Psyche
Jouw weekhoroscoop #28
Psyche
Jouw weekhoroscoop #49
Psyche
Jouw weekhoroscoop #45
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #44
Psyche
Jouw weekhoroscoop #7
Psyche
Jouw weekhoroscoop #26
Psyche
Jouw weekhoroscoop #11
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #6
Psyche
Jouw weekhoroscoop #22
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #39
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #45
Psyche
Jouw weekhoroscoop #49
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #7
Psyche
Jouw weekhoroscoop #2
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #49
Psyche
Jouw weekhoroscoop #46
Psyche
Jouw weekhoroscoop #3
Psyche
Jouw weekhoroscoop #41
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #35
Psyche
Jouw weekhoroscoop #6
Psyche
Jouw weekhoroscoop #12
Meer bekijken
  1. Moods
  2. Sterrenstof
  3. Jouw weekhoroscoop #19
Psyche

Jouw weekhoroscoop #19

Daar is-ie weer: de weekhoroscoop. Lieve Weegschaal, je bent een echte charmemagneet, mensen komen op je af als naaktslakken op bier. Waak ervoor dat je je energie in iedereen, behalve jezelf stopt. Dit hebben de sterren deze week voor jou in petto.

07-5-2018 08:00
Door: Nathalie Kriek

What's up this week?  Iedere week een nieuwe weekhoroscoop die vertelt wat jou te wachten staat. 

Lees ook: Waarom je never make-up moet dragen naar de sportschool

Stier 
21 april - 20 mei
Je zit niet helemaal lekker in je vel en dit kan te maken hebben met wat keel-, neus- en oorproblemen. Als het niet de eerste keer is dat je hier last van hebt, of als de klachten te lang aanhouden, ga dan even langs de huisarts. Hoewel het je stoort als iemand jou vertelt wat te doen, kun je het weer eens niet laten je grote snotkoker in andermans zaken te steken. Wat als je je er gewoon eens niet mee bemoeit? Op financieel gebied gaat het je heerlijk voor de wind. Onverwachte meevallers worden van alle kanten in je schoot geworpen, dat wordt een heerlijk middagje shoppen! In de liefde krijg je niet direct je zin, maar als je het spelletje slim speelt, kun je zo tegen het weekend alsnog de buit binnenhalen. Je geeft wat, je neemt wat en hoppa, alles is voor Bassie! Wees op je werk niet bang om (meer) op je strepen te gaan staan. Je bent daar niet om vriendjes te maken, dus je hoeft ook zeker niet op alles ja en amen te zeggen. Dan vinden ze je maar iets minder aardig, zal jou een biet zijn.

Tweelingen
21 mei - 20 juni
Op financieel gebied dien je alert te blijven op foutjes. Omdat je nogal snel bent afgeleid kun je dingen over het hoofd zien, waardoor je misschien te weinig geld terug krijgt of een belangrijk bonnetje kwijt raakt. Verder is het goed om eens stil te staan bij het feit dat het niét jouw taak is om te allen tijde iedereen te entertainen. Je hoeft echt niet voortdurend een one woman show op te voeren of met gevaar voor eigen leven allerlei halsbrekende toeren uit te halen om anderen aan het lachen te maken. Soms ben je teveel bezig met wat men eventueel van je zou kunnen vinden, waardoor je je eigen behoeften op het tweede spoor zet. Nu is het tijd om vooral datgene te doen waar je zélf blij van wordt! Op je werk zou het goed voor je zijn om in plaats van continu de joker uit te hangen, in de pauze eens lekker buiten een wandeling te gaan maken met je favoriete collega. Je bent een uniek persoon. Lief, creatief en intelligent. Zonde om voortdurend achter een clownsmasker te verstoppen. Zelfs op liefdesgebied lukt het je nu om eerlijk te zeggen wat je voelt. Wow!

Kreeft
21 juni - 22 juli
Als je nog een paar rollen behang hebt liggen, die tegen de muur moeten gekwakt of een pot verf die moet worden leeggesmeerd over je deuren en kozijnen, is nu het moment om actie te ondernemen. Deze week is de kans op heibel met je lief tijdens het klussen minimaal, dus handjes uit de mouwen! Op het gebied van gezondheid doe je er verstandig aan even goed je huid te inspecteren. Vooral nu is dit orgaan de ideale graadmeter om te bepalen of je wel helemaal lekker in je vel steekt. Puistjes duiden op een verkeerd eetpatroon of hormonale schommelingen. Of gewoon teveel drank, kan ook. Op financieel gebied dien je alert te zijn op een pannenlikker die vaak ongemerkt teert op jouw zak. Gulheid is een mooi iets, maar misbruik van je goedheid laten maken, een beetje naïef. Laat op je werk maar even flink van je horen. Je hebt duidelijk een punt, hetgeen niet onder stoelen of banken hoeft te worden geschoven.

