Lianne leeft zich als illustrator graag uit om alle catwalk looks so sassy mogelijk op papier te zetten. Ze houd van wilde lijnen en kleur. Dingen hoeven niet perfect te zijn. Als illustrator maakt ze ontwerpen voor op producten en artprints, maar ze werkt ook voor diverse bedrijven en magazines die illustraties nodig hebben.

">
Schrijven
Woorden zonder opsmuk die dansen op muziek
Illustreren
Disney krijgt serieuze concurrentie
Illustreren
Heerlijke illustraties van StudioSilvana
Fotografie
Grenzen vervagende fotografie
Muziek
Multi(zang)talent Jackie Lou
Fotografie
Geven & Nemen - Foto's met een verhaal
Dans
Harold Luya in nieuwe experimentele voorstelling
Muziek
Lizzy van den Herik heeft een stem van goud
Fotografie
Bezielende food, travel & lifestyle fotografie
Fotografie
Modefotografie in een ander licht
Kunst
Te gekke mixed media collage-art
Fotografie
Verhalende campagnes recht uit een film
Mode
Draagbare kunst van TOS gallery
Illustreren
Het kinderboek over jezelf zijn: Meneer Blubber
Fotografie
Pure portretten zonder poespas
Kunst
Vrouwelijk, elegant en altijd fashionable
Dans
Dynamische beeldtaal voor iedereen
Fotografie
Portretten met een ziel
Fotografie
Jouw stad door een nieuw oog
Illustratie
Positieve en energieke illustraties
Fotografie
Glossy & edgy fashion fotografie
Meer bekijken
Meer bekijken
  1. Moods
  2. Illustratie
  3. Toffe fashion illustraties
Illustratie

Toffe fashion illustraties

Lianne leeft zich als illustrator graag uit om alle catwalk looks so sassy mogelijk op papier te zetten. Ze houdt van wilde lijnen en kleur. Dingen hoeven niet perfect te zijn. Als illustrator maakt ze ontwerpen voor op producten en artprints, maar ze werkt ook voor diverse bedrijven en magazines die illustraties nodig hebben.

16-7-2018 15:30
Tekst: Redactie

Van corporate naar creative

Na haar afstuderen is Lianne gaan werken in de zakelijke wereld. Na meer dan 5 jaar als Content Specialist en Teammanager te hebben gewerkt realiseerde ze zich dat ze haar creatieve kant een beetje verwaarloosde. Lianne begon met tekenen in de avond uren om haar hoofd een beetje leeg te maken, maar al snel werd het een soort van verslaving. Elke vrije minuut was ze aan het tekenen. “Ik merkte dat mijn illustraties goed werden ontvangen door mijn omgeving en online, dus op een gegeven moment besloot ik om er echt een focus op te leggen." In 2016 besloot ze daarom verschillende cursussen te volgen aan de University of the Arts in Londen, gecombineerd met praktische lessen om haar creatieve stijl te vinden en aan te scherpen. Inmiddels heeft ze haar eigen stijl meer dan gevonden en wordt haar werk regelmatig opgepakt door grote fashion-iconen en bladen.

 

Powervrouw

Lianne laat zich in haar werk inspireren door sterke vrouwen. Dat is haar inspiratiebron. Dat kunnen bekendheden zijn, maar ook iemand op de hoek van de straat die kracht uitstraalt. Zo probeert ze niet alleen haar liefde voor mode- en lifestyle-onderwerpen vast te leggen, maar focust ze ook op de imperfecties in de 'perfecte' wereld van vandaag, zoals online en op sociale media. “In mijn werk probeer ik altijd een soort van 'laag' aan te brengen om zo die power te vertalen.” Haar werk is een ode aan de sterke vrouw.

 

Wil jij ook zo’n power illustratie van Lianne? Op aanvraag kan ze een attribuut voor jou beschilderen. Jasje? Beker? Telefoonhoesje? You name it!

 

Meer talenten