Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #45
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #44
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #42
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #8
Psyche
Jouw weekhoroscoop #24
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #43
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #7
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #35
Psyche
Jouw weekhoroscoop #34
Psyche
Jouw weekhoroscoop #23
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #6
Psyche
Jouw weekhoroscoop #25
Psyche
Jouw weekhoroscoop #30
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #36
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #19
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #5
Psyche
Jouw weekhoroscoop #22
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #4
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #37
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #46
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #9
Meer bekijken
  1. Psyche
  2. › ›
  3. Jouw weekhoroscoop #14
Psyche

Jouw weekhoroscoop #14

Daar is-ie weer: de weekhoroscoop. Ram, als je zelf niet eens weet welke kant je op moet, waarom verwacht je dan dat anderen je kunnen volgen?

02-4-2018 08:00
Beeld: Getty Images. Door: Nathalie Kriek.

What's up this week?  Iedere week een nieuwe weekhoroscoop die vertelt wat jou te wachten staat. 

Ram

21 maart - 19 april
De ene dag wil je dit, de andere dag weer dat. Als je zelf niet eens weet welke kant je op moet, waarom verwacht je dan dat anderen je kunnen volgen? Dude, de beste veranderingen doen zich voor op het moment dat je hier zelf totaal niet mee bezig bent. En dan nog doe je er verstandig aan je af te vragen: wil ik dit eigenlijk wel? Kortom, je zit een beetje verstrikt in je eigen web. Uitbreiden van je netwerk werkt om deze reden dus ook compleet averechts. Laat alles even voor wat het is en pak geen nieuwe dingen meer op. Zorg eerst maar eens voor voldoende slaap. Een cursus 'hoe zeg ik nee' zou ook geen slechte optie zijn. In de liefde gaat alles top. Jij en je geliefde liggen finaal in een deuk om elkaar. Qua gezondheid vreet je je ongans aan de chocolade-eieren en is je weerstand wat aan de lage kant. Dit is onder andere het gevolg van stress, in combinatie met slaapgebrek en een chronisch tekort aan ontspanning. Vergeet deze week ook niet even je teennagels bij te hakken, je lijkt Wolverine wel. Weet je ook meteen waar die gaten in je sokken vandaan komen...

Stier

20 april - 21 mei
Hoe meer energie je krijgt, hoe lekkerder jij in je vel zit. Probeer dan ook (meer) aan sport te doen deze week. Lekker zweten, geluksstofjes aanmaken, conditie opbouwen, back in shape komen. Het is ook een perfect moment om oude dingen af te handelen en te beginnen met een schone lei. Dat kan betrekking hebben op een bepaalde vriendschap waar je eigenlijk geen zak zin meer in hebt, maar kan ook in verband staan met een financiële aangelegenheid. Alles wat al veel te lang geduurd heeft kun je nu afhandelen. Klaar ermee! Op je werk doet zich een spannende kans voor en ook op liefdesgebied gebeurt er iets leuks. Gebonden Stieren beleven menig gezellig uurtje met hun eigen lief, terwijl de vrijgezelle, zoekende, soppende Bulls warempel een opwindende ontmoeting zullen hebben met iemand waarmee het spontaan klikt. Cupido schiet niet met lullige pijltjes deze week, maar met een dikke vette AK-47. Sexy vibes, baby! Allemaal leuke dingen in het verschiet, behalve... ruik je dat? Gatverjakkes. Stront onder je poten!

Tweelingen

22 mei - 20 juni
Op je werk gaat het er nogal rommelig aan toe. Die schijtcomputer heeft weer eens kuren, de wifi ligt eruit en eventuele bestellingen gaan volledig de mist in. Razen en tieren zal de situatie niet verbeteren, dus luister naar Lijpe: doe rustig. In de liefde valt er weinig te verwachten deze week. Spinragseizoen, zeg maar. Er gebeurt helemaal niets daar beneden. Misschien wil je te graag of misschien vind je het wel even prima zo. Hoe dan ook doe je er verstandig aan je aandacht even ergens anders op te richten. Op je financiën, bijvoorbeeld. Het is namelijk weer een karige bedoening op de bank en in je knip. Creatief koken kan je redden. Sla een berg prei in en leef je uit. Preisoep, preitaart, preischotel, preiquiche. Lekker, gezond en vooral: goedkoop! Lust je geen prei? Het kan ook met andijvie. Verder is het een leuke week om te experimenteren met kleding en make-up. Hiervoor hoef je geen cent uit te geven, want je hebt nog kasten vol; de Albert Cuypmarkt is er niets bij. Speel met styling, je hebt er gevoel voor!

