Schrijven
Woorden zonder opsmuk die dansen op muziek
Illustreren
Disney krijgt serieuze concurrentie
Illustreren
Heerlijke illustraties van StudioSilvana
Fotografie
Grenzen vervagende fotografie
Muziek
Multi(zang)talent Jackie Lou
Fotografie
Geven & Nemen - Foto's met een verhaal
Dans
Harold Luya in nieuwe experimentele voorstelling
Muziek
Lizzy van den Herik heeft een stem van goud
Fotografie
Bezielende food, travel & lifestyle fotografie
Fotografie
Modefotografie in een ander licht
Kunst
Te gekke mixed media collage-art
Fotografie
Verhalende campagnes recht uit een film
Mode
Draagbare kunst van TOS gallery
Illustreren
Het kinderboek over jezelf zijn: Meneer Blubber
Fotografie
Pure portretten zonder poespas
Kunst
Vrouwelijk, elegant en altijd fashionable
Dans
Dynamische beeldtaal voor iedereen
Fotografie
Portretten met een ziel
Fotografie
Jouw stad door een nieuw oog
Fotografie
Glossy & edgy fashion fotografie
Illustratie
Toffe fashion illustraties
Meer bekijken
Meer bekijken
  1. Moods
  2. Illustratie
  3. Positieve en energieke illustraties
Illustratie

Positieve en energieke illustraties

Chantal is een heleboel dingen. Moeder van twee kids, getrouwd met Walter, Illustrator, eigenaresse van Shirtsbychantal, creatieveling,  expert om alles om te buigen naar iets positief maar bovenal nog ondernemer in hart en nieren. Daar moet iets moois van komen.

20-7-2018 08:30
Tekst: Redactie

Retail koningin

Haar werk is altijd out of the box Chantal denkt altijd in mogelijkheden. Heerlijk zo’n positieve instelling! Op deze manier is ze unstoppable en zit ze vol passie in het leven. Meteen uit de schoolbanken is ze begonnen als ondernemer en startte ze haar eigen bedrijf als retailer en importeur. Binnen een half jaar van dat erg succesvol. ‘Dit kwam voornamelijk door meteen out of the box te werken en goed op mijn marge te focussen.’ Social Media was er toen nog niet (kun je je voorstellen hoe lang geleden?!), dus Chantal ging gewoon langs alle bedrijven van deur tot deur, om zo veel mogelijk bekendheid te genereren. ‘Ik wil graag inspireren en leef erg in het nu.’ Deze retailkennis zat al al vanaf kleins af aan in. Op school handelde Chantal al in merkkleding en tekende ze de modellen op de catwalks in Parijs, als haar vader daar was om in te kopen.

 

Grenzen verleggen

Chantal zou Chantal niet zijn als er alweer een nieuw doel op de loer lag. Ze begon haar verlangens nog meer te volgen en haar illustraties te mixen met fashion. Dit verkocht ze als workshops en al snel was ook dit bedrijfje succesvol. De ondernemers waar ze al jaren mee werkten werden super happy van deze vrolijke illustraties en ze kon hen helpen om weer vrolijker in hun onderneming te staan door met illustraties te werken. ‘Het was gekkenhuis; Al mijn illustraties en shirts werden meteen opgepikt door heel Bekend Nederland, TV en Radio. Binnen een paar weken had ik een wachtlijst opgebouwd om te werken met mij.’ Wauw!

 

BychantalV

Dit succes komt natuurlijk niet zomaar vanzelf. Chantal gelooft heel erg in jezelf blijven, dat werkt het beste in een bedrijf. Jezelf blijven bijsturen en ook veel bijleren. Wat zij belangrijk vind, is dat als je haar illustraties en shirts ziet dat je haar energie blijft zien. Vrolijk, vol vertrouwen en betrouwbaar. Of je nu een eigen restaurant hebt, een kapsalon, een kledingwinkel, beautysalon of wat anders, jezelf zichtbaar maken is nu in deze tijd zo belangrijk. Uniek zijn en duidelijkheid creëeren voor jezelf en je werknemers is in deze tijd meer dan ook hard nodig. Om dit te waarborgen heeft Chantal verschillende thema’s ontwikkeld onder de naam BychantalV. Je kunt online en offline met Chantal werken. Let's have more fun is haar levensmotto. Dit ondervangt ze met haar illustraties en workshops teken je toekomst. Meer zien of misschien zelf zo’n energie boost nodig? Bekijk dan haar website of social kanalen.

Meer talenten