Psyche
Jouw weekhoroscoop #28
Psyche
Jouw weekhoroscoop #22
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #7
Psyche
Sterrenstof: Jouw weekhoroscoop #37
Psyche
Jouw weekhoroscoop #27
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #49
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #2
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #42
Psyche
Sterrenstof: Jouw weekhoroscoop #39
Psyche
Sterrenstof: Jouw weekhoroscoop #35
Psyche
Jouw weekhoroscoop #15
Psyche
Jouw weekhoroscoop #26
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #5
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #44
Psyche
Jouw weekhoroscoop #30
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #52
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #48
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #41
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #45
Psyche
Jouw weekhoroscoop #14
Psyche
Sterrenstof: jouw weekhoroscoop #4
Meer bekijken
  1. Moods
  2. Sterrenstof
  3. Jouw weekhoroscoop #16
Psyche

Jouw weekhoroscoop #16

Daar is-ie weer: de weekhoroscoop. Je leeft op te grote voet, lieve Weegschaal, bammetjes smeren!  Dit hebben de sterren deze week voor jou in petto. 

16-4-2018 08:00
Door: Nathalie Kriek

What's up this week?  Iedere week een nieuwe weekhoroscoop die vertelt wat jou te wachten staat. 

Lees ook: Wat voor drankje ben jij?

Ram
Je zit boordevol energie en lekker in je vel. Het enige waar je je helemaal de blubber aan stoort is dat er iemand in je omgeving of op je werk jou zijn wil probeert op te leggen. Daar heb je natuurlijk geen zin in en dat laat je dan ook niet gebeuren. Opsodehannesen! Op het gebied van werk − of een hobby waar je je eventueel je werk van zou kunnen maken − heb je een briljant idee. De grootste bedrijven zijn ooit begonnen op een klein zolderkamertje, dus proberen kan altijd. Wel doorzetten hè? Je wordt natuurlijk niet zomaar rijk. Grote kans dat je je flink moet verdiepen in het een en ander of bepaalde dingen moet leren om er daadwerkelijk een succes van te maken, maar wat dan nog? Duik er maar in, je hebt toch tijd genoeg. Niet! Plannen Ram, daar gaan we weer. Chaoot. Verder is het een uitstekende periode om even op vakantie te gaan, dus doe dat eerst maar. Een weekendje weg is ook prima. Je hebt er nu de financiële middelen voor, dus bon voyage!

Stier
Je staat stevig met je hoeven op de grond en je weet exact wat je wilt. Dat is wel eens anders geweest. Gelukkig merk je ook dat zodra je prioriteiten stelt, je ook over het doorzettingsvermogen beschikt om daadwerkelijk door te pakken. Of liever gezegd: door te slakken, want je doet het natuurlijk wél in je eigen tempo. Maakt niet uit, hardlopers zijn toch doodlopers. Daar heb jij geen last van! Wees niet te truttig als het gaat om geldzaken. Je hebt momenteel een overdreven behoefte aan zekerheid op dat gebied. Niet zelden breekt het zweet je uit bij de kassa en ga je bijna over je nek wanneer je je pinpas erdoor jast. Niet nodig, alles is onder controle. In de liefde is er sprake van onenigheid en irritatie, maar ook van wederzijds begrip. Je begrijpt inmiddels waarom je lief zo annoying is, dat is al een flinke stap in de goede richting. Besteed iets meer aandacht aan je voedingspatroon. Het is weer chips wat de klok slaat. Koekjes ook, maar vooral chips. Wat zit je weer te proppen, Stier, je lijkt wel een stuffed animal.

