Psyche
Jouw weekhoroscoop #12
Psyche
Jouw weekhoroscoop #5
Psyche
Jouw weekhoroscoop #49
Psyche
Jouw weekhoroscoop #51
Psyche
Jouw weekhoroscoop #52
Psyche
Jouw grote jaarhoroscoop #2018
Psyche
Jouw weekhoroscoop #2
Psyche
Jouw weekhoroscoop #4
Psyche
Jouw weekhoroscoop #6
Psyche
Jouw weekhoroscoop #48
Psyche
Jouw weekhoroscoop #7
Psyche
Jouw weekhoroscoop #8
Psyche
Jouw weekhoroscoop #9
Psyche
Jouw weekhoroscoop #13
Psyche
Jouw weekhoroscoop #10
Psyche
Jouw weekhoroscoop #11
Psyche
Jouw weekhoroscoop #49
Psyche
Jouw weekhoroscoop #3
Psyche
Jouw weekhoroscoop #47
Psyche
Jouw weekhoroscoop #46
Psyche
Jouw weekhoroscoop #41
Meer bekijken
  1. Psyche
  2. › ›
  3. Jouw weekhoroscoop #50
Psyche

Jouw weekhoroscoop #50

Daar is-ie weer: de weekhoroscoop. Lieve Ram, Moeder Natuur straft je flink deze week. En Tweelingen wellicht heb jij deze week een hete vlam onder de lakens, maar vergeet het rubbertje niet. Dit hebben de sterren deze week voor jou in petto. 

11-12-2017 08:00
Door Nathalie Kriek

What's up this week?     

Boogschutter

22 november - 21 december
Je geliefde draagt je op handen en is bereid (bijna) alles voor je te doen. Totdat je opvallend begint te vissen naar complimentjes, dan gaat zijn zin eraf en is het weer klaar. Uit met de pret. Deze week staat er ook enorm veel humor op het menu. Vooral met je vriendinnen heb je de grootste lol. Eén avond wordt zo dol dat jullie letterlijk over de grond rollen van het lachen. Thuis is het nogal druk. Er staan nog veel klusjes en afspraken op de agenda. De enige maner om hier relaxed mee om te gaan is: je niet op laten jagen en zorgen dat je de regie houdt. Op het financiële vlak is er geen enkele reden tot klagen en dit heeft een positieve uitwerking op je algehele uitstraling. Je kunt wel zeggen dat je alles wat je graag wilde het afgelopen jaar ook daadwerkelijk hebt weten te bereiken. Omdat je desondanks met beide benen op de grond staat, kom je zeer sterk en krachtig over, met als gevolg dat je met bewonderende blikken wordt nagekeken. Nee. Niet nagefloten. Daarvoor ben je way too classy!

 

Steenbok

22 december - 19 januari
Je bent een beetje in jezelf gekeerd. Er is veel gebeurd het afgelopen jaar, waardoor je nu de behoefte hebt om alles weer even de revue te laten passeren. Er is veel geleerd en ook het nodige afgesloten. Nu is het tijd om je weer helemaal op de toekomst te richten. Er lijkt je momenteel ook helemaal niets in de weg te staan. Je weet wat je wilt en de kans is groot dat je dit ook zult bereiken. Het is hierbij wel belangrijk dat je zelf ook echt actie onderneemt en niet gaat zitten wachten tot je vanzelf iets in je jatten krijgt geworpen, want dat gaat niet gebeuren. Op financieel gebied komt er ook nog een toetje aan, maar helaas wel met een klein beetje vertraging. Desondanks is het fijn om te weten dat er een extraatje onderweg is. Op het gebied van de liefde staan je geen bijzonderheden te wachten. Geen woeste seks of knetterende romantiek, wel gewoon gezellig met een zak chips op de bank. Of een bordje bitterballen, want de frituur blijft toch favoriet.

 

Waterman

20 januari - 18 februari
Qua financiën zit er een leuke bonus voor je in. Niet dat je hier nu zo enorm om stond te springen, maar leuk is het natuurlijk wel! Kerstkaarten versturen is een dingetje momenteel. Wie wel en wie niet? Eigenlijk is het heel simpel: degenen met wie je in het dagelijks leven contact hebt (ook al is het alleen af en toe via de mail of telefoon) krijgen wel. Mensen die je de rest van het jaar nooit ziet, hoort of spreekt toch stoïcijns 'prettige kerstdagen' wensen, valt vooral onder de categorie: poppenkast. Niet meer doen. Op liefdesgebied gaat het fijn, al ben je wel wat emotioneel. Bij het minste of geringste sta je te peeuwen. Ook van geluk. Ben je nog single, dan is de kans op een succesvolle flirt of date het grootst als je je in een groep mensen begeeft. Speeddaten, sporten, uitgaan, een feest of een concert: elke gelegenheid waar veel mensen bij elkaar zijn is voor jou nu the place to be!