Leeuw
23 juli - 22 augustus
Lieve schat, het is algemeen bekend dat jij een soort sleur-fobie hebt, maar als je zo doorgaat als nu, is straks een zenuwinzinking nabij. Man, man, man, kijk toch eens die agenda. Helemaal volgepropt! Gewoon wéér! Theeleutvisite, wijnslobbermomenten, borrelbarbecues...zolang je er energie van krijgt, oké, oké. Maar anders... Als je dan toch de boel wilt volknoeien met afspraken, plan dan eens een yogales in of een meditatiemoment. Laat het ook vooral uit je knikker om te experimenteren met poedertjes of pilletjes, dat is nu namelijk helemaal enkele reis afgrond. Just saying. Op financieel gebied is het ook even uitkijken geblazen. Mede door die klauwen met geld die je uitgeeft aan cadeautjes en envelopjes, is de koek nu even op. Ga met je lief even lekker uitwaaien op het strand. Het kost niks maar je knapt er wel flink van op. En je relatie ook!

Maagd
23 augustus - 22 september
Iemand in je omgeving verzwijgt iets voor je en hoewel je zo je vermoedens hebt, kun je er niet direct de vinger op leggen. Toch klopt je gevoel wel, dus als het naar jouw idee iets te maken heeft met bedrog, hou dan gerust wat meer afstand. Probeer je verder niet al te druk te maken over kleinigheidjes en durf de dingen ook gewoon eens lekker op hun beloop te laten. Natuurlijk niet alles, maar wel hetgeen je niet kunt veranderen. Als er wat geharrewar is geweest binnen de relatie, ligt de bal nu bij jou. Je lief (of je ex-knuppel) wil jou in elk geval niet kwijt, dus denk goed na over je besluit. Dikke tip: ga vooral voor je eigen geluk en kies niet voor gezeik. Op financieel gebied staat er een flinke uitgave voor de deur, maar wel van nuttige aard. Mogelijk betreft het hier nieuw meubilair of verbouwingskosten. Leen geen geld uit aan familie en doe ook geen zaken met ze. Er komt stront van!

Weegschaal
23 september - 22 oktober
Ho, stop! Waar sta je nu en waar wil je heen, lieve Weegschaal? Je bent een ware charme-magneet waar mensen op afkomen als naaktslakken op bier. Het gevolg is echter wel dat je je tijd en energie teveel moet verdelen, waardoor je sommige afspraken niet kunt nakomen of dingen gewoon vergeet. Vooral jezelf! Begin deze week met het invoeren van een strakkere (lees: meer selectieve) planning, meer lichaamsbeweging, een gezond(er) eetpatroon en meer alcoholvrije dagen (how about even helemaal geen wijn?). En dan eens kijken hoe je je aan het einde van de week voelt! Kopje thee? Op financieel gebied ga jij momenteel wel fijn, maar je geliefde maakt er een puinbak van. Roep hem maar snel tot de orde, want wat hij nu aan het doen is, raakt kant noch wal. Op je werk kun je nu een leuk succesje boeken door vooral creatief te zijn. Dus heb je iets geks bedacht, maar twijfel je of het werkt? Doen!

Schorpioen
23 oktober - 22 november
Je hebt nogal veel aan je hoofd momenteel, maar bedenk je ook eens hoeveel van deze stress je jezelf hebt toegebracht door veel te veel naar je toe te halen en alles veel teveel te overdenken? De kans is zelfs groot dat je hierdoor last krijgt van slapeloosheid die je vervolgens weer probeert te bestrijden met een slaappil of een borrel voor het naar bed gaan. Dat is niet de manier Schorpioen. Eet verse groenten, fruit, wandel, maar vooral: leef en laat leven! Elke deur die openwaait, doet drie ramen tegelijk dichtklappen. Als het erg hard tocht, met glasscherven en al. Durf dingen die niet meer voor je werken af te sluiten en de dingen die een break nodig hebben, niet te forceren. In de liefde gaat het juist erg goed, dus probeer je nu vooral daar op te richten. Met het oog op werk is het een perfect moment om te netwerken. Zie? Je hebt het veel te druk om te piekeren!

Boogschutter
23 november - 21 december
Hoewel je positief in het leven staat, kan dit helaas niet van iedereen gezegd worden in je omgeving. Probeer deze negatieve elementen zoveel mogelijk te vermijden. Probeer je daarentegen wat communicatiever op te stellen naar de mensen die dit wel waard zijn. Waar anderen de neiging hebben tot te veel of ongezonde meuk naar binnen te metselen, vergéét jij soms gewoon te eten! Dat is ook niet de manier om fit en gezond te blijven. Probeer op regelmatige tijden toch iets naar binnen te schuiven. Al is het alleen maar om je bloedsuikerspiegel op peil te houden zodat je niet dizzy wordt. Lichaamsbeweging is sowieso geen probleem voor jou; je gaat als de wind! Hoewel het op je werk nog niet helemaal gaat zoals je graag zou willen, lijkt er wel een oplossing onderweg te zijn. Blijf dus maar even zitten waar je zit, er komt vanzelf iets goeds op je pad. Op financieel gebied hoef je nu zeker niet op een eurootje meer of minder te kijken. Lekker dan!

