Psyche
Jouw weekhoroscoop #5
Psyche
Jouw weekhoroscoop #51
Psyche
Jouw weekhoroscoop #4
Psyche
Jouw weekhoroscoop #9
Psyche
Jouw grote jaarhoroscoop #2018
Psyche
Jouw weekhoroscoop #52
Psyche
Jouw weekhoroscoop #2
Psyche
Jouw weekhoroscoop #11
Psyche
Jouw weekhoroscoop #48
Psyche
Jouw weekhoroscoop #6
Psyche
Jouw weekhoroscoop #50
Psyche
Jouw weekhoroscoop #8
Psyche
Jouw weekhoroscoop #12
Psyche
Jouw weekhoroscoop #7
Psyche
Jouw weekhoroscoop #13
Psyche
Jouw weekhoroscoop #49
Psyche
Jouw weekhoroscoop #49
Psyche
Jouw weekhoroscoop #3
Psyche
Jouw weekhoroscoop #10
Psyche
Jouw weekhoroscoop #42
Psyche
Jouw weekhoroscoop #45
Meer bekijken
  1. Psyche
  2. › ›
  3. Jouw weekhoroscoop #47
Psyche

Jouw weekhoroscoop #47

Daar is-ie weer: de weekhoroscoop.  Vissen alles en iedereen moet wijken voor jouw wensen en dromen en Boogschutter je moet het deze week hebben van je vlotte babbel, want anders loopt het in het honderd. Dit hebben de sterren deze week voor jou in petto. 

20-11-2017 08:00
Door Nathalie Kriek

What's up this week?     

Schorpioen

23 oktober - 21 november
Je hebt een beetje moeite met het vinden - en vooral het vasthouden - van de balans. Vooral je financiën hebben hier behoorlijk onder te lijden; de kerstinkopen zijn al vroeg begonnen dit jaar. Je bent superenthousiast, zowel thuis als op het werk, maar ook een beetje impulsief, waardoor niet al je beslissingen even goed uitpakken. Over enthousiast en impulsief gesproken: al het overgebleven snoep van Sint Maarten dat je vorige week met scheppen tegelijk naar binnen hebt zitten harken, begint zich iets te veel thuis te voelen op je buik en je heupen. Het is daarom een goed moment om jezelf een zetje in de goede richting te geven. En dan bedoelen we natuurlijk niét de richting van dat brok boerencervelaat en die punt brie in je koelkast. In de liefde ben je momenteel nogal bezitterig. Houd een klein beetje afstand, straks eet je hem ook nog op!

Boogschutter

22 november - 21 december
Je hebt totaal geen zin om met de grote kudde mee te hobbelen en daarom richt je je deze week helemaal op je eigen plannen. Op je werk begin je je een beetje te vervelen en ook thuis is het natuurlijk niet continu spanning en sensatie. Soms vind je dat prima, maar nu even niet en daarom probeer je hier en daar de boel een beetje te provoceren en uit de tent te lokken. Hartstikke leuk natuurlijk, moet je vooral doen. Maar kijk niet vreemd op als je uit diverse hoeken de wind van voren krijgt en straks zelf gigantisch de pastinaak bent; what comes around, goes around. Gelukkig beschik je over een bovengemiddeld IQ en ben je doorgaans zeer loyaal aan je vrienden en collega's, dus uiteindelijk lul je overal wel weer een punt aan en word je door iedereen vergeven.

Steenbok

22 december - 19 januari
Op het werk val je op doordat je in alle drukte als een van de weinigen goed geconcentreerd bent en oog blijft houden voor details. Jij laat je niet gek maken! Niet door chaos en te hoge werkdruk in ieder geval. Irritante collega's en oervervelende klanten zijn natuurlijk een heel ander verhaal. Gelukkig kunnen de meeste mensen nog steeds geen gedachten lezen... Met het oog op je woonsituatie en/of je financiën krijg je deze week een enorme brainwave. Zet een en ander gerust nog even in de koelkast, maar gooi het zeker niet direct in de prullenbak! De kans is namelijk groot dat deze plannen wel degelijk kans van slagen hebben op de lange termijn. In de liefde ben je nogal in een koppige bui. Aan de andere kant is die vastberadenheid ook de reden dat je meestal krijgt wat je wilt. Vooral van je geliefde. Maar dat weet je zelf ook wel.

