Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #5
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #7
Psyche
Jouw weekhoroscoop #25
Psyche
Sterrenstof: dit zegt de jaarhoroscoop over jouw werk in 2020
Psyche
Sterrenstof: dit zegt de jaarhoroscoop over jouw financiën in 2020
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #4
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #43
Psyche
Sterrenstof: dit zegt de jaarhoroscoop over jouw liefdesleven in 2020
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #45
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #51
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #8
Psyche
Jouw weekhoroscoop #24
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #38
Psyche
Jouw weekhoroscoop #21
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #35
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #3
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #46
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #41
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #48
Psyche
Jouw weekhoroscoop #27
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #37
Meer bekijken
  1. Moods
  2. Sterrenstof
  3. Jouw weekhoroscoop #20
Psyche

Jouw weekhoroscoop #20

Daar is-ie weer: de weekhoroscoop. Lieve Stier, als je niet oppast ga je deze week door het leven als Barbamama. Dit hebben de sterren deze week voor jou in petto.

14-5-2018 08:00
Door: Nathalie Kriek

What's up this week? Iedere week een nieuwe weekhoroscoop die vertelt wat jou te wachten staat.

Lees ook: 8 onbegrijpelijke termen uit het kantooralfabet uitgelegd

Ram
21 maart - 20 april
Het is een belangrijke week om extra aandacht te besteden aan je gezondheid. Eerlijk is eerlijk, je bent al redelijk goed op weg doordat je sinds kort meer aan lichaamsbeweging doet en eerder naar je bed gaat, maar een gezond eetpatroon krijg je er vooralsnog helaas niet in. Er verdwijnt nog steeds te veel chocola en koek onder je neus. Maak een schema, als dat helpt en houd je er gewoon aan. Zo simpel kan het zijn. Naar anderen toe ben je momenteel een beetje betweterig. Probeer met jezelf af te spreken dat je alleen tekst en uitleg geeft, wanneer iemand hier expliciet naar vraagt. Echt, niemand zit te wachten op een ongevraagde lezing. Met het oog op het nemen van risico's, ga je echt veel te ver. Hoe meer je gokt, hoe meer je verliest. Houd de schade zoveel mogelijk binnen de perken door op tijd te stoppen, of er zelfs helemaal niet aan te beginnen. This is not your lucky week! In de liefde komt er eindelijk meer rust in de tent. Jullie huis is niet langer meer een verkapt clubhuis en ook voor het doen van klusjes of oppas, staan jullie momenteel niet op de (reserve)lijst. Geniet van deze rust voor zolang het duurt!

Stier
21 april - 20 mei
Als je niet oppast, ga je deze week door het leven als Barbamama. Een combinatie van te veel snacks, zout en alcohol maakt dat je straks rollend over straat gaat. Probeer door vooral veel water te drinken en fruit en groenten te eten, te voorkomen dat je opblaast of teveel vocht vasthoudt. Verder doe je te veel je best om indruk te maken op die ene leukerd. Op die manier maak je het hem veel te makkelijk en zal hij zijn interesse verliezen. Mannen willen jágen, Stier! Be hard to get! Trouwens...weet je wel zeker dat je toe bent aan een relatie? Zo'n vent zit straks ook gewoon al ruftend op jóuw bank naar zíjn TV programma's te kijken en jóuw koelkast leeg te vreten. Kun je dit allemaal handelen? Je weet hoe zeer je op je privacy bent gesteld, toch? Denk er nog maar eens goed over na. Hoewel het op je werk allemaal prima gaat en je op onverklaarbare wijze zomaar een tros pepers in je toges lijkt te hebben, is het wel belangrijk dat je je na werktijd volledig kunt ontspannen. Breng lekker wat tijd door met vriend Netflix en geniet van je rust.