Steenbok
22 december - 20 januari
Wees niet te hard voor je familie en je collega's. Ook al reageren ze niet bijster handig; ze bedoelen het echt niet zo kwaad. Wat jou momenteel meer kwaad doet, zijn alle suikers die je al de hele week naar binnen zit te scheppen. Maar echt, het gaat met kruiwagens tegelijk! Probeer in plaats van lege calorieën, meer graanproducten te eten en vezelrijke voeding tot je te nemen. Dit komt niet alleen je energiepeil ten goede, maar zeker ook je humeur! Natuurlijk is het schillen van een sinaasappeltje meer werk dan het openscheuren van een reep chocola, maar dan nog. Doen hoor! Op financieel gebied ben je een stuk fitter. Vooral deze week is de kans groot dat je zomaar een nieuw winstgevend idee krijgt of iemand ontmoet, die jou kan helpen bepaalde plannen uit te werken. Op het gebied van vriendschap cijfer je jezelf iets te veel weg. Voor een keer is dat heel mooi, maar als het te vaak gebeurt heet dit: eenrichtingsverkeer.

Waterman
21 januari - 20 februari
Als je last hebt van bepaalde kwaaltjes, is er iemand naar wie je toe kunt gaan, die voor je kan achterhalen wat de oorzaak is. Deze persoon wordt ook wel 'huisarts' genoemd. Toch heb je soms meer vertrouwen in je eigen medische kennis in combinatie met het internet, met als gevolg dat je de dingen altijd onder- of juist overschat. Zo ook nu. Ga bij twijfel gewoon even naar de dokter, dwarse hark. Al zou het alleen maar zijn om bepaalde dingen uit te sluiten, zodat je je daar in ieder geval geen zorgen meer om hoeft te maken. Chop chop! Op liefdesgebied dwaalt er soms zomaar een ex-vriendje door je gedachten. Laat het ook vooral daarbij. Dat je zijn profiel checkt op Insta en Facebook is al erg genoeg. Je mist hem niet, je bent gewoon een beetje in een melancholische bui en denkt met positieve gevoelens terug aan een bepaalde tijd. Waar hij toevallig ook deel van uitmaakte, that's all. Qua werk en financiën zouden de dingen wel iets beter kunnen, maar daarover volgende week meer.

Vissen
21 februari - 20 maart
Een goede week om meer aandacht te besteden aan je privéleven en je minder te bemoeien met aanwaaivrienden en vage zwaaikennissen. Tik tak, tik tak, de tijd vliegt voorbij terwijl je van Jan en Alleman alles zit aan te horen en mee te lezen op Whatsapp, Snapchat, Facebook en Instagram. Lekker belangrijk Vis! Als je scheel van vermoeidheid uiteindelijk je telefoon in de lader sodemietert, ben je dan echt zoveel wijzer geworden? Heb je dan werkelijk alles gelezen wat je echt niet had willen missen? Uh-uh! Op je werk is het (nog steeds?) een chaos. Miscommunicatie, computer systemen die niet werken, onduidelijkheid vanuit de directie, gatverdamme! Helaas zit er voorlopig ook geen vooruitgang in, dus als je echt weer met plezier naar je werk wilt gaan, is het misschien niet onverstandig om even rond te scrollen op de banensite en hier en daar wat lijntjes uit te gooien. Je financiën zijn nu oké. Maar ook niet meer dan dat. Maar ook dat is oké.

Ram
21 maart - 20 april
Je blijft een beetje te lang hangen in de jankstand. Kom op Ram, zelfmedelijden lost echt niets op. En alhoewel je niet geheel ongelijk hebt, maak je de dingen wel ietsiepietsie ingewikkelder en groter dan ze daadwerkelijk zijn. Droog je tranen, tieten vooruit, neus in de krul; dáár is onze trotse Ariës weer! Probeer op je werk iets meer samen te werken. Dat je lekker zelfstandig kunt doorkachelen is fijn, maar als je geen teamplayer wilt zijn, kun je beter zzp’er worden. In de liefde ben je momenteel uiterst gevoelig. Niet alleen voel je op je klompen aan wat er met je partner aan de hand is of wat hij wel of niet nodig heeft, ook kun je nu wat overgevoelig reageren op onverwachte aanrakingen van zijn kant. Een tikje op je schouder en je gaat ter plekke door de grond. Een aai over je bol? Denk om je haar! En van je onderkin moet hij al helemaal afblijven! Maak van de nood een deugd en verras je lief met iets dat hij totaal niet had verwacht, maar wel juist net zin in had. Een omeletje of een schoudermassage. Of iets minder braafs mag ook, natuurlijk.

gerelateerd

Geen probleem!
&C maakt gebruik van cookies. Als je verder leest, ga je daarmee akkoord. Meer info »

we love cookies

Deze website maakt gebruik van cookies.
Geen probleem!

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse.

Wanneer je gebruik blijft maken van andc.tv gaan wij ervan uit dat je hiermee akkoord bent. In onze privacy voorwaarden vind je een beschrijving van al onze cookies.