Psyche
Jouw weekhoroscoop #13
Psyche
Jouw weekhoroscoop #10
Psyche
Jouw weekhoroscoop #9
Psyche
Jouw weekhoroscoop #12
Psyche
Jouw weekhoroscoop #50
Psyche
Jouw weekhoroscoop #4
Psyche
Jouw weekhoroscoop #47
Psyche
Jouw weekhoroscoop #3
Psyche
Jouw grote jaarhoroscoop #2018
Psyche
Jouw weekhoroscoop #7
Psyche
Jouw weekhoroscoop #2
Psyche
Jouw weekhoroscoop #49
Psyche
Jouw weekhoroscoop #49
Psyche
Jouw weekhoroscoop #8
Psyche
Jouw weekhoroscoop #51
Psyche
Jouw weekhoroscoop #11
Psyche
Jouw weekhoroscoop #6
Psyche
Jouw weekhoroscoop #52
Psyche
Jouw weekhoroscoop #5
Psyche
Jouw weekhoroscoop #46
Psyche
Jouw weekhoroscoop #43
Meer bekijken
  1. Psyche
  2. › ›
  3. Jouw weekhoroscoop #48
Psyche

Jouw weekhoroscoop #48

Daar is-ie weer: de weekhoroscoop.  Vissen, je hebt deze week een extra zintuig om orde op zaken te stellen. En Schorpioen, dromen zijn bedrog maar bij jou lijkt dit niet het geval deze week. Dit hebben de sterren deze week voor jou in petto. 

27-11-2017 09:00
Door Nathalie Kriek

What's up this week?     

Schorpioen

23 oktober - 21 november
Je kunt intenser dromen dan anders. Over ruzie met je BFF, je partner die vreemdgaat of je BFF die vreemdgaat met je partner. Bij het ontwaken heb je de neiging je lief eens flink voor zijn reet te schoppen. En dit doe je dan ook. Het was maar een droom hè, Scorpio. Dromen zijn bedrog! Verder ben je enorm druk met je carrière, waardoor je vaak later thuis bent dan gepland. Blijf werken aan structuur en zorg voor een regelmatig eetpatroon en voldoende nachtrust. Wees ook niet te streng voor jezelf als je eens iets niet op tijd af krijgt of ergens te laat dreigt te komen. Je bent in de eerste plaats vooral mens. Een heel hardwerkend mens. Ook nog! Verwen jezelf maar eens fijn met iets leuks, moois of lekkers en relax! Dinsdag is dé perfecte dag voor een avondje sauna. Helaas ben je deze week wel extra vatbaar voor kou. Draag buiten een muts ter bescherming, want oorpijn is kut.

Boogschutter

22 november - 21 december
Je gaat helemaal los in de sportschool en op je werk ga je ook als een Bugatti Veyron. Thuisgekomen heb je zelfs nog energie over voor een rondje van boven naar beneden (en weer terug) freerunnend stofzuigen en een circuitje ramenlappen. Niet te filmen! Als je je soms afvraagt of iemand zijn strip Ritalin in je koffie heeft leeggedrukt: geen zorgen. Het is slechts de invloed van de zon die deze week in jouw eigen sterrenbeeld staat. Logisch! Waak dus voor al te impulsief handelen. Soms is wachten echt beter dan té vlug iets doen waar je achteraf spijt van krijgt, omdat je snelheid belangrijker vond dan kwaliteit. Je houdt er ook een bepaalde moraal op na, wat natuurlijk prima is, maar bedenk je dat niet iedereen verplicht is er hetzelfde over te denken. Ook hierin dreig je een klein beetje door te draven deze week. Sagittarius... op je poef!

Steenbok

22 december - 19 januari
Niet dat je normaal gesproken zon spraakwaterval bent, maar deze week lijk je helemaal voor mime te gaan. Fantastisch hoe je, zonder al te veel woorden te gebruiken, iemand exact kunt laten weten wat je wel of juist niet van hem of haar wilt. Hoewel je met deze houding en manier van (niet) communiceren soms wat arrogant en autoritair kunt overkomen, beschermt het je wel tegen de echte asbakken die deze week je pad kruisen. Je staat natuurlijk sowieso bekend als Piet Lut, maar vooral tegen het einde van de week ben je op het werk een ontiegelijke muggenzifter. Daar maak je geen vrienden mee, Steenbok. Hoeft ook niet. Keep the circle small is jouw motto. Voor je naaste familie en echt dierbare vrienden ben je een lot uit de loterij. Met hen breng je dit weekend fijn wat quality time door. Je bent niet te beroerd hen op iets leuks of lekkers te trakteren, want financieel gezien zit je er nu behoorlijk warmpjes bij.

