Psyche
Jouw weekhoroscoop #5
Psyche
Jouw weekhoroscoop #42
Psyche
Jouw weekhoroscoop #40
Psyche
Jouw weekhoroscoop #50
Psyche
Jouw weekhoroscoop #4
Psyche
Jouw weekhoroscoop #13
Psyche
Jouw weekhoroscoop #49
Psyche
Jouw weekhoroscoop #49
Psyche
Jouw weekhoroscoop #8
Psyche
Jouw weekhoroscoop #10
Psyche
Jouw weekhoroscoop #51
Psyche
Jouw weekhoroscoop #12
Psyche
Jouw weekhoroscoop #48
Psyche
Jouw weekhoroscoop #6
Psyche
Jouw weekhoroscoop #43
Psyche
Jouw weekhoroscoop #11
Psyche
Jouw weekhoroscoop #47
Psyche
Jouw weekhoroscoop #7
Psyche
Jouw weekhoroscoop #3
Psyche
Jouw weekhoroscoop #41
Psyche
Jouw weekhoroscoop #2
Meer bekijken
  1. Psyche
  2. › ›
  3. Jouw weekhoroscoop #46
Psyche

Jouw weekhoroscoop #46

Daar is-ie weer: de weekhoroscoop. Maagd, de liefde ligt op de loer (ja heus!) en Steenbok normaal ben je een klassiek feestbeest, maar deze week doe je het even kalmpjes aan.  Dit hebben de sterren deze week voor jou in petto. 

13-11-2017 08:00
Door Nathalie Kriek

What's up this week?     

Schorpioen

23 oktober - 21 november
Een date pakt helemaal verkeerd uit, als iemand je bij de eerste ontmoeting het hemd van het lijf vraagt. Het zal voornamelijk interesse zijn, maar jij hebt het gevoel alsof je in een verhoor bent beland. Je hebt helemaal geen zin om je hele hebben en houden op tafel te gooien. Dat doe je nog niet eens bij je beste vriendinnen, laat staan bij deze vreemde snoeshaan. Weinig kans dat hier een vervolg in zit. Gebonden Schorpioenen hebben het deze week wel erg naar hun zin in de liefde. Jullie hebben aan een half woord genoeg en er wordt veel gelachen samen. Vooral om anderen. Op het werk ben je niet vooruit te schoppen. Iedereen kwaakt maar door elkaar. Alsof er een nest wilde bergeenden onder je bureau ligt. Buiten waait de wind, je moét meezingen met de radio en oh, er is een nieuwe koffieautomaat met latte, cappuccino en chocomel!
Hoewel je een beetje snel afgeleid bent deze week, heb je wel alle aandacht voor een vriendin die jou om raad vraagt. Je bent bedachtzaam en draait niet om de hete brei heen; precies wat ze nodig heeft.

Boogschutter

22 november - 21 december
Een vriendin vraagt je om advies, maar trekt ondanks je goede raad toch telkens haar eigen plan. Geeft niet, dat moet ze zelf weten. Alleen ben je er nu wel een beetje klaar mee. Deze week zit ze weer je bank vol te janken om hetzelfde probleem. Om dezelfde vent ook waarschijnlijk. Had ze maar naar je moeten luisteren: je kakelt echt niet zomaar iets uit je nek (iets met ervaring...). Qua werk ben je de betutteling van anderen een beetje beu. Je werkt het liefst zelfstandig, maar bepaalde mensen vertikken het om hun vinger uit jouw pap te halen. Op het financiële vlak heb je het ene project nog niet afgerond, of je hebt alweer een nieuw idee om extra geld te verdienen. Je hebt een feilloos inzicht en bent - vooral met het oog op de toekomst - niet bang om groot te denken. Neem de tijd om je nieuwe plannen uit te werken, er is geen haast. Over haast gesproken: wat heb je je agenda weer dichtgesmeerd en volgebouwd. Afspraak hier, lunch daar, borrel zus, high tea zo. Een avondje alleen thuis zou ook geen straf zijn voor een keer, toch?

