Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #44
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #49
Psyche
Jouw weekhoroscoop #27
Psyche
Jouw weekhoroscoop #31
Psyche
Jouw weekhoroscoop #33
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #48
Psyche
Sterrenstof: Jouw weekhoroscoop #37
Psyche
Jouw weekhoroscoop #32
Psyche
Jouw weekhoroscoop #30
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #50
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #43
Psyche
Sterrenstof: Jouw weekhoroscoop #39
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #6
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #46
Psyche
Jouw weekhoroscoop #24
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #5
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #6
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #51
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #4
Psyche
Jouw weekhoroscoop #34
Psyche
Jouw weekhoroscoop #29
Meer bekijken
  1. Moods
  2. Sterrenstof
  3. Jouw weekhoroscoop #15
Psyche

Jouw weekhoroscoop #15

Daar is-ie weer: de weekhoroscoop. Leeuw, is dit echt wat je de rest van je leven wilt blijven doen? Dit hebben de sterren deze week voor jou in petto. 

09-4-2018 08:00
Door: Nathalie Kriek

What's up this week?  Iedere week een nieuwe weekhoroscoop die vertelt wat jou te wachten staat. 

Ram
Hoewel je je doorgaans best weet te gedragen in het openbaar, worden je manieren (en je geduld) deze week wel heel erg op de proef gesteld door een of ander individu met een all-in-your-face-attitude. Valse beschuldigingen aan jouw adres, tenenkrommende bemoeienis en schaamteloze opdringerigheid zijn je deel. En je hebt er zó geen behoefte aan! Opbokken, troela. En dan houd je het nog netjes. Binnen de familie of je vriendenkring ben jij echter diegene die nogal nosey of insulting is. Voor je het weet flap je er iets uit of stel je een werkelijk álle grenzen overschrijdende vraag. En zou je willen dat je ter plekke gekatapulteerd kon worden. Boeien waar naartoe. Weg van hier, in ieder geval. Gelukkig weet je er zo'n ingewikkelde draai aan te geven dat het hele gezelschap een uur later nog zit te prakkiseren waar dit nu eigenlijk over ging. Ander onderwerp! In de liefde gaat het er juist verrassend koest aan toe. Geen ruzies, geen irritaties. Prettig. In je huis krijg je zomaar weer de kriebels. Alles moet anders! Na vijf keer alles op een andere plek te hebben gezet, zet je toch alles maar weer terug waar het al stond. Nu je dat weet, kun je je in ieder geval de moeite besparen. Zet lekker een kopje eikeltjesthee en pak een goed boek!

Stier
Je bent superdruk met werken, leren, je alles opeisende hobby of andere zaken die je verhinderen om even wat quality time met je partner door te brengen. Het lijkt haast wel alsof je het erom doet! O. Dat doe je ook. Op dit moment heb je namelijk geen enkele aandrang tot keuvelen met je lief. Sterker nog, dat gepluk en geveugel werkt je enorm op de zenuwen. Ruimte heb je nodig! En niet alleen thuis, ook buiten of op je werk heb je even niets met andere mensen. Niet dat je chagrijnig bent, maar je hebt nu gewoon even genoeg aan jezelf. Aan je eigen gevoelens, je gedachten en vooral aan de mooie herinneringen die je koestert. Die ook nog eens worden aangewakkerd door muziek 'uit de oude doos', die je toevallig op de radio of tv voorbij hoort komen. Geniet maar fijn van deze melancholie, kennelijk heb je het even nodig. Om toch nog even op het heden terug te komen: het gaat niet helemaal top met je spaarrekening. Je hebt 'm flink uitgehold de laatste tijd. Probeer elke maand een vast bedrag weg te zetten om de opgelopen schade weer enigszins te herstellen. Als je huisdieren hebt, is er waarschijnlijk eentje bij die zich momenteel helemaal de vellen kakt. Let erop dat hij geen ongezonde extraatjes te eten krijgt en ga, als het te lang duurt, even langs de dierenarts voor een kuurtje.

