Psyche
Jouw weekhoroscoop #7
Psyche
Jouw weekhoroscoop #12
Psyche
Jouw weekhoroscoop #52
Psyche
Jouw weekhoroscoop #2
Psyche
Jouw weekhoroscoop #3
Psyche
Jouw weekhoroscoop #13
Psyche
Jouw weekhoroscoop #6
Psyche
Jouw weekhoroscoop #4
Psyche
Jouw weekhoroscoop #8
Psyche
Jouw weekhoroscoop #9
Psyche
Jouw weekhoroscoop #11
Psyche
Jouw weekhoroscoop #5
Psyche
Jouw weekhoroscoop #10
Psyche
Jouw weekhoroscoop #47
Psyche
Jouw weekhoroscoop #49
Psyche
Jouw grote jaarhoroscoop #2018
Psyche
Jouw weekhoroscoop #48
Psyche
Jouw weekhoroscoop #49
Psyche
Jouw weekhoroscoop #50
Psyche
Jouw weekhoroscoop #40
Psyche
Jouw weekhoroscoop #45
Meer bekijken
  1. Psyche
  2. › ›
  3. Jouw weekhoroscoop #51
Psyche

Jouw weekhoroscoop #51

Daar is-ie weer: de weekhoroscoop. Boogschutter, na een periode van stress lijk je nu eindelijk weer beter in je vel te zitten. Vrijgezelle Vissen zijn een beetje grillig en glibberig ook. Dit hebben de sterren deze week voor jou in petto. 

18-12-2017 08:00
Door Nathalie Kriek

What's up this week?     

Boogschutter

22 november - 21 december
Na een periode van stress lijk je nu eindelijk weer beter in je vel te zitten. Ook al is het - zowel thuis als op het werk - nog even loeidruk, je kunt het allemaal prima handlen. Met de kerstplannen in het vooruitzicht houd jij het nog wel even vol. Een familielid is een beetje kribbig omdat je hem of haar iets te recht voor zijn raap hebt gezegd. Jammer dan, de rapen waren voor jou al langer gaar! Qua wonen gaat je interesse steeds meer uit naar een huis aan het water. Als je dit nog niet gekocht hebt dit jaar, is het misschien een idee om hier in 2018 eens serieus naar uit te kijken. En wat zwalkt daar voorbij? Eén, twee smombies? Internetverslaafde kinderen drijven je deze week werkelijk tot waanzin. Stel gewoon nieuwe regels in! Hoewel je in het verleden soms wat koel en zakelijk kon overkomen, ben je dit jaar langzaam maar zeker veranderd in een lief, warm en attent persoon en dit doet je sociale contacten meer dan goed.

 

Steenbok

22 december - 19 januari
Je zit zowaar op de praatstoel! De mensen om je heen weten niet wat ze meemaken. Sommige wisten waarschijnlijk niet eens dát je kon praten! Maar even zonder gekheid: woorden vloeien gemakkelijker naar buiten en je weet zaken heel wat beter te verwoorden dan een poosje geleden. De kans is dan ook groot dat je nieuwe mensen ontmoet met wie het goed klikt en dat hier zelfs nieuwe vriendschappen uit ontstaan. Op familiegebied was het ‘t afgelopen jaar een rommeltje. Scheidingen, ruzies, verhuizingen, misverstanden, er was altijd wel iets aan de hand waardoor het - op enkele uitzonderingen na - niet gezellig te stompen was. Heel jammer, maar gelukkig lijkt hier nu een einde aan te komen. Straks met de kerst zit iedereen gewoon weer met elkaar aan de kalkoen, alsof het nooit anders is geweest. En aan de gourmette, want dat gaan jullie ook nog doen. Hoewel het nu best te harden is met elkaar, doen jullie er wel verstandig aan de tatoeages nog maar even achterwege te laten; niets in de sterren duidt erop dat het nu ook werkelijk zo blijft...