Steenbok

22 december - 19 januari
Hoewel je niet echt bekend staat als feestbeest, staat deze week een (familie)bijeenkomst op het menu waar je je redelijk zult vermaken. Dat is naar jouw maatstaven dus 'bijna leuk'. Oftewel: het kan erger. Hoewel je nu alweer zit te bedenken hoe je hier onderuit kunt komen, zou het goed voor je zijn om toch gewoon maar te gaan. Je houdt sowieso van lekker eten. En nee: niet zeggen dat je dat thuis ook kunt! Op het werk is er één speciale collega bij wie je je echt op je gemak voelt. Hij of zij zal je een dezer dagen in vertrouwen nemen en je iets vertellen wat je niet had verwacht. Desondanks reageer je als een echte vriendin. Je luistert, adviseert en houdt je mond erover. Your lips are sealed en dat is ook exact waarom je collega jou dit durfde toevertrouwen. Je anekdotes vallen bij de andere medewerkers ook bijzonder goed in de smaak. Je bent grappig zonder dat je je hier bewust van bent en je hebt een hart van goud. Toch ben je een beetje gepikeerd omdat die ene vriendin al een hele poos niets van zich heeft laten horen. Waarom bel je haar niet gewoon eens op?

Waterman

20 januari - 18 februari
Jij en je lief lullen momenteel compleet langs elkaar heen. Waar jij je helemaal de blubber lacht, staat hij je schaapachtig aan te kijken, zich afvragend wat er nu zo grappig is. Waar jouw mondhoeken om je hielen krullen, vindt hij dat het allemaal wel meevalt en je je maar aanstelt. Als je kinderen hebt, is het al helemaal kommer en kwel. Waar papa het oké vindt, gaat mama compleet uit haar plaat en andersom. Verder ben je eigenlijk vooral heel erg moe deze week. Je reageert trager dan normaal, bent vatbaar voor griep of infecties en zelfs je geheugen laat je af en toe in de steek. Tijd om even helemaal aan jezelf te denken en bij te tanken. Is er ook nog iets leuks? Jawel. Je wordt opgebeurd door een goede vriendin die weet wanneer ze haar mond moet houden en niet bang is om eens flink tegen je in te gaan. Vriendschap is: je af en toe eens flink de oren laten wassen. Uiteraard gaat dit gepaard met hier en daar een goede grap, maar toch. Als het er echt op aankomt heb je aan die horde jaknikkers ook niets.

Vissen

19 februari - 20 maart
Ga je nu naar je werk of naar groep twee? Niet om het een of ander, maar het lijkt er af en toe wel een kleuterschool, en je bent niet de enige die er zo over denkt. Helaas is er niets dat je hier zelf aan kunt veranderen, al is pappen en nathouden ook niet (meer) de manier. Gelukkig is de kerst in zicht, wat een gedoe. Probeer wel open kaart te blijven spelen naar je partner. Als je stil in een hoekje gaat zitten kniezen weet hij ook niet wat er aan de hand is. Vergeet ook niet af en toe antwoord te geven als je lief je iets vraagt; je hebt deze week extra de neiging om ‘afwezig’ te zijn. Op financieel gebied doe je er verstandig aan de dingen even te laten voor wat ze zijn. Laat spaargeld op de bank, geef geen grote bedragen uit en boek nog even geen dure vakantie. Alles wat je nu verzint, is zeer waarschijnlijk niet haalbaar (er kunnen zich obstakels voordoen), dus zonde van je geld. Iemand in je omgeving loopt rond met een probleem. Je hebt dit allang al aangevoeld, maar je verdomt het om er zelf over te beginnen. Als hij of zij hulp of advies nodig heeft hoor je het wel; je hebt geen zin om van alles naar je toe te trekken. Prima instelling, eigenlijk!

