Psyche
Jouw weekhoroscoop #38
Psyche
Jouw weekhoroscoop #45
Psyche
Jouw weekhoroscoop #44
Psyche
Jouw weekhoroscoop #50
Psyche
Jouw weekhoroscoop #2
Psyche
Jouw weekhoroscoop #7
Psyche
Jouw weekhoroscoop #49
Psyche
Jouw weekhoroscoop #49
Psyche
Jouw weekhoroscoop #4
Psyche
Jouw weekhoroscoop #34
Psyche
Jouw weekhoroscoop #32
Psyche
Jouw weekhoroscoop #42
Psyche
Jouw weekhoroscoop #32
Psyche
Jouw weekhoroscoop #5
Psyche
Jouw weekhoroscoop #51
Psyche
Jouw weekhoroscoop #48
Psyche
Vakantiehoroscoop: zo ziet jouw liefdesleven er deze zomer uit
Psyche
Jouw weekhoroscoop #40
Psyche
Jouw weekhoroscoop #11
Psyche
Jouw weekhoroscoop #36
Psyche
Jouw weekhoroscoop #41
Meer bekijken
  1. Moods
  2. Sterrenstof
  3. Jouw weekhoroscoop #18
Psyche

Jouw weekhoroscoop #18

Daar is-ie weer: de weekhoroscoop. Lieve Schorpioen, je bent echt te streng voor jezelf. Stop daar eens mee! Dit hebben de sterren deze week voor jou in petto. 

30-4-2018 08:00
Door: Nathalie Kriek

What's up this week?  Iedere week een nieuwe weekhoroscoop die vertelt wat jou te wachten staat. 

Lees ook: Dit deel je nog meer met je beste vriendin behalve kledingstukken

Ram
Op je werk raak je gefrustreerd, omdat bepaalde dingen niet helemaal gaan zoals jij het graag zou willen. In plaats van direct te gaan razen en tieren of te gaan smijten met voorwerpen, kun je beter even rustig over de situatie nadenken en bedenken wat de oorzaak is van de eventuele vertraging of blokkade. Waarschijnlijk kom je erachter dat het allemaal wel mogelijk is, alleen niet direct nú. Niets aan het handje dus, gewoon geduld hebben. In de liefde heb je momenteel veel behoefte aan aandacht en affectie. Durf hier ook gerust om te vragen of zelf het initiatief te nemen. Heb je behoefte aan liefde van iemand die je nog niet zo goed kent, wees dan vooral niet te agressief in je benadering, dat zou de ander wel eens kunnen afschrikken. 'Lekker spontaan' werkt niet voor iedereen, helaas. Op het financiële vlak gaat het allemaal best goed, al geef je wel te veel uit aan cadeautjes voor anderen. Even uitzetten, die Sinterklaasmodus.

Stier
Je loopt rond met plannen om iets nieuws te beginnen qua werk of in de persoonlijke sfeer. Door iets meer zelf initiatief te tonen, vergroot je de kans van slagen. Door te blijven zitten of te blijven hangen in de oude situatie zullen de door jouw gewenste veranderingen zich niet vanzelf aandienen, dus hup, in de benen, Stier! In de liefde loop je ook het een en ander lekker weg te stouwen. Van alles op je lever, maar praten: ho maar. Dat lost ook niets op. Verder trek je je momenteel alles aan wat anderen zeggen, voelen of vinden, hetgeen een enorme rem zet op je persoonlijke ontwikkeling. Kak een grote hoop op alles waar je van baalt en veeg zes keer je kont af met andermans mening. Bla bla bla. Je leest het, maar volgende week rond deze tijd is er nog niets veranderd. Zó jammer. Er zijn namelijk echt verbeteringen mogelijk. Je kunt meer dan je misschien denkt, maar al zijn de sterren je nog zo goed gezind, je zult toch echt zelf actie moeten ondernemen. Op financieel gebied zit er een dikke meevaller aan te komen. Daar hoef je dan weer helemaal niets voor te doen. Bofaars.

