Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #38
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #23
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #2
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #49
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #40
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #43
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #39
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #26
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #16
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #19
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #3
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #47
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #25
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #12
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #14
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #44
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #50
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #22
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #4
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #7
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #11
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #48
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #17
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #13
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #42
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #35
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #21
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #45
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #9
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #37
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #36
Meer bekijken
  1. Psyche
  2. › ›
  3. Jouw weekhoroscoop #23
Psyche

Jouw weekhoroscoop #23

Daar is-ie weer: de weekhoroscoop. Lieve Tweeling, het is geen schande om een ander om hulp of advies te vragen. Dit hebben de sterren deze week voor jou in petto.

04-6-2018 08:00
Door: Nathalie Kriek

What's up this week? Iedere week een nieuwe weekhoroscoop die vertelt wat jou te wachten staat.

Lees ook: Staat jouw beroep op dit lijstje? Grotere kans op een slippertje

Tweelingen
21 mei - 20 juni
Als je het even niet meer weet, is het geen schande om een ander om hulp of advies te vragen. Waar komt dat idee toch vandaan dat je het allemaal alleen moet kunnen? Je heet nog steeds geen Remy en je bent ook nog steeds niet alleen op de wereld, dus gewoon even iemand aanspreken als je met je handen in het haar zit. Soms is de oplossing simpeler dan je had verwacht. Soms blijkt er ergens ook meer gevaar te schuilen dan je dacht. Op de een of andere manier ben je je niet altijd bewust van de risico's die je loopt. Als je er alles uit flapt dat je denkt, kan dat eindigen in ‘zomaar’ ruzie met iemand krijgen. En een stoeipartijtje kan ontaarden in een heuse vechtpartij omdat je niet weet wanneer je moet stoppen. Zo ook deze week. Probeer je op sommige momenten iets meer in een ander te verplaatsen voor je losgaat. Drie keer per dag eten houdt je bloedsuikerspiegel op peil, wat schommelingen in je humeur voorkomt. Dat kan vooral handig zijn in de liefde en op je werk. Met de mop en de allesreiniger weet jij wel raad nu. Tijd voor een grote schoonmaak.

Kreeft
21 juni - 22 juli
Jou krijgen ze niet gek. Hoewel er van alles om je heen gebeurt, houd jij je hoofd ijzig koel en je pokerface on. Niemand ziet aan jou wat je werkelijk voelt of denkt. En eigenlijk is dat ook niet zo veel, want je bent deze week extra stressbestendig. Het boeit je allemaal niet zo dat bepaalde mensen om je heen niet helemaal flex zijn of jou ergens voor Jan Knots laten opdraven. Je haalt gewoon je schouders op en gaat iets anders doen. Laat het ze lekker uitzoeken. En gelijk heb je. Wel heb je weinig energie en dat zou kunnen komen doordat je elke nacht net een paar uur te weinig slaapt. Elke avond twee uur te laat naar bed is aan het einde van de week zomaar veertien uur slaaptekort. Gelukkig eet je momenteel wel gezond. Je let iets meer op je vitamines en kookt vaker zelf. Vergeet ook niet te ontbijten hè? Daarmee krik je je bloedsuikerspiegel op na een (kort) nachtje slapen. Elk beetje fut kun je nu goed gebruiken. In de liefde loert verleiding en op financieel gebied stel je orde op zaken. Alles op een rijtje, zowel op de bank als in je bol.

Leeuw
23 juli - 22 augustus
Hoewel je zeer sociaal bent ingesteld en mensen graag hun hele hebben en houden over je uitstorten omdat je zo goed kunt luisteren, ben je zelf vaak zo gesloten als een oester. Praten over het weer en over de prijs van de benzine (duur hè, ja duur!) gaat je prima af, maar voor je met iemand deelt wat je echt dwars zit, moet er toch nog wel het een en ander gebeuren. Waak er dus voor dat je niet alleen maar bezig bent andermans problemen aan te horen en op te lossen, waarmee je jouw eigen sores onder het kleed moffelt. Misschien is het een idee om eens met je huisarts te praten of met een vriendin die niet alleen maar met zichzelf bezig is en ook nog een beetje verstand in haar bovenkamer heeft. Soms is het best fijn om je ei kwijt te kunnen en met iemand te kunnen praten die ook echt luistert en feedback geeft. In de liefde heb je niets te klagen. Jullie genieten van elkaar en van de (zelfgecreëerde) rust. Later in de week heb je wel weer zin in een verzetje en kun je kiezen naar welk feestje je gaat. Op financieel gebied kun je een buitenkansje niet laten liggen. Al met al een fijne week.