Tweelingen
21 mei - 20 juni
Iemand probeert je - waarschijnlijk op social media - uit de tent te lokken en je dreigt er nog vol op in te gaan ook. Tweeling toch, hier trap jij toch zeker niet in? Verder sta je mogelijk nog steeds op de block bij degene die je nu het liefst zou willen spreken. Maar goed, gedane zaken nemen geen keer, dus laat het gaan. Een fake account aanmaken om hem toch in de gaten te kunnen blijven houden is sowieso een beetje eng. In vriendschappen praat je honderduit, behalve over datgene wat je werkelijk voelt. Sommigen kunnen je hierdoor misschien als oppervlakkig ervaren, terwijl zich in je hoofd juist enorme krochten en kraters bevinden, waar zich de meest wonderlijke, diepzinnige gedachten afspelen. Toch jammer dat je dit allemaal voor jezelf houdt. Qua financiën is alles keurig in balans, misschien zit er zelfs een korte vakantie in deze zomer. Op je werk is er kans op ploegendienst of overwerk, maar dit vind je absoluut geen probleem. Je bezit energie voor tien en daarbij hebben ze in de kantine betere kost dan thuis. Dikke prima!

Kreeft
21 juni - 22 juli
De aanval is de beste verdediging. Denk je. Daarom ben je wat snibbig tegen onbekenden of vage kennissen. Ze moeten natuurlijk niet denken dat ze een loopje met jou kunnen nemen! Natuurlijk is het helemaal niet verkeerd om jezelf wat gereserveerd op te stellen, alleen... overdrijf het niet. Je gedragen als een complete b*tch maakt niemand mooier. Probeer te achterhalen door wie of wat je zo defensief bent geworden. Je kunt ook afstand houden zonder arrogant te doen. Op financieel gebied houd je alles keurig in evenwicht. Hoewel je best wat extra zomerkleding kunt gebruiken, weet je nu heel goed wat je wel en niet kunt uitgeven. Nog even geduld, dan kun je weer lekker gaan shoppen. Hoofd - nek -of rugpijn kan het gevolg zijn van stress of een verkeerde houding. Waak voor de beruchte app-nek! In de liefde zijn er momenteel wat issues en hoewel klagen tegen je bestie wel enigszins oplucht, lost het helaas niets op. Probeer liever meer duidelijkheid te krijgen bij de knakker in kwestie.

Leeuw
23 juli - 22 augustus
Je bent een beetje druk, waardoor goede voeding en een gezond slaappatroon er (weer eens) een beetje bij inschiet. Hier schiet je natuurlijk niks mee op! Probeer gewoon echt drie maaltijden per dag te eten, al zijn het maar kleintjes. Het ontbijt skippen en je vervolgens volstoppen met winegums en drop is natuurlijk niets iets waarvan je zegt: ‘lekker verantwoord’. Ga lekker wandelen en zwemmen en eet een weekje geen vlees om te zien wat dit met je doet. Wat je ook eens zou kunnen eten is een portie humble pie. Eerlijk is eerlijk, je bent soms net zo dwars als je mooi bent en vooral deze week kun je echt een behoorlijk lastig portret zijn. Een klein beetje meer bescheidenheid zou je dan ook zeker niet misstaan. Aan de andere kant maakt je zelfverzekerde houding wel dat anderen graag in je gezelschap verkeren en je 24/7, soms zelfs bij nacht en ontij, om advies willen vragen. Prima, maar alleen als je ook echt tijd hebt. Als je niet voor jezelf zorgt, kun je ook niet voor een ander zorgen...

Maagd
23 augustus - 22 september
Ho! Stop! Genoeg is genoeg! Laten we even het lijstje erbij pakken. Teveel werken; check. Mac-dieet: check. Te weinig slaap: check. Relatiestress, geldissues, roken: check, check en check! Hoe lang denk je dit nog vol te kunnen houden, lieve Maagd? Merk je dan niet dat je steeds vermoeider raakt en chagrijniger wordt? Dit zouden zomaar voortekenen van een burn-out kunnen zijn. Hoogste tijd dus om jezelf bij de kladden te pakken en je levensstijl om te gooien. Als je stopt met roken (en dure schoenen, tassen en horloges kopen) zijn je geldproblemen al haast van de baan. Ongezonde relaties moet je gewoon verbreken en een dito eetpatroon is makkelijk te elimineren door voorlopig even bij mams te gaan eten tot je de puf hebt om zelf weer gezonde dishes te koken. Op je werk gaat alles gelukkig helemaal top en iemand die helemaal jouw type is, is - zonder dat je het weet - helemaal verliefd op je. Zo mooi kan het leven zijn!

