Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #8
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #25
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #35
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #24
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #4
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #12
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #42
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #36
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #11
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #5
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #3
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #10
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #41
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #37
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #6
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #26
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #27
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #9
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #43
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #13
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #7
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #20
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #18
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #48
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #49
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #17
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #19
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #50
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #47
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #16
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #44
Meer bekijken
  1. Moods
  2. Sterrenstof
  3. Jouw weekhoroscoop #22
Psyche

Jouw weekhoroscoop #22

Daar is-ie weer: de weekhoroscoop. Lieve Tweeling, deze week krijg je alles wat je wilt voor elkaar! Dit hebben de sterren deze week voor jou in petto.

28-5-2018 08:00
Door: Nathalie Kriek

What's up this week? Iedere week een nieuwe weekhoroscoop die vertelt wat jou te wachten staat.

Lees ook: Deze dingen mag Meghan Markle niet meer doen nu ze getrouwd is

Tweelingen
21 mei - 20 juni
Je zit de laatste tijd steeds beter in je drukke vel en deze tendens zet zich ook nu nog even voort. Alles wat je wilt, krijg je nu voor elkaar. Je hebt de lachers op je hand en je gunfactor is huge! Wellicht ben je op zoek naar een andere baan of denk je er in ieder geval over om te gaan solliciteren. Bekijk goed welke papieren er worden gevraagd en wat de functie exact inhoudt, want de kans is groot dat je in je enthousiasme solliciteert naar een baan die je eigenlijk helemaal niet wilt. Dus niet alleen veel ouwehoeren, ook goed blijven lézen, Twin! En nadenken ook vooral, want de kans op een enorme miskoop is eveneens enorm. Kat in de zak! Het is een goed moment om jezelf op spiritueel niveau te ontwikkelen. Spiritueel niveau? Als in tafels laten dansen en glaasje draaien? Nee, natuurlijk niet. Spiritueel bezig zijn is vooral geestelijk bezig zijn. In je hoofd! Dus bekijk voor jezelf waar je je écht goed bij voelt, waar je van tot rust komt en blijf dat doen of voer het per direct in. Een rondje fietsen, lekker je kop leegmaken in de gym of elke dag stipt om 17:07 uur zes keer snoeihard Flames van David Guetta & Sia draaien. Whatevah!

Kreeft
21 juni - 22 juli
Waar je jezelf eerst nog wel eens te veel naar andermans wensen (en eisen) plooide, begin je nu steeds meer je eigen ding te doen. En dat is prima! Dat werd hoog tijd, Kreeft. Bij alles wat je nu gevraagd wordt, denk je als eerste: heb ík hier eigenlijk wel zin in? Je gaat hierbij goed op je gevoel af en je bent ook niet meer bang om nee te zeggen. Freedom! Natuurlijk is het ook niet de bedoeling dat je als een asociale hork door het leven gaat, dus blijf wel tactvol en waak ervoor dat je anderen niet onbedoeld voor hun knar stoot. Met de familiebanden is het deze week ook prima gesteld. Je kunt met iedereen goed overweg. Je bemoeizieke moeder is plotseling je homegirl en je vreselijke broer je beste mattie. Je mag zelfs zijn auto lenen. Breaking news! Qua betalingen is er wel wat werk aan de winkel. Je administratie ligt helemaal op zijn reet, waardoor het overzicht volledig zoek is. Als je hier nu iets meer aandacht aan besteedt en eventuele achterstallige rekeningen direct inplant, is er niets aan de hand. In de liefde is het letterlijk rozengeur en wodka lime. Jullie bouwen, schilderen, timmeren en tegelen samen aan een liefdesnestje, jullie zijn verliefd en drinken er samen iets lekkers op. Hè, gezellig.

