Schrijven
Woorden zonder opsmuk die dansen op muziek
Illustreren
Disney krijgt serieuze concurrentie
Illustreren
Heerlijke illustraties van StudioSilvana
Fotografie
Grenzen vervagende fotografie
Muziek
Multi(zang)talent Jackie Lou
Fotografie
Geven & Nemen - Foto's met een verhaal
Dans
Harold Luya in nieuwe experimentele voorstelling
Muziek
Lizzy van den Herik heeft een stem van goud
Fotografie
Bezielende food, travel & lifestyle fotografie
Fotografie
Modefotografie in een ander licht
Kunst
Te gekke mixed media collage-art
Fotografie
Verhalende campagnes recht uit een film
Mode
Draagbare kunst van TOS gallery
Illustreren
Het kinderboek over jezelf zijn: Meneer Blubber
Fotografie
Pure portretten zonder poespas
Kunst
Vrouwelijk, elegant en altijd fashionable
Dans
Dynamische beeldtaal voor iedereen
Fotografie
Portretten met een ziel
Fotografie
Jouw stad door een nieuw oog
Illustratie
Positieve en energieke illustraties
Fotografie
Glossy & edgy fashion fotografie
Meer bekijken
Meer bekijken
  1. Moods
  2. Design
  3. Healthy designs
Design

Healthy designs

Naomi studeerde in 2016 af als ontwerper aan de design academie in Eindhoven. Haar missie is om de mens bewust te maken over wat voeding kan doen met je gezondheid. Als ontwerper wil ze mensen inspireren om samen in dienst te staan van de gezondheid van de mens op lange termijn in plaats van winst te maken op korte termijn.

13-6-2018 08:00

Design en gezondheid
Haar design skills gebruikt ze om een brug te slaan tussen voeding en gezondheid. Concreet betekent dit dat ze samenwerkt met professionals in food en de zorg om nieuwe producten en concepten te ontwikkelen met een gezonde boodschap. Haar werk exposeert ze, net als nu hier, met als doel om andere mensen en bedrijven te inspireren met wat ze doet.  

 

Eeuwenoude wijzheid
De Chinese geneeskunde is een inspiratiebron voor Naomi. In China let men erg op hoe het eten het lichaam beïnvloedt. Zo wordt er gelet op het eten van de juiste voeding om te voorkomen dat men ziek wordt. Als er kwaaltjes opkomen, wordt de voeding aangepast om hiervan te herstellen. Om maar even Hippocrates, te quoten: “laat uw voeding uw medicijn zijn en uw medicijn uw voeding”.  

 

Chocobombes
Haar ontworpen zwangerschaps-proof-bonbons komen niet uit de lucht vallen. Naomi studeerde af in opdracht van het ziekenhuis Maxima Medisch Centrum. “Voeding speelt een belangrijke rol tijdens de zwangerschap en dat was voor mij de aanleiding om een product te ontwerpen dat zwangere vrouwen motiveert om gezond te eten en bewust maakt van de keuze voor bepaalde voeding”. Tegelijkertijd is het een manier om tegemoet te komen aan de food cravings waar je als zwangere vrouw mee te maken kunt krijgen (YES!). In samenwerking met voedingsdeskundigen uit het ziekenhuis en patisserie de Pastryclub.  Ontwikkelde ze bonbons gevuld met een gezonde boodschap. Deze ‘Chocobombes’ vertellen je op een lekkere manier welke voeding belangrijk is tijdens de zwangerschap. Voeding, gezondheid en design komen samen in één ontwerp en dat is precies de boodschap die ze wil uitdragen.

Chocobombes

Meer talenten