Muziek
Strakke driestemmige harmonieën
Kunst
Beeldcolumns om je te vermaken
Design
Healthy designs
Fotografie
Fotografie in al haar puurheid
Muziek
Twee Leidse zangvogels
Mode
Upcycling van denim items
Illustratie
Illustraties van de wereld om ons heen
Muziek
Nederlandstalige SynthPop
Musical
Musical in een nieuw jasje
Fotografie
Beautiful shoots
Mode
Milieubewuste styling
Kunst
Urban Artist
Schrijven
PARADIGM.C
Fotografie
Editorial-achtige fotoseries
Kunst
Komkommermeisje tekent
Fotografie
Positieve vibes
Fotografie
Manipulatie of interpretatie?
Theater
BLOND, BLONDER, BLONDST
Kunst
Glaskunst
Fotografie
Van voor naar achter de camera
Fotografie
Sfeer proeven op straat
Meer bekijken
Meer bekijken
  1. Moods
  2. Presenteren
  3. Nieuwsgierig aagje
Presenteren

Nieuwsgierig aagje

Rotterdams presentatie talent Sam herken je aan haar warme glimlach. Met haar vrolijke houding en nieuwsgierige aard heeft ze een natuurlijke manier van interesse tonen in mensen en krijgt ze veel los.

08-6-2018 09:00

Personality
Sam is een vrolijke Rotterdamse dame. Ze is altijd bezig met het welzijn van haar omgeving. Van nature iemand die mensen wil inspireren, een boodschap mee wil geven en helpen hun passie te volgen of te ontwikkelen. Aan de andere kant wil ze het mensen naar hun zin maken en een leuke tijd geven. Een goede balans tussen entertainment en interesse. Het presenteren voor televisie en radio heeft Sam zich door de jaren heen helemaal eigen gemaakt. Zij is daarnaast een veel geboekte host voor muziek, cultuur en jongerenevenementen. Wat Sam uniek maakt? Haar energieke persoonlijkheid en het feit dat ze altijd zichzelf is. Dit maakt haar een 'personality' op zich.

 

Uniek
Wat maakt Sam nu uniek. Haar talent ligt hem in mensen op hun gemak stellen. Met een natuurlijke manier van oprechte interesse vragen stellen en altijd met de doelstelling een inspirerend gesprek te voeren. Of dit nu voor een groot publiek, concert of juist een intiem gezelschap is, dat maakt haar niet uit. ‘Ik kan nieuwe concepten bedenken op het gebied van tv, radio en events voor verschillende doeleinden en doelgroepen. Ik heb een innovatieve kijk en kan mij bewegen tussen verschillende mensen gelet op afkomst, leeftijd en klasse.’ Dat maakt Sam onmiskenbaar, zichzelf.

 

Talent in ontwikkeling
Sam is al eerder tot talent uitgeroepen. Toen ze in het host circuit van Rotterdam terecht kwam werd ze   uitgeroepen tot presentatie talent. Ze kreeg haar eigen dagelijkse personality radioshow heeft diverse tv-items gepresenteerd. Momenteel host ze nog zo’n 4 tot 6 keer per maand. Maar Sam doet niet alleen wat met haar eigen talent. Haar oog voor talent maakt dat zij een professional is in het ontwikkelen en ondersteunen van, met name, muzikaal talent. Dit doet zij voor kinderen en jongeren met een maatschappelijke doelstelling maar ook voor studenten en autodidacten die hier hun professie van willen maken. Bij het scouten en begeleiden van uitzonderlijk muzikaal talent en het bedenken en uitvoeren van nieuwe projecten (tv, radio, events), draait het volgens Sam om de balans tussen haar creativiteit, innovatietalent en het inzetten van haar brede netwerk. 

Showreel

Hosting by Sam

Meer talenten