Muziek
Strakke driestemmige harmonieën
Kunst
Beeldcolumns om je te vermaken
Design
Healthy designs
Fotografie
Fotografie in al haar puurheid
Presenteren
Nieuwsgierig aagje
Muziek
Twee Leidse zangvogels
Mode
Upcycling van denim items
Illustratie
Illustraties van de wereld om ons heen
Muziek
Nederlandstalige SynthPop
Musical
Musical in een nieuw jasje
Fotografie
Beautiful shoots
Mode
Milieubewuste styling
Kunst
Urban Artist
Schrijven
PARADIGM.C
Fotografie
Editorial-achtige fotoseries
Kunst
Komkommermeisje tekent
Fotografie
Positieve vibes
Fotografie
Manipulatie of interpretatie?
Kunst
Glaskunst
Fotografie
Van voor naar achter de camera
Fotografie
Sfeer proeven op straat
Meer bekijken
Meer bekijken
  1. Moods
  2. Theater
  3. BLOND, BLONDER, BLONDST
Theater

BLOND, BLONDER, BLONDST

‘Op elke musicalschool zijn er meer vrouwen dan mannen, wat het moeilijk maakt om als blond meisje op te vallen tussen alle anderen’. Met BLOND willen Babbe van Kraaij, Mylène Evers en Naomi Moerdijk laten zien dat niet alle blonde meisjes hetzelfde zijn.

03-5-2018 09:00

Geluk bij een ongeluk
Eigenlijk is BLOND per ongeluk ontstaan. De meiden werden altijd gezien als het blonde clubje. En toen er voor de zoveelste keer iemand zei: ‘Ah! Daar heb je het blonde clubje weer!’ besloten ze écht het blonde clubje te vormen. Voorheen bestond de groep uit maar liefst vier blonde dames. Uiteindelijk hebben ze besloten om met z'n drieëen verder te gaan. 

Vrouw zijn
Aan de hand van kleinkunst liedjes en grappige verhalen probeert BLOND alle kanten van het ‘vrouw zijn’ te laten zien. De liefde, de problemen en de bijzondere momenten in hun leven, maar ook serieuze kwesties worden besproken.  Met teksten en regie door Sjors Arts, barst deze voorstelling van het jonge talent. 

Trilogie
Na twee succesvolle voorstellingen (BLOND en BLONDER) kan het niet anders dan een trilogie worden. Na hun afstuderen zal BLOND zich focussen op hun derde programma genaamd BLONDST, waar we ze al heel veel zin in hebben. De meiden doen, met een beetje ondersteuning van productieleider Tanja Pieksma (eveneens van de Frank Sander Akademie), alles zelf. 

Fun fact: foto's van de dames zijn gemaakt door Lucas van den Elshout. Nog een jong talent! Lucas maakt castingfoto’s voor veel nieuw musical/cabaret talent. 

BLONDER 2017

Meer talenten