Maagd
23 augustus - 22 september
Als je echt iets wilt, zal je er ook helemaal voor moeten gaan en er waarschijnlijk ook dingen voor moeten laten. Je kunt niet alles. Én Kingsize Kingdeals vreten, én afvallen. Én sloten Monster Energy naar binnen plenzen, én lekker slapen. Keuzes, keuzes, lieve Maagd. Vooral op financieel gebied zou het best allemaal wel wat minder mogen. Dat je alles kunt kopen wat je wilt, wil natuurlijk niet zeggen dat je dat dan ook maar moet doen. Op die manier kun je nooit sparen en zal je je plannen voor de lange termijn nooit realiseren. Maak een plan and stick with it! Heb je een relatie, dan zit je lief deze week niet zo lekker in zijn vel. Trek het je maar niet persoonlijk aan, niets aan de hand. Hij draait wel weer bij. Zolang je hem even met rust laat als hij zijn bokkenpruik op heeft, zoekt hij vanzelf wel weer toenadering. Niet gaan zeuren, dat werkt averechts. Voer hem koffie. Lékkere koffie! Ben je een single Virgo, dan is de kans groot dat je weer contact krijgt met een ex of met een jeugdliefde. Spannend!

Weegschaal
23 september - 22 oktober
Durf keuzes te maken Weegschaal. Deze week word je met je neus op de feiten gedrukt en zal je inzien dat het echt belangrijk is om knopen door te hakken. Bepaalde beslissingen blijf je op de een of andere manier voor je uit schuiven, met als gevolg dat het steeds moeilijker voor je wordt om een definitieve keuze te maken. Of het nu betrekking heeft op jezelf, je werk, je relatie of een vriendschap, feit is dat je zelf actie moet te ondernemen, anders blijft het op deze manier tot in de eeuwigheid doorsudderen. Tot de boel aanbrandt. Vlam in de pan, dan is het klaar. Maar of je dat ook wil op die manier? Beter nu het gas uitdraaien dan dat je straks het roet van je zwartgeblakerde plafond moet krabben... Over krabben gesproken, laten we het ook eens hebben over condooms. Hoe zit het daarmee? Heb je ze altijd bij je of laat je je nog steeds wel eens per ongeluk zónder prikken? In dat geval zit je binnenkort bij de dokter met een cadeautje van Dirk de Druiper in je snits. Heb je al een relatie, dan is de drang om in zijn telefoon te blieken enórm! Nieuwsgierig, niet normaal. Anders vraag je het hem gewoon even.

Schorpioen
23 oktober - 22 november
Een wijntje hier, een rosétje daar, pannenkoeken met slagroom zus, desserts met chocoladefratsen zo. Elk pondje gaat door het mondje, Schorpioen. Dat ene uurtje yoga in de week is gezellig, maar om de overtollige kilo's tegen te gaan is er wel wat meer nodig dan een paar squats of stretchoefeningen. Vermijd crashdiëten, dat is niet de oplossing. Denk aan de 20/80-rule. 20 procent sporten, 80 procent gezonde voeding, dát is waar het allemaal om draait. Gewoon blijven genieten hoor, maar wat meer balans zou geen overbodige luxe zijn momenteel. En een beetje minder alcohol ook niet, just saying. Wat er verder aan de hand is? Je bent werkelijk bótergeil. Bij het minste of geringste sta je je slip uit te wringen. Wat gaan we daaraan doen? Tinder, Facebook, seks met je ex, of wend je je toch maar weer tot Jan Jochem – je grote kloppende, draaiende en trillende elektronische vriend? De keuze is reuze. Wat je ook doet, rond de boel wel een beetje vriendelijk af, want er zit een jankerd tussen deze week die niet opgewassen is tegen de onafhankelijke, stoere Scorpio. Qua geld kom je erachter wat jouw eigen valkuil is en dat het nog best leuk is om geld te besparen.