Tweelingen
Je weet je talenten optimaal te benutten en je hebt zelfs zin om (weer) te gaan leren. Zolang het om informatie gaat die je daadwerkelijk interesseert, ben je niet te houden. Prima, want hetgeen waar je nu mee bezig bent zou weleens een goede stap in de juiste richting kunnen zijn! Qua medeleven of begrip voor je medemens valt er echter nog heel wat te schaven; daar heb je namelijk totaal geen kaas van gegeten. En omdat je je botte treiter weer eens niet kan houden, komt er waarschijnlijk nog behoorlijk wat gedonder van ook. Ruzie in de tent! Sorry zeggen is ook al niet je sterkste punt. Nou, nou. Jij gaat een gezellige week tegemoet. Duik maar weer snel met je neus in de boeken, want die studiebollerij van je is momenteel het enige waarmee je geen rellen veroorzaakt. O ja. En werken. Tegen je collega's ben je nu de vriendelijkheid zelve. Het zijn vooral degenen die het dichtst bij je staan en waar je stiekem het meest van houdt over wie je die boordevolle strontbak uitstort. Wat ook wel goed gaat deze week, is flirten. Je pakt ze helemaal in met je vlotte babbel en je lekkere reet. Wiggle wiggle! Uitsloofster...

Kreeft
Verliefde Kreeften worden deze week flink uit elkaar getrokken. Meerdere malen per dag nog wel. En zonder gêne ook gewoon. De hele buurt loopt uit, om te kijken waar dat eindeloze gebonk en dat diepe gebrom vandaan komt. Holy cow! Het lijkt verdulleme wel een dierentuin daarboven! Verder wordt er vooral veel tijd besteed aan een vriendschap die op het punt staat door het putje gespoeld te worden. Want als je eerlijk bent, irriteert het je mateloos dat ze alleen maar over zichzelf kan lopen tateren en heb je weinig zin meer in dat oeverloze georeer. Als jij ergens mee zit, heeft zij het al zes keer erger meegemaakt en als jij ergens blij mee bent, steekt ze meteen van wal over die keer dat zij 'ook zoiets heeft ervaren'. Jeuk aan je reet. Dát krijg je ervan! Op financieel gebied heb je veel dromen, maar helaas niet zo veel centen. Laat je hierdoor echter niet ontmoedigen, want er komen binnenkort diverse kansen op je pad waardoor je stap voor stap alsnog je wensen in vervulling kunt laten gaan. Zet het even in de koelkast. Naast die fles wijn, die je beter ook even kunt laten staan. Alcohol valt niet zo goed deze week.

Leeuw
Je wordt overvallen door twijfels. Is dit wat je de rest van je leven wilt blijven doen? Waarschijnlijk kost het je al moeite om de rest van de maand vol te maken. Kortom, je hebt het behoorlijk gehad. Ga echter niet over één nacht ijs, je weet wat je hebt, niet wat je krijgt. Met het oog op je vrienden, buren of je naaste familie houd je er nogal een uitgesproken mening op na. Hoewel je iemand behoorlijk voor zijn hoofd kan stoten met de dingen die je en passant uitbraakt, maakt gek genoeg niemand er een opmerking over. Dit zou kunnen betekenen dat je een gevoelige snaar hebt geraakt en hiermee ook nog eens de spijker op zijn kop slaat. Om deze hole in one kracht bij te zetten, kun je beter even een rondje Schubbekutteveen gaan fietsen of even de weekboodschappen doen in het afgelegen Boerenhol. Hoe dan ook, ga ergens heen waar je niet in de verleiding komt je standpunt nog zes keer te herhalen, want dan wordt het drammen. En daar hebben ze geen zin in. Verder is het een goed weekend om er even lekker op uit te gaan met je geliefde. Heb je die niet, jammer dan. Dan ga je lekker alleen. Wie weet kom je je toekomstige lover wel tegen op je vakantiebestemming?

Maagd
Hoewel je het momenteel best naar je zin hebt op je huidige werkplek, heb je toch nog de wens om ooit iets voor jezelf te beginnen of er iets naast te gaan doen waarmee je redelijk wat geld kunt verdienen. Je dromen zijn niet onmogelijk, maar zonder de nodige financiële middelen wel lastig te realiseren. Daarbij heeft je auto ook weer wat onderhoud nodig en moet er in je huis ook nog het een en ander gebeuren voor het helemaal naar je zin is. Kortom, kies op dit moment voor zekerheid. Werk daarnaast langzaam, maar zeker naar je droom toe. Je bent nog jong, het hoeft niet direct morgen! Heb je echt een wereldidee, maak dan een ondernemingsplan en ga eens praten met de bank. Wie weet? In de liefde ben je een beetje onzeker momenteel. Jaloerse gevoelens steken de kop op. Ook wat je uiterlijk betreft zijn er wat dingen waar je een behoorlijk pruilende postzegel van krijgt. Daar word je niet mooier op, hè? Je twijfels over je liefje en je lichaam zijn compleet ongegrond. Je bink is helemaal gek van je en vindt je prachtig bovendien. Daarbij, een glimlach is het mooiste sieraad dat je kunt dragen! Daarover gesproken, moest jij deze maand niet toevallig naar de tandarts?

