Psyche
Jouw weekhoroscoop #8
Psyche
Jouw weekhoroscoop #5
Psyche
Jouw weekhoroscoop #9
Psyche
Jouw weekhoroscoop #7
Psyche
Jouw weekhoroscoop #12
Psyche
Jouw weekhoroscoop #6
Psyche
Jouw weekhoroscoop #11
Psyche
Jouw weekhoroscoop #51
Psyche
Jouw weekhoroscoop #3
Psyche
Jouw weekhoroscoop #13
Psyche
Jouw weekhoroscoop #10
Psyche
Jouw weekhoroscoop #2
Psyche
Jouw weekhoroscoop #4
Psyche
Jouw weekhoroscoop #49
Psyche
Jouw grote jaarhoroscoop #2018
Psyche
Jouw weekhoroscoop #49
Psyche
Jouw weekhoroscoop #48
Psyche
Jouw weekhoroscoop #47
Psyche
Jouw weekhoroscoop #50
Psyche
Jouw weekhoroscoop #46
Psyche
Jouw weekhoroscoop #40
Meer bekijken
  1. Psyche
  2. › ›
  3. Jouw weekhoroscoop #52
Psyche

Jouw weekhoroscoop #52

Daar is-ie weer: de weekhoroscoop. Waterman, terwijl je de zoveelste kerstkrans in je kanis zit te proppen is je motivatie voor álles deze week ver te zoeken. Stier, wat zit je lekker op de praatstoel deze kerst. Dit hebben de sterren deze week voor jou in petto. 

25-12-2017 08:00
Door Nathalie Kriek

What's up this week?     

Steenbok

22 december - 19 januari
Wanneer je met kerst bezoek krijgt, moet het diner tot in de puntjes kloppen. Ook de hapjes mogen niet standaard zijn. Je twijfelt over welke look van Nikki Tutorials je gaat creëren en welke jurk uit de kerstcollectie van Fred van Leer het gaat worden. Moeilijk, moeilijk. Gelukkig komt het vlak voor het feestgedruis los gaat, toch allemaal nog goed. Je ziet eruit om door een ringetje te halen en shinet de sterren van de hemel. Je kerstdiner gaat erin als jenever in een stratenmaker; iedereen gaat voldaan en tevreden (volgevreten) naar huis. De dagen tussen kerst en oud en nieuw zou je het liefst doorwerken en zelfs als het bedrijf gesloten is, weet je thuis nog wel iets te verzinnen waardoor je toch nog iets voor de zaak kunt doen. Op oudejaarsavond blijf je lekker thuis en lig je in een scheur om de cabaretvoorstellingen op tv. Lachend het nieuwe jaar in: cheers!

 

Waterman

20 januari - 18 februari
Als je tussen kerst en oud en nieuw moet werken, is je motivatie héél ver te zoeken! Eigenlijk zit je - terwijl je onder je bureau stiekem de zoveelste kerstkrans in je kanis zit te proppen - vooral naar de klok te koekeloeren. Nóg geen tijd? Lieve Waterman, op deze manier gaan de dagen alleen maar langzamer. Of je nu wel of geen vrij hebt deze dagen, let sowieso goed op je gezondheid. Blijf bij mensen uit de buurt waarvan je ook maar het vaagste vermoeden hebt dat zij jou één of ander virus zouden kunnen 'aanproesten'. Geef niemand een kus of een hand en ook al hangen de ijspegels aan je wenkbrauwen, vooral flink blijven ventileren! Open die ramen en laat de boel lekker doortochten. Tijdens de kerstdagen vermaak je je qua humor beter in de 'mannenhoek', dan op de 'vrouwenkluit'. Oudejaarsavond vier je met een select groepje. Rustig, maar gezellig: happy new year!

 

Vissen

19 februari - 20 maart
Wanneer de dingen niet helemaal gaan zoals ze moeten gaan, durf dan gerust om wat hulp te vragen. Duivenkater vergeten voor de kerstbrunch? Mayonaise nodig voor de gevulde eieren? Heb je geen vuur meer om de kaarsen aan te steken? Als je wat verstrooid bent kun je dit soort dingen zomaar vergeten. Schroom in dat geval niet om je bezoek te bellen met de vraag of ze even iets willen meenemen of desnoods even bij een goede buur aan te bellen. In deze tijd van saamhorigheid helpt men je graag. In de avonduren geniet je van een ontspannen wandeling langs de mooi verlichte huizen en raak je ontroerd door mooie muziek. Oudejaarsavond wordt één groot flirtfestijn, dat je niet snel zult vergeten. Misschien zit er zelfs een spannende nieuwjaarswip in: fireworks!