Boogschutter
23 november - 21 december
Je kookt haast van binnen! Agressie en ergernis. Raaaaah! Gooien met voorwerpen lost helaas niets op. Het lucht even op, maar die rondslingerende scherven van die kapotte asbak moeten ook weer worden opgeruimd. Als je vaker last hebt van woede of drift, is het misschien tijd om eens met iemand te gaan praten. Of om je minder in het gezelschap van klootviolen te bevinden. Vooral dat laatste zou namelijk een grote rol kunnen spelen bij jouw agressieve uitspattingen. Welke piechem brengt al die ongewenste boosaardigheid bij jou teweeg? En waarom sta je dit toch steeds weer toe? Streep eronder, Boogschutter! Niet alleen je humeur, maar ook je gezondheid leidt onder deze stress. Op je werk is het momenteel erg gezellig, maar in de pauze heb je wel even genoeg gelach, gegier en gebrul gehoord. Het geluid van vogels is het enige gekwetter dat je nog wel kunt verdragen. Ga lekker een stuk wandelen en eet je bammetjes op in het park. Wat zit er trouwens op je brood? Alweer achterham? Daag jezelf uit, probeer eens iets nieuws. Paprikaspread, rauwkost, gegrilde groente, sla met een plakje avocado, kip met wortel-julienne en rucola, komkommer met roomkaas, huttekäse met radijs: varieer!

Steenbok
22 december - 20 januari
Het is natuurlijk hartstikke lief van je dat je jezelf vaak wegcijfert voor een ander. Dat je op elk gewenst moment van de dag nasi met kip staat te bakken of huisgemaakte sateetjes loopt uit te serveren. Maar je bent geen restaurant waar iedereen op de meest willekeurige momenten kan komen binnenvallen. Natuurlijk is het gezellig om gasten te ontvangen, maar er zijn grenzen, toch? Je kent ze vast wel, van die figuren die geen zin hebben om zelf te koken (of hun geld voor de boodschappen er vorige week al doorheen hebben gejast) en daarom elke keer ‘toevallig’ rond etenstijd bij je aanbellen. Steenbok vraagt toch altijd of iedereen mee wil eten… Maar kookt er ook wel eens iemand voor jou? Neemt iemand wel eens iets lekkers voor je mee? Blijf waken voor eenrichtingsverkeer, lieve Steenbok. Leef niet door of voor anderen, dat is zonde van je tijd en energie. Qua werk bruis je van de creativiteit. Bokken met een creatief beroep presteren deze week uitmuntend en doen goede zaken. Heb je een minder kunstzinnige baan, ook dan pas je warempel wat van je eigen creatieve ideeën toe in je werk, waardoor een en ander plotseling veel soepeler verloopt. In de liefde is er onweer op komst, maar gelukkig drijft de bui ook snel weer over.

Waterman
21 januari - 20 februari
Het is belangrijk dat je deze week een beetje zuinig omspringt met je energie. Een vervelende reactie van een of andere Kees Kansloos, kan je zomaar in mineurstemming brengen. Laat andermans negativiteit en kortzichtigheid alsjeblieft niet je stemming bederven. Waarschijnlijk heeft hij of zij gewoon een kutleven en reageert dat af op jou, omdat jij alles hebt waar hij of zij alleen maar van kan dromen, maar door een chagrijnige inborst nooit zal krijgen. Niet jouw probleem. Blijf zorgen voor een regelmatig eetpatroon. Het ontbreekt je nog wel eens aan een goede planning, waardoor je zomaar ‘vergeet’ te eten omdat je druk bent met andere dingen. Natuurlijk is het niet erg om wat kilootjes af te vallen, maar maak het niet te bont en zorg dat je voldoende voedingsstoffen binnen krijgt, anders word je gammel. Een beetje zoals nu dus. Ga fijn een paar baantjes zwemmen voor de broodnodige ontspanning. Passieve activiteit, heerlijk! In de liefde is het nu vooral humor wat de klok slaat. Lekker helemaal gevouwen liggen samen, hoe fijn is dat. Op financieel gebied krijg je te maken met een kleine vertraging, maar alles komt toch net op tijd weer goed. Pfff!