Tweelingen
Je bent een ware roddelfabriek deze week. Je verzint de quatsch waar je bij staat. Het zorgwekkende hieraan is dat je sommige dingen zelf nog gelooft ook! Dat die ene hunk jou echt ziet zitten, bijvoorbeeld. Geloof me nou, Twin. Als hij geïrriteerd reageert is dat niet omdat hij 's avonds in bed stiekem zijn papieren zakdoekjes op je vol snuit. Je lult te veel en bent way too much in zijn face. En nee. Hij heeft niet al zijn socialmedia-accounts opgeheven. Hij heeft je gewoon geblokkeerd. Wees hard to get en wat minder een spraakwaterval. Bij de volgende dan hè, want bij deze heb je het al zes keer verpest. De Tweelingen die wel iemand hebben weten te strikken met hun geouwehoer, fleppen deze week de sterren van de hemel. Als konijnen! Op financieel gebied ben je helaas iets minder daadkrachtig. Juist omdat je (nog) geen vast doel hebt gesteld, doe je maar wat. Probeer op papier te zetten wat nu nodig is om aan het eind van de maand iets meer over te houden of je financiële doelen te bereiken.

Kreeft
Ah, daar hebben we de wandelende barometer weer. Ons weervrouwtje, aan wiens stemming we kunnen zien of het zonnetje gaat schijnen of de donder losbarst. Toch valt het mee deze week: maar één of twee explosies. Verder ben je nu vooral enorm intuïtief. Iemand hoeft maar vreemd te kijken en je weet exact of diegene negatief over je denkt of gewoon vreselijk moet bouten. Maar zonder gekheid, vertrouw op je gevoel! Je voelsprieten zijn nu op en top sensitief, dus er is geen enkele reden om aan jezelf te twijfelen. Op het gebied van werk gaat het je nog niet echt voor de wind. De solliciterende Kreeftjes moeten nog even wachten voor ze daadwerkelijk ergens aan de slag kunnen, terwijl de werkende Lobsters collectief de schildpaddenmethode hanteren. Wow! Kan het nóg trager? Beetje dromerig, deze week. Of niet? In de liefde gaat het er minstens zo relaxed aan toe (lazy Sunday…) en op financieel gebied is alles in orde. Rekeningetjes zijn betaald, paar centjes weggezet voor je-weet-het-niet. Good girl.

Leeuw
Qua sociale verplichtingen maak je − zoals bijna elke week − weer overuren. Kijk die agenda eens! Verjaardag, verjaardag, babyshower, verjaardag, verjaardag, receptie, etentje, etentje, etentje, borrel, borrel, borrel. De hele maand is alweer volgeboekt! Bloody hell, Leeuw. Een celeb is er niets bij, wat ben jij een graag geziene gast! Leeuwen die regelmatig sporten en zweten, kunnen wel een bitterbal of kaasje naar binnen stouwen, maar de luie Peppies kunnen inmiddels haast rollend over straat. Deze week is ook geen goed moment om je sportschoenen aan te trekken, want je bent lazy as f*ck! Privé dan, want op je werk ben je nu juist goed bezig. Toegegeven, het zou allemaal wel een tandje sneller kunnen, maar je levert wel topkwaliteit en dit blijft zelfs bij je narrige leidinggevende niet onopgemerkt. Je krijgt zowaar een compliment! Op het financiële vlak moeten alle zeilen bijgezet worden en heb je misschien zelfs hulp nodig om orde op zaken te stellen of bepaalde lasten omlaag te brengen. Zet je trots opzij en ga ermee aan de slag, om erger te voorkomen.

Maagd
In de liefde lijk je momenteel op een doorgewinterde scenarioschrijver. Van alles wat je partner zegt maak jij gewoon je eigen verhaal! Met als gevolg dat je dagenlang met pijn in je pens loopt, omdat je bang bent dat hij het uit wil maken. Of dat de stoom uit je oren komt, omdat je een compliment dat hij je geeft ziet als een verkapte belediging, omdat het toevallig een 'beetje sarcastisch' klonk. Dat heet projectie, Virgo! Je bent bezig jouw eigen onzekerheden op hem te projecteren. Als je écht wilt dat hij straks de handdoek in de ring gooit, moet je vooral zo doorgaan. Deze boy is gek op je, zie dat nou eens! Op het financiële vlak ben je deze week iets te gemakzuchtig. Vooral op het gebied van buiten de deur eten en drinken laat je je hemd flink uit je broek hangen. Koffie bij de Starbucks, frisdranken bij de pomp, eten in de bedrijfskantine of de lunchroom: je leeft op grote voet. Valt wel mee? Tel aan het einde van de maand voor de grap eens bij elkaar op wat je allemaal hebt geconsumeerd op deze manier. Bammetjes smeren, Maagd. Broodtrommeltje van Frozen en pakjes drinken mee. Cute en lekker goedkoop.