Weegschaal
23 september - 22 oktober
Perfectionisme is een mooi iets, zolang je het niet overdrijft. Je werk nalopen op foutjes is één, maar dertig verschillende spellingcontroles hanteren is misschien iets teveel van het goede en kost je onnodig veel tijd. Hoewel het waarschijnlijk aan dovemansoren is gericht, zou het helemaal geen kwaad kunnen om iets milder te zijn voor jezelf, je weet niet half hoe waardevol je bent voor de zaak! Als je een relatie hebt, zijn er deze week wat communicatie problemen te verwachten omdat je het lastig vindt je gevoelens onder woorden te brengen. Hee, Weegschaal. Het is je hubby hè? No shame! En als je deze week even geen zin hebt om naar een feestje te gaan, dan ga je gewoon lekker niet. Gooi je smoezenboek maar weg, je kunt gewoon eerlijk zeggen hoe de vlag erbij hangt. 'Geen behoefte aan' of 'te moe' will do! Op financieel gebied wil je voor iedereen zorgen die het nodig heeft. Doe dit alleen als je het ook echt kunt missen, soms heb je je geld al uitgegeven voor het op je bankrekening staat. Ook aan anderen!

Schorpioen
23 oktober - 22 november
Flatulentie. Kent u dat woord? Gemiddeld laat een mens per dag 12-25 winden. Behalve als je Schorpioen bent, die laat deze week gemiddeld twintig poepekes meer. Oorzaak: te vet eten, teveel koffie of juist een overdreven streng dieet. Matigheid, Scorpio! Dat is de oplossing. Eet vezelrijke voeding en drink twee liter water per dag om de spijsvertering te bevorderen. Maak na het avondeten een wandeling, al dan niet met hond, fret, hangbuikzwijn of shetlandpony. Hoe dan ook: beweeg! O ja, koekscheten zijn the worst, dus neem vooral een komkommer in plaats van een voordeelpak spritsen. Op je werk is alles oké, maar iets meer ontspanning in je vrije tijd zou geen overbodige luxe zijn. In de liefde mag het wel een beetje spannender. Tijd om de relatie weer een beetje op te krikken of - als je nog single bent- wat meer te flirten. Stop met swipen op Tinder, maar ga er lekker op uit. Put on your high heels, stift je lippen ruby red en laat die lange nepwimpers van je maar eens flink wapperen, ze hebben genoeg gekost so use them!

Boogschutter
23 november - 21 december
Niemand is onmisbaar, zelfs de Boogschutter niet. Besteed daarom dus ook gerust wat extra tijd aan jezelf. Trek je even terug om na te denken, te mediteren of gewoon een boek te lezen. Zolang je maar iets doet waarvan je tot rust komt, want dat heb je even heel hard nodig nu. De afgelopen tijd ben je onvermoeibaar door alle barrières heen gedenderd. En. Nu. Is. Het. Klaar. Jouw sleutelwoord deze week is 'bevrijding'. Bevrijding van conflicten, bevrijding van andermans kritiek en vooral van alle gezeik eromheen. Jezelf geen moer aantrekken van wat anderen eventueel van je zouden kunnen vinden, is de grootste vorm van vrijheid die je hebben kunt! Over bevrijding gesproken, hoe gaat het op je werk? Is het een optie om een dag minder te gaan werken of bepaalde werkzaamheden thuis te doen? Of heb je vooral behoefte aan iets compleet anders? En je vent? Voldoet die nog aan je wensen? Bepaalde vriendinnen? Zet alles voor jezelf op een rij en skip iedereen waar je al maanden een sik van krijgt. Kun je niet zomaar alle lijntjes doorknippen? 'Snip!'

