Muziek
Strakke driestemmige harmonieën
Kunst
Beeldcolumns om je te vermaken
Design
Healthy designs
Fotografie
Fotografie in al haar puurheid
Presenteren
Nieuwsgierig aagje
Muziek
Twee Leidse zangvogels
Mode
Upcycling van denim items
Illustratie
Illustraties van de wereld om ons heen
Muziek
Nederlandstalige SynthPop
Musical
Musical in een nieuw jasje
Fotografie
Beautiful shoots
Mode
Milieubewuste styling
Kunst
Urban Artist
Schrijven
PARADIGM.C
Fotografie
Editorial-achtige fotoseries
Kunst
Komkommermeisje tekent
Fotografie
Positieve vibes
Fotografie
Manipulatie of interpretatie?
Theater
BLOND, BLONDER, BLONDST
Kunst
Glaskunst
Fotografie
Sfeer proeven op straat
Meer bekijken
Meer bekijken
  1. Moods
  2. Fotografie
  3. Van voor naar achter de camera
Fotografie

Van voor naar achter de camera

Met haar 1.82 meter heeft ze de perfecte modellenlengte. Dit is Karin van Berkel uit ’s-Hertogenbosch ook geweest, maar ze merkte dat ze liever alle regie in handen heeft en koos daarom voor een carrière achter de schermen.

01-5-2018 09:00

Beauty
Fotografe Karin van Berkel heeft een nonchalante/stoere stijl, maar houdt tegelijkertijd ook van glitters. Tijdens haar schooljaren heeft Karin alle soorten fotografie geprobeerd maar fashion bleef echt haar ding. Inmiddels heeft ze toch afstand genomen van fashion en is ze zich helemaal gaan storten op beauty. Karin ontwikkelt zich steeds verder en merkt dat mensen dat waarderen; ‘je weet waar je over praat en je laat dat ook zien’. Via social media of persoonlijk.     

Oma
Karin is op haar oma’s boerderij opgegroeid waar ze al snel op jonge leeftijd fotoshoots ging houden met haar vriendinnetjes met een wegwerpcamera. Portretten maken zat er al heel vroeg in. Gezichten vindt Karin heel interessant; ‘iedereen heeft een gezicht maar toch zijn ze allemaal zo verschillend’. De interesse in mode kwam wat later, toen Karin fashion/beauty magazines kreeg van haar moeder ter inspiratie.  

Dromen
Ooit hoopt ze voor een groot make-up merk te werken. ‘Urban Decay lijkt me heel gaaf, maar MAC of NARS cosmetics is ook niet verkeerd. Zo heb je uiteraard nog veel meer make- up merken waar ik super blij mee zou zijn, maar daarvoor zou ik naar Amerika moeten, haha!’

Meer talenten