Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #41
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #44
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #42
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #3
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #51
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #13
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #39
Psyche
Jouw weekhoroscoop #23
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #4
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #43
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #50
Psyche
Jouw weekhoroscoop #28
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #12
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #38
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #49
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #11
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #14
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #6
Psyche
Jouw weekhoroscoop #27
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #45
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #10
Meer bekijken
  1. Moods
  2. Sterrenstof
  3. Jouw weekhoroscoop #24
Psyche

Jouw weekhoroscoop #24

Daar is-ie weer: de weekhoroscoop. Lieve Tweeling, je bent jezelf weer eens flink in de nesten aan het werken.  Dit hebben de sterren deze week voor jou in petto.

11-6-2018 08:00
tekst: Nathalie Kriek

What's up this week? Iedere week een nieuwe weekhoroscoop die vertelt wat jou te wachten staat.

Lees ook: Waarom sommige mensen een kwade dronk hebben en jij niet

Tweelingen
21 mei - 20 juni
Hoewel je beschikt over een goed verstand, gebruik je dat niet om de consequenties van je daden te overzien. Vooral deze week heerst de regel: eerst doen, dan denken. Met als gevolg dat je jezelf weer eens flink in de nesten werkt. Probeer gewoon eens niet te roddelen over anderen en áls je dat al doet, zorg dan dat je vooral positieve dingen roept! Dat kan namelijk ook, hè? Vriendelijke dingen over iemand zeggen... Of tégen iemand, want het is niet ondenkbaar dat je her en der ook nog op wat gevoelige tenen bent gaan staan of voluit tegen uitstekende schenen hebt geschopt. Lekker bezig! Vanwege al het gedoe dat je je weer eens op je cocky hals hebt gehaald, heb je grote behoefte om je af te zonderen en veel tijd alleen door te brengen. Dat is misschien ook wel de beste manier om dit weer over te laten waaien. Op relatiegebied is je partner weer helemaal over the moon op jou, maar op je werk ben jij nu even degene met de lange tenen. Vat het niet te persoonlijk op, lieve Twin. Opbouwende kritiek is doorgaans vooral bedoeld om je te helpen. Op financieel gebied doe je er verstandig aan nog even flink wat bij te sparen voor de zomervakantie. Met wat je nu hebt, kun je net gaan kamperen in je lowbudgettent op de boerencamping in Sexbierum. Moet je niet willen natuurlijk. Komt goed!

Kreeft
21 juni - 22 juli
Je ingebouwde beschermingsmechanisme staat perfect afgesteld! Met gepaste afstand en de juiste dosis coolness maak je iemand goed duidelijk dat je niet gediend bent van de dingen die hij of zij doet of zegt. Woorden zijn overbodig, it's all about body language. Plus een dodelijke blik natuurlijk, al dan niet vanachter een classy zonnebril vandaan. Op het gebied van vriendschappen ben je echt blij met het kleine groepje mensen dat je om je heen verzameld hebt. Een poos geleden heb je alle rotte appels en melige peren al uit je figuurlijke mandje verwijderd. Wie er nu nog over is, heeft de selectie glansrijk doorstaan. Keep the circle small! Deze week heb je echter weinig behoefte aan al te veel praten of luisteren. Je praat sowieso niet graag over jezelf, maar je hebt ook even geen zin om een klankbord te zijn voor andermans problemen. Althans, niet als je zes keer hetzelfde verhaal om je oren krijgt, wat nu een beetje het geval is. Verder vind je het tijd voor wat meer actie. Geen luie kont-gedrag meer, maar lekker op de trappertjes. Fietsen! Je vliegt van hier naar daar en als je kindjes hebt onderneem je allerlei leuke dingen met ze. Supermama!