Waterman

20 januari - 18 februari
Four seasons in one day:  Watermannetje lacht, Watermannetje huilt. En nog een keer van voren af aan. De mensen in je directe omgeving weten even niet zo goed wat ze aan je hebben, maar dat ben je ondertussen wel gewend. Zij ook trouwens. Toch mag dit jou de broek niet bollen, want hoewel het een enigszins onrustig weekje wordt, hebben humor en plezier absoluut de overhand. Omdat je de lach aan je kont hebt hangen, maakt iemand de domme fout je dartele persoonlijkheid te verwarren met naïviteit. Dat is pas een echte dijenkletser: met het grootste gemak maak je meteen korte metten met deze paljas. Laat deze aanvaring wel zo snel mogelijk ook weer los (het is de moeite van het overdenken niet waard), neem geen belangrijke beslissingen en kijk extra goed uit voor overstekend speelgoed of loslopend huisvee. Niemand zit te wachten op een retourtje eerste hulp. Of een gipsen accessoire.

Vissen

19 februari - 20 maart
Alles en iedereen moet nu even wijken voor jouw persoonlijke wensen en dromen. Vind jij. En waarom ook niet. Je bent er doorgaans altijd voor iedereen, dus is het helemaal niet zo gek om ook eens even helemaal voor jezelf te kiezen.  Door de invloed van Mercurius verdwijnt je gevoel voor logica echter wel naar de achtergrond waardoor je niet alleen op je werk, maar vooral ook thuis wat slordig te werk gaat. De verwarming lekker op sambal, terwijl aan de andere kant de wind via het openstaande raam in volle vaart naar binnen loeit. Lekker stoken voor de vogels! Doe de ramen dicht en leg een tochtworst voor je deur, dat scheelt al flink in de kosten. In temperatuur ook, vooral. Zo tegen het weekend komt de oude Vis weer een beetje bovendrijven en doe je - hoewel met frisse tegenzin - hier en daar weer wat klusjes voor vrienden of familie.

 

Ram

21 maart - 19 april
Je zit boordevol nieuwe ideeën, die ook echt uitgewerkt kunnen worden. Wat wel lastig is, is dat alles 'gisteren' moet. Dat kan niet, Ram. Je kunt niet à la minute jouw eigen zin erdoorheen jassen. Wel is het nuttig om deze week al de eerste stappen te zetten met het oog op je dromen. Laat je voorlichten, win zelf her en der informatie in, maak een planning en als het even kan, ook een begroting. Je aanpassen aan anderen behoort sowieso niet tot je grootste hobby's, maar deze week ben je helemaal een dwarse naad. Misschien is het een goed idee om onnodige confrontaties te vermijden, wil je niet al te veel mensen tegen je in het harnas jagen. Vanaf vrijdag laat je bepaalde dingen weer wat makkelijker van je afglijden en neemt de behoefte tot kissebissen af. Hoor je die zucht? Dat is je omgeving, die opgelucht ademhaalt.

Stier

20 april - 21 mei
Een goed gesprek opent je ogen of biedt eindelijk de oplossing voor een langer lopend probleem. Deze eyeopener is echter nog maar het begin. Je bent er nog lang niet en je zult zelf ook flink de handen uit de mouwen moeten steken. In de praktijk, maar wellicht ook op emotioneel gebied! Verder hebben de sterren een negatieve invloed op je geheugen. Je bent je oplader kwijt, vergeet je sleutels en bij het verlaten van de super laat je ook nog je zak boerenkool op het dak van je auto liggen. Onhandig! Hoewel je goed bezig bent op je werk, verlies je je thuis nogal snel in je eigen fantasiewereld. Dromen is fijn, maar laat je er niet te erg door beïnvloeden. Verlies ook zeker niet de grens tussen fantasie en werkelijkheid uit het oog. De aandacht verdelen tussen je carrière en je partner gaat ook wat stroef deze week.

Tweelingen

22 mei - 20 juni
Je omgeving raakt een beetje zat van je ietwat kinderlijke gedrag (dat momenteel opvallend vaak gepaard gaat met veel geluid en onnodig hard geschreeuw), maar daarentegen ben je wel ontzettend productief op elk gebied. Thuis, op je werk en als je nog tijd over hebt, ook nog in de sport. Je duikt vol in alles wat ook maar een klein beetje van je inzet vraagt en blinkt er ook nog eens gigantisch in uit. Happy days! Op het gebied van de liefde ligt een en ander een beetje ingewikkeld. Degene die jij graag wilt, heeft helaas totaal geen oog voor jou, terwijl je wel wordt gestalkt door een hork waarvan je bij het idee alleen al siddert. Wees voorzichtig met alcohol. Je kunt er deze week niet zo goed tegen; je ziet al na drie glazen de hele wereld aan voor een doedelzak.