Weegschaal
Op financieel gebied kan het beter. Punt. Op het persoonlijke vlak overtref je jezelf echter, in charme. Zowel op je werk als op feestjes komt men op jou af als vliegen op de stront. Je hebt het gewoon helemaal. Flirten doe je ook. Als de beste! Maar gelukkig blijft het ook daarbij en hoeft je partner zich geen enkele zorgen te maken. Je zou hem voor de wereld niet kwijt willen. Desondanks kun je nu wat snappy uit de hoek komen. Dit komt vooral omdat je, ondanks alle positieve vibes, deze week moeite hebt met alle prikkels om je heen. Een luidruchtige collega, overvliegende vliegtuigen, te harde muziek, geroezemoes op kantoor, voortdurend appende vriendinnen: 's avonds ben je compleet uitgewoond en wil je het liefst niemand meer zien of spreken. Dan heb je echt behoefte aan rust en stilte. En wat let je? Trek jezelf lekker terug in de badkamer en verwen jezelf eens lekker met foamy badschuim, een ontspannend maskertje en een heerlijk boek of fijne glossy. Dat kun je beter doen dan je kribbigheid op je liefje afreageren. Zen, baby!

Schorpioen
Je stemming is niet direct om over naar huis te schrijven. Hoewel je vooral positief probeert te blijven, slaag je er deze week niet in om te verbergen dat het eigenlijk gewoon even kut met aardbeien gaat. Vooral de thuissituatie houdt de gemoederen flink bezig momenteel. Niet dat er nu direct knallende ruzie is, maar er zijn wel wat dingetjes die beter zouden kunnen. Helaas ben je niet de enige die hier iets aan kan doen. Alle betrokkenen moeten gewoon een beetje meewerken. Zolang zich echter een grote egotripper voortbeweegt tussen het meubilair, zal dat toch lastig worden. Gelukkig gaat het op financieel gebied en vooral ook op je werk een stuk beter! Probeer je dan ook vooral hierop te concentreren. Je ijzeren wilskracht en je discipline werpen stukje bij beetje hun vruchten af, waardoor je werkgever steeds meer jouw kwaliteiten gaat zien. En werkgevers van andere bedrijven ook! De kans dat je wordt benaderd is aanwezig en Schorpioenen die hard op zoek zijn naar werk, krijgen deze week de kans om zich te bewijzen. Thuis worden de dingen ook wel weer opgelost hoor, alleen nu nog even niet. Komt goed.

Boogschutter
Je zit goed in je vel en je hebt de grootste lol met je vriendinnen. Wijntje erbij, lachen, gieren, brullen. Toch is er ook ruimte voor serieuze gesprekken en dat is fijn, want hoewel je op zich lekker gaat, is het toch altijd wel plezierig om onder het genot van de nodige alcohol ook even lekker leeg te lopen over bepaalde dingen (en personen) in je omgeving waar je haast letterlijk een baard van krijgt! Vooral op je werk loopt er wat rond, in de vorm van betweters en bemoeiallen waarvan je finaal uit de pan flipt. Deze week hangt de hele kliek aan je lippen, dus brand maar los. Pas wel op tegen wie je wát zegt, want er is één papegaai die altijd een beetje moeite heeft haar grote snavel te houden. Wees dus niet te kwistig met informatie als je niet wilt dat die op straat komt te liggen. Op financieel gebied kan het haast niet beter momenteel. Je hebt genoeg om lekker te doen wat je wilt en dat doe je dan ook. Eerlijk verdiend, Boogschutter. Dus neem het er lekker van.