 

Ram

21 maart - 19 april
Je bent alles en iedereen een beetje zat aan het worden. Gezeik aan je kop, gezoem in je broekzak, getril in je tas en dan gaat - juist op het moment dat je lekker op de bank wilt ploffen om wat tv-programma's terug te kijken - ook nog eens de deurbel. Jij bent duidelijk toe aan wat ontspanning. De boog kan niet altijd gespannen zijn, zeker niet als je er zelf overspannen van dreigt te raken. Iemand in je omgeving zit een beetje krap. Surprise! Jij zelf ook, dus geld van je lenen behoort niet tot de mogelijkheden. Het is even ieder voor zich, ook dat hoort bij het leven. Verder heb je meer dan genoeg energie om eens flink je huis schoon te maken, alleen - helaas, helaas - geen tijd. En eigenlijk ook geen zin, dus dat komt dan wel weer heel mooi uit. Als je kinderen hebt, hoeven ze maar een kik te geven en je staat al in de startblokken om te helpen, het voor hen op te nemen, iets voor ze te regelen, etc. Dat is natuurlijk ontzettend lief, maar op deze manier leren ze niet hoe ze één en ander zelf zouden kunnen oplossen.

Stier

20 april - 21 mei
Binnen de relatie ben je zeer geduldig en je neemt alle tijd om naar je partner te luisteren. Hij praat dan ook honderduit tegen je aan. Over leuke dingen, over niet leuke dingen, over gesodemieter op zijn werk en over de rest. Gelukkig heb je zelf weinig gedoe aan je hoofd, dus alle tijd om te luisteren, te knikken, 'hm, hm' te doen en zelfs nog even je mening te geven. Die hij nog aanneemt ook. Op je werk kun je prima door een deur met je collega's, al heb je wel een beetje moeite met de houding van je leidinggevende. Stieren en gezag is sowieso nooit zo'n fijne combinatie, zeker wanneer je het gevoel hebt dat iemand misbruik maakt van zijn of haar positie. Eigenlijk zoals nu. Probeer van een discussie geen circus te maken, maar los het onder vier ogen op. Qua vriendschappen gaat alles goed, jullie kunnen gezellig kletsen, lachen en goed naar elkaar luisteren. Alleen, is het echt nodig om je verhaal zes keer, in een andere volgorde, te vertellen? Kijk buiten goed uit waar je loopt, want de kans is groot dat je thuiskomt met een bruine verrassing onder je schoen.

Tweelingen

22 mei - 20 juni
Je hebt je klauwen helemaal in je geliefde geboord en die is daar op zijn zachtst gezegd iets minder over te spreken. Het groene monster - jaloezie - neemt de hele boel over en er is niets wat je ertegen lijkt te kunnen doen. Dus geef je je er maar lekker aan over. Het wordt er helaas ook niet beter op als je 's nachts om kwart over tipsy de kamer in komt rollen; eigenlijk kunnen jullie deze week beter even apart slapen. Of wonen. Op het werk ben je behoorlijk praatziek. Je collega’s accepteren het, omdat ze niet anders kunnen, maar eigenlijk zouden ze je liever even door de plakbandautomaat heen scheuren. Misschien iets om een heel klein beetje rekening mee te houden? Nee? Op financieel gebied sta je op het punt ergens geld in te steken, maar de sterren waarschuwen je. Eigenlijk is het geen goed idee om deze week ergens in te investeren. Het ontbreekt je (nog steeds) aan een goed uitgewerkt plan. Probeer eerst alles op papier te zetten met alle kosten erbij, zonder hier en daar te smokkelen of onterecht de boel naar je toe te rekenen. Dan pas kun je verder.

Kreeft

21 juni - 22 juli
Ben je nu een kreeft of een weerwolf? De maan heeft een uitwerking op je waar je haast bang van wordt. Je doet 's nachts geen oog dicht en je hebt een humeur om op te schieten. Je wilt dingen die over honderd jaar nog niet eens haalbaar zijn en iedereen is fout, behalve jij. Heb je al eens teunisbloemcapsules geprobeerd? Hierin zit GLA, een omega 6-vetzuur dat helpt om de hormoonhuishouding te reguleren. Geen overbodige luxe misschien? Vraag bij twijfel je huisarts om advies. Verder is je goede voornemen om meer te gaan sporten helemaal, eh, naar de maan. Wat? Te koud? Wil je wegwezen! Zet maar een muts op. Op financieel gebied gaat het na een mindere periode gelukkig weer iets beter. Probeer nu eventuele achterstallige rekeningen te betalen, dan ben je daar ook mooi weer vanaf. Het blijft anders zo onprettig boven je hoofd hangen. Voor je deur is het vijftig tinten grijs. Vuilniszakken weggooien, Kreeft!

