Talentstage
De eerste &C Me talenten
Over &C Me
Chantal wil jou!
Kunst
Allround Artist
Fotografie
Intiem en imperfect
Overig
Annika doet het gewoon
Kunst
CorineKrul
Schrijven
Inspirerende woorden
Kunst
Minder taboes, meer kleur
Fotografie
Exposing pictures
Film
Bewegende lichamen
Muziek
Times are changing
Illustratie
Moods & muses
Video's maken
Door het oog van de lens
Food
Koken met Paul
Mode
Tassenliefde
Fotografie
Een veelzijdige passie
Muziek
S(J)azz Leonore
Mode
Modevlogster Koster
Fotografie
Experimentele nieuwsgierigheid
Schrijven
Schrijven met emotie
Kunst
Tussen traditioneel en digitaal
Meer bekijken
Meer bekijken
  1. Moods
  2. Dans
  3. Een bezig zwaantje
Dans

Een bezig zwaantje

Het leek haar moeder zo leuk, haar kleine tweeling op ballet. De eerste lessen was het vooral huilen maar de inmiddels tweeëntwintigjarige, gedreven en positieve Lindy Bremer is haar moeder nu ontzetend dankbaar. Dansen is haar leven. 

11-10-2017 15:24

Conservatorium
Dankzij haar moeder belandde Lindy op jonge leeftijd bij de balletschool. Hier kon ze haar energie kwijt en haar talent werd al snel opgemerkt. Samen met haar ouders bezocht ze de open dag van het Koninklijk Conservatorium. Eenmaal daar wist ze het zeker. Lindy wilde professioneel danseres worden.  

Leergierig
Na het Koninklijk Conservatorium en de middelbare school heeft Lindy de Bachelor of Dance gehaald op Codarts, Hogeschool voor de Kunsten. Daarna is ze gaan werken bij De Dutch Don't Dance Division, waar ze workshops heeft gegeven en werkte met onder andere Armin van Buuren. Ze werd benaderd om haar carrière verder voort te zetten in Duitsland. Lindy werkt momenteel bij Staatstheater Cottbus. Dit vindt ze helemaal het einde. Daarnaast is ze onlangs LB Productions begonnen, waar ze producties maakt en lesgeeft. Lindy is heel leergierig en wil altijd nieuwe dingen ontdekken om zichzelf continu te blijven ontwikkelen. Haar dromen? ‘Ik ben onwijs nieuwsgierig naar wat de toekomst voor mij in petto heeft’.  

A DAY IN THE LIFE OF LINDY BREMER

IMPROVISATION

WAVE

Meer talenten