Psyche
Jouw weekhoroscoop #49
Psyche
Jouw weekhoroscoop #11
Psyche
Jouw weekhoroscoop #2
Psyche
Jouw weekhoroscoop #8
Psyche
Jouw weekhoroscoop #6
Psyche
Jouw weekhoroscoop #51
Psyche
Jouw weekhoroscoop #5
Psyche
Jouw weekhoroscoop #50
Psyche
Jouw weekhoroscoop #3
Psyche
Jouw weekhoroscoop #12
Psyche
Jouw weekhoroscoop #9
Psyche
Jouw weekhoroscoop #10
Psyche
Jouw grote jaarhoroscoop #2018
Psyche
Jouw weekhoroscoop #4
Psyche
Jouw weekhoroscoop #13
Psyche
Jouw weekhoroscoop #47
Psyche
Jouw weekhoroscoop #48
Psyche
Jouw weekhoroscoop #7
Psyche
Jouw weekhoroscoop #52
Psyche
Jouw weekhoroscoop #43
Psyche
Jouw weekhoroscoop #42
Meer bekijken
  1. Psyche
  2. › ›
  3. Jouw weekhoroscoop #49
Psyche

Jouw weekhoroscoop #49

Daar is-ie weer: de weekhoroscoop.  Boogschutter, je zit heerlijk in je vel. Loslopende Stieren zullen op niet al te lange termijn iemand tegenkomen die ze leuk genoeg vinden om een serieuze relatie mee aan te gaan. Dit hebben de sterren deze week voor jou in petto. 

06-12-2017 09:00
Door Nathalie Kriek

What's up this week?     

Boogschutter

22 november - 21 december
Je zit heerlijk in je vel! Waarschijnlijk ben je niet nog zo lang geleden fijn op vakantie geweest om je batterijtje op te laden en heb je nu nog steeds energie voor tien. Dit kun je goed gebruiken ook, want je bent nog lang niet uitgeraasd; er staat weer van alles gepland komende tijd. Vooral leuke dingen, maar helaas ook een aantal verplichtingen waar je eigenlijk liever onderuit zou willen. Hoppa Boogschutter, niet meuten. Even flink de schouders eronder, dan kun je daarna gewoon weer aan de wijn. En niet te veel rijden als je nog moet drinken! Op het werk heb je je het afgelopen jaar dubbel en dwars bewezen. De kans dat je hiervoor een compliment in ontvangst mag nemen is dan ook zeer groot. Well done, op naar die welverdiende career move komend jaar! Hoewel je om op te vreten bent momenteel, prikt je partner hier keihard doorheen. Je kunt wapperen met je wimpers wat je wilt, hij geeft je dit keer niet je zin. Verspilde moeite, verzin maar iets anders.

Steenbok

22 december - 19 januari
Je lief vergelijkt je met een baksteen of een ijspegel. Dat is niet zo goed. Toch gaat het deze week wel weer beter tussen de lakens. Vooral de dag voor het sinterklaasfeest wordt het knus en gezellig down there. Maar daarna is de zin er bij jou voorlopig wel weer af: te druk met andere dingen. Je werk neemt je deze week helemaal in beslag en het liefst ga je tot in de kleine uurtjes door. Knettergek. Niet alleen je relatie, maar ook je gezondheid gaat hier na verloop van tijd onder lijden, hè Steenbok. Vooral het nachtelijk schransen achter de computer is verre van goed voor je figuur. Hoewel het je qua werk behoorlijk voor de wind gaat, ben je wel een klein beetje slordig waar het je financiën betreft. Je weet wat er binnen komt, maar je bent - vooral met het oog op automatische afschrijvingen en het kopen van cadeautjes - minder alert op wat er uitgaat. Hier kun je je deze week lelijk mee in de vingers snijden. Vrienden en familie doen veelvuldig een beroep op je. Of je hier zin in hebt is een tweede; je bent in ieder geval behoorlijk populair momenteel.