Leeuw

23 juli - 22 augustus 
Hoe zit het nu eigenlijk met jullie? Samenwonen betekent toch dat je ook samen bepaalt wat er gebeurt in huis, wat er gegeten wordt en welk meubilair er wordt aangeschaft? Kijk eens rond. Eigenlijk is het vooral jouw huis en mag je lief blij zijn dat hij überhaupt een sleutel heeft gekregen. Of niet? Eigenlijk is het best te begrijpen dat je partner zo nu en dan een beetje tegensputtert. Of durft hij dat al niet meer? O. Als je toch aan het rondkijken bent, wat is dat met die handdoeken op de grond overal? Kleding over stoelen? Huttenbouw? Achter je koelkast bevindt zich een heel eigen wereld. De Efteling in het klein. Moet je hier niet eens iets aan doen? Qua financiën gaat het allemaal iets minder dan je gewend bent. Je werkt hard, verdient prima, maar de onverwachte (grote) kosten nekken je. Durf gerust om advies of hulp te vragen als je er even niet meer uit komt, dat is helemaal geen schande en voorkomt juist grotere problemen. Nu is het nog wel te handlen, maar over een poosje zal het lastiger worden. Probeer dit voor te blijven.

 

Maagd

23 augustus - 22 september
Vrijgezelle Maagden lopen de kans vreselijk verliefd te worden deze week. Die hele kritische houding verdwijnt als sneeuw voor de zon. Onhebbelijkheden? Boeien! Een puistje hier, een rimpeltje daar? Lekker belangrijk! Kijk, dat is echte liefde. Wanneer je dit herkent, zou het wel eens echt een blijvertje kunnen zijn. Spannend! Gebonden of niet verliefde vrijgezelle maagden (die zijn er natuurlijk ook) vervallen deze week juist weer lekker vertrouwd in hun oude gewoontes. Narrigheid en chagrijn alom: ‘Eten we alweer bonen? Ik lust geen rijst. Pietluttig zijn om andermans slordigheid, maar zelf te beroerd om haar sokken in de was te gooien: good old Virgo. Op het werk ga je super. Er is werk genoeg en je voert dit ook nog eens prima uit. Aan het einde van de maand bezorgt je loonstrook je geheid een smile van oor tot oor. Waarom ben je toch altijd zo bang dat je niet genoeg hebt? Je doet het allemaal prima en echt, iedereen moet belasting betalen!

Weegschaal

23 september - 22 oktober
Op je werk krijg je te maken met vertragende factoren als vastlopende computers, haperende wifi, zoekgeraakte pennen en niet klevende post-its. Irritant! Daarbij vraag je je bij sommige collega's af of iemand wellicht de poort van de dierentuin open heeft laten staan. Knettergek, die lui. Gelukkig weet je alles met humor te relativeren, al wordt dat ook niet altijd begrepen. Jammer dan, niet jouw probleem dat sommige mensen geen Sarcasme spreken. In de liefde miezert het een beetje. Jullie relatie is goed, maar je partner zit een beetje te sippen over alles en niks. Je kunt er niet zoveel mee en dat is juist het probleem. Hem gelukkig maken is namelijk wat je het liefste doet, maar dit zal hij toch écht zelf moeten oplossen. Thuis staat er ook nog eens onverwacht bezoek voor de deur. Zó geen zin in! Niet omdat je graag alleen wilt zijn, maar omdat je de tent nog niet helemaal op orde hebt. Je laat anderen pas binnen als alles perfect is!

 

Gerelateerd

Geen probleem!
&C maakt gebruik van cookies. Als je verder leest, ga je daarmee akkoord. Meer info »

We love cookies

Deze website maakt gebruik van cookies.
Geen probleem!

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse.

Wanneer je gebruik blijft maken van andc.tv gaan wij ervan uit dat je hiermee akkoord bent. In onze privacy voorwaarden vind je een beschrijving van al onze cookies.