 

Vissen

19 februari - 20 maart
Je ziet er fantastisch uit en staat dan ook vol in de spotlights. Meestal veroorzaakt dit bij jou een flink paar rode konen, maar dit keer geniet je er met volle teugen van. Ook familiefeestjes en bijeenkomsten zijn nu ronduit plezierig. Er wordt veel gelachen, gedronken en gegeten en de sfeer is perfect! Op financieel gebied gaat het eindelijk weer eens echt goed. Na hier en daar flink wat ingeleverd te hebben op je salaris terwijl er nog diverse achterstallige rekeningen moesten worden voldaan, lijkt nu alles weer op de rit en krijg je er warempel nog iets bij ook. Het enige wat een klein beetje moeizaam verloopt deze week is de liefde. Je bent zeer gevoelig, waardoor de dingen die worden gezegd nét anders bij je overkomen dan werd bedoeld. Je lief zegt het één, maar doordat zijn woorden misschien niet helemaal overeenkomen met de blik in zijn ogen, 'hoor' je iets heel anders. Een beetje complex, maar zolang jullie er rustig over kunnen praten is er niets aan het handje.

 

Ram

21 maart - 19 april
Je hebt moeite je emoties onder controle te houden. Wanneer je iets laat vallen, vloek je meteen de scheiding uit je haar en bij de minste of geringste ergernis kegel je de asbak, de kandelaar en de kerstboom door de kamer. Naarmate de week vordert wordt het weer iets rustiger en neemt de kans op ergernis af. Als je advies nodig hebt over het een of ander, is nu het juiste moment om daarom te vragen, omdat de kans nu het grootst is dat je ook daadwerkelijk een nuttig antwoord krijgt. Plannen om te solliciteren? Nu doen! Qua beauty is het belangrijk je huid 's morgens en 's avonds grondig te reinigen, goed te scrubben en er misschien zelfs een maskertje tegenaan te gooien. Wegens drukte ben je de laatste tijd iets te vaak in slaap gevallen met je make-up nog op en daar worden je poriën, op zijn zachtst gezegd, een beetje chagrijnig van.

 

Stier

20 april - 21 mei
Je zit niet voor je lol op je werk en om vijf uur wil je dan ook graag zo snel mogelijk naar huis. Het liefst pak je tien minuten voor tijd al je biezen. Soms los je het op door nog 'even' naar het toilet te gaan of op een andere manier je snor te drukken. Toch begint het je collega's op te vallen. Om gedoe te voorkomen, doe je er verstandig aan deze week iets langer te blijven of je collega's hier en daar een handje te helpen. Dit zullen ze absoluut waarderen. Let goed op wat je deze dagen allemaal naar binnen prakt, want je spijsverteringsstelsel is gevoeliger dan anders. Verder is het een fijne week om thuis je ramen weer eens te lappen. Hoe lang is het geleden dat je dit gedaan hebt? Gezien het stilleven dat je er met je vinger in kunt tekenen alweer een flinke poos! Op financieel gebied gaat het allemaal prima, alleen je administratie is wel een soepzooitje. Alles ligt door elkaar: nul overzicht! Koop een map. Met tabbladen.

 

Tweelingen

22 mei - 20 juni
Gesprekken met je vriendinnen gaan behoorlijk de diepte in. Geheimen komen bovendrijven en van sommige bekentenissen sta je met je oren te klapperen, daar lusten de honden geen brood van! Op liefdesgebied is het natuurlijk altijd belangrijk om veilig te vrijen, maar deze week helemaal. Tenminste, als je niet op een schimmelinfectie of onuitgenodigd kruipend ongedierte zit te wachten, want daar ben je nu extra vatbaar voor. Woensdag- en donderdagnacht kom je minder lekker in slaap. Tik tak, tik tak, twee uur, drie uur... insomnia! Helaas is er weinig wat je hieraan kunt doen. Probeer wel gewoon in bed te blijven liggen en laat vooral je telefoon uit. En, het is officieel: je goede voornemen om lekker te gaan sporten is nu echt compleet ingekakt! Sjaak Afhaak! Op financieel gebied gaat het allemaal wel oké. Na een periode van hoge pieken en diepe dalen, sluit je het jaar af met een goedgevulde bankrekening. En dito bloes.

 

Kreeft

21 juni - 22 juli
Wat een chagrijnigheid weer 's morgens: ochtendhumeur! Wees blij dat je weer wakker bent geworden vandaag. Pluk de dag! Daarbij kun je ook nog een liefdesverklaring verwachten of een spannende reactie op één van je foto's op Instagram. Er staat hoe dan ook flink wat geflirt op het programma deze week. Als je dáár niet vrolijk van wordt? Op je werk is de sfeer goed. Ondanks dat het retedruk is, iedereen tegen elkaar op zit te stinken in de airco en bakken vol bacillen in elkaars gezicht zit te blaffen, verdragen jullie elkaar redelijk. Goed zo. Vrede op aard! Hoewel je doorgaans best huiselijk bent ingesteld, heb je deze week juist meer behoefte om eropuit te gaan. Een 6-gangenmenu bij de één, liters lattes bij de ander. Het is niet alleen gezellig, je spaart er ook nog eens flink wat geld mee uit en dat is mooi meegenomen, want je bankrekening gaat alweer aardig richting rock bottom.