 

Waterman

20 januari - 18 februari
Het afgelopen jaar is vooral op sociaal gebied een leerproces voor je geweest. Je maakt andere keuzes wat betreft vriendschappen en laat niet iedereen meer toe in je leven en al helemaal niet in je huis. En terecht: sommige individuen hebben daar ook helemaal niets te zoeken. Hoewel je natuurlijk geen blije linksdraaiende zweefmolen bent, ben je zonder dat je het in de gaten hebt, het afgelopen jaar toch wat spiritueler gaan denken. Je bent namelijk meer voor jezelf gaan kiezen, hebt geleerd vaker 'nee' te zeggen en je besteedt meer aandacht aan dingen waar je gelukkig van wordt. En jawel Waterman, dat is een spirituele levenshouding! Bepaalde familieleden hebben een wurm in de kont; ze zijn wat rusteloos en hebben voortdurend reis- of verhuisplannen. Hoor ze gewoon maar rustig aan en geef hen advies. Wat zij hiermee doen, is geheel aan henzelf. Op financieel gebied gaat het je meer voor de wind nu en ook op het gebied van werk is er sprake van waardering en erkenning. Jij had dit jaar eigenlijk niet beter kunnen afsluiten dan je nu doet. Well done!

Vissen

19 februari - 20 maart
Hoewel er niet echt iets mis is met je relatie, is je seksleven wel ietwat ingedommeld. Maar wees gerust, komend jaar is deze lange winterslaap voorbij en komt er weer wat meer actie in de tent op dit gebied. Had je plannen om je lief voor de kerst nog de deur uit te bonjouren? Wacht hier dus nog even mee. Grote kans dat het beter wordt! Ook de vrijgezelle Vissen zijn een beetje grillig. En glibberig ook. Moeilijk te pakken en al helemaal niet vast te houden! Doe gewoon lekker je ding en volg je hart, geen enkel probleem. Hoewel het op financieel gebied het afgelopen jaar een ratjetoe is geweest van pieken, dalen, schulden aflossen, met geld smijten en op een houtje bijten, is er nu eindelijk rust in zicht. Deze week kun je de hele boel op een verantwoorde manier af gaan sluiten. 2018 gaat er op dit gebied sowieso heel anders uitzien voor je! Meer succes, minder chaos. Mits je je natuurlijk niet weer aan dezelfde stenen stoot. Dan houdt het natuurlijk op.

 

Ram

21 maart - 19 april
Iemand heeft - waarschijnlijk zonder dat je het weet - interesse in jou. Dit kan te maken hebben met werk, maar ook met de liefde. Spannend! Het nieuwe jaar komt steeds dichterbij en hoewel je hardgrondig de pest hebt aan al die geforceerde 'goede voornemens', betrap je jezelf erop dat je ze stiekem toch hebt. Goed, dan spreek je ze niet uit. Als je maar wel duidelijk voor jezelf op een rijtje zet wat je in 2018 allemaal gaat uitspoken, want eerlijk is eerlijk, er kunnen best wat dingen anders! Je zelfvertrouwen neemt met de dag toe, evenals je arrogantie. Huh? Las je dat nou goed? Jazeker! En nee, dat is niet leuk om te horen, maar pretty words aren't always true and true words aren't always pretty. Niemand durft het je in je gezicht te zeggen, dus zetten we het maar in je horoscoop, zodat je er wellicht toch wat meer rekening kunt houden. Iets meer bescheidenheid zou je niet misstaan. Dus.

 

Stier

20 april - 21 mei
Op zich gaat het allemaal prima. Je werk loopt lekker en thuis heb je alles (redelijk) onder controle. Wat een klein beetje jammer is, is dat vanaf woensdag je zelfvertrouwen acuut naar het nulpunt daalt. Door een kleine tegenslag of een geringe weifeling, ga je plotseling aan alles twijfelen en dat was nu net niet de bedoeling. Je was net zo goed op weg. Niet inzakken nu hoor! Qua liefde - en vooral qua seks - ga je een spannende week tegemoet. Het kan zomaar gebeuren dat je verleid wordt en er iets met je gedaan wordt, wat je nooit eerder hebt meegemaakt. Of dat je iets voelt voor iemand, wat je nog niet eerder hebt ervaren, en dus zo verliefd wordt als een kanarie. De wederzijdse interesse doet je meer dan goed. Als dat je zelfvertrouwen nog niet opkrikt? Op financieel gebied is je normaliter zo scherpe inzicht een beetje zoek. Ondoordachte uitgaven, online bestellingen bij malafide bedrijven, een schobbejak op Marktplaats of andere risicovolle investeringen leggen je momenteel louter windeieren.