Vissen
21 februari - 20 maart
Jij blinkt deze week uit in conservativiteit. Ondanks alle modegrillen om je heen, houd jij alles het liefst bij het oude. En waarom niet? Mode of niet, oldskool is ook gewoon ‘in’. Groeten uit 1974, heerlijk toch! Alles op je gemak, in je eigen tempo en op je eigen manier. Als dit voor jou werkt, is er geen enkele reden om je te laten opnaaien door alles en iedereen om je heen die pretendeert beter te weten wat goed is en wat niet. Blijf lekker waarde hechten aan jouw eigen gewoonten en tradities, ook al vindt iedereen het gek. Lekker belangrijk. In de liefde doe je er verstandig aan de oude koeien juist te laten rusten, die kennen we nu wel... Om je aangeboren nervositeit een beetje te onderdrukken zou je er goed aan doen af en toe een powernap te doen. En een social media break is ook geen slecht idee. Alle narigheid die je zomaar ongevraagd krijgt voorgeschoteld op je timeline is soms meer dan je kunt verdragen. Gezellig hoor, al dat gekeutel van je vrienden en die tweehonderd andere mensen die je op straat niet eens zou herkennen als je ze zou tegenkomen, maar al dat dierenleed, die haatzaaierij en andere negatieve berichtgeving, moet dat nou echt? Dat is ook lekker ouderwets trouwens: zonder Facebookdoor het leven!

Ram
21 maart - 20 april
Als je last hebt van hoofdpijn, zou dat kunnen betekenen dat je te lang binnen hebt gezeten (en te weinig water of thee hebt gedronken) en dat het dus de hoogste tijd is om er even fijn op uit te gaan. Pak de fiets en trap even flink de polder in de rondte of maak een uitgebreide wandeling in het park. Zet je mobiel uit en besteed aandacht aan de natuur. De bomen, de struiken... Moeite met je hoofd leegmaken? Concentreer je op de tjilpende vogels. Of tjirpende krekels, spartelende vissen, boerende kikkers: van welk geluid je ook maar enigszins rustig wordt. In de liefde is het gezelligheid troef. Jullie maken tijd voor elkaar en houden bewust alle drukte buiten de deur. Dat zouden jullie vaker moeten doen. Op financieel gebied spring je een gat in de lucht vanwege een onverwachte dikke meevaller. Nu komt die nieuwe inbouwkeuken wel héél dichtbij. Op je werk is er sprake van een meningsverschil. Laat je niet verleiden tot betweterij en schiet al helemaal niet in de verdediging. Jullie zijn het niet met elkaar eens, prima. Het heeft totaal geen zin om de ander van jouw gelijk te overtuigen of je te laten overbluffen door de ander. Laat het gewoon voor wat het is en ga verder met je werk. Dat scheelt een hoop frustratie en gedoe.

Stier
21 april - 20 mei
Een ongeluk zit deze week in een klein hoekje. In een poging een grappige stunt uit te halen, bezeer je je en zit je prompt op de eerste hulp. Nu je dit weet, kun je beter eieren voor je geld kiezen en beter niet de clown uithangen. Op financieel gebied is dit niet het meest ideale moment om belangrijke keuzes te maken, zeker niet wanneer er grote bedragen mee gemoeid zijn. In de liefde is er sprake van een bepaalde ergernis over en weer. Jullie zijn allebei koppig als de hel en weigeren om ook maar een klein beetje water bij de wijn te doen of de ander tegemoet te komen. Misschien heeft het ook te maken met het feit dat één van jullie ’s nachts ligt te snurken als een houtzagerij en de ander daardoor last heeft van chronisch slaapgebrek en aanhoudende irritatie. Hoe dan ook, los het op. Jullie zitten verdorie niet meer op de kleuterschool, of wel? Wil je er nu toch een praatgroep over beginnen, doe dat dan niet op je werk. Daar heeft momenteel niemand oog of oor voor andermans gehannes. Zit het je echt heel hoog, neem dan een goede vriendin in vertrouwen. Of koop gewoon een paar oordoppen of een antisnurkneusclip, een neusspreider of maak de logeerkamer in orde. Waarom makkelijk doen als het moeilijk kan...

Schrijf je in voor de nieuwsbrief
Ontvang één keer per week alle &C updates!
Het is vereist de inschrijving te bevestigen door dit vakje aan te vinken.
GO
Bedankt voor je inschrijving voor de nieuwsbrief!
Vanaf nu ontvang je de nieuwsbrief.
Out now
&C Magazine editie 10 'Daar ben je tante voor'
Bestel nu
Wees slim en word abonnee!
12x &C Magazine op je deurmat.
Bekijk de deals

Gerelateerd

Geen probleem!
&C maakt gebruik van cookies. Als je verder leest, ga je daarmee akkoord. Meer info »

We love cookies

Deze website maakt gebruik van cookies.
Geen probleem!

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse.

Wanneer je gebruik blijft maken van andc.tv gaan wij ervan uit dat je hiermee akkoord bent. In onze privacy voorwaarden vind je een beschrijving van al onze cookies.