Leeuw
23 juli - 22 augustus
Een week van knopen doorhakken breekt aan! Als een wildeman met een kapmes ga je al je dilemma's te lijf. Zonder enige twijfel neem je de juiste beslissingen, dat zouden meer mensen moeten doen! (Tag diegene!) Desondanks ondervind je toch nog een beetje hinder van je overtollige energie. Heb je al eens gedacht aan een vechtsport als kickboksen of karate? Lekker losgaan op een lijvige zak? Niet alleen lekker om je agressie op te botvieren, ook nog eens beregoed voor je conditie! Op je werk zou je er niet rouwig om zijn als je wat meer verantwoordelijkheid zou krijgen en zelfstandiger zou mogen werken. Als dat er voorlopig niet in zit, schaaf dan je CV een beetje bij met wat mooie woorden en uitvoerige beschrijvingen van wat je tot nu toe hebt gedaan, en gooi jezelf weer op de markt. Hoewel je collega's hun bewondering over je nieuwe outfit deze week niet onder stoelen of banken steken en collectief lachen om (bijna) al je grappen, verandert dit nog steeds niets aan het feit dat je ook maar gewoon een Jannie Lul bent die moet doen wat opperhoofd ‘Blaffende Bakkes’ haar opdraagt. Leeuwen met een relatie gaan er fijn met hun schatje op uit en op financieel gebied geef je flink wat uit aan tassen vol vreetwerk. Honger!

Maagd
23 augustus - 22 september
Je hebt het momenteel ontzettend druk. Je vliegt van hier naar daar en neemt weer eens geen tijd om (gezond) te eten. Even een hap uit de automaat, McDonalds onderweg of een shoarmapizza met twee bakjes knoflooksaus (anders proef je het niet) bij vrienden thuis. Slapen gaat goed nu, eindelijk heb je door dat te weinig slaap de pest is voor je gezondheid. En je humeur. Maar je eetpatroon moet ook echt anders hoor, Maagd! Lekker aan de broccoli en de rauwkostsalades. Diverse mensen laten merken graag in je gezelschap te willen verkeren, maar het zijn helaas niet direct de mensen die je zelf ook zou uitkiezen. Voel je dan ook niet verplicht om aan hun wensen te voldoen en houd gepaste afstand. Met jouw aangeboren intuïtie, mensenkennis is het geen enkel probleem om de goede types eruit te filteren. Gelukkig zijn die er ook nog! Hoewel het inmiddels weer iets beter gaat met je spaarrekening, is het geen goed moment om financiële risico's te nemen. Die draaien nu geheid uit op verlies en teleurstelling. De liefde staat ook even op een laag pitje, weinig bijzonderheden. Geen seks ook. Tenzij je genoegen neemt met die hondenkop − met zijn 21 cm − die je bij nacht en ontij kunt laten opdraven...

Weegschaal
23 september - 22 oktober
Matigheid. Kent u dat woord? Bingen, op welke manier dan ook, is niet goed voor je. Zuipen, schransen, paffen, netflixen, zelfs sporten kan ongezond zijn als je het te veel en te zwaar doet. Maat houden is zeg maar niet echt jouw ding, maar zou het eigenlijk wel moeten worden. De Weegschalen die wél al hebben ontdekt dat matigheid een gunstige uitwerking op hen heeft, moeten juist weer uitkijken dat ze niet gaan bingen in matigen. Het obsessief jezelf van alles ontzeggen is natuurlijk ook niet waar het naartoe moet. Op je werk is iedereen meer dan tevreden over je en op het financiële vlak dien je alert te zijn op profiteurs. Hoezo moet jij steeds betalen als jullie gaan stappen of eten gaan bestellen? Staat er 'pinautomaat' op je voorhoofd? Besteed liever wat meer tijd aan je talenten. Vooral degenen die goed kunnen schrijven, tekenen en schilderen, bruisen van inspiratie. Maak het niet alleen voor jezelf, maar verzamel de moed om je beste werk te laten zien aan bijvoorbeeld uitgevers, hoofdredacteuren van magazines en tijdschriften, kranten of galeriehouders. Grote kans dat je wordt uitgenodigd voor een gesprek! Je geliefde heeft het deze week even te druk met andere dingen, dus dat komt mooi uit. Aan het werk, Libra!

Schorpioen
23 oktober - 22 november
Het is belangrijk jezelf goed voor te bereiden op een gesprek of op een opdracht die je dient uit te voeren. Hoewel je er enigszins tegen opziet, zal je merken dat hoe beter jij je huiswerk doet, hoe makkelijker alles gaat. Probeer je verder niet te druk te maken over wat andere mensen over je zeggen. Helaas mag iedereen rondbazuinen wat hij wil. Ook lieden van laag allooi. Het enige voordeel hiervan is dat zij hun roddels verspreiden onder mensen die hen sowieso niet serieus nemen of tegen gasten die zelf ook niet sporen. Je kunt je dus afvragen hoe belangrijk het is, wat dit soort lui over je zegt. Ga er vooral niet op in, want dat is juist wat ze willen. Negatieve aandacht is óók aandacht! Vermijd nu ook grote mensenmassa's en groepsactiviteiten waar je veel onbekende koppen tegenkomt. Ga er liever alleen met je geliefde op uit of met een select groepje goede vrienden. Qua werk heb je echt zin om weer iets nieuws te gaan leren. Wat let je? Verdiep je in het onderwerp en bestel de boeken of de thuisstudies die nodig zijn om hier een echte pro in te worden. Op financieel gebied heb je je zaakjes goed voor elkaar. Er is overzicht en ondanks een paar grote uitgaven, creperen er nog steeds geen muizen voor je kast. Nog genoeg lekkers!