 

Tweelingen

22 mei - 20 juni
Hoewel meestal aan jouw gedrag valt af te lezen wanneer er storm komt (hoe drukker, hoe groter de kans op een orkaan), ben je deze week vrij rustig. Voor jouw doen dan. Vooral tegen het weekend is deze verandering goed merkbaar. Je ziet zowaar je eigen fouten en je bent zelfs in staat om 'sorry' te zeggen. En met succes; het wordt je vergeven. Niet dat je er wakker van lag, maar toch zaten bepaalde dingen je niet lekker en op deze manier wordt het dan toch maar weer mooi opgelost. Kun je in het nieuwe jaar - lekker met een schone lei - weer helemaal opnieuw beginnen met ruzie maken. Fijn vooruitzicht! Je werk gaat deze week een steeds belangrijkere rol spelen. Er gebeurt van alles en de kansen liggen bijna letterlijk voor het oprapen. Wees dan ook niet te beroerd om even te bukken, anders is een ander je straks net voor. Vrienden of familie met verhuisplannen staan als keffende hondjes te kwispelen om je hulp, maar eigenlijk heb je er geen zak zin in. Wie goed doet, goed ontmoet, maar wie goed doet, verliest meestal ook veel vrije tijd...

 

Kreeft

21 juni - 22 juli
Je bent een beetje dromerig en dit maakt je meteen ook flink wispelturig. Die jongen is wel leuk, maar die andere is toch knapper. Aan aandacht heb je geen gebrek, maar mán, wat ben je kritisch en kieskeurig! Alles is familie! Grote kans dat je er zomaar wat bij krijgt in de vorm van aanwaaifamilie of babynieuws van een van je naaste bloedverwanten. Gezellig, nog meer verjaardagen waar je niet op zit te wachten. Laten we hopen dat het gaat om familieleden die je zelf kiest: echte vrienden. Vriendschappen gaan nu namelijk meer dan goed. Het is met recht geven en nemen en jullie kunnen helemaal jezelf zijn bij elkaar. Lachen, janken, kakken, het maakt niet uit, friends for life! Omdat je makkelijker opstaat deze week, zijn de ochtenden ook veel beter te doen. Je bent fit en vrolijk en je hebt zin in elke dag. En dat is ook wel eens anders geweest. Hoe dichterbij het nieuwe jaar komt, hoe lekkerder jij in je vel lijkt te zitten. Zou 2018 dan toch echt jouw jaar worden?

 

Leeuw

23 juli - 22 augustus
Hoewel je meestal niet zo kritisch bent (grapje, je bent vreselijk!) krijg je het deze week wel erg snel op je heupen. Niets of niemand is goed genoeg. Zelfs de Maagd zelf niet. Alles moet beter, rapper, groter en mooier. Boos worden op de file heeft geen enkel nut. Sterker nog; je maakt er zelf ook deel van uit! Ook met foutjes of vergissingen van jezelf kun je nu niet zo goed omgaan. Lastig, want je maakt ze wel. Je bent namelijk ook nog steeds mens! Wel is het zo dat hoe meer je blaast naar anderen, je ook zelf niet wordt ontzien. Mirror, mirror! Een van je ouders is nogal gestrest, dus neem de iets minder gezellige uitspraken die papa of mama doet maar even met een korreltje zout. Relativeren met humor is op dit moment het beste wat je kunt doen. En gelukkig is dat ook helemaal jouw ding. Dankzij jouw opmerkzame karakter ben je een ster in het doen van imitaties, daar krijg je iedereen mee aan het lachen. Zelfs je narrige pa of ma.