Kreeft

21 juni - 22 juli
Je bent deze week echt een sucker voor mooie woorden, al helemaal wanneer deze uit een mooie mond komen rollen. Get yourself together, Kreeft! Je weet toch: als iets te mooi lijkt om waar te zijn, ís het dat meestal ook. Op het gebied van werk wil je iets te veel. Maak gebruik van je talenten en houd je werkzaamheden zo overzichtelijk mogelijk. Alle overtollige hooi die je nu op je vork neemt wordt binnen de kortste keren een droge, onfrisse bedoening waar al snel de lol vanaf is. Kwaliteit voor kwantiteit! Verder zit je lekker in je vel. Je voelt je fit, bent blij met je spiegelbeeld, hebt een paar euro’s over voor een fraaie nieuwe jas, een sexy wollen winterjurk en ontdekt bij toeval ook nog een nieuwe kleur lippenstift die je geweldig staat! Bofbips!

Leeuw

23 juli - 22 augustus 
Je hebt zowel op het werk als thuis een aantal belangrijke standpunten waar je echt niet vanaf wilt wijken. Hier en daar probeert men er al dan niet geniepig aan te tornen, maar mooi dat je daar niet intrapt. Trek het je ook niet al te veel aan; je bent sterker dan je denkt en de ander heeft meer te vrezen dan jij. Deze week ben je wel iets gevoeliger voor stress, dus blijf werken aan je structuur. Op het gebied van de liefde probeert iemand je op ietwat onhandige manier te laten weten dat hij een oogje op je heeft. Waar je vriendinnen deze klunzige doeber zouden omschrijven als nerd, vind jij hem stiekem nog wel iets hebben ook. Qua financiën heb je moeite niet je hele salaris op te souperen aan cadeautjes. Je ziet voor iedereen wel iets leuks. Opvallend hierbij is dat je nog het minst aan jezelf denkt. Wat ben je toch een lieverd.

 

Maagd

23 augustus - 22 september
Serieuze gesprekken kun je deze week beter vermijden. Je staat toch al niet bekend om je lichtzinnigheid en onder invloed van de maan ben je deze week al helemaal een potje zwaar op de hand. Probeer overal zo flexibel mogelijk doorheen en vooral omheen te fietsen. Zeker met betrekking tot je werk sta je minstens twee keer op het punt je ontslag in te dienen terwijl je vlak voor het weekend denkt: waar ging dat nu eigenlijk helemaal over? Vanaf vrijdag nemen de ingehouden ergernissen en irritaties weer af en ben je beter in staat tot een redelijk gesprek. Pfoe! Blij dat je je baan nog hebt! Op financieel gebied ben je eindelijk van die onverwachte grote uitgaven af en lukt het je om meer geld opzij te zetten voor je felbegeerde spaardoel.

Weegschaal

23 september - 22 oktober
 Een onverwachte gebeurtenis op het werk gooit de hele planning in de war. Gelukkig weet Weegschaal met haar creatieve inzicht en vindingrijkheid alles op te lossen. De complimentjes die je ontvangt neem je dankbaar, doch bescheiden in ontvangst. Keurig in evenwicht, zoals het een echt weegschaaltje betaamt. Hoewel je een leuke baan hebt, lonkt toch het vliegtuig. Je zou dolgraag een reisje maken, er even tussenuit willen gaan. Niet zozeer om tot rust te komen, maar vooral om even lekker op te laden en nieuwe inspiratie op te doen. Misschien toch maar een ticket boeken? Doe dit wel voor het nieuwe jaar van start gaat, want begin 2018 zal je met heel andere dingen bezig zijn en zal een vooraf geboekte vakantie eerder aanvoelen als een verplichting dan als een welkome break. Moeilijk te geloven? Wait and see, Libra!

Gerelateerd

Geen probleem!
&C maakt gebruik van cookies. Als je verder leest, ga je daarmee akkoord. Meer info »

We love cookies

Deze website maakt gebruik van cookies.
Geen probleem!

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse.

Wanneer je gebruik blijft maken van andc.tv gaan wij ervan uit dat je hiermee akkoord bent. In onze privacy voorwaarden vind je een beschrijving van al onze cookies.