Moviefood
Biefstukrollade uit Mr. & Mrs. Smith
Morning!
Shopgemak
Morning
The Instagram Butler
Annet Raket
Vlog #4 Annet Raket: BNN-ers interviewen
Instagramable
The rich kids of Instagram
shopping
Kek bikerjack
Newsflash
Aan de champagne met Lidl
The Closet
Maddie Raedts
Morning!
Doe mij Disney maar
rich bitch
Lange en stevige nagels zonder acryl of gel
&C the Closet
Daphne Tiedink
Morning!
Webwinkelen bij X BANK
Morning!
Nieuwe hotelbinnenkomer!
Morning!
Porno please!
Hudson's Bay
Andrea x Hudson's Bay
Designblog
Battle of the beds
Tussendoortje
5 Marktplaatstypes die direct offline moeten
beauty
Aziatische schoonheidstips
Tussendoortje
Ketting politiek
Newsflash
Netflix schrapt House of Cards
One item, two styles
Shiny pink blouse
Meer bekijken
  1. Moods
  2. Newsbreak
  3. Lil' Kleine strikes again
Newsbreak

Lil' Kleine strikes again

Driewerf hoera voor rapper Lil' Kleine! Gisterenavond mocht hij als eerste Nederlander ooit een EMA voor Best Worldwide Act in ontvangst nemen tijdens de MTV EMA’s in Londen.

13-11-2017 12:00

Best Wordwide Act
De prijzenkast van Lil' Kleine barst inmiddels uit zijn voegen. De rapper, die in het echt Jorik Scholten heet, sleept prijs na prijs in de wacht. Vorige week kon je in deze vlog van &C reporter Annet Raket zien hoe  Lil’ Kleine ook al in de prijzen tijdens de Nederlandse pre-party van de MTV EMA’S. In de categorie Best Dutch Act liet hij Chef’ Special, Boef, Roxeanne Hazes en Lucas & Steve achter zich.  

Tijdens de EMA’s in Londen namen alle nationale winnaars het tegen elkaar op om de prijs voor Best Wordwilde Act te winnen. Lil' Kleine was overigens niet de enige winnaar: in totaal gingen er zeven artiesten met een EMA voor Best Worldwide Act naar huis.

Geen prijs voor Taylor  
Voor Taylor Swift liep de avond uit op een deceptie. Ze was de beeste genomineerde artiest in zes categorieën maar ging met lege handen naar huis. Shawn Mendes had meer geluk, hij won de award voor beste artiest, beste song en beste fans award. Maar Shawn Mendes ging niet alleen met de beeldjes naar huis, volgens ooggetuigen verlieten de 19-jarige zanger en 20-jarige Hailey Baldwin samen de show en zijn ze nu officieel aan het daten.  Oeh la la... 

And the winners are…
Martin Garrix moest dit jaar zijn award voor beste elektronische acts na twee jaar weer inleveren bij dj David Guetta. Verder mag Dua Lipa zich beste nieuwe artiest noemen, Ed Sheeran kreeg een bekroning voor zijn beste live act, Camila Cabelo won in de categorie beste pop en ook bij veteraan Eminem prijkt er vannacht een beeldje op zijn nachtkastje voor beste hiphop. De prijs voor beste video ging naar Kendrick Lamar en Thirty seconds to Mars werd uitgeroepen tot beste alternatieve act.    

Meer lezen over Lil' Kleine? Lees hier het interview van Chantal en Lil' Kleine uit &C magazine #2

Meer lezen