Morning!
Mannen met een buikje maken meer kans
Morning!
Hotel V’s Valentine’s Day giveaway
Morning!
Discoschaatsen in een regenboog
Morning!
Dit zijn de plekken waar je moet zijn voor een lekker luxe V...
Morning!
Valentijn voor vrijgezellen: de Flirthallen in 020
About the lyrics
F*ck Valentijn: ware liefde is zelfliefde
Morning!
Dunkin' Donuts presenteert de valentijnsdonut
Tussendoortje
Je kunt rond Valentijnsdag dineren in Zweinstein
Tussendoortje
Waarom alle Disney-prinsessen blauw dragen
Tussendoortje
4 knappe haartutorials voor NYE
Hanneke Hendrix
De uitgebluste moeder
Designerstory
Rose Rouge: de hotelbar zonder hotel
Morning!
Science says: masturberen op het werk is goed voor je produc...
Nu in &C magazine
Dr. fill: Deze twintigers kijken niet op een spuitje of twee...
Tussendoortje
Hollen: dit weekend kun je gouden proseccodonuts scoren in A...
Ode aan
Een ode aan Sonja Bakker
Newsflash
Hier eet je de allerbeste oliebollen van 2017
&C Travelguide
11x de beste brunchplekken in Nederland
The Closet
Florine Duif
Hanneke Hendrix
Ouwe tang
Bénine Bijleveld
Kerstinspiratie: Bavette met rode uienchutney
Meer bekijken
  1. Moods
  2. Morning!
  3. Dit krijgen vrouwen het liefst op Valentijnsdag
Morning!

Dit krijgen vrouwen het liefst op Valentijnsdag

Nog één nachtje slapen en dan is het Valentijnsdag! Mannen, hebben jullie niet altijd al willen weten welk cadeau vrouwen het liefst krijgen op de dag van de liefde? Het is een stuk minder spannend dan jullie denken.

13-2-2018 07:00

Corny Cupido?
Uit een enquête die onlineplatform Styletoday samen met seksspeelgoedwinkel EasyToys hield, blijkt dat wij vrouwen snel tevreden zijn. We verwachten geen origineel cadeau en we zijn dus lang niet zo moeilijk als (sommige) mannen denken. Sterker nog, wat we het liefst van onze wederhelft krijgen is een bos bloemen (24 procent van de respondenten). Op de tweede plaats staat lingerie, win-winsituatie toch? De top vijf van favoriete cadeaus bestaat verder uit een valentijnskaart, sieraden en…chocolade: altijd goed!

Ook opvallend, niet iedereen ziet 14 februari als dé dag van de liefde. Het merendeel van de vrouwen (54 procent) vindt Valentijnsdag cliché, maar daardoor ook extra leuk. Je weet wel, zo’n geval van ‘o, ik hoef niets voor Valentijnsdag hoor’, en dan tóch heel blij zijn als de man aan een kleinigheidje heeft gedacht (en stiekem teleurgesteld zijn, als dat niet het geval is). Er zijn uitzonderingen, maar het gros van de vrouwen maakt zich schuldig aan dit soort gedrag. Verder viert slechts 25 procent van de vrouwen Valentijnsdag omdat de feestdag écht romantisch wordt gevonden. Wél eet een derde morgen het liefst buiten de deur. Jullie ook?

And see more: Dunkin' Donuts presenteert de valentijnsdonut

Voor iedereen de liefde wil vieren (en dan toevallig op Valentijnsdag) heeft restaurant The Duchess in Amsterdam vandaag en morgen iets bijzonders op de kaart staan. De sterrenzaak serveert een ‘Valentine Chocolate Explosion’. Voor de mensen die dit nagerecht nog niet kennen: bij jou aan tafel wordt stikstof aan een chocoladebowl toegevoegd, waardoor hij explodeert en zoete lekkernijen, zoals macarons (!) tevoorschijn komen. Je raadt het al, de chocoladebowl is voor deze speciale gelegenheid niet chocoladebruin, maar knalroze. Nog meer goed nieuws: de Chocolate Explosion wordt geserveerd met verrukkelijke cocktails of een goed glas champagne. Het diner en de chocolade in één keer getackeld. Doen dus.

PS De meeste vrouwen (79 procent!) zijn nog nooit teleurgesteld geweest door het valentijnscadeau van hun partner. Toch staan de vrouwen wel open voor een iets spannender cadeau: dik 73 procent wil graag een seksspeeltje van haar partner krijgen.

Meer lezen