Waterman

20 januari - 18 februari
Waterman, weet je wat het is? Meer graat dan vis! Maar echt. Mensen denken graag met je mee, maar eigenlijk heb je zó geen zin in die bemoeienis. Je weet zelf heel goed wat je wel en niet wilt. En kunt. Ook deze week komen er uit alle hoeken en gaten weer ‘menschen' met 'goede' ideeën op de proppen waar je helemaal geen trek in hebt. Ja. Bedankt voor je input. Leuk dat je er was, daar hangt je jas. Thuis slaat deze week de sleur toe. Eindelijk! Na een megadrukke periode was je hier ook echt wel even aan toe. Lekker kneuteren in en om het huis, kaarsjes aan, tv’tje kijken, genieten van je geliefde en als je ze hebt, je kindjes. Qua gezondheid zit je lekker in je vel en ook op het spirituele vlak maak je flinke stappen met het oog op je persoonlijke groei. Het verkrijgen van nieuwe inzichten is - juist nu - erg belangrijk voor je. Op financieel gebied is er sprake van een kleine worsteling. Deze duurt tot ongeveer de 22ste deze maand, dan wordt dat ook weer beter.

Vissen

19 februari - 20 maart
Sommige mensen lopen gewoon echt niet synchroon met je hartslag. Finaal uit de maat, veel te druk! Zodra je bij ze in de buurt bent, bonkt je hart uit zijn voegen en gaat je bloeddruk omhoog. Hier heb je dus geen zin in. Vermijden als fipronil-eieren, die lui. Zoek even de rust op en verstop je voor oppervlakkigheid, kletspraat, geleuter en gewauwel in het algemeen. Op financieel gebied heb je flink orde op zaken gesteld qua (achterstallige) betalingen, waardoor de geldstroom nu weer flink op gang komt. Mede hierdoor kun je deze week een onverwachte bonus verwachten of krijg je de kans een leuk extra zakcentje te verdienen. Op je werk lijkt ook de rust weer te keren. De werkdruk houdt nog even aan, maar de sfeer verbetert. Je ster blijft rijzen en ook komend jaar zit je geramd. Het beste nieuws is misschien nog wel dat de konkelaar die het meest verantwoordelijk is voor het bederven van de stemming, binnen niet al te lange tijd lekker opsodemietert. Doei!

 

Ram

21 maart - 19 april
Je humeur is - op zijn zachtst gezegd - wisselvallig te noemen. Boodschappen doen is momenteel ook een noodzakelijk kwaad. Zó geen zin in dat gekeutel in die winkel, waar je wordt aangesproken door mensen die je dingen willen laten proeven die je toch niet wilt kopen. Of vage kennissen die je vragen hoe het gaat, met de bedoeling dat jij zegt 'goed, met jou', zodat ze zelf lekker los kunnen gaan over alle ziektes en ellende waar ze deze week mee kampen. Wat je wel graag doet deze week, is je lief verrassen met een heerlijk diner en wellicht zelfs met een origineel cadeau dat hij niet had verwacht. Ook voor de rest van de familie zie je allerlei leuke dingen. Kopen, kopen, niet kijken is het motto deze week. De huur komt later wel. Niet doen, Ram. Keep the balance! Vaste lasten eerst, dan pas Sinterklaasje spelen. En laat die baggervette banketstaven ook voor wat ze zijn, je ging net zo lekker met je nieuwe, gezonde voedingspatroon.

Stier

20 april - 21 mei
Het is fijn om herinneringen op te halen, maar laat die beerput alsjeblieft dicht. Wat geweest is, is geweest. Laat het los Stier, anders wordt die kar die je voorttrekt steeds zwaarder. Je moet er ook af en toe iets uit kunnen gooien. Koester alleen de mooie memories, die zijn er gelukkig ook genoeg. Op je werk kun je deze week goed met iedereen opschieten. Je bent flexibel, welwillend en gezellig en je omgeving reageert hier goed op. Gebonden Stieren krijgen de behoefte zich meer te gaan settelen. Wellicht door te gaan samenwonen, te trouwen of te stoppen met de pil. Loslopende Stieren zullen op niet al te lange termijn iemand tegenkomen die ze leuk genoeg vinden om een serieuze relatie mee aan te gaan. Een positieve verandering in je liefdeleven is hoe dan ook te verwachten! Qua financiën gaat alles goed. Je houdt je keurig aan je budget, je hebt leuke, betaalbare cadeaus gekocht en alle vaste lasten zijn betaald. No stress!

