Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #44
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #49
Psyche
Jouw weekhoroscoop #27
Psyche
Jouw weekhoroscoop #31
Psyche
Jouw weekhoroscoop #33
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #48
Psyche
Sterrenstof: Jouw weekhoroscoop #37
Psyche
Jouw weekhoroscoop #32
Psyche
Jouw weekhoroscoop #30
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #50
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #43
Psyche
Sterrenstof: Jouw weekhoroscoop #39
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #6
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #46
Psyche
Jouw weekhoroscoop #24
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #5
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #6
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #51
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #4
Psyche
Jouw weekhoroscoop #34
Psyche
Jouw weekhoroscoop #29
Meer bekijken
  1. Moods
  2. Sterrenstof
  3. Jouw weekhoroscoop #17
Psyche

Jouw weekhoroscoop #17

Daar is-ie weer: de weekhoroscoop. Lieve Boogschutter, stop met uitstellen! Dit hebben de sterren deze week voor jou in petto. 

23-4-2018 08:00
Door: Nathalie Kriek

What's up this week?  Iedere week een nieuwe weekhoroscoop die vertelt wat jou te wachten staat. 

Lees ook: Flierefluiter, kameleon of lijmer: wat voor soort vriend ben jij?

Stier
Stel, er ligt nog een heel pak Bastognekoeken in de kast en er is niemand thuis. Wat doe je? A. Niets, die koeken liggen daar prima. B. Je neemt gewoon één koekje, zoals ieder ander normaal mens. C. Je neemt één koekje en gaat naar binnen. Vervolgens loop je terug voor nog een koekje en herhaalt dit zes keer. D. Je arresteert de hele doos en vreet 'm in één keer leeg. Luister Stier. Dat er niemand thuis is om je te wijzen op je vraatzucht, wil nog niet zeggen dat je er dan ook niet dik van wordt, hè? Weet je hoelang je moet hardlopen om al die calorieën te verbranden? O. Dat boeit je ook niet. Oké. Op het gebied van de liefde, lopen er nog wat oude koeien achter je aan te loeien, waar je maar niet vanaf komt. Gedane zaken nemen geen keer, maar dat betekent natuurlijk niet dat je er de rest van je leven over moet blijven miepen. Tijd om bepaalde dingen af te sluiten en weer lekker vooruit te kijken. De toekomst is belangrijk! Op het financiële vlak ben je nu wel een héél erge krentenkakker. Er hangt nog net geen kabelslot aan je portemonnee. Maar ja. Je staat tenminste niet rood, zoals sommige andere mensen die je kent...

Tweelingen
Zo. Is het weer voorjaar? Alles moet weg, nieuw en anders en alles moet ook meteen nú! Sta-in-de-weg-leegverkoop! Je hebt nog zat rommel die je ooit in een opwelling hebt gekocht, die nu óf finaal in de weg staat óf op zolder weg is gestouwd bij alle andere sta-in-de-wegs die je destijds moest en zou hebben. Nou ja. Ga lekker je gang. Zolang je niet meteen je hele portemonnee leeg schudt in het tuincentrum, de bouwmarkt of andere locaties die je deze week onveilig maakt met je koopdrift: have fun! Op het werk ben je nu minder kletserig dan anders. Van een afstandje neem je de boel in ogenschouw en bedenk je dat sommige collega's eigenlijk nog irritanter zijn dan je al die tijd al dacht. Zelfs degenen die je normaal gesproken best te pruimen vindt, houd je nu het liefst op afstand. O, kijk. Een koolmeesje. En een vlinder. Veel leuker dan dat gezoem van die bijenzwerm op kantoor. Qua geld is alles redelijk in balans en in de liefde heb je de behoefte om je hart te luchten bij je adonis. Tip: niet over die bokkenapp! Communiceer!

Kreeft
Je geliefde neemt spontaan een bloemetje voor je mee of trakteert je op iets lekkers. Nee, hij heeft niets goed te maken, hij is gewoon nog steeds knetterverliefd op je. Ben je nog single, dan bestaat de kans dat je geheime aanbidder zich kenbaar maakt door je een spannend appje te sturen of je − recht op de vrouw af − te vragen of je iets met hem wilt gaan eten of drinken. Heb je een stalker, dan laat ook die ook weer eens van zich horen deze week. Er hangt liefde in de lucht. En obsessie. Blijf dus duidelijk je grenzen aangeven ten aanzien van personen die je niet in je buurt wilt hebben. Kerels, die zes keer bij je aanbellen, acht rondjes om je huis lopen, aan je brievenbus klepperen en op je ramen tikken om te kijken of je écht niet thuis bent, zijn per definitie gewoon eng. Dat zijn namelijk ook degenen die de hele dag op hun telefoon kijken of je online bent. Brr. Qua doekoe gaat het nu eens niet bijster slecht. Probeer dat nu ook zo te houden. Als jij geen financiële stress hebt, sta je meestal al te trappelen om het weer te creëren. Just don't!