Weegschaal
Het is de hoogste tijd om zelf het heft in handen te nemen en die afwachtende houding van je af te schudden. Hoewel je het lastig vindt om het achterste van je tong te laten zien, is het toch raadzaam die huig eens flink open te trekken om te zeggen wat je nu eigenlijk precies dwarszit. Je weet best wat je wilt, je weet alleen niet zo goed hoe je dit moet bewerkstelligen. Echter, zolang je één en ander niet luid en duidelijk uitspreekt, zal niemand je hierbij kunnen helpen. En laat dat nu juist zijn wat je nodig hebt: een beetje hulp van lieve vrienden en familie om aan jezelf te kunnen werken en helemaal opnieuw te beginnen. Communiceren is soms nog best lastig. Mokken en morren gaat je momenteel beter af, maar helaas: kansloos. Ook op financieel gebied zet je alles op alles om tóch datgene te kunnen kopen, waar je eigenlijk geen geld voor hebt. Niet zo bijdehand! Hoewel er op je werk sprake is van enig drama, is het gelukkig niet zó erg dat het meteen ook einde verhaal betekent. Again, blijf te allen tijde op een rustige manier communiceren, daar bereik je echt het meest mee. Verder besteed je momenteel veel tijd aan je uiterlijk. Als je woorden maar half zo mooi waren als je poppengezichtje, dan lag de wereld aan je voeten. Maar, oefening baart kunst en wat niet is, kan nog komen..

Schorpioen
Je hebt het even helemaal gehad met alles en iedereen. Als je heel eerlijk bent, zou je jezelf nu eindelijk eens op de eerste plaats willen zetten. Helemaal bovenaan, op nummer één! Die telefoon mag ook uit. Hoppa! Oplader het raam uit, rust! Toch zijn er helaas nog dingen gaande waardoor je bereikbaar dient te blijven en nog even rekening moet houden met anderen. Maar wie zegt dat dit 24/7 het geval moet zijn? Luister naar je gevoel en plan dagelijks een paar uur waarin je door niemand gestoord wordt. Zodat je hier ook echt naar uit kunt kijken. Want geloof het of niet, je hebt dat nu meer nodig dan je misschien denkt. En die telefoon waar we het zojuist over hadden, is niet alleen een handig gebruiksvoorwerp, het is ook een gigantisch uithangbord waarop in koeienletters staat geschreven: 24 UUR PER DAG BEREIKBAAR! De enige die dat kan veranderen, ben jij toch echt zelf. Eigenlijk zijn de besonges waarmee iedereen jou altijd maar opzadelt het enige wat je momenteel nekt, want op elk ander gebied gaat het hartstikke goed. Liefde: check. Goed inkomen: check. Leuk werk: check. Kortom, tijd om bepaalde dingen (mensen?) los te laten. Eng hè? Ja. Maar wel nodig!

Boogschutter
Jij hebt nu echt de behoefte om stoom af te blazen. En wat is hiervoor een betere manier dan sporten? Trek je tennissmoking aan en maak fijn wat tijd vrij om elke dag even je rondje te lopen, een eindje te fietsen of naar de gym te gaan. (Wees wel een beetje voorzichtig, want alles vanaf je knieën is nu uiterst blessuregevoelig!) Waarom zou je überhaupt altijd maar voor anderen klaar moeten staan of andermans ellende moeten aanhoren? Laat het ze gezellig op Facebook zetten allemaal. Lekker 'verbluft' doen bij elkaar. Hoewel het je constant aan alles en iedereen aanpassen je nu behoorlijk opbreekt, is het wel belangrijk dat je jezelf niet probeert te troosten met allerlei spullen, kleding, schoenen, tassen, make-up en andere overtollige troep die je eigenlijk niet nodig hebt. Uiteindelijk voel je je niet alleen als een leeg geflubberde ballon, maar zit je ook nog met een dorre, kaalgeplukte bankrekening. Dat is natuurlijk niet het soort troost waar je op zat te wachten. De hele situatie afreageren op je partner is natuurlijk helemaal uit den boze. Ga lekker samen uit eten. En vergeet het dessert niet. Lekker, slagroom.