Tweelingen
Een grote uitgave heeft een flinke deuk in je budget geslagen. Tijd om weer een beetje te beknibbelen op overbodige luxe. In de liefde heb je nu de neiging om te vluchten. Je bent ongeduldig en snel geïrriteerd. Praten werkt je nu alleen maar meer op de zenuwen, dus ga je er liever gewoon maar meteen vandoor. Immer gerade aus! Dat is prima als je er toch al klaar mee was. Maar als je je partner toch wél leuk genoeg vindt om nog even te blijven hangen, zal je je toch moeten schikken en terug moeten gaan voor een − o, kwelling − goed, diepgaand gesprek. Gelukkig lul je met het grootste gemak een pak melk zuur, maar daar gaat het nu niet om. Je zult ook moeten luisteren naar wat je lief te zeggen heeft. En inhoudelijk reageren. Ook nog. Op je werk ben je nu vooral lui. Je hebt het even helemaal gehad met alles en iedereen. Laat een ander maar eens het vuur uit zijn sloffen rennen. Jij kruipt er voor de vorm wel achteraan. (‘O, heb jij het al gedaan? Ik was net onderweg.’) De uitgekooktheid! Toch heb je niet helemaal ongelijk, meestal laten ze jou al die kutklussen opknappen. Weten ze ook eens hoe dat voelt.

Kreeft
Het is algemeen bekend dat je belast bent met het truttigheidsgen. Echter, deze week slaat je wel een beetje door, vooral in de liefde. Het liefst ga je boven op hem zitten en dan hebben we het niet alleen over je favoriete standje. Loosen up, schat! Jaloezie en angst zijn vaak niets meer dan projectie van jouw eigen onzekerheid, dus als je daar veel last van hebt, probeer er dan iets aan te doen. Laat je vriendinnen ook gewoon hun eigen beslissingen nemen, ook al zijn ze nog zo uilig en hardleers. Steek er maar gewoon geen energie meer in, het is dweilen met de kraan open. En straks helemaal, want dan is het natuurlijk weer janken. Hoe dan ook, niet jouw probleem! Qua geldzaken gaat het je lekker voor de wind nu, met als gevolg dat je ook meer kunt toegeven aan je lekkere trek. Geen zin om te koken, wel honger, dus bestel maar! Shoarma, pizza, döner, spareribs... Welja, wat kan jou het allemaal schelen. Tel voor de grap alles eens bij elkaar op. Daar had je toch mooi die nieuwe schoenen van kunnen kopen!

Leeuw
Waarom doen de mensen om je heen allemaal zo moeilijk? Je collega's, je zus, je ouders, je bestie, je liefde... Je weet exact wat goed voor ze is en je neemt in één moeite door ook nog even alle beslissingen voor ze. En dan nog zeuren ook! Lieve Leeuw, ook al bedoel je het hartstikke goed, geef anderen ook de kans om hun eigen fouten te maken en hiervan te leren. Zolang jij hen alles uit handen neemt en bepaalt wat het beste is, leiden ze vooral het leven dat jij wilt. Liefde is ook loslaten. En iemand eens lekker op zijn bek laten gaan. Worden ze hard van, daar weet jij toch alles van? Neem nou bijvoorbeeld shoppen (hetgeen je overigens beter kunt laten deze week). Miskopenparade! Kasten vol weggevertjes, of niet? Ook deze week ben je echt nog te impulsief om goed je slag te kunnen slaan. Beter even wachten nog. Qua werk heb je het nu reuze naar je zin. Je sjeest overal zó doorheen en het is ook nog een perfect moment om aan te sturen op een promotie of loonsverhoging. Als je vindt dat je er recht op hebt, gewoon doen. Stiekem zijn ze hartstikke blij met je en wie niet waagt, blijft altijd maagd. Ze komen die extra flappen echt niet zelf brengen!