Leeuw
Jij weet deze week iedereen om je elegante vingertje te winden. Je zegt exact de goede dingen, lacht op de juiste momenten en voelt precies aan hoe ver je wel of niet bij iemand kunt gaan om interessant te blijven. Chapeau! Het is dan ook niet ondenkbaar dat je zomaar weer een nieuwe aanbidder aan je lijstje kunt toevoegen. Ook op je werk maak je handig gebruik van je sociale − en vooral ook je intuïtieve − talenten. Met je vlotte babbel lul je overal een punt aan en haal je met het grootste gemak zelfs de lastige klanten en opdrachtgevers binnen. Tot zover het goede nieuws. Houd verder de brandblusser maar binnen handbereik, want op het gebied van de liefde slaat de vlam in de pan. Heftige ruzies, met als hoofdoorzaak: jaloezie! Er wordt iets te veel geflirt (door jou of je lief), waardoor de ander volledig door het lint gaat en vuur spuwt! Verder kun je nu beter geen sandalen dragen, want je hebt enorm lange tenen. Eén verkeerd woord en je kunt linea recta door naar de pedicure.

Maagd
Je bent nogal prikkelbaar deze week. En een tikkeltje onzeker: niet de allerfijnste combinatie. Vooral op het gebied van de liefde ben je snel beledigd. Desondanks laat je bepaalde uitlatingen, die je allerminst bevallen, maar gewoon je ene oor in en je andere oor weer uit gaan. En dat is op dit moment ook de beste manier om ermee om te gaan. Je lief bedoelt het namelijk echt niet zo kwaad. Jij bent vooral zelf degene, die in alles een negatieve bijklank hoort. Ga lekker even iets voor jezelf doen. Fijn naar buiten, genieten van de natuur, even een stukje wandelen of fietsen om je hoofd leeg te maken. Geen overbodige luxe trouwens, want op je werk is het deze week schreeuwend druk. Er is veel te doen en ook van alles tegelijk, waardoor je sowieso sneller afgeleid bent dan anders. Meer werkzaamheden, minder tijd. Mooi kut. Hoewel je aan het eind van de dag finaal bent uitgewoond, speel je het allemaal toch weer klaar. Een kanjer ben je!

Weegschaal
Wat is het knus en gezellig thuis! De sfeer is momenteel echt goed te noemen. Niks moet, alles mag. En dat is wel eens anders geweest de afgelopen tijd. Jullie hebben je er eindelijk bij neergelegd dat jullie over bepaalde zaken nu eenmaal heel anders denken. Elkaar proberen te overtuigen heeft geen enkele zin. Uiteindelijk zitten jullie allebei met een taaie baklap op de bank en denken jullie er nog steeds hetzelfde over. Nou, dát zien jullie inmiddels gelukkig zelf ook in. Samen, of met vrienden, gaan jullie lekker op stap deze week. Qua financiën heb je op het ogenblik ook niets te klagen. Waarschijnlijk zijn onlangs je inkomsten verbeterd, evenals je financiële inzicht. Meer geld, minder uitgaven. Zó moet het! Netjes in evenwicht, zoals het een brave Weegschaal betaamt. Op je werk ben je niet te houden. Waak ervoor dat je niet te veel naar je toe trekt. Fijn dat je zo productief bent, maar je collega's zitten er natuurlijk ook niet voor snot.

Schorpioen
Op je werk is het momenteel niet eens zo heel druk. Je kunt alles prima bijbenen. Wanneer je 's avonds thuiskomt hebt nog plenty energie over. En gelukkig maar, want er is nog genoeg te doen in je crib. Vooral veel en zwaar werk, dat je eigenlijk al weken voor je uit schuift. Juist omdat je het momenteel fysiek makkelijk aankunt, is nu het juiste moment om de boel eens grondig aan te pakken. Fijn ook om je gedachten hiermee te verzetten, want hoe fit je lichamelijk ook bent, in je hoofd maalt het maar door. Vooral de liefde houdt je erg bezig nu. En je familie misschien ook. Iemand in je omgeving is net zo dominant als onredelijk. Natuurlijk kun je weer voor diegene buigen als een knipmes, maar waarom zou je? Je wordt behandeld zoals je je laat behandelen. Ken je die uitdrukking? O ja.

Boogschutter
Bepaalde zaken die je beloofd had te regelen, kun je nu echt niet langer meer uitstellen. Vooral op het administratieve vlak is er nog veel dat er moet gebeuren. En laat je hier ook nog ontzettend veel zin in hebben! Maar echt, je gaat er als een speer doorheen. Telefoontjes plegen? Geen enkel probleem. Betalingen doen? Eitje! Afspraken maken? Makkelie kakkelie! Helaas word je deze week geconfronteerd met je grootste nachtmerrie: onverwacht bezoek! Gelukkig heb je nu een goed excuus om hem of haar de deur te wijzen. Je hele tafel ligt vol met paperassen, geen doorkomen aan. Nee hoor, geen tijd voor koffie. Leuk dat je er was, daar hangt je jas. Een afspraak met nieuwe vrienden pakt meer dan gezellig uit. Dit smaakt absoluut naar meer! Op je werk is er ook al geen sprake van stress. Jij en je geliefde komen, met betrekking tot bepaalde onenigheden die er tussen jullie speelden, ook weer nader tot elkaar. Al met al een bijzonder fijne week!

