Muziek
Strakke driestemmige harmonieën
Kunst
Beeldcolumns om je te vermaken
Design
Healthy designs
Fotografie
Fotografie in al haar puurheid
Presenteren
Nieuwsgierig aagje
Muziek
Twee Leidse zangvogels
Mode
Upcycling van denim items
Illustratie
Illustraties van de wereld om ons heen
Muziek
Nederlandstalige SynthPop
Musical
Musical in een nieuw jasje
Fotografie
Beautiful shoots
Mode
Milieubewuste styling
Kunst
Urban Artist
Schrijven
PARADIGM.C
Fotografie
Editorial-achtige fotoseries
Kunst
Komkommermeisje tekent
Fotografie
Positieve vibes
Fotografie
Manipulatie of interpretatie?
Theater
BLOND, BLONDER, BLONDST
Fotografie
Van voor naar achter de camera
Fotografie
Sfeer proeven op straat
Meer bekijken
Meer bekijken
  1. Moods
  2. Kunst
  3. Glaskunst
Kunst

Glaskunst

Sanne Wiebring is ondernemend, soms eigenwijs en houdt van avontuur. Ze is altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en is graag onderweg. Creativiteit zit in haar bloed en door middel van haar kunst kan ze haar ideeën vormgeven. Sanne vindt het belangrijk om zichzelf te blijven ontwikkelen op meerdere vlakken, zodat ze ook kan groeien als mens.

02-5-2018 13:00

Fijne lijnen in beweging
Sanne’s talent is het vormgeven en aanbrengen van details en dat is tevens heel kenmerkend voor haar werk. De lijnen in Sanne’s schetsen zijn zó fijn, waardoor lijkt het alsof er beweging in zit. ‘De uitdaging en tevens mijn kracht is om het simpel te houden zonder dat het gaat vervelen. Je blijft maar kijken naar de fijnheid en de geslepenheid van de details. Mijn werk heeft enerzijds een vrouwelijke en elegante touch dat zich uit in alle vormen, anderzijds zijn de werken stoer omdat het is gesmolten in glas’.  

Glaskunst
Na de kunstacademie is Sanne altijd blijven illustreren en heeft ze freelance gewerkt. Vorig jaar kwam Sanne op het idee om glaskunst te gaan maken. Haar illustraties worden dan met kleine glasdeeltjes in het glas gesmolten. Vervolgens heeft Sanne verschillende galeries benaderd, waardoor ze haar eerste expositie vorige jaar in Amsterdam had. Daaropvolgend stond Sanne onder contract bij een galerie en heeft haar werk in Berlijn, Londen, Stockholm, Hamburg en in Luxemburg gehangen. Sanne is dus een echte strever!

Meer talenten