je het steeds drukker, waardoor ook de sociale verplichtingen toenemen. Hier kun je gerust gezellig gehoor aan blijven geven, maar -  let op het springen van de lintworm! - over een week of twee ben je alles en iedereen méér dan spuugzat.

23 oktober - 21 november
Op financieel gebied is het even bagger met een rietje. Je wordt niet op tijd (terug)betaald, je salaris laat op zich wachten, je loopt tegen onverwachte kosten aan of er zijn andere dingen aan de hand waardoor het allemaal net niet lekker loopt. Eventuele communicatie hierover verloopt eveneens zo traag als dikke stront. Desondanks zal deze periode uiteindelijk meer dan goed gecompenseerd worden. Op de een of andere manier versterkt het je financiële inzichten en biedt het je duidelijkheid omtrent bepaalde twijfels op dit gebied. Daarbij is er - waarschijnlijk volgende week - een aardig 'extraatje' te verwachten in de vorm van een fijne aanbieding of een mooi cadeautje. In de liefde verloopt alles wat meer gesmeerd. Klef en Bef in het bos, Klef en Bef op het strand, Klef en Bef all over the place. Helemaal verliefd weer. Zo cute. Vrijgezelle Schorpioenen zien alles en iedereen door een roze bril. Verliefd op de liefde, waarschijnlijk, want op de persoon in kwestie zijn ze snel weer uitgekeken. What's new...

Boogschutter

22 november - 21 december
Je bent nu vooral gericht op je thuissituatie. Alles wat in en om je huis handelt en wandelt heeft je volle aandacht. Soms is dat heel gezellig, maar soms heb je er ook je fikken vol aan! Iedereen weet je dan ook geheid te vinden deze week. Een klusje hier, een praatje daar. Toch geniet je ervan om in het middelpunt te staan en bied je de anderen graag een luisterend oor of helpende hand. Inclusief jezelf, want op de een of andere manier word je in deze periode overvallen door melancholie. Oude gebeurtenissen passeren - uit het niets - zomaar weer de revue. Dingen die jou vroeger enorm konden raken, zie je nu - dankzij jouw door de jaren heen verkregen wijsheid - in een heel ander perspectief. Je bent in staat een en ander geheel anders te interpreteren en misschien zelfs (met een beter gevoel dan voorheen) naast je neer te leggen. Op financieel gebied gaat het nog steeds goed, maar de laatste week van maart staat je op dit vlak een behoorlijke domper te wachten. Dan weet je dat alvast.

Steenbok

22 december - 19 januari
Doe het lekker zelf! Dat is het thema deze week. Van alle kanten krijg je de klussen om je oren. De meeste karweitjes betreffen je eigen hut, maar dat wil natuurlijk nog niet zeggen dat je het ook leuk vindt om te knutselen. Je haat het. Toch zal je je ertoe moeten zetten, want eerlijk, je hebt de zaken lang genoeg voor je uitgeschoven. Uit de mouwen, die klauwen! Voor sommige taken heb je misschien wat hulp nodig, dus trek hem maar even flink aan zijn oor, die handige harry. Wanneer alles is gedaan zal je moe zijn, maar ook voldaan. Lekker alles weer knap en klaar. Als je vrienden of familie hebt die wat verder weg wonen, is de kans groot dat je een logee krijgt. Heb je al wat oudere kroost (of een dorstige vent die lekker gaat stappen het weekend), dan is het mogelijk dat er een slaapfeest bij je plaatsvindt of dat er iemand op je bank blijft maffen. In dat geval doe je er verstandig aan paal en perk te stellen aan hun alcoholgebruik. Je bent net klaar met klussen!

Waterman

20 januari - 18 februari
Je bent momenteel vooral gericht op je financiën. Niet dat het slecht gaat, integendeel! Wel krijg je plotseling nieuwe ideeën over wat je met je geld zou kunnen doen. Gebonden Watermannen krijgen hierbij steun van hun partner. Dit kan zijn in de vorm van advies, een financiële bijdrage, applaus of gewoon een instemmend 'ja, moet je doen'. Hoe dan ook staat hij achter je. Verder zijn er wat mensen met wie je graag in contact zou komen, maar je zoekt nog een goede ingang. Een spontaan mailtje (desnoods via Instagram of Facebook) waarin je je bewondering uit, zou zomaar het begin kunnen zijn van een nieuwe, fijne connectie. De persoon in kwestie zou wel eens toegankelijker kunnen zijn dan je denkt. Hoewel het op het fysieke vlak allemaal voorspoedig verloopt, heb je momenteel wel wat moeite met je concentratie. Leren of iets intensief lezen kun je daarom beter uitstellen tot de laatste week van maart. Dat boek van Gordon kan dus beter nog heel even wachten...

Gerelateerd

Geen probleem!
&C maakt gebruik van cookies. Als je verder leest, ga je daarmee akkoord. Meer info »

We love cookies

Deze website maakt gebruik van cookies.
Geen probleem!

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse.

Wanneer je gebruik blijft maken van andc.tv gaan wij ervan uit dat je hiermee akkoord bent. In onze privacy voorwaarden vind je een beschrijving van al onze cookies.