Tussendoortje
Deze dating app matcht je maar met één persoon
Tussendoortje
Dít is de grootste afknapper op datingprofielen
Tussendoortje
Weekday verklaart je de liefde met T-shirt collectie
&C tussen de lakens
Hoe doen zij het: Cheyenne & Desienne
Tussendoortje
Meet BLEND, de meiden van Granooolala
Tussendoortje
Deze Mexicaanse streetfood hangout opent in Amsterdam
Ode aan
Een ode aan Beau van Erven Dorens
&C Tech
Deze afleveringen van Friends zouden compleet geruïneerd zijn als ze in 2018 zouden plaatsvinden
Nu in &C magazine
Jurk zkt man
flying secrets
Nienke (deel 1): de crewborrel
Tussendoortje
Ga je een vorkje prikken bij de Mean Girls brunch?
Tussendoortje
Dit Instagram-account combineert hete mannen met brood
Hanneke Hendrix
Column: Van snurkenstein
Tussendoortje
Helemaal zen worden tijdens een lesje chocolade yoga
Morning!
Hotel V’s Valentine’s Day giveaway
Ode aan
Een ode aan Valerio Zeno
The Closet
Laura van Dixhoorn
&C Backstage
Dít is volgens Chantal het geheim voor succes in de liefde
Tussendoortje
'Why I Love Sex': drie portretten van mensen die in de erotische industrie werken
Tussendoortje
In Rotterdam scoor je een cappuccino met je selfie erop
Sexy time
Deel 2: Ja, ik wil!
Meer bekijken
  1. Moods
  2. Morning!
  3. Nieuwe datingapp: 'Hé Pannenkoek, wil je daten?'
Morning!

Nieuwe datingapp: 'Hé Pannenkoek, wil je daten?'

Heeft Cupido woensdag zijn liefdespijlen niet op jou afgevuurd? Geen paniek, schrijf je in bij HappyPancake, de populaire Zweedse online datingsite die vanaf nú ook beschikbaar is voor alle Nederlandse singles. Dus, zoek je een serieuze relatie en wil je er geen cent voor betalen? HappyPancake is je dating partner in crime. Want het vinden van liefde is al moeilijk genoeg.

15-2-2018 07:00
Getty Images

Bij de oprichters van HappyPancake draait het allemaal om één ding: liefde is gratis en moet toegankelijk zijn voor iedereen. Ha, dat klinkt ons zuinige Nederlanders natuurlijk als muziek in de oren!

De cijfers liegen er niet om

Uit recent onderzoek onder Nederlandse singles van achttien jaar en ouder blijkt dat bijna de helft (44,2%) ervaring heeft met online datingsites en -apps en er ook zeer actief gebruik van maakt (38%). Sterker nog, ruim twee derde van de singles hoopt er een serieuze relatie te vinden (!). Maar een leuke date is ook goed. Either way, we zoeken de liefde online maar wat graag op.

Ervoor betalen is wel een probleem; maar liefst 69% van de singles geeft liever geen cent uit aan een datingsite of datingapp. Tja, wil je toegang tot de serieuze online datingspelers, dan moet je in de buidel tasten.

Lees ook: Dít is de grootste afknapper op datingprofielen

Maar vanaf nu niet meer: HappyPancake to the rescue! HappyPancake is een serieuze datingsite mét alle voordelen, zoals het checken van profielen, maar dan helemaal voor niets. ‘We geloven dat iets zo belangrijk als liefde niet in geld valt uit te drukken… Het moet dan ook beschikbaar zijn voor iedereen. Wij zijn een datingsite zonder fratsen, met veel raakvlakken met andere soortgelijke, kwalitatieve platforms. Het voordeel? HappyPancake is helemaal gratis. Dit zorgt voor meer leden, en dus een grotere selectie kandidaten voor singles,’ aldus de trotse CEO en oprichter van online datingsite HappyPancake, Martin Wikborg.

Dat HappyPancake de Nederlandse markt opzoekt, is geen toeval. In Nederland wonen ongeveer drie miljoen singles. Daarvan gebruikt ongeveer een derde een datingsite of app om (ware) liefde te vinden. Ook hebben Nederlanders een positief beeld van Zweden: we vinden de mensen mooi, gezond en stijlvol, maar ook bescheiden. Deze perceptie, en het feit dat we hier zo veel potentiële HappyPancakes hebben, resulteert in de HappyPancake takes Holland- tour.

HappyPancake is live. Iedereen die een serieuze relatie zoekt, kan zich hier gratis aanmelden!

Is iemand versieren achter je laptop niets voor jou? Ga dan speeddaten! Sure, veel speeddate-events zijn voor veertigplussers. Maar heus niet allemaal. Zo kun je je hier aanmelden voor  speeddatesessies op 27 februari en 27 maart, voor singles van 20 tot 32 jaar. Wat let je?

Als je liever in een ‘ongedwongen sfeer’ contact zoekt met singles, dan kun je ook op vakantie gaan met vrijgezellen. Je kunt zelf aangeven voor wat voor soort vakantie je wenst, welk prijskaartje eraan mag hangen, etc. Are you single and ready to mingle?

Meer lezen