Steenbok
Op het gebied van werk twijfel je steeds meer of je wel helemaal op je plek zit hier. Op zich mankeert er niets aan het bedrijf of het werk op zich (al kun je altijd wel iets bedenken natuurlijk), maar je hebt wel de behoefte om je salaris een beetje op te poetsen. En ja, als dat hier niet mogelijk is, waarom dan niet gewoon een keertje elders kijken wat er nog los te peuteren valt? Verder ben je extra voorzichtig met wat je zegt. Veel mensen zijn momenteel nogal prikkelbaar en het laatste waar je zin in hebt is gedoe, omdat iemand zich misschien verslikt in een opmerking die misschien niet helemaal lekker naar binnen glijdt. Daarbij heb je nu sowieso niet zo veel zin om te praten, dus dat komt mooi uit. 'Ik zeg maar zo, ik zeg maar niets' is deze week jouw motto. Zelfs binnen je relatie ben je op het ogenblik niet zo spraakzaam. Je geliefde wil graag iets leuks doen, maar eigenlijk heb je daar nu helemaal geen zin in. En nee, hij mag zeker niet alleen de hort op, want dan ga jij bezitterig doen. Hij mag fijn thuisblijven, op zijn poef zitten en kijken hoe jij je boek leest. De bofkont.

Waterman
Op je werk loopt het allemaal niet zoals je graag zou willen. Je maakt foutjes die je niet kunt wegmoffelen en dus moet je met de billen bloot over het feit dat jij degene was die het hebt verprutst. Geeft niet, je eerlijkheid wordt absoluut gewaardeerd en het gaat gelukkig niet om zaken die volledig onomkeerbaar zijn. Beetje irritant, natuurlijk. Maar geen halszaak. Verder zal het je ook eigenlijk worst zijn allemaal, je eerste prioriteit is nu namelijk je thuissituatie. Je partner, je kinderen en zelfs je familie. Er staat een gezellig etentje gepland met de hele bups en dat wordt echt gezellig! Je lacht de tranen in je slip tijdens een rondje herinneringen ophalen. Ook al is die uitgekauwde meuk in de loop der jaren al dertig keer de revue gepasseerd: het blijft leuk! Op het gebied van beauty kun je wel een beetje moisturizing of vettigheid gebruiken. Je lijkt wel een reptiel. Beetje droge huid, of niet? Lekker maskertje, crèmepjes, body butter erop en je voelt weer aan als babybilletjes.

Vissen
Rommelende darmen, een fikkende maag of vurige huiduitslag: jij bent absoluut de lul deze week. Omdat je nu erg gevoelig bent, kunnen bepaalde dingen die je eet of drinkt, finaal verkeerd vallen of je zelfs echt ziek maken. Eet daarom nu zo clean mogelijk en zorg dat vlees, kip of vis door en door gaar is. (No sushi!) Wees ook voorzichtig met producten die over de datum zijn. Normaal gesproken kijk je niet op een dag of twee, maar deze week dien je echt op te passen. Wijn, bier en andere booze staan nu garant voor the worst hangover ever. Alcoholvrije cocktails en verse smoothies zijn nu de betere keuze. Op je werk ga je wel als de brandweer. Het contact met je werkgever en je collega's is momenteel echt goed en achterstallig werk of onverwachte 'spoedjes' werk je probleemloos weg. In de liefde is er wat drama te verwachten. Je partner is nogal in een hysterische bui, maar hey...what's new?!

Ram
Op financieel vlak is het belangrijk dat je éérst je rekeningen betaalt, je boodschappen doet en pas aan het einde van de maand eens kijkt of er nog iets over is om leuke dingen van te doen. Op dit moment doe je dat precies andersom. Eerst wapper je je helemaal suf met je pinpas in the mall. Zodra de buit binnen is, ga je zitten beknibbelen op de boodschappen, anders heb je de rest van de maand niets te vreten. En vervolgens heb je geen geld meer voor de huur of je ziektekostenverzekering. Aanmaningenparade! Zou het niet veel relaxter zijn als je de boel nu eens gewoon zou omdraaien? Zo makkelijk als jij met geld smijt, zo kritisch ben je op jezelf. Alles wat je doet, kan beter. Vind jij. Met als gevolg dat je drie keer zo lang doet over een klusje dat je normaal gesproken met twee vingers in je neus klaart. Niet alleen voor jezelf leg je de lat veel te hoog, ook je collega's kunnen momenteel niet aan jouw verwachtingen voldoen. Niemand deugt, everyone sucks! Ga anders buiten even een paar mieren neuken, zeg. Met je lege portemonnee.

gerelateerd

Geen probleem!
&C maakt gebruik van cookies. Als je verder leest, ga je daarmee akkoord. Meer info »

we love cookies

Deze website maakt gebruik van cookies.
Geen probleem!

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse.

Wanneer je gebruik blijft maken van andc.tv gaan wij ervan uit dat je hiermee akkoord bent. In onze privacy voorwaarden vind je een beschrijving van al onze cookies.