Schrijven
Woorden zonder opsmuk die dansen op muziek
Illustreren
Disney krijgt serieuze concurrentie
Illustreren
Heerlijke illustraties van StudioSilvana
Fotografie
Grenzen vervagende fotografie
Muziek
Multi(zang)talent Jackie Lou
Fotografie
Geven & Nemen - Foto's met een verhaal
Dans
Harold Luya in nieuwe experimentele voorstelling
Muziek
Lizzy van den Herik heeft een stem van goud
Fotografie
Bezielende food, travel & lifestyle fotografie
Fotografie
Modefotografie in een ander licht
Kunst
Te gekke mixed media collage-art
Fotografie
Verhalende campagnes recht uit een film
Mode
Draagbare kunst van TOS gallery
Illustreren
Het kinderboek over jezelf zijn: Meneer Blubber
Fotografie
Pure portretten zonder poespas
Kunst
Vrouwelijk, elegant en altijd fashionable
Dans
Dynamische beeldtaal voor iedereen
Fotografie
Portretten met een ziel
Fotografie
Jouw stad door een nieuw oog
Illustratie
Positieve en energieke illustraties
Fotografie
Glossy & edgy fashion fotografie
Meer bekijken
Meer bekijken
  1. Moods
  2. Presenteren
  3. Nieuwsgierig aagje
Presenteren

Nieuwsgierig aagje

Rotterdams presentatie talent Sam herken je aan haar warme glimlach. Met haar vrolijke houding en nieuwsgierige aard heeft ze een natuurlijke manier van interesse tonen in mensen en krijgt ze veel los.

08-6-2018 09:00

Personality
Sam is een vrolijke Rotterdamse dame. Ze is altijd bezig met het welzijn van haar omgeving. Van nature iemand die mensen wil inspireren, een boodschap mee wil geven en helpen hun passie te volgen of te ontwikkelen. Aan de andere kant wil ze het mensen naar hun zin maken en een leuke tijd geven. Een goede balans tussen entertainment en interesse. Het presenteren voor televisie en radio heeft Sam zich door de jaren heen helemaal eigen gemaakt. Zij is daarnaast een veel geboekte host voor muziek, cultuur en jongerenevenementen. Wat Sam uniek maakt? Haar energieke persoonlijkheid en het feit dat ze altijd zichzelf is. Dit maakt haar een 'personality' op zich.

 

Uniek
Wat maakt Sam nu uniek. Haar talent ligt hem in mensen op hun gemak stellen. Met een natuurlijke manier van oprechte interesse vragen stellen en altijd met de doelstelling een inspirerend gesprek te voeren. Of dit nu voor een groot publiek, concert of juist een intiem gezelschap is, dat maakt haar niet uit. ‘Ik kan nieuwe concepten bedenken op het gebied van tv, radio en events voor verschillende doeleinden en doelgroepen. Ik heb een innovatieve kijk en kan mij bewegen tussen verschillende mensen gelet op afkomst, leeftijd en klasse.’ Dat maakt Sam onmiskenbaar, zichzelf.

 

Talent in ontwikkeling
Sam is al eerder tot talent uitgeroepen. Toen ze in het host circuit van Rotterdam terecht kwam werd ze   uitgeroepen tot presentatie talent. Ze kreeg haar eigen dagelijkse personality radioshow heeft diverse tv-items gepresenteerd. Momenteel host ze nog zo’n 4 tot 6 keer per maand. Maar Sam doet niet alleen wat met haar eigen talent. Haar oog voor talent maakt dat zij een professional is in het ontwikkelen en ondersteunen van, met name, muzikaal talent. Dit doet zij voor kinderen en jongeren met een maatschappelijke doelstelling maar ook voor studenten en autodidacten die hier hun professie van willen maken. Bij het scouten en begeleiden van uitzonderlijk muzikaal talent en het bedenken en uitvoeren van nieuwe projecten (tv, radio, events), draait het volgens Sam om de balans tussen haar creativiteit, innovatietalent en het inzetten van haar brede netwerk. 

Showreel

Hosting by Sam

Meer talenten