Kreeft

21 juni - 22 juli
Die zelfingenomen kwast van een ex laat weer eens van zich horen. Wat een minkukel is het toch. Gewoon niet op ingaan, dat is en blijft het beste. Richt je maar fijn op je huidige lief, dat is tenminste een echte kanjer. Vrijgezelle Kreeftjes hebben een vreselijke date met een bokkenlul. Wil je een tip? Ga niet! Als je nu toch eigenwijs bent, spreek dan in ieder geval met je vriendin af dat ze je na een half uurtje even belt of appt, zodat je kunt zeggen dat je weg moet. Ach, dat is toch ook wat, je moeder heeft een sliding gemaakt in de haarbal van de kat. Heel geloofwaardig en je bent er meteen vanaf. Qua financiën kun je weer betere tijden verwachten, mits je niet direct al je geld over de balk slingert. Dat iets in de uitverkoop is, wil natuurlijk nog niet zeggen dat je het ook meteen maar moet kopen. Straks houd je aan het eind van je salaris weer een brok maand over en ben je weer genoodzaakt alle kliekjes bij elkaar te schrapen. Daar word je toch moe van?

Leeuw

23 juli - 22 augustus
Zoals gewoonlijk zit je weer in de sneltrein naar station Geldrop. Je bent weer eens veel te kwistig geweest met uitgeven; je hele salaris is er alweer doorheen gejast. Toch zal het vanaf nu beter gaan op financieel gebied. Je hebt ondertussen wel in de gaten dat dit niet is wat je wilt. Niet alleen ben je vastbesloten om je uitgavepatroon aan te passen, je kunt ook hulp verwachten van iemand in je omgeving die goed met geld kan omgaan. Prettig! Op je werk oogst je veel bewondering. Niet alleen vanwege je talent voor de dingen die je doet, maar ook door je fijne persoonlijkheid. Daarbij kun je ook zeker wat complimenten verwachten over je kapsel en je kleding, want ondanks het feit dat je 's avonds wat moeilijk in slaap komt, zie je er stunning uit. In de liefde hangt er een woordenwisseling in de lucht. Je vent heeft je bepaalde beloftes gedaan die hij nu verdomt na te komen. Gelukkig is hij wel begripvol als je hem hiermee confronteert. Drie, twee, één... Goedmaakseks!

Maagd

23 augustus - 22 september
Weglopen voor je gevoelens haalt weinig uit, evenals je kop in het zand steken. Dit is niet de manier, Maagd! De enige manier om meer duidelijkheid of inzicht te verkrijgen is toch echt: praten. Ook al vind je het lastig, als het gesprek eenmaal achter de rug is, ben je blij dat je alles eruit hebt gegooid. Nu is er weer ruimte voor leuke, nieuwe dingen! Wel raak je deze week verzeild in een situatie waar je niet direct op zat te wachten, maar waaraan je je wel dient aan te passen. Slik die drol nu maar gewoon door, want vluchten kan niet meer. Gewoon lachen, knikken en ja en amen zeggen, des te eerder ben je er weer vanaf. Aan je geliefde heb je sowieso een geweldige steun. Hij luistert niet alleen naar je, hij begrijpt je ook nog. Hoewel je de laatste tijd weer behoorlijk wat troep naar binnen hebt zitten stouwen, zit je toch redelijk goed in je vel. Gooi er anders even een sapkuur tegenaan. En een container chiazaad.

Weegschaal

23 september - 22 oktober
Je gezondheid is een beetje het ondergeschoven kindje geweest de afgelopen tijd. Niet onbelangrijk om hier nu wat extra aandacht aan te besteden. Van zwemmen, een (kruiden)bad nemen of lekker uitgebreid bubbelen in een jacuzzi kom je op geestelijk gebied echt helemaal tot rust: geen overbodige luxe! Geen bad tot je beschikking? Met je tush onder de douche mag natuurlijk ook! Vrijgezelle Weegschalen daten zich de rambam of struinen alle feesten en partijen af, in de hoop een potentiële partner tegen te komen. Verspilde moeite, Libra. Bad timing, de planeten werken (nog) niet echt mee. Wel balen, want je bent horny as hell. Tja, soms zit het mee... Dat geldt trouwens ook voor de gebonden Weegschaaltjes, want ook bij hen is tussen de lakens het evenwicht even zoek. Op financieel gebied doe je er verstandig aan alle bonnetjes zorgvuldig te bewaren, grote kans dat je ze nog nodig hebt! Storingen, miskopen, defecten en vergissingen zijn nu eerder regel dan uitzondering.

Schorpioen

23 oktober - 21 november
In je huis is er sprake van een karrevracht aan paperassen waar je niets meer aan hebt. Niet dat je alles zo graag bewaart, je bent gewoon te laks geweest om iets weg te gooien. Die stapel oude post, bijvoorbeeld. Verouderde polissen. Zooi. Dumpen die hap! Met het oog op werk is discipline het toverwoord, maar helaas brokkelkaas, dat heb je even niet en bepaalde veranderingen die zich op de werkvloer voordoen helpen ook niet echt mee. Je zult jezelf nu dus echt even flink bij de lurven moeten pakken om bij de les te blijven. Ondertussen wordt je relatie flink op de proef gesteld en is er nog steeds sprake van een slechte gewoonte waar je maar niet vanaf lijkt te komen. Lekker weekje, Schorpioen. Gelukkig hebben de planeten momenteel wel een goede invloed op je communicatieve vaardigheden. Je bent dus prima in staat anderen duidelijk te maken wat je vindt, wat je wilt of waar je mee zit. Houd door middel van beweging je rug soepel; dat is nu een zwakke plek.