 

Ram

21 maart - 19 april
 Juist op eerste kerstdag heb je een klein beetje moeite met communiceren. Hoewel, een normaal gesprek voeren levert niet bijster veel problemen op, het is vooral het geziegezaag over koetjes en kalfjes wat je niet trekt. Ga tijdens het kerstdiner naast degene zitten die nog niet al te veel alcohol naar binnen heeft zitten hozen; dubbele tongen zijn nu helemaal niet te harden! Tweede kerstdag zit je al een heel stuk beter in je vel. Ga er overdag ook even op uit, maak een strandwandeling of maak een ommetje door het bos. Een frisse neus doet je goed en een beetje extra beweging al helemaal. De rest van de week kijk je reikhalzend uit naar alle nieuwe dingen die je van plan bent in 2018 te gaan ondernemen. Nog even geduld, Ram! Eerst de oude zaken netjes afronden. Met de nadruk op netjes! Sta vooral ook netjes de buren te woord wanneer ze je om twaalf uur gelukkig nieuwjaar komen wensen. Ook al heb je er totaal geen zin in, ze bedoelen het goed.

Stier

20 april - 21 mei
Je hebt je helemaal suf gepiekerd over wat je zou kunnen koken met de kerstdagen. Eten doe je graag, maar zelf de kerstkost maken voor iedereen, is natuurlijk andere koek. Het liefst ga je bij anderen op bezoek om je daar lekker in de watten te laten leggen. Krijg je toch de hele zwik bij jou thuis, heb je vast en zeker online een driegangenmenu besteld. Voor in de magnetron. Qua familiegevoel scoor je hoog. Je zit heerlijk op de praatstoel en vindt het oprecht gezellig om iedereen weer eens te zien en te spreken. Een paar dagen voor het nieuwe jaar zich aandient word je wat rusteloos en tol je rond als een verdwaalde voetzoeker. Er komt niets uit je handen en eigenlijk weet je zelf ook niet echt wat je wilt. Wacht rustig het nieuwe jaar af en maak er een knallend oudejaarsfeest van! Zijn er nog oliebollen?

 

Tweelingen

22 mei - 20 juni
Wees ook met de kerst gewoon lekker jezelf. Tenminste, enigszins. Je hoeft echt niet iedereen naar de mond te praten, maar probeer wel op bepaalde momenten te zwijgen als je het ergens niet mee eens bent. Voor je het weet zwaait de knuppel door het hoenderhoek, krijg je een tulband om je oren en zoeft de kerstpudding door de kamer. Onnodig! Zo tegen het einde van de week ben je in zo'n goede bui, dat je van schrik zomaar spontaan iets voor een ander wilt doen. Koffie zetten, een boodschapje halen, de hond uitlaten. Bizar! Op oudejaarsavond kom je langzaam weer terug in je oude doen: zó geen zin in visite! Natuurlijk vind je het wel oké om even ergens langs te wippen, maar je wilt hoe dan ook kunnen gaan en staan waar (en wanneer!) je wilt. Van claimgedrag krijg je jeuk.

Kreeft

21 juni - 22 juli
Tijdens de kerstdagen, wanneer de hele familie lekker op elkaars lip zit, kan je broer (je zus kan ook, maar waarschijnlijk je broer) het weer niet laten om je lekker op de kast te jagen. Laat je niet kennen en ga er zeker niet op in. Lach hem gewoon vriendelijk toe en knoop een gesprek aan met degene die naast je zit. Je oma. Je kleine neefje. Of de hond. Maakt niet uit. Alles beter dan hem zijn zin geven en als een raket door het plafond gaan. De avond voor oud en nieuw kijk je rond in je huis, en ben je plotseling ontzettend trots op wat je tot nu toe allemaal hebt bereikt. Vooral het afgelopen jaar. Je bent méér dan tevreden met wat je hebt en kunt 2017 dan ook met een goed gevoel afsluiten. Daarbij zit je boordevol plannen voor 2018 (qua werken en leren), die ook nog eens zeer grote kans van slagen hebben. Oudejaarsavond vier je met een grote vriendengroep: champagne!

 

Leeuw

23 juli - 22 augustus
Je bent nogal impulsief en hoewel je er tijdens de kerstdagen werkelijk gorgeous uitziet, is je stemming iets minder sprankelend. Bepaalde aanwezigen irriteren je tot op het bot en het kost je de grootst mogelijke moeite om geen sarcastische opmerkingen te maken. Prop maar snel een gevuld ei in je mond! Tussen kerst en oud en nieuw word je overvallen door behoorlijk heftige emoties. Huilen is soms fijn en kan echt opluchten, maar probeer je ook vooral de mooie dingen te herinneren. Het voordeel van deze overgevoelige fase is dat je ook van de kleinste dingen de humor inziet en dus ook lekker uitbundig kunt lachen. Probeer echter niet te veel aan je werk te denken en ten volle te genieten van je vrije tijd. Oudejaarsavond wordt lekker druk en waarschijnlijk blijf je ook niet op één plek.