 

Leeuw

23 juli - 22 augustus
In het algemeen wordt het wel een vrolijke week voor je, afgezien van wat drama op liefdesgebied (janken) en een kleine clash op de werkvloer. Indien je een leidinggevende functie hebt, krijg je te maken met een eigenwijze ondergeschikte.  Als je géén leidinggevende functie hebt, ben jij zelf de tegendraadse medewerker. Het vervelende is wel dat je sowieso aan het kortste eind trekt. In beide gevallen krijg je niet je zin. Dus houd nou maar gewoon je kanis en accepteer dat je nu eenmaal niet altijd met goud naar huis kunt gaan. Wanneer je thuis in je eentje zit te bokken om de hele situatie, is het misschien een goed idee om even in te loggen bij de bank. Je salaris is namelijk wel een stuk dikker dan aan het begin van dit jaar, dus wie het laatst lacht, lacht - zeker deze week - het best. Wat betreft volgend jaar, loop je nog rond met wat twijfels. Denk er gerust nog even over na. Knopen doorhakken terwijl je er (nog) niet voor honderd procent achter staat, is nooit een goed idee.

 

Maagd

23 augustus - 22 september
Op je werk gaat alles prima. Waak wel voor - al dan niet zo bedoelde - arrogante uitlatingen, want die worden niet zo positief opgevat. Scheldwoorden doen het om de een of andere reden ook niet echt goed, dus houd je een beetje in. De Maagden die toe zijn aan een andere baan en al hebben gesolliciteerd, kunnen deze week een uitnodiging voor een gesprek verwachten. Op liefdesgebied is het ronduit gezellig. Er wordt veel tijd samen doorgebracht en er wordt aandacht aan elkaar besteed, zowel thuis als buitenshuis. Qua financiën ben je een beetje wispelturig. Waar je eerst alles op alles wilde zetten om een bepaald doel te bereiken, ben je nu (weer) van gedachten veranderd en hebben je wensen plaats gemaakt voor andere plannen. Hoe dan ook, het is niet iets dat meteen gerealiseerd kan worden, trek er gerust nog maar een extra jaar voor uit. Tot die tijd verander je vast nog wel een paar keer van gedachten...

Weegschaal

23 september - 22 oktober
Hoewel het erg gezellig is op het werk, wordt het nu wel een beetje te veel van het goede. Gelach, gepraat, geloop, gedoe. Je concentratie laat het steeds vaker afweten en hierdoor ook je goede humeur. Omdat je te lief bent om er iets van te zeggen, probeer je - geheel tegen je zin - voortdurend mee te deinen in het ritme van de kudde. Op den duur gaat dit je opbreken met als gevolg hoofdpijn, buikpijn of andere ongemakken waar niemand op zit te wachten. Thuis werken zou nu wel even een fijn alternatief zijn. Bij je partner vind je gelukkig wel een luisterend oor. Hij heeft alle aandacht voor je, bij hem kun je dan ook echt helemaal jezelf zijn. En op financieel gebied ga je hard! Alleen niet de juiste richting op, helaas. Je stevent af op een regelrechte crisis. Niet dat je te veel hebt uitgegeven; vooral reparaties en onverwachte rekeningen doen je dit keer de das om. Na een paar dagen soep met brood wordt alles gelukkig weer rechtgetrokken en kun je alsnog met opgeheven hoofd - en glas - het nieuwe jaar in.

 

23 oktober - 21 november
Het geld rolt lekker bij je binnen en voorlopig lijkt hier ook geen einde aan te komen. Je zit in een soort geldcurve, die de komende tijd nog wel even voelbaar blijft. Daarbij ga je op werkgebied ook als een speer. Positieve veranderingen zijn in aantocht en ze zijn allemaal even goed voor je: tsjakka! Je liefdesplaneet Venus staat in je geldhuis, wat betekent dat Cupido behoorlijk spannende dingen voor je in petto heeft. Flirten met euro's! Hieruit zou je kunnen opmaken dat je iemand gaat ontmoeten die goed in zijn slappe was zit of - als je al in het bezit bent van een hubby - dat je deze week financieel gesteund wordt door je eigen lief. Of een heel duur cadeau van hem krijgt. Denk wel goed na voor je er iets uitflapt, want je kletst momenteel iedereen de oren van het hoofd. Normaliter denk je altijd wel goed na voor je je gleuf opentrekt, maar nu ben je net iets impulsiever dan anders. Uiteraard kan dit goed uitpakken, maar soms ook wel eens een keertje niet.

 

Gerelateerd

Geen probleem!
&C maakt gebruik van cookies. Als je verder leest, ga je daarmee akkoord. Meer info »

We love cookies

Deze website maakt gebruik van cookies.
Geen probleem!

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse.

Wanneer je gebruik blijft maken van andc.tv gaan wij ervan uit dat je hiermee akkoord bent. In onze privacy voorwaarden vind je een beschrijving van al onze cookies.