Steenbok
Je zit weer eens lekker op je praatstoel. Maar niet heus. Het is natuurlijk fijn dat je niet - zoals sommige andere mensen die je kent - de hele dag iedereen de oren van de kop lult, maar bij jou is er momenteel een breekijzer nodig om je kaken van elkaar te krijgen. Dat kan toch ook niet de bedoeling zijn. Begin anders gewoon eens met een simpel 'goedemorgen'. Dat is niet te ingewikkeld en overal toepasbaar. Thuis, op je werk. Natuurlijk alleen wanneer het nog ochtend is, anders is het raar. Maar juist nu jullie eindelijk weer eens wat tijd hebben voor elkaar, zou het jammer zijn om die tijd zwijgend door te brengen. Verder ben je nu wel heel goed georganiseerd. Er is geen sprake van stress, omdat je geen moment het overzicht verliest en hierdoor netjes controle over de situatie houdt. Daar zouden sommige personen in je omgeving nog iets van kunnen leren. Op het financiële vlak kun je een verrassend extraatje verwachten en op het gebied van gezondheid zou je wel iets meer rust mogen nemen, om lekker even bij te komen van alle hectiek van de afgelopen periode.

Waterman
Als er tijd en ruimte voor zou zijn, zou je nu het liefst in een vliegtuig stappen om lekker op vakantie te gaan. Nu is niet echt het uitgelezen moment daarvoor, maar zodra het weer kan, vertrek dan - desnoods last minute - naar een bestemming met veel water. Van zwemmen word je helemaal zen en als het zonnetje ook nog eens schijnt… man, man, man, genieten met een grote G. Even bijtanken is sowieso geen overbodige luxe, want binnen niet al te lange tijd staat er iets te gebeuren waardoor je sneller dan verwacht moet anticiperen op gebeurtenissen met betrekking tot je werk. Maar goed, zover zijn we nog niet. We zitten nu nog maar in week vijftien. Sjezus. Week vijftien alweer! Gelukkig heb je nu eindelijk wat meer tijd voor je geliefde. Nou, dat was ook een tijd geleden, of niet? Herken je hem nog? Het is die knakker die gisteravond lepeltje-lepeltje met je lag in bed. Niet gemerkt? Het is ook de kerel die momenteel nogal tureluurs wordt van je gezeur, want je bent gefocust op elk ieniemienie, totaal onbelangrijk detail. Relax, Waterman. Just relax!

Vissen
Huup huup, Barbatruuk! Gister was je nog een kopieerapparaat en vandaag een taartvorm. Niet écht natuurlijk, maar je bent wel enorm flexibel deze week. Je past je moeiteloos aan iedere situatie aan. Alles wat je doet, doe je vol overgave. Vooral op je werk wordt er veel gevraagd van je aanpassingsvermogen. Hierin schuilt ook meteen het gevaar van overvraging. Sommige mensen denken dat ze alles maar kunnen maken en zetten je in als een soort joker, die overal bruikbaar en toepasbaar is. Maar zo is het natuurlijk niet. Het is heel mooi dat je zo meegaand bent, maar laat vooral geen misbruik maken van je welwillendheid. Explosief reageren op mensen die het wél goed met je voorhebben en je graag willen helpen, is ook niet de bedoeling. Probeer hier een klein beetje op te letten, want verder ben je echt een sympathiek persoon in wiens gezelschap mensen graag verkeren. Wanneer je weer thuis bent bij je geliefde valt direct alle stress van je af. Jullie zijn echt cute met elkaar. Desondanks kun je ook daar moeilijk stilzitten. Als je er dan toch lekker op uit wilt, ga dan gezellig samen.

gerelateerd

Geen probleem!
&C maakt gebruik van cookies. Als je verder leest, ga je daarmee akkoord. Meer info »

we love cookies

Deze website maakt gebruik van cookies.
Geen probleem!

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse.

Wanneer je gebruik blijft maken van andc.tv gaan wij ervan uit dat je hiermee akkoord bent. In onze privacy voorwaarden vind je een beschrijving van al onze cookies.