Tweelingen

22 mei - 20 juni
Je zit wat laag in je energie en na een dag werken, heb je dan ook niet de puf meer om boodschappen te doen, laat staan om naar de sportschool te gaan. We bestellen wel pizza of döner, lekker makkelijk. Ja. Lekker ongezond ook, als dit te vaak gebeurt. Vraag je je weleens af hoe het eigenlijk komt dat je de laatste tijd zo moe bent? Zeker niet omdat de planeten in een fastfoodcurve staan. Die bestaat namelijk niet. De maan heeft dan weer wel een goede invloed op je financiën. De kans is groot dat je op dit gebied een fijne meevaller kunt verwachten deze week. Als je nog single bent, krijg je nu langzaam maar zeker tabak van al die one night stands en begin je meer open te staan voor een vaste relatie. Nee. Toch maar niet. Benauwend. Waarschijnlijk zijn deze twijfels het gevolg van je sociale leven, dat nu een beetje op zijn reet ligt. Er is weinig sprake van gezelligheid, iedereen is druk met familie en jij zit daar maar thuis. In je eentje pizza en döner weg te hakken.

Kreeft

21 juni - 22 juli
Op financieel gebied gaat het met de single Kreeften iets minder goed dan met de Kreeften die een relatie hebben. Niet alleen omdat er bij stellen meer salaris binnenkomt en de kosten gedeeld kunnen worden, maar omdat je volgens de sterren momenteel in alles wel een beetje hulp of steun kunt gebruiken. Samenwerken en elkaar een beetje helpen staat deze week centraal en dat is nu eenmaal lastiger als single, dan wanneer je thuis iemand hebt op wie je terug kunt vallen. Familie is nu dan ook zeer belangrijk voor je. Op liefdesgebied doe je er verstandig aan eerst de kater uit de boom te kijken en niet te snel ergens in te stappen om 'maar iemand te hebben'. Er is wel iemand met wie het goed klikt, maar of dit ook echt blijvend zal zijn? Qua werk zou je graag iets nieuws willen gaan doen, maar - verrassing - ook hier heb je een beetje hulp bij nodig. Omdat je zelf heel hard je best doet en daarbij over de gunfactor beschikt, hebben je plannen wel degelijk goede kans van slagen en is er warempel iemand die je spontaan een handreiking doet.

Leeuw

23 juli - 22 augustus
Zo. Lekker aan de rol? Hoewel je het een poosje prima naar je zin had thuis, begint het nu langzaam maar zeker weer te kriebelen: vrijheid! Degene die je hierover niet zult horen klagen is je partner, die heeft nu ook eindelijk weer even rust. Waak deze week voor een kat in de zak, miskopen all over the place: niet goed, geld weg. Over geld gesproken: op het persoonlijke vlak vallen er nu diverse kwartjes. Wanneer je terugkijkt op het afgelopen jaar, zie je zeer duidelijk wat je goed en minder goed hebt aangepakt. Met de lessen die je hebt geleerd ga je in 2018 goed van start. Qua gezondheid voel je je een stuk fitter dan voorheen, dus als je al plannen had om (weer) te gaan sporten, is nu het moment om je ook daadwerkelijk aan te melden. Heb je meteen een goede reden om een paar vette sneakers te kopen. Wel in een zaak waar je de boel mag ruilen, natuurlijk. Hoewel je enthousiasme aanstekelijk is, kan dit soms ook voor problemen zorgen. Kalm aan! Overschat jezelf niet en luister naar de trainer! En naar je lichaam.