Leeuw
23 juli - 22 augustus
Tijd om je tong eraf te bijten, Leeuw. Natuurlijk ben je lekker ad rem en heb je overal een antwoord op, maar deze week zal dat bijdehante gedrag je helaas niet veel opleveren. De chagrijnige kop die je trekt spreekt al voor zich, meer heb je even niet nodig om te laten merken hoe je over iets (of iemand!) denkt. Overigens helemaal niet zo gek dat je je fronsrimpel loopt te voeden, want het is ook gewoon schreeuwend druk overal. Thuis, op je werk, in je sociale leven. Het is gewoon niet te doen momenteel. Iedereen moet wat van je en eigenlijk wil je gewoon even helemaal niks. Wat let je? Trek even die stekker eruit en ga met je lief een weekendje weg. Laat je telefoon thuis, want alleen uitzetten heeft geen nut. Dan zet je hem toch iedere tien minuten weer aan om te kijken of er tóch niet iets belangrijks aan de gang is. Je hebt in dat ding je eigen callcenter gecreëerd, Leeuw. 24/7 bereikbaar en voor iedereen klaarstaan: hoe druk wil je het hebben? Op financieel gebied is het een beetje een krappe bedoening, maar geen zorgen, ook dat wordt opgelost. Er is al een fijn extraatje naar je onderweg. Ontspan!

Maagd
23 augustus - 22 september
Hijgen nadat je de trap op bent gelopen, zweten na een rondje om het huis, shame on you! Daar ben je echt te jong voor, Virgo. En te mooi! Zonde. Als je wacht tot je meer energie krijgt om te gaan sporten, kun je wachten tot je 200 kilo weegt. Je gaat namelijk geen energie krijgen zolang je niets aan lichaamsbeweging doet. Van sporten krijg je juist energie! Dat is juist de grap. Dus hoppa! Meld je aan en begin gewoon. Vanavond nog. Na je work-out een eiwitshake erin en per direct een gezonder eetpatroon invoeren. Off you go. Joël Beukers be like! Qua werk en geldzaken ben je dan weer wel een krachtpatser. Anderen kijken echt tegen je op, zoals je dat graag ziet. Patsergedrag, oké. Maar wél verdiend, want je werkt er keihard voor! Is er ook nog wat te vertellen over je liefdeleven? Ja hoor. Wat je eigenlijk al verwachtte: blijf bij jezelf! Niemand voelt wat jij voelt, dus volg je hart. Zeker wanneer je voor een dilemma staat, heeft advies vragen aan derden geen enkel nut. Je neemt hun goede raad toch niet aan, namelijk...

Weegschaal
23 september - 22 oktober
Je tong hangt op je wreef inmiddels. Moe! Toch zal het deze week beter gaan met je conditie, zowel geestelijk als lichamelijk. Blijf veel water drinken, om hoofdpijn en onnodige vermoeidheid te voorkomen. Hoewel je thuissituatie nog steeds de nodige aandacht vraagt, zit je een stuk beter in je vel, waardoor je je tijd en aandacht prima kunt verdelen tussen zakelijk en privé. En dat is maar goed ook, want op je werk staan de nodige positieve veranderingen te gebeuren. Op financieel gebied dien je het wat zuiniger aan te doen. Pas in augustus kun je lekker los gaan, maar tot die tijd wil je ook gewoon rond kunnen komen, dus doe je boodschapjes lekker the basic way. Dat kan jij! Liefde moet nu vooral leuk zijn. Dus vermijd drama en probleemgevallen, daar zit je niet op te wachten. Begeef je in het gezelschap van mensen die je lekker laten lachen. Kleine kanttekening hierbij: de meeste mooiboys zijn niet bijster grappig. Doe ermee wat je wilt.

Schorpioen
23 oktober - 22 november
Hoewel je met je vriendjes en vriendinnetjes prima overweg kunt en door hen ook veelvuldig wordt uitgenodigd voor feesten, partijen en andere zuipschuitactiviteiten, gaat het in de liefde weer even helemaal mis. Niet alleen op emotioneel gebied staan jullie lijnrecht tegenover elkaar, ook tussen de lakens word je even op non-actief gesteld. Onbetaald verlof als het ware. Gatverdamme! Als er dan toch even niks te poken valt, probeer dan in elk geval zo veel en zo goed mogelijk met elkaar te blijven praten. Ga desnoods samen naar yoga of ga voor een duo-massage om even helemaal te ontspannen. Een saunaatje pakken voor de broodnodige ontspanning wil ook nog wel eens helpen. Vergeet elkaars rug niet te scrubben, dan is er toch nog een beetje sprake van lichamelijk contact. Wat je ook doet, blijf te allen tijde kalm en beheerst. Verhef je stem niet, alleen je woorden, als dit al nodig zou zijn. Qua financiën kom je nu in ieder geval niets tekort, dus als je het geluk niet krijgt, koop het dan gewoon. In de vorm van lekker eten, beauty, wellness, dat soort dingen. Geen betaalde seks natuurlijk. Hoewel...?