Steenbok
22 december - 20 januari
Tijd voor een bezoekje aan de tandarts! Bepaalde behandelingen waar je nu nog huizenhoog tegenop ziet, blijken achteraf enorm mee te vallen. Eerlijk gezegd wegen de ongemakken die je nu hebt niet op tegen hetgeen er nodig is om deze te verhelpen. Je zult je afvragen waarom je dit niet eerder hebt gedaan, dus chop, chop! Even laten nakijken, die bijtspijkers. Op de werkvloer is het belangrijk om ook open te blijven staan voor andermans mening en argumenten. Van het sluiten van een compromis worden deze week alle partijen beter. In de liefde is het nu vooral belangrijk dat de relatie gelijkwaardig is. In iemand die jou op een voetstuk plaatst, verlies je snel je belangstelling terwijl een dominante partner je juist weer belemmert in je ontwikkeling. Ga voor iemand die je steunt, maar jou ook voldoende tegengas kan bieden, dan blijft het voor beide partijen interessant. Familie gooit deze week roet in het eten door jou op te zadelen met hun problemen. Maak direct duidelijk dat dit niet jouw pakkie-an is.

Waterman
21 januari - 20 februari
Of je ziet eruit om door een ringetje te halen (rode loper-waardig) óf je loopt erbij alsof je net je bed uit komt rollen. Een tussenweg is er haast niet. Misschien is het een idee om dan maar gewoon voor de naturel look te gaan. Lekker vochtinbrengend (zelfbruinend) crèmetje, beetje mascara, een lekker kleurtje lipstick en een clip in je (gekamde!) haar. Zo ben je altijd verzorgd, maar kost het je geen bakken met tijd. Met het oog op je gewicht heb je ook de neiging een beetje door te slaan. Of je hongert jezelf helemaal uit, óf je propt jezelf helemaal vol. Laten we zeggen dat je een beetje moeite hebt met het vinden van de balans zo nu en dan. Het zou fijn zijn als je voor jezelf een gulden middenweg zou kunnen vinden en hier een levensstijl van kan maken. Op financieel gebied sta je voor een behoorlijke uitgave. Hoewel het een vernuftig ding is, zal je het not an awful lot gebruiken. Misschien een idee om het te huren op de momenten dat je het echt nodig hebt? Op je werk heb je moeite met je op één ding tegelijk richten en neem je te weinig rust bovendien. De gulden middenweg, Waterman. De gulden middenweg!

Vissen
21 februari - 20 maart
Het wordt tijd om wat extra aandacht te besteden aan je slaappatroon. Hanteer een vast bedritueel in plaats van met je kleren aan en je bril op, met je ongepoetste waffel voor de tv in slaap te vallen. Dus: Tv uit, tandjes poetsen, ponnetje aan, nog even wat lezen en tenslotte lekker tukken. Klinkt kinderachtig, maar het zal je werkelijk goed doen! Ook is er sprake van teveel onrust in je bedroom. Stapels boeken en tijdschriften onder je nest, een hometrainer die fungeert als kledingrek, wees eerlijk, netjes is anders. Alles bij elkaar zorgt het voor een hele berg enorm afleidende factoren die je kunt missen als kiespijn. Wie wil er direct hordelopen na het ontwaken? Ruim op, gooi weg en redecorate. Een opgeruimde kamer is een opgeruimd hoofd en een fijne nachtrust. Je zult het hard nodig hebben, want op je werk doet zich een mooie kans voor, waar je goed uitgerust voor moet zijn. In de liefde gaat het er ook gezellig aan toe, nu alleen nog lekker maffen!

gerelateerd

Geen probleem!
&C maakt gebruik van cookies. Als je verder leest, ga je daarmee akkoord. Meer info »

we love cookies

Deze website maakt gebruik van cookies.
Geen probleem!

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse.

Wanneer je gebruik blijft maken van andc.tv gaan wij ervan uit dat je hiermee akkoord bent. In onze privacy voorwaarden vind je een beschrijving van al onze cookies.