Tussendoortje
Déze films en series verschijnen deze maand op Netflix
Tussendoortje
Daar is-ie: de allereerste trailer van het nieuwe seizoen van Glow
tussendoortje
Afvallen zonder sporten
And See Today
Word verliefd op de Netflixcomedy Lovesick
Tussendoortje
Er is weer een nieuwe IKEA-hack
Tussendoortje
KLM geeft de menukaart een upgrade waaronder je favoriete snacks
Tussendoortje
De 5 types aan het kerstdiner
Tussendoortje
Disney stopt alle Disneyprinsessen in één film
Tussendoortje
Deze ultieme lievelingsfilm verdwijnt dit weekend van Netflix
And See Today
Naked
Tussendoortje
Dít is de grootste afknapper op datingprofielen
Tussendoortje
Zó kun je op afstand samen Netflixen
Tussendoortje
9 situaties waardoor we ons stokoud voelen
Tussendoortje
IKEA komt met een compleet nieuwe lijn op de proppen
And See Today
Wil je zien: dit make-overprogramma heeft een make-over gekregen
Tussendoortje
Effe bellen met: Benja Bruijning
And See Today
Netflix-inspiratie voor je kerstdiner
Newsflash
Friends komt naar Netflix
Tussendoortje
Deze Nederlandse bioscoop heeft deze zomer een rooftop cinema
Tussendoortje
Volgens Netflix is dít je ideale bingepartner
Tussendoortje
Heinz stop onze twee favoriete sauzen in één verpakking
Meer bekijken
  1. Moods
  2. Tussendoortje
  3. Viva Videoland, waarom deze streamingsdienst het proberen waard is
Tussendoortje

Viva Videoland, waarom deze streamingsdienst het proberen waard is

couchpotato, wellicht heb je je helemaal overgegeven aan het alsmaar groeiende aanbod van Netflix. Maar onderschat de andere vissen in de zee niet. Want in de strijd der vierkante ogen heeft Videoland een flinke hoofdrol te pakken. 

16-3-2018 21:00
Getty Images

Viva Videoland
We kijken zelden nog live televisie. En daar hebben we honderdeneen redenen voor. Maar de grootste reden is toch wel dat er tegenwoordig streamingsdiensten zijn die je het leven heel gemakkelijk maken. In de categorie tv-vertier hebben Netflix en Videoland een ereplaatsje op onze lijst bemachtigd. Maar de laatste in deze rij is voor velen een onbekende speler. En daar moet verandering in komen. Want er zitten heel wat voordelen aan. We waarschuwen je vast: je wil wellicht niet meer zonder.

Lees ook: 8x vrouwen met ballen op Netflix

Voorliefde voor Nederlandse films en series
Ben jij een voorstander van Nederlandse films en series? Buckle up, want Videoland heeft veel Nederlandse series - vers uit de bios - in het online assortiment staan. Daarnaast is Videoland continu in de weer met Nederlandstalige Videolandseries. Denk aan Soof, Weemoedt, Nieuwe Buren, Zwarte Tulp, Nieuwe Tijden, Meisje van Plezier, Familie Kruys, Divorce en Bluf. Daarnaast kun je met Videoland ongeveer alles dat op RTL te zien is vooruit kijken. En dat is absoluut dikke bonus (helemaal wanneer je Temptation Island, Married at First Sight en Goede Tijden, Slechte Tijden volgt). Daarnaast kun je veel series die niet meer worden uitgezonden terugkijken.

Actuele documentaires en nieuwe films zónder reclame
Maar naast Hollandse glorie is er ook genoeg internationaal kijkvoer te vinden. Want ook de internationale films rollen van de uitgang van de bios door naar het assortiment van Videoland. Redelijk nieuwe films tref je er dan ook in groten getale aan. Hetzelfde geldt voor internationale (steengoede) documentaires. Daarnaast is Videoland voorstander van reality-tv. Mocht dat je ultieme lievelings zijn, dan heeft Videoland onder andere Love Island, Temptation Island, Dave uit Huis, Ex on the Beach en Models in Paris. En voor ál het aanbod op Videoland geldt: kijken zonder reclame. Je wordt dus niet uit je serie of film getrokken om te worden verleid om een nieuw wasmiddel of zestienlaags maandverband te kopen. O, en hadden we al gezegd dat er heul veel Amerikaanse series te zien zijn?

Vijf profielen op één account
Uiteraard wordt niet iedereen vrolijk van nóg een abonnement op iets. Videoland biedt de optie om voor € 0,01 een maand lang een proefabonnement te hebben. Mocht je het willen houden? Dan betaal je € 8,99 per maand. Als je slim bent dan deel je je account met verschillende mensen (om de kosten als een cheapskate te splitten). Zo kun je met vijf profielen op één account zitten. Daarnaast kun je met drie (!) profielen tegelijk in het account dingen kijken, zónder dat je middenin je film eruit wordt geknikkerd. Je abonnement is élk moment opzegbaar, dus je bent er zo weer vanaf - mocht je het beu zijn. 

Enfin, de keuze is aan jou!

Meer lezen