Steenbok
De lat ligt hoog deze week. Voor jou dan. Waar anderen géén idee hebben waar je mee bezig bent, heb jij in gedachten een hele competitie uitgewerkt en doen ze mee aan een wedstrijd waar ze zelf niet de minste notie van hebben. Maar jij wilt nu eenmaal de beste, de mooiste en de leukste zijn, dus of ze nu meedoen of niet, game on! Het mooiste is dat je omgeving niets in de gaten heeft. Je loopt voortdurend rond met een stalen pokerface en gaat langzaam maar zeker − in stilte − op je doel af. Je krijgt het warempel nog voor elkaar ook, niemand kan straks meer om jou heen. Of het nu gaat om concurrentie op het werk, een irritante onenigheid in de privésfeer of die geile bübe waar je nog steeds een keer dat beschuitje mee wilt eten. Klippetieklop, Steenbok klimt gestaag omhoog! Op financieel gebied zit er ook al een enorme piek aan te komen. Nu nog even niet, maar dat is slechts stilte voor de storm. Binnen niet al te lange tijd barst de geldkraan open en waan je je Dagobert Duck. Het kan erger...

Waterman
Je kunt niet al het leed van de wereld op je fragiele nekje nemen, Waterman. Probeer dat dan ook niet. Richt je vooral op de mooie dingen om je heen, op de leuke mensen die je kent, op je familie die van je houdt en laat de rest gewoon eens lekker voor wat het is. Of dacht je dat anderen zich ook 24/7 met jouw welzijn bezig houden? Welnee, egoïstische Eppo's zijn het. 'Ikke, ikke'. En jij je maar druk maken om de hele stoet. Mooie eigenschap hoor, daar niet van. Maar uiteindelijk ben jij toch degene die de deksel op je neus krijgt. Zere gok, ben je dán blij? Op je werk begint een en ander je behoorlijk boven het hoofd te groeien. Als je in de positie bent om wat zaken te delegeren, doe dat dan! Zo niet, helaas bellenblaas, werken zal je, kreng! Probeer in je vrije tijd wel optimaal te ontspannen, anders ga je dit echt niet volhouden. Er komt namelijk nog een enorme verrassingsboot aangezeild. Het is belangrijk dat je je hiervoor zowel mentaal als fysiek alvast oplaadt, anders kun je hem beter later varen.

Vissen
Het is 'maak Vissen alles wijs’-week. Met andere woorden, men probeert je om de tuin te leiden en jij trapt erin. Lief Visje, je bedoelt het allemaal zo goed, maar nu ben je écht te goedgelovig. Laat je verdorie toch geen knollen voor citroenen verkopen! Of het nu gaat om een klant of een collega op het werk, een collectant aan je deur of een bedelaar op straat: iemand probeert deze week echt gruwelijk misbruik van je goedheid te maken. Als je al wat oudere kinderen hebt: nee! Je dochter gaat niet bij haar vriendinnetje slapen en je zoon gaat niet knetterlam! Natuurlijk zijn er uitzonderingen, maar voor de zekerheid doe je er verstandig aan om alles wat ze je wijs proberen te maken gewoon even te verifiëren. Hoe naïef ook, op je werk ben je een parel! Zowel je werkgever als je collega's zijn helemaal in de gloria met jou. Hoe groot de chaos ook is, de Vis zwemt rustig overal doorheen en houdt het hoofd letterlijk koel. Hierdoor heb je voor bijna ieder probleem een oplossing. Misschien word je wel meer gewaardeerd dan je denkt. Qua financiën sluipt de gemakzucht er een beetje in. Gewoon even stoppen met kopen, bestellen en trakteren. Dat is nu het beste.

gerelateerd

Geen probleem!
&C maakt gebruik van cookies. Als je verder leest, ga je daarmee akkoord. Meer info »

we love cookies

Deze website maakt gebruik van cookies.
Geen probleem!

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse.

Wanneer je gebruik blijft maken van andc.tv gaan wij ervan uit dat je hiermee akkoord bent. In onze privacy voorwaarden vind je een beschrijving van al onze cookies.