Waterman

20 januari - 18 februari
Je hebt de neiging allerlei afspraken te maken en dingen te plannen. Het liefst via app of mail, want van lange telefoongesprekken moet je een beetje kotsen. In huis loop je als een overspannen schooljuf achter de rest van het gezin aan, mopperend over lege rollen wc-papier die niet worden weggegooid, propvolle vuilniszaken die niet vervangen worden en je vraagt je hardop af of er een wedstrijd figuurschijten heeft plaatsgevonden in het toilet. Niemand lijkt zich erom te bekommeren en dit maakt je razend. Bewaar nog maar een beetje van die nijdige toorn, want vanaf zondag tot en met de dag voor kerst zullen er tig van je zojuist zorgvuldig ingeplande afspraken gezellig worden uitgesteld of afgezegd. Raaaaah! Verder gaat gelukkig alles goed. Je communicatieve vaardigheden en je aantrekkelijke persoonlijkheid openen nieuwe deuren. Mits je erin gelooft!

Vissen

19 februari - 20 maart
Hoewel een beetje chaos jou niet vreemd is, ben je deze week wat beter in staat om wat meer orde te scheppen, zowel in je hoofd als je huis. Belangrijke werkzaamheden worden keurig afgehandeld, betalingen worden netjes (op tijd!) gedaan en ook je geliefde krijgt alle aandacht. Met hem ga je een heerlijk weekend tegemoet, waarin jullie samen eropuit gaan om een terrasje, museumpje, bioscoopje of een restaurantje te pakken of zelfs een combinatie van deze drie uitjes te organiseren. Wel staat je gezondheid letterlijk op de tocht. Niets ernstigs, maar wel vervelend. Een stijve nek of bovenrug als gevolg van een telkens open- en dichtgaande deur of openstaand raam is niet ondenkbaar. Draag een fijne wollen sjaal voor alle zekerheid. Dat is niet alleen functioneel, het staat je ook nog eens fantastisch. Heb je er nog geen? Blauw of blauw-groen is echt helemaal jouw kleur!

 

Ram

21 maart - 19 april
Rammen die het sporten - voor de zoveelste keer - een beetje hebben laten slabakken, kunnen dit deze week weer met een gerust hart oppakken. Je voelt je extra gemotiveerd en presteert beter dan normaal. Ook je creativiteit bereikt deze week een piek. Mocht je dus nog wat 'artistiekerige' ideeën op de plank hebben liggen, is nu hét moment om je innerlijke Tante Til de vrije hand te geven: een kloddertje roze hiér, een kloddertje roze dáár! Voor wie Tante Til niet kent: gewoon lekker een beetje baggeren met verf. Of met andere creatieve vaardigheden. Wanneer het weekend nadert, ben je op je werk extra kritisch. Je legt niet alleen voor jezelf de lat behoorlijk hoog, ook je collega's moeten flink op de tenen door het bedrijf. Probeer je niet te veel te bemoeien met zaken die je niet aangaan. Je krijgt óf de deksel op je neus of achteraf zelf spijt van de ruzie die is ontstaan, met dank aan je eigen chronische bemoeizucht.

Stier

20 april - 21 mei
Het is geen lekkere week om nieuwe contacten te leggen. Je bent nogal wantrouwig en ziet achter elke boom pijlgifkikkers en Braziliaanse zwerfspinnen. Mercurius en Saturnus werken voor jou als figuurlijke ducttape; je hebt totaal geen zin om te praten met wie dan ook. Mondje dicht dan maar. Mmm... mmm. Pas tegen het weekend word je weer wat spraakzamer en vind je het ook weer leuk om met mensen af te spreken. Je bent dan zelfs bereid een rondje te geven of iets lekkers in huis te halen voor je gasten. Nou, nou! Poe, poe! Op het werk voel je je niet zo gewaardeerd als je zou willen. Je twijfelt dan ook of je misschien toch niet beter iets anders kunt gaan doen. Aan de andere kant: je weet wat je hebt en niet wat je krijgt. Kijk het nog even aan, Stier. Je hebt geen haast, toch? Halverwege de week spring je - loyaal en beschermend als je bent - voor een vriend of familielid in de bres. Hoewel diegene jouw steun goed kan gebruiken, kun je je afvragen of hij werkelijk zo onschuldig is als hij je doet geloven...

Tweelingen

22 mei - 20 juni
Hoewel je het hart op de juiste plek hebt, kun je je zo nu en dan toch een ietsepietsie egoïstisch opstellen. Men mag jou niet storen wanneer je ergens mee bezig bent, maar eigenlijk moeten anderen wel direct hun bezigheden laten vallen wanneer jij de aandacht wilt (wat klopt hier niet?). Verder ben je de hele week wat rusteloos. Alles moet netjes en geordend en natuurlijk exact op jouw manier. Desondanks word je gewaardeerd om je eerlijkheid en bewonderd omdat je zonder omhaal voor je mening uitkomt. Je zit redelijk lekker in je vel, appjes vliegen bij bossen tegelijk de deur uit en komen ook in drommen bij je binnen. Lekker kletsen, chatten en kwekken met jan en alleman. Zaterdag bereikt je elektronische snelverkeer een piek en zijn de hotlines niet meer te tellen, om vanaf zondag zoetjesaan weer finaal in te kakken. En klaar is het weer. Oogjes dicht, snaveltjes toe, allemaal opbokken nu, Tweeling is moe.