Boogschutter
23 november - 21 december
Je energiepeil is helaas niet wat het geweest is. Je bent sneller moe dan anders en lijkt meer slaap nodig te hebben. 's Morgens een uur eerder je wekker zetten om op die manier nog een beetje te kunnen snoozen valt vooral onder de noemer 'jezelf voor de gek houden'. Ga 's avonds gewoon een uur eerder naar bed. Veel effectiever. Besteed wat meer aandacht aan een goed, gezond en vooral regelmatig voedingspatroon. Er zijn momenten dat je maag in de fik staat, of je last hebt van steken in je hart, waarschijnlijk veroorzaakt door een guts maagzuur. Vermijd nu al te vet en te gekruid eten. Iemand van buitenlandse afkomst toont opvallend veel interesse in je. Wellicht in verband met vriendschap, liefde of liefdadigheid. Wat het ook is, de kans dat het om iets blijvends gaat is klein. Je hebt het te druk met andere zaken om er echt energie in te steken. Vooral op je werk staat er van alles te gebeuren, je hebt je tengels al meer dan vol. Probeer niet elk moment dat je niets te doen hebt vol te plakken met nieuwe afspraken. Hoezo kun je niet tegen lege blokken in je agenda? Dit zijn juist perfecte momenten om je telefoon uit te zetten en je optimaal te ontspannen.

Steenbok
22 december - 20 januari
Je kunt nu last hebben van stijve schouders of RSI-klachten in je armen. Als dit werkelijk het geval is, doe je er verstandig aan je (werk)houding te verbeteren en meer rust te nemen op de momenten dat het kan. Wat eigenlijk neerkomt op: laat je laptop met rust als je klaar bent met werken en creëer op die momenten zélf ook geen nieuw werk. Laat je eens lekker masseren of ga desnoods naar de huisarts voor een verwijzing naar de fysio. Als je last hebt van slecht zicht, komt dat waarschijnlijk door die eurotekens in je ogen. Momenteel ben je namelijk heel erg belust op geld. Single Steenbokken selecteren hier zelfs hun partner op. Toch ben je in vriendschappen meer dan gul. Soms zelfs voor mensen die dat eigenlijk niet verdienen. De balans is wat dat betreft compleet zoek. Aan de ene kant vind je het belangrijk financieel onafhankelijk te zijn en een partner te hebben die ook een goed inkomen heeft, aan de andere kant stort je ladingen aan charity uit over klaplopers en profiteurs. Oké, soms zit er ook echt een goede vriendin tussen, maar feit blijft dat je té gemakkelijk geld, spullen, dingen en eten weggeeft. Soms ben je haast aandoenlijk naïef op dit gebied.

Waterman
21 januari - 20 februari
Eén van je broers of zussen leunt enorm op je pa of ma en is totaal onzelfstandig. Je ergert je hier groen en geel aan en staat op het punt je er eens even flink tegenaan te bemoeien, maar hoewel je het goed bedoelt, kun je echt beter doen alsof je neus bloedt. Er zal namelijk niets veranderen, behalve dat jij straks de gebeten hond bent en de sfeer binnen de familie daalt tot onder het vriespunt. Verder heb je nu extra behoefte aan rust en ontspanning. Je trekt je graag terug in je huis met Netflix, je pantoffels en de hond op schoot. Toch is het belangrijk dat je ook af en toe lekker naar buiten gaat. Een wandeling of fietstocht in het frisse groen biedt je namelijk niet alleen de broodnodige ontspanning, maar geeft je ook een extra dosis energie: niet geheel overbodig momenteel! Heb je een relatie, dan is het een goede week om samen te bespreken hoe jullie de toekomst zien, óf en hoe jullie met elkaar verder willen. Met het oog op de buitenwereld: f*ck je imago! Je bent leuk genoeg van jezelf, zonder die poppenkast.