 

Maagd

23 augustus - 22 september
Pijn in je dak en een humeur om op te schieten. Dat is wel zo'n beetje jouw week. Hoewel je weet dat je (meer) slaap nodig hebt, ga je toch nog steeds veel te laat naar bed. Met als gevolg dat de hele familie het moet ontgelden. Gezellig, zo met sinterklaas en kerst in het verschiet nog even iedereen tegen je in het harnas jagen: top! Qua werk loopt alles op rolletjes. Ondanks dat je leeft als een vampier ben je evengoed op tijd, werk je nauwkeurig en is je werkgever blij met je. Je collega's iets minder, met je chagrijnige bakkes. Op financieel gebied gaat het niet belachelijk goed, maar ook niet echt slecht. Mits je zelf een beetje je uitgaven in de smiezen houdt. Sommige mensen hebben een gat in hun hand, maar jij hebt ergens een zwart gat in je portemonnee. Zo zit er nog flink wat geld in, en zo is het op. Waar je het aan uitgegeven hebt? Géén idee! Ook doe je er verstandig aan tijdens het autorijden af en toe op je kilometerteller te kijken. Voor je het weet ligt er een dikke prent op de mat, en heb je weer iets om over te klagen...

Weegschaal

23 september - 22 oktober
Momenteel is het op je werk vooral gezellig. Druk, dat wel, maar gelukkig hebben jullie samen ook veel lol. Qua carrièrekansen is het even rustig, maar ook dat is oké. Je hebt het naar je zin en dat is nu het belangrijkst. Thuis richt je je vooral op je familie en heb je weinig tot geen behoefte om al te veel uit te gaan. Zelfs met het oog op de feestdagen is er geen sprake van wilde plannen. Een tamme boel, maar zo fijn! Waar je wel een beetje moeite mee hebt is het uiten van je gevoelens. Dingen die je niet bevallen krop je - al lachend als een kies met boerpijn - het liefst op. Dat is niet de manier, Weegschaal. In die valkuil ben je al eens vaker getrapt; op een gegeven moment barst toch de bom en ben je verder van huis. Praat! Qua financiën gaat het een stuk beter dan een poosje geleden, toen je nog karrevrachten geld uitgaf aan nutteloze meuk, die je daarna met het kaartje er nog aan ergens in je kast hebt gestouwd.

23 oktober - 21 november
Op het financiële vlak komt eindelijk het vertrouwen weer een beetje terug. De laatste tijd leek het geld vooral weg te vliegen, in plaats van binnen te stromen. Nog een paar weekjes tot de kerst, dan krijg je fijn weer wat meer ruimte. Op het gebied van werk komen er nieuwe mogelijkheden op je pad. Het mooiste is dat je hier zelf niet eens moeite voor hoeft te doen, het komt zomaar uit de lucht kletteren. Qua gezondheid voel je je niet alleen goed, je ziet er ook fantastisch uit! Single Schorpioenen krijgen dan ook flink wat aandacht van jongere mannen. Jongens. Jochies zelfs, in sommige gevallen. Hanteer sowieso de regel: de helft van je eigen leeftijd, plus zeven. Dan kan het nog. Alles daaronder wordt eng. Wat betreft je sociale leven lig je lekker in de groep, maar heb je vooral op woensdag de neiging tot tunnelvisie. Als je dan toevallig met iemand hebt afgesproken, probeer dan ook iets meer open te staan voor zijn of haar mening, zonder deze meteen al te genadeloos van tafel te swipen.

Gerelateerd

Geen probleem!
&C maakt gebruik van cookies. Als je verder leest, ga je daarmee akkoord. Meer info »

We love cookies

Deze website maakt gebruik van cookies.
Geen probleem!

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse.

Wanneer je gebruik blijft maken van andc.tv gaan wij ervan uit dat je hiermee akkoord bent. In onze privacy voorwaarden vind je een beschrijving van al onze cookies.