Maagd
Probeer de dingen wat meer op hun beloop te laten, Maagd. Je kunt nu eenmaal niet altijd alles en iedereen overal controleren en naar je hand zetten. En dat moet je natuurlijk ook niet willen. Laat je ook eens lekker verrassen of overrompelen, dat houdt je scherp en alert. Probeer werk en privé ook wat meer gescheiden te houden. Op het moment loopt alles als waterverf in elkaar over en je ziet: dat geeft vlekken! Verder doe je er verstandig aan jezelf nu eens schaamteloos op de eerste plaats te zetten. Je danst de laatste tijd echt te veel en te vaak naar andermans pijpen, met als gevolg dat je niet eens meer weet wat ook alweer je eigen behoeftes zijn. Wat was het ook weer dat jij het liefste doet als er niet door iedereen aan je getrokken wordt? Als je niet van alles aan het regelen bent? Doe dát, lieve Maagd! De hele week! Iemand in je omgeving maakt gruwelijk misbruik van je goedheid. Laat hem daar nu onmiddellijk mee kappen. Wat? Kappen doe je in het bos? Nee hoor. Toeters zoeken. Dát doe je in het bos. Laat hem dat ook maar meteen doen. Wieberen!

Weegschaal
Je zit een beetje wiebelig in je vel momenteel en dat heeft alles te maken met een opvlammende onzekerheid. Laat die niet de overhand nemen. Wees trots op wie je bent en wat je kunt. De enige oorzaak dat de dingen momenteel niet zo lekker gaan, is jouw eigen uitstelgedrag. En je pietlutterij. Soms probeer je dingen te repareren die niet kapot zijn. Het hoeft écht niet altijd beter en leuker en mooier, Scales. Soms werken de dingen gewoon. Punt. En dan wordt het alleen maar slechter als je er onnodig aan gaat lopen frunniken. Zo óók in de liefde. Het kwakkelt nogal deze week, hetgeen je je enorm aantrekt. In elke relatie is er weleens iets aan de hand. Dat wil echt niet zeggen dat je partner meteen niet meer van je houdt of bij je weg wil. Don't worry, het komt echt wel goed! Ga lekker even de stad in en scoor een mooi pak (ja, je leest het goed: een pak − goed voor je nieuwe imago), een kekke bril, gave sokken en een nieuw kleurtje in je haar. Wedden dat je je meteen weer helemaal de bom voelt!

Schorpioen
Je bent echt te streng voor jezelf, Schorpioen. Die gifstaart van je staat wel heel erg op jezelf gericht nu. Niet nodig! Waarom leg je de lat zo hoog voor jezelf? Waarom gun je jezelf geen tijd? Waarom moet alles nú en ook nog perfect? Waarschijnlijk is hier sprake van een overblijfsel uit het verleden. Misschien is het helemaal geen gek idee om je hier eens meer in te verdiepen. Iets heel diep wegduwen is iets anders dan het verwerken, hè? Op die manier blijft het toch telkens de kop opsteken. Op het werk dien je eens te bekijken hoe bepaalde dingen anders zouden kunnen, hoe je het jezelf gemakkelijker zou kunnen maken. In de liefde is dit trouwens ook geen overbodige luxe; het rommelt nogal. Zou dat misschien ook te maken kunnen hebben met je kritische houding? Of zijn er andere dingen aan de hand? Hoe dan ook, jullie zullen deze dip in juni pas weer achter je kunnen laten. Mits jullie goed blijven praten! Verder zou het zomaar zo kunnen zijn, dat je je deze week gaat verdiepen in een nieuwe hobby of in een bepaald onderwerp dat je interesse heeft gewekt. Leuk! Lekker doen, daar vrolijk je van op!

Boogschutter
Uit onzekerheid kun je nogal eens arrogant overkomen, hetgeen absoluut niet je bedoeling is. Toch schep je hiermee een totaal verkeerd beeld van jezelf, waar je deze week op een vervelende manier mee geconfronteerd wordt, hetzij op sociale media of in real life. Laat gewoon lekker zien wie je bent, inclusief je kwetsbaarheid en je lieve kant, want die heb je absoluut! 'Echt' zijn is in! Je hoeft voor niemand perfect te zijn en voor jezelf al helemaal niet, zó vermoeiend om steeds maar weer 'Boogschuttertje' te spelen en altijd maar weer in die de roos te moeten schieten... Met het oog op werk en vriendschappen hangt er een kleine teleurstelling in de lucht. Op je werk zijn er wat veranderingen gaande, waarvan je niet heel vrolijk wordt en een vriendin van wie je juist wat meer enthousiasme had verwacht met het oog op bepaalde ontwikkelingen in de privésfeer, lijkt totaal niet blij voor je te zijn. Laat maar waaien. Waarschijnlijk is ze ook niet blij voor zichzelf.