 

Maagd

23 augustus - 22 september
Nadat je laatste tijd wat hinder hebt ondervonden van miscommunicatie, word je deze week zelf benaderd door degenen die bepaalde afspraken hebben afgezegd om nieuwe te maken. Geef hen het voordeel van de twijfel en zet alles maar weer in je agenda, grote kans dat het nu wel zal doorgaan. Op je werk loopt alles weer wat soepeler, al zijn je collega's (en vooral je leidinggevende, want die loopt er ook nog steeds rond) het niet altijd helemaal met je eens. Gebeurt dit dinsdag of woensdag, is het meteen de vlam in de pan. Maar aan het einde van de werkweek, wanneer het weekend nadert, ben je prima in staat je schouders erover op te halen. Je komt er later nog wel een keer op terug, want vergeten doe je het natuurlijk niet. Let wel goed op je houding: vertil je niet. Sjouwen met boodschappen, kerstbomen, Kerstmannen en rendieren word je zeer afgeraden en die jengelende kleine etterbakken van je kunnen ook best zelf lopen, gewoon lekker laten liggen, jankend in het gangpad. Rugklachten zijn nu zeker niet ondenkbaar, dus wees een beetje lief voor jezelf.

Weegschaal

23 september - 22 oktober
Je bent normaal gesproken al zo'n lieverd, maar nu walst iedereen helemaal met het grootste gemak over je heen. Het rare is, dat het je niet eens kan rukken. Lekker belangrijk allemaal. Weegschaal doet haar eigen ding en niets 'weegt zwaar'. Natuurlijk erger je je wel aan bepaalde figuren om je heen, maar eigenlijk geef je ze liever the silent treatment dan dat je er ook maar het kleinste beetje energie aan verspilt. En misschien is dat ook wel gewoon het beste. Hoewel je het afgelopen jaar waarschijnlijk al flink wat hebt uitgegeven aan je gezellige thuis, is het nog niet helemaal klaar. Om het echt volledig naar je zin te maken, zou het beter zijn nog heel even door te sparen. Dan heb je echt iets moois en duurzaams, waar je lang van kunt genieten. Je relatie is niet problematisch, maar het kan beter. Vaak ben je druk met (het welzijn van) anderen, waardoor hij op de tweede plaats komt. Het is dan ook een goed moment om te bekijken wie van je vrienden deze titel daadwerkelijk verdienen en wie vooral tot de vage 'kennissen' behoren. Ga voor kwaliteit in plaats van kwantiteit.

 

23 oktober - 21 november
Vooral aan het begin van de week ben je nogal rusteloos. Je hebt nog zoveel plannen en wilt (of moet) nog zoveel doen; het liefst prop je alles in één dag. En dan wil je eigenlijk nog sporten ook. En je huis opknappen. Prima om lekker productief te zijn, maar je kunt het natuurlijk ook overdrijven. Probeer alle taken die staan vermeld op je to do list te verspreiden over de hele week, dan kun je tussendoor ook nog even je rust pakken. En dat is beslist géén overbodige luxe! Over overbodige luxe gesproken:  hoeveel mascara's, lippenstiften, oogpotloden, coversticks en andere cosmetische reutemeteut heb je nou eigenlijk in al die laatjes liggen? De kasten puilen letterlijk uit van alle deodorant, shampoo en crèmetjes (want ooit allemaal in de aanbieding, pik in, het is winter!), die je nog nooit hebt gebruikt. Stoppen met kopen hoor, ga eerst maar eens alles opmaken. Dikke kans dat je minstens tot je tachtigste kunt smeren en spuiten. Een van je broers of zussen heeft huwelijksproblemen of stress met één van de kinderen. Voorzie hen alleen van advies wanneer ze hier om vragen.

 

Gerelateerd

Geen probleem!
&C maakt gebruik van cookies. Als je verder leest, ga je daarmee akkoord. Meer info »

We love cookies

Deze website maakt gebruik van cookies.
Geen probleem!

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse.

Wanneer je gebruik blijft maken van andc.tv gaan wij ervan uit dat je hiermee akkoord bent. In onze privacy voorwaarden vind je een beschrijving van al onze cookies.