Boogschutter
23 november - 21 december
Je bent lekker actief deze week. Naar buiten wil je! Op je bef zitten kun je later wel weer. In de tuin weliswaar, want van behang krijg je nu de vlekken. Zonlicht, buitenlucht, een briesje door je haar. Zet op je werk dan ook lekker het raam open of zorg letterlijk voor een frisse wind in je carrière, door zelf op zoek te gaan naar iets anders of iets voor erbij. Hoe dan ook is het geen week voor passiviteit. Eén van je collega's ziet een beetje pips of is een beetje stil. Gelukkig weet Boogschutter precies wat hij of zij nodig heeft. Je aandacht en advies wordt dan ook zeker op prijs gesteld. In de liefde is het wel belangrijk om te blijven praten, want de kans is groot dat je alles opkropt en het er straks in één keer allemaal uit komt, hetgeen niet bevorderlijk is voor de relatie. Misschien vindt je partner het wel oké dat er elke dag drommen mensen aanschuiven aan tafel, maar heb jij helemaal geen zin om te fungeren als gaarkeuken en om continu in andermans gesmak en geslobber te zitten. Gewoon zeggen! O ja, last van ongedierte in de tuin? Munt of citroenmelisse houdt muggen op afstand en wespen hebben haat aan ui!

Steenbok
22 december - 20 januari
Durf te zeggen waar het op staat, Steenbok! Je kunt wel de lieve vrede willen bewaren, maar op die manier verandert er natuurlijk niets. Maak duidelijk, doch beheerst je punt. Het is zoals het is. Wacht wel het juiste moment af, timing is king! Op je werk kun je een beetje beledigd zijn omdat jouw collega een compliment krijgt en jij niet. Probeer hierdoor niet je humeur te laten verpesten. Laat hem maar rijk worden met zijn compliment. Jij krijgt later nog wel de kans om je te bewijzen, want er wordt ergens deze week een behoorlijke fout gemaakt, die jij als eerste ontdekt. In de liefde zou je er verstandig aan doen om meer van het moment zelf te genieten. Vaak ben je in gedachten toch nog met je werk bezig of met andere dingen die je van jezelf nog 'moet' doen. Op die manier kun je je nooit helemaal ontspannen en maak je altijd een gejaagde indruk. Dat is eigenlijk best irritant. Op financieel gebied dien je bepaalde zaken op orde te krijgen. Sommige dingen lopen niet helemaal lekker en als je er nu niets aan doet, heb je er straks helemaal een grote kluif aan om alles te herstellen. Heb je trouwens al gemerkt dat je blij wordt van lichte, zonnige kleuren? Misschien even een lik verf door de kamer?

Waterman
21 januari - 20 februari
Misschien is het tijd om je (weer) iets meer voor anderen open te stellen. Niet dat je meteen met uitnodigingen moet gaan flyeren, maar wellicht is het fijn om af en toe iemand bij je thuis uit te nodigen om gewoon eens lekker bij te kletsen. Vermijd zware onderwerpen, maar houd het gezellig en luchtig. Je hebt de laatste tijd ongemerkt een pantser opgebouwd waardoor je een zekere afstand hebt gecreëerd naar anderen toe. Waarschijnlijk had je dat gewoon ook even nodig. Toch zijn er nu ook mensen die jou weer nodig hebben. Je vrolijke lach, je eerlijke oordeel, je geestigheid. Gun hen ook weer een stukje Waterman in hun leven. Gewaardeerd worden geeft een goed gevoel! Verder is het een heerlijke week om extra aandacht te besteden aan kinderen en dieren. Ook al niest een smurf zijn wangen vol pap leeg in je gezicht en rent de hond de hele kamer door over het − makkelijk te reinigen − laminaat, om precies midden op je dure handgeknoopte Indiase vloerkleed te kotsen, de liefde die er tegenover staat is met niets te vergelijken... Op financieel gebied dient er nu direct het een en ander afgehandeld te worden. Stel dit niet uit, over een poosje zal je hier meer moeite mee hebben dan nu; je kunt het maar gehad hebben.