 

Maagd

23 augustus - 22 september
Je gaat een heerlijke kerst tegemoet, waarin je warempel met iedereen kunt opschieten. Zelfs met familieleden die normaliter niet echt tot je favorieten behoren, heb je de grootste lol. Het eten smaakt je goed en de sfeer is fijn. Aan (ouderwetse) spelletjes beleef je veel plezier. Merry Christmas! Natuurlijk is het logisch dat het op eerste en tweede kerstdag iets later wordt dan normaal, maar probeer in de week daarna wel je rust te pakken, anders zit je straks op oudejaarsavond om tien uur al te knikkebollen. Wees ook extra voorzichtig met vuurwerk. Je bent een beetje opgewonden, waardoor een ongeluk in een klein hoekje zit. Blijf goed opletten wat je doet, draag buiten voor de zekerheid een veiligheidsbril en drink niet alles door elkaar. Voor je het weet sta je te kotsen in de heg. Gelukkig nieuwjaar!

Weegschaal

23 september - 22 oktober
Voor de Weegschalen die een relatie hebben, wordt de kerst superromantisch. Jullie kunnen niet van elkaar afblijven en weten het helemaal zeker: jullie blijven bij elkaar! De vrijgezelle Libra heeft op eerste kerstdag sjans van een oude bok! Toch hoeft leeftijd geen belemmering te zijn. Mits het een aantrekkelijk exemplaar is, natuurlijk. Hopelijk heb je op tweede kerstdag niet de hele bups bij je thuis, want dan ben je behoorlijk chaotisch en kost het je te veel moeite om alle hapjes en drankjes op een normale manier te serveren. Je kunt dan beter elders op visite gaan en je zo min mogelijk verroeren. Voor je het weet stap je met je stiletto in de lus van je nichtjes nieuwe Chaneltas en val je achterover met je reet in de zalmsalade. Awkward! Oudejaarsavond gaat er gelukkig minder onhandig aan toe. Dan ben je weer honderd procent charming.

23 oktober - 21 november
Als je de kerstdagen bij vrienden of familie doorbrengt, is de mogelijkheid aanwezig dat één van de aanwezigen behoorlijk van je onder de indruk is. Als het nu ook nog wederzijds zou zijn, zou het helemaal jingle bells zijn, maar meer dan een speelse flirt zit er helaas niet in. Op oudejaarsavond is de kans op een echte verliefdheid groter, terwijl je de dagen tussen kerst en oud en nieuw juist weer even het liefst op jezelf bent. Wellicht richt je je deze week zelfs op bepaalde leerstof, want de behoefte om jezelf verder te ontwikkelen op bepaalde gebieden is groot. Daarnaast heb je jezelf een aantal doelen gesteld voor 2018, maar die zijn niet allemaal haalbaar. Waar een wil is, is een weg: helaas gaat deze vlieger niet altijd op. Blijf realistisch en stel enkele plannen bij om al te grote teleurstellingen te voorkomen. Opgeven is niet nodig, uitstellen misschien wel.

 

Boogschutter

22 november - 21 december
Hoewel je best kunt genieten van het samenzijn met de familie, heb je het na een hele dag eten, kletsen, eten, spelletjes doen, eten, drinken en kletsen eigenlijk wel gezien. Tweede kerstdag kruip je dan ook gewoon het liefst - met of zonder je lief - in je rendier-onesie op de bank. Op tafel een kliekjesbuffet van gisteravond, een foute kerstfilm op tv en klaar ben je. Silent night: heerlijk! Tussen kerst en oud en nieuw kun je niet wachten met het realiseren van bepaalde plannen die je hebt, maar je zal toch echt nog even geduld moeten hebben. Op oudejaarsavond doe je er verstandig aan je gesprekspartners zorgvuldig te selecteren op luistervaardigheid en diepgang. Als je niet uitkijkt zit je zo een uur opgescheept met een kletskous zonder leven met praatziekte, wiens interesse niet verder reikt dan wat er deze week weer in de Story stond. 3-2-1... duizendklapper! (Wat zeg je?)

 

Gerelateerd

Geen probleem!
&C maakt gebruik van cookies. Als je verder leest, ga je daarmee akkoord. Meer info »

We love cookies

Deze website maakt gebruik van cookies.
Geen probleem!

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse.

Wanneer je gebruik blijft maken van andc.tv gaan wij ervan uit dat je hiermee akkoord bent. In onze privacy voorwaarden vind je een beschrijving van al onze cookies.