Kreeft

21 juni - 22 juli
Het is een drukte van heb ik jou daar en alles komt tegelijk. De ene vriendin wil met je chillen, de ander wil met je shoppen en weer een ander groepje wil gezellig met je aan de boemel in de stad. Ga je naar die verjaardag of toch naar die babyshower? Was er niet ook nog een etentje ergens? Probeer alles zo goed mogelijk te plannen zonder jezelf voorbij te rennen en zeg ook gewoon 'nee' als het je niet uitkomt. Wat ook niet onbelangrijk is deze week, is even twee keer nadenken voor je iets zegt. Ook op de app. Of nee... voorál op de app! Kan dit echt? Check. Geen gênante autocorrectie? Check. Juiste ontvanger? Check. Het lijkt misschien overdreven, overbodig is het zeker niet! Op het werk komt er iets teveel op je af waardoor je in de war kunt raken. Juist omdat je goed bent in wat je doet, zouden anderen kunnen denken dat je 'dit en dat' er ook nog wel even bij kunt doen. Niet dus. Je bent Kreeft, geen octopus.

Leeuw

23 juli - 22 augustus 
Je bent lekker actief. Vooral werken en sporten gaat je prima af, net als het knallen en kwakken tussen de lakens (of op minder voor de hand liggende locaties, kan ook). Actie wil je! En niet zo'n beetje ook. De grote boosdoener is de zon, die vanaf woensdag een behoorlijk vurige invloed op jou heeft. Maak je borst maar nat, want deze beweeglijke periode duurt zeker nog tot 21 december. Als je nog wat kilootjes kwijt wilt voor je die stunning kerstjurk aantrekt, is dit dus de maand bij uitstek om je helemaal op een diehard training te storten. Sinterklaas is in het land en dat betekent dat je geheel legaal los kunt gaan met het kopen van cadeautjes voor iedereen die je lief is. Spannend hoor, die oude baas die in zijn tabberd over de daken rent. Maar, eh, ... wat is dat voor zweetkakkenlucht? O ja, natuurlijk. Iedereen mag zijn schoentje komen zeten bij tante Leeuw. Gezelligheid alom, het lijkt wel de Schoenenreus met al die 'hutten' voor de haard.

 

Maagd

23 augustus - 22 september
Wanneer heb je voor het laatst je kastjes en laatjes thuis opgeruimd? Natuurlijk, voor het oog is alles netjes, maar achter de deuren en fronten schuilt de verzameling van een hoarder in de dop. Rekeningen die al lang betaald zijn, brieven die er niet meer toe doen, opengescheurde, lege enveloppen, sleutels die nergens meer op passen, kapotte oorbellen, lege parfumflessen, uitgedroogde mascara's, de duvel en z'n ouwe moer. De hamsterweken zijn voorbij, Maagd. Uitmesten die handel! Verder is je smaak sterker dan normaal. Dingen die je vorige week nog best oké vond, vind je nu werkelijk niet te hakken. Aan de andere kant geniet je extra van een overheerlijk diner in een goed restaurant. Vrijdag is de dag bij uitstek om je lief lekker mee uit eten te nemen. Niet alleen qua genot, ook qua financiën komt dit beter uit. Omdat je nu gevoeliger bent voor aanrakingen zal het spreekwoordelijke 'toetje' naderhand ook meer dan fijn zijn.

Weegschaal

23 september - 22 oktober
Doorgaans ben je een populair klankbord. Je kunt luisteren als de beste en vertelt weinig over jezelf. De ideale 'bestie' voor drama queens die zelf liever niet naar anderen luisteren, maar wel vooral heel graag over zichzelf praten. Toch heb je deze week even geen zin in 'therapeutje spelen'. Wanneer je in je display ziet dat je lieve, maar best wel zeikerige vriendin belt, ben je dan ook plotseling heel druk met 'dingen' waardoor je 'niet in staat bent' je telefoon op te nemen. Voel je hier niet schuldig om, Weegschaal. Ze kan best even iemand anders bellen en anders schrijft ze het maar lekker van zich af in haar dagboek. Qua carrière timmer je flink aan de weg en doe je je uiterste best om nieuwe doelen te bereiken. Je bent een kanjer, maar probeer je werk ook zo nu en dan even naast je neer te leggen. Werken aan je ontspanning is minstens zo belangrijk!

Gerelateerd

Geen probleem!
&C maakt gebruik van cookies. Als je verder leest, ga je daarmee akkoord. Meer info »

We love cookies

Deze website maakt gebruik van cookies.
Geen probleem!

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse.

Wanneer je gebruik blijft maken van andc.tv gaan wij ervan uit dat je hiermee akkoord bent. In onze privacy voorwaarden vind je een beschrijving van al onze cookies.