Boogschutter

22 november - 21 december
Je bent vaker toe aan vakantie dit jaar en dat is nu alweer duidelijk voelbaar. Omdat je al een poosje niets te jammeren hebt op financieel gebied, kun je een extra vakantie zo nu en dan ook best betalen. Verder ben je in een spirituele bui en denk je eraan om te gaan mediteren, wierook te branden, de I Ching te raadplegen of tarotkaarten te leggen. Ook je gezondheid heeft nu hoge prioriteit. Je sport meer dan normaal (of je wilt dit binnenkort gaan doen) en je besteedt ook meer aandacht aan je geestelijk welzijn. Kortom, je hebt het behoorlijk druk met ontspannen! Als je een partner hebt, vraag hem dan langdurig je nek, schouders en onderrug te masseren. Het zit allemaal een beetje vast daar. Is hij te belazerd om hiervoor zijn telefoon of game controller neer te leggen, geef hem dan pikstraf en ga lekker naar de spa. Met het oog op onroerend goed raak je nu met winst je oude keet kwijt of koop je voor een redelijke prijs een nieuwe hut.

Steenbok

22 december - 19 januari
Je ex staat met zijn staart tussen zijn benen bij je op de stoep (of de app) met de vraag of je het misschien toch nog een kans wilt geven. Are you out of your freaking mind!? Je kunt zure melk niet terug in de koelkast zetten en verwachten dat-ie weer vers wordt. Toch? Wieberen dus. Heb je inmiddels een (nieuwe) partner, dan gaat het nu juist heel erg goed tussen jullie. Op financieel gebied hebben jullie allebei niets te klagen en ook in bed gaat het er ruig aan toe. Wat wil je nog meer? Zijn er kinderen in het spel, dan is het een bijzondere week voor jullie, waarin de kleintjes een belangrijke rol vervullen. Natuurlijk doen ze dat altijd, maar nu zijn ze helemaal het stralende middelpunt. Wellicht gaan jullie gezellig met ze eropuit of is er sprake van een feestje. Op je werk voel je je als een vis in het water en kun je goed opschieten met je collega's. Hoewel je doorgaans nogal rationeel te werk gaat, reageer je deze week in een onvoorziene situatie verrassend creatief!

Waterman

20 januari - 18 februari
Hoewel je carrière de afgelopen tijd echt heel belangrijk voor je was, begint je thuissituatie/gezinsleven aardig terrein te winnen. Er staat een belangrijke verandering te gebeuren. Misschien wil je verbouwen, de boel renoveren, verhuizen of ben je toe aan gezinsuitbreiding. Hoe dan ook zullen de veranderingen ingrijpend zijn en je zeker tot volgend jaar flink bezighouden! Binnen de familie voelt een of andere grapjas (waarschijnlijk je broer of zus) zich geroepen om de baas te spelen en iedereen naar zijn maatstaven op te voeden. Idioot. Het word je nu toch écht te gortig, dus zou het zomaar kunnen dat je hem of haar er even op aanspreekt. Niet alleen je broer of zus probeert zich met je leven te bemoeien, ook het nieuwe klasgenootje van één van je kinderen waagt een poging. Wat een snertkind! Meteen korte metten mee maken. Schop onder zijn hol, toch.

Vissen

19 februari - 20 maart
Qua wonen overweeg je serieus om je huis op te knappen, maar is het ook belangrijk dat er dit voorjaar bepaalde reparaties uitgevoerd worden. Het is goed om hier nu al voorbereidingen voor te gaan treffen. Voor niet te veel geld kun je nu namelijk bijna al de benodigde spulletjes bij elkaar kopen. Hamsteren, Vis! Wel is het belangrijk dat je nog een maandje wacht met het daadwerkelijke klussen. Prima natuurlijk om er even een lik verf overheen te halen of een schilderijtje op te hangen, maar als je geen behoefte hebt aan al te veel tegenwind, kan het serieuze hak-, sloop- en bouwwerk beter nog even wachten. In mei verloopt het allemaal net wat soepeler. Het roddelseizoen is inmiddels ook weer geopend, dus houd de buren een beetje op afstand. Op het gebied van gezondheid heb je je portie inmiddels wel gehad en fiets je nu eindelijk weer overal lekker doorheen. Laat nu anderen maar weer even flink blaffen en blazen, jij bent er klaar mee!

Gerelateerd

Geen probleem!
&C maakt gebruik van cookies. Als je verder leest, ga je daarmee akkoord. Meer info »

We love cookies

Deze website maakt gebruik van cookies.
Geen probleem!

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse.

Wanneer je gebruik blijft maken van andc.tv gaan wij ervan uit dat je hiermee akkoord bent. In onze privacy voorwaarden vind je een beschrijving van al onze cookies.