Bingoballers
Don de Baron
Designblog
Made: mooi design voor minder
&C Tech
De redhead emoji komt eraan!
Morning!
Let’s talk about sex, baby
Did you see that?
#thickrihanna
Fijne, foute zomer
Speel onze fijne, foute zomer BINGO!
Date-planeet
De travelman
&C van Binnen
Sander Dekker
Onze lieve queer
Lolo Benzina
Verbaasd
De ideale vakantie via Instagram
And See Today
10 x Disneyfilms die we gelukkig nog kunnen zien op Netflix
Hanneke Hendrix
Trefbal
Sterrenstof
Jouw weekhoroscoop #33
Morning!
Bootje varen?
Tussendoortje
Chateau de Aldi
Tussendoortje
Free To Move
Moviefood
Ramen uit Tampopo
&C the People
Noortje
Instagramable
Colorpop
About the lyrics
Payback time? Dit liedje brengt je op ideeën
Tussendoortje
Pizzapunt slaapzak
Meer bekijken
Meer bekijken
  1. Moods
  2. Is het al weekend?
  3. Appelsap Festival: Deze acts moet je zien!
Is het al weekend?

Appelsap Festival: Deze acts moet je zien!

Het is een beetje een zomer om te janken. En de wolken janken gezellig met ons mee. Daar waar een gemiddeld festival toch een extra dimensie krijgt met wat fijne zonnestralen, lijkt het dit weekend hier en daar toch te gaan regenen. Maar laat het de pret niet drukken. Het is namelijk weer tijd voor een van de tofste hiphopfestivals van Nederland: Appelsap. 

10-8-2017 17:00
Beeld: @Appelsapx

Heuptasje om je nek, toffe sneakers, eventueel een jointje en een biertje erbij en de beste hiphopbeats om op te dansen: dat is wat je kunt vinden op Appelsap komend weekend in het Flevopark in Amsterdam. Het is heel wat anders dan het gemiddelde Amsterdamse hiphopfestival. Maar als je hiphop ook maar een klein beetje waardeert, is dit een festival waar je naartoe moet gaan! Geen idee wie je dan moet checken? Ik heb een playlist voor je gemaakt en licht wat acts voor je uit. 

LIL WAYNE 
Eigenlijk heeft deze man weinig introductie nodig. Op zijn negende tekende hij al bij het platenlabel waar hij nu dikke ruzie mee heeft. Iets met rechten die nog uitbetaald zouden moeten worden. Maar gelukkig weerhoudt dat hem niet om gewoon een van headliners te zijn op de mainstage aankomend weekend. 

DAVE & J HUS
Dave zou je kunnen kennen van de track die hij maakte met Drake: Wanna Know. Ik denk dat de kans heel klein is dat Drake ook aanwezig is, maar stiekem hoop ik er toch een beetje op. Wie Dave sowieso bij zich heeft, is de Londense rapper J Hus, met wie hij het nummer Samantha maakte. Het lijkt me dus dat die track sowieso voorbij zal komen. Je checkt ze trouwens op de Noisey-stage.

070 SHAKE 
Het zijn er helaas niet zoveel, maar er staan zeker ook wel wat vrouwen in de line-up van Appelsap. Waaronder de 19-jarige Shake. Deze autodidact heeft een toffe, unieke sound. Zeker weten eentje die je moet gaan checken! 

SIOBHAN BELL 
Nog een toffe chick die ik je graag wil aanraden. Tijdens Eurosonic Noorderslag in Groningen begin dit jaar, heb ik een set van haar gezien. Ze is sinds 2010 een bekend gezicht in de clubscene in London. Maar ook in Amsterdam, Parijs en New York is ze zeker geen onbekende. Haar sets zijn écht heel vet en stilstaan is dan ook afgaan! 

BOKOESAM 
Dit is toch wel een van mijn favoriete acts die je kunt gaan checken op Appelsap. Bokoesam staat bekend om zijn eigen, veelzijdige en ietwat excentrieke stijl - die terug te vinden is in zijn muziek, videoclips en uiterlijk. Zo vindt hij het bijvoorbeeld mooi om nagellak te dragen. En daar word ik dan weer een blije meid van. In mei bracht hij nog zijn debuutalbum Solo uit, met daarop samenwerkingen met Lil’ Kleine, Mr. Polska, Jayh, SBMG (die trouwens ook in de line-up staan) en Willy Wartaal. Misschien dat we een van deze namen ook nog wel bij hem op het podium zullen zien?  

Luister hier naar Mandy's Appelsap afspeellijst

Meer lezen