Vissen
21 februari - 20 maart
In de liefde blijkt je intuïtie dit keer een klein beetje te hebben gefaald. Wellicht heb je de verkeerde keuze gemaakt met het oog op je nieuwe partner en zit je er nu mee in je haar. Zie er nu maar weer vanaf te komen! Deze Hardnekkige Harry laat zich niet zo makkelijk aan de kant schuiven. Enige creativiteit is gewenst, dus trek maar open die trukendoos. 'Het ligt niet aan jou, maar aan mij' volstaat hier niet. Dan weet je dat alvast. Vissen die wél blij zijn met hun lief, krijgen deze week te maken met een soort health mania. Je partner moet en zal gezond eten, meer bewegen en zich inschrijven bij de sportschool. Helemaal niet verkeerd, waarom doe je niet gezellig met hem mee? Hij is sowieso een beetje onrustig in zijn lijf, want ook in huis moet er een hoop gebeuren. Er staan diverse klussen op de agenda. Jij ziet nu al op tegen de bende in huis die al dat verbouwen met zich mee gaat brengen, maar in de sterren staat geschreven dat het wel degelijk mooi gaat worden allemaal. Kijk daar dan maar naar uit.

Ram
21 maart - 20 april
Niemand is onmisbaar. Ook Ram niet. Ook al heb je een drukke periode achter de rug waarin je van alles voor iedereen hebt gedaan, vergeet niet dat je een crazy lot van deze kutklussen ook zélf naar je toe hebt getrokken. Zodra iemand een beetje sip uit zijn doppen kijkt of zijn mondhoeken laat hangen, ben jij de eerste die aanbiedt te helpen. 'Zal ík het voor je doen?' Ja. En dan heb je het zomaar druk. Probeer hier een beetje meer op te letten, want de komende weken heb je juist meer behoefte aan rust. Mensen kunnen prima hun eigen shit regelen. Ja. Ook je kinderen! Die worden natuurlijk nooit zelfstandig zolang mama zich overal mee bemoeit en altijd en overal voor hen op de bres springt. In de liefde voel je je nu vooral aangetrokken tot iemand die volledig jouw tegenpool is. Geen jaknikker of meewaaier alsjeblieft. Heb je al een relatie, dan is het helemaal prima dat hij op zijn strepen blijft staan en jou niet in alles je zin geeft. Je bent namelijk iemand die bewust grenzen opzoekt. Soms op het krengige af. Gaat niet lukken deze week. Ha!

Stier
21 april - 20 mei
Rechtvaardigheid is nu van zeer groot belang voor jou. Helaas denkt een persoon in jouw omgeving daar momenteel anders over. Die doet maar waar hij zin in heeft. Dit werkt op jou als een rode lap op een, eh ja… op een stier, inderdaad. Het lullige is dat je met boos worden absoluut niets gaat bereiken. Als het echt om een belangrijke of zakelijke kwestie gaat, is het beter het gelijk aan je kant te krijgen via de officiële weg. De politie, een vertrouwenspersoon of de directie. Waarschijnlijk maakt dit meer indruk dan een rood aangelopen hoofd dat niet meer uit zijn woorden komt van frustratie. Op je werk ga je juist als een tiet! Daar voel je je als een vis in het water momenteel. Waarschijnlijk wordt je aangeboden om iets nieuws te gaan doen, hetgeen je enorm aanspreekt. Ga ook weer eens fijn een middagje shoppen met een vriendin. Een nieuwe garderobe is geen overbodige luxe. Je vriendin gaat graag met je mee om je te adviseren, gezellig! O ja, als je dan toch in de stad bent, koop meteen ook even een strijkplank en een strijkijzer. Dat zijn dingen waarmee je kreukels uit kleding kunt krijgen.

gerelateerd

Geen probleem!
&C maakt gebruik van cookies. Als je verder leest, ga je daarmee akkoord. Meer info »

we love cookies

Deze website maakt gebruik van cookies.
Geen probleem!

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse.

Wanneer je gebruik blijft maken van andc.tv gaan wij ervan uit dat je hiermee akkoord bent. In onze privacy voorwaarden vind je een beschrijving van al onze cookies.