Steenbok
Soms leert de wijze meer van de gek, dan de gek van de wijze. Dat is nu vooral op jou van toepassing. Jij bent in dit verhaal natuurlijk de wijze. Probeer deze week eens niet alles naar je toe te trekken, maar laat een ander gewoon eens praten en doen. De kans is groot dat je hier zomaar door geïnspireerd raakt! In de liefde kan het niet beter, jullie zijn helemaal happy met elkaar en ook op het financiële vlak gaat het je voor de wind. Dit is een fantastisch moment om alvast jullie droomvakantie te boeken. Heerlijk, om je samen op iets te kunnen verheugen! Hoelang is het eigenlijk geleden dat je echt eens tijd hebt doorgebracht met je vrienden of familie? Of − als je die hebt − met je kinderen? En dan vooral ook, zónder hierbij continu op je telefoon of de klok te kijken? Op het werk gaat alles van een leien dakje, dus probeer eenmaal thuis je werk ook even echt helemaal los te laten. Het is een perfecte week voor gezelligheid, ontspanning en ontspanning.

Waterman
Hoewel je er prat op gaat alles op je eigen manier te (willen) doen, is dit nu juist helemaal geen goed idee. Achterover in je luie stoel gaan zitten is natuurlijk niet aan jou besteed, maar eigenlijk is dat wel precies hetgeen je nu zou moeten doen. Hoewel je door je flamboyante persoonlijkheid continu alle aandacht krijgt, ben je al die belangstelling namelijk behoorlijk beu aan het worden. Eerlijk gezegd: je schijt er peuken van. Zelfs die attente vriend, die ogenschijnlijk alles voor jou overheeft, maar de dingen vooral in zijn eigen belang doet, wandelt zo langzaam maar zeker de creep zone in. Veel te veel in your face! Houd je cirkeltje lekker klein nu en houd alles en iedereen waar je geen zin in hebt zonder verdere uitleg buiten de deur. Met je financiën gaat het allemaal top en op je werk kunnen nu ook bepaalde problemen worden opgelost. Hè, hè. Alles gefikst. Plezant!

Vissen
Let op wat je eet. Met de uitspraak 'ik lust geen vitamines' kom je nu niet weg! Gezond eten kan ook heel erg lekker zijn. Je moet het alleen ook willen − en kunnen – koken. Daar wringt bij jou een beetje de schoen. Kom op, Kabouter Lui. Er zijn zat makkelijke gerechten, die zelfs jij zó in elkaar hebt geflanst. En van het eten van een banaan ga je ook echt niet direct krom lopen. Gezonde maaltijden en verantwoorde tussendoortjes: een must voor jou momenteel! Je kunt nu ook iets meer last hebben van allergieën. Tranende ogen, jeukende neus, niezen. Breng even een bezoekje aan de huisarts, als je er erg veel last van hebt. Waarschijnlijk is het tijdelijk, maar het kan toch knap irritant zijn. In de liefde vind je het heerlijk om iets met zijn tweetjes te ondernemen, maar daarna heb je ook wel weer de behoefte om even op je eiland te gaan zitten. The Blue Lagoon, lekker in je eentje, gewoon doen! Op financieel gebied bestaat de kans dat je te weinig wisselgeld terugkrijgt of zelf een foutje maakt tijdens een overboeking. Weet je trouwens je pincode nog? Hello Fish! Dromen doe je maar 's avonds in je bed

gerelateerd

Geen probleem!
&C maakt gebruik van cookies. Als je verder leest, ga je daarmee akkoord. Meer info »

we love cookies

Deze website maakt gebruik van cookies.
Geen probleem!

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse.

Wanneer je gebruik blijft maken van andc.tv gaan wij ervan uit dat je hiermee akkoord bent. In onze privacy voorwaarden vind je een beschrijving van al onze cookies.