Vissen
21 februari - 20 maart
Je hebt voor jezelf een aantal keuzes gemaakt, die betrekking hebben op het afsluiten van een oude periode en het begin van iets nieuws. Dit is werkelijk een van de beste beslissingen die je de afgelopen tijd hebt gemaakt! Je maakt je minder druk om je werk en richt je meer op het reilen en zeilen thuis. De kwaliteit van je voeding laat echter wel wat te wensen over. Nog steeds te veel en te vet. Dan kun je wel lekker aan het joggen en fietsen slaan, maar als je aan de ene kant een paar calorietjes verbrandt en aan de andere kant er 3000 aan vreet, zet het hele gebeuren weinig zoden aan de dijk. Denk aan je gezondheid, lieve Vis! Ben je van plan een grote aankoop te doen, wacht hier dan nog even mee. Je bankrekening is flink aan het slinken, juist door alle grote aankopen die je de afgelopen tijd al hebt gedaan. Als je dus lekker wilt blijven rondkomen, houd je dan even gedeisd in de supermarkt. Budgetkoken kan ook heel gezond zijn, dus lekker halveren, die boodschappenkar. In de liefde gaat het ronduit top! Er is sprake van wederzijds respect, geduld en begrip. Jullie lachen samen wat af. En seks! Sjezus. Daar kan geen frikadel speciaal tegenop!

Ram
21 maart - 20 april
Meer dan ooit is het belangrijk dat je deze week op tijd tussen de klamme lappen duikt, want slaaptekort begint je langzaam maar zeker parten te spelen. Niet alleen heb je een humeur om op te schieten, ook je lichamelijke conditie holt achteruit. Die knikkebolmomenten achter de computer of bij de tv komen niet doordat je zo lekker fit bent, zeg maar. Acht uur per nacht slapen is echt geen overbodige luxe, lieve Ram. Verder ga je een daverend drukke week tegemoet. Alles en iedereen loopt aan je te trekken, waardoor je het maar moeilijk vindt om je aandacht (en vooral ook je tijd) te verdelen. Werk, partner, kids, vrienden, familie, allemaal willen ze een stukje van je hebben. Liefst een zo groot mogelijke brok. Keuzes maken dus, voordat je wéér te weinig slaap krijgt. Blijf openstaan voor de mensen waar je echt om geeft en laat de rest vooral lekker zijn eigen stront opruimen. Blijf vooral ook in beweging. Zitten is het nieuwe roken en dit doe jij soms te vaak en vooral ook te lang! In de liefde krijg je opeens aandacht van iemand waarvan je überhaupt nooit verwacht had dat hij je zag staan. De vraag is alleen: wat doe je ermee?

Stier
21 april - 20 mei
Bijna alle planeten zijn deze maand retrograde, wat voor jou betekent dat het allemaal nog een tandje trager gaat dan je gewend bent. Geduld is nog steeds een schone zaak, maar deze week is dat een understatement. Schoon, schoon? F*cking kraakhelder is je geduld! Nondeju! Je lief zegt jullie afspraakje af, je vriendin laat verstek gaan, op je werk is het Nationale Slakkendag en je financiën... hé! Je financiën gaan ondanks alles als een speer. Nou, een welkome uitzondering op de regel! Betalingen waar je al langer op zat te wachten, worden nu eindelijk overgemaakt en bepaalde zaken die je op dit gebied nog moest regelen, komen deze week ook dik in orde. Je kunt opeens praten als Brugman, dus maak daar meteen gebruik van. Iedereen bellen en mailen. Spraakwaterval. Met een goedgekozen vocabulaire ook nog, je staat er zelf van te kijken. Laat je sarcasme wel zoveel mogelijk achterwege, zowel zakelijk als privé. Dat wordt nu echt niet gewaardeerd. Op het gebied van gezondheid kun je nek- en rugklachten ervaren. Mogelijk het gevolg van wat ergernis en stress.

Gerelateerd

Geen probleem!
&C maakt gebruik van cookies. Als je verder leest, ga je daarmee akkoord. Meer info »

We love cookies

Deze website maakt gebruik van cookies.
Geen probleem!

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse.

Wanneer je gebruik blijft maken van andc.tv gaan wij ervan uit dat je hiermee akkoord bent. In onze privacy voorwaarden vind je een beschrijving van al onze cookies.