Psyche
Jouw weekhoroscoop #46
Psyche
Jouw grote jaarhoroscoop #2018
Psyche
Jouw weekhoroscoop #49
Psyche
Jouw weekhoroscoop #10
Psyche
Jouw weekhoroscoop #13
Psyche
Jouw weekhoroscoop #7
Psyche
Jouw weekhoroscoop #8
Psyche
Jouw weekhoroscoop #2
Psyche
Jouw weekhoroscoop #40
Psyche
Jouw weekhoroscoop #49
Psyche
Jouw weekhoroscoop #3
Psyche
Jouw weekhoroscoop #52
Psyche
Jouw weekhoroscoop #6
Psyche
Jouw weekhoroscoop #11
Psyche
Jouw weekhoroscoop #12
Psyche
Jouw weekhoroscoop #42
Psyche
Jouw weekhoroscoop #43
Psyche
Jouw weekhoroscoop #9
Psyche
Jouw weekhoroscoop #5
Psyche
Jouw weekhoroscoop #51
Psyche
Jouw weekhoroscoop #4
Meer bekijken
  1. Moods
  2. Sterrenstof
  3. Jouw weekhoroscoop #45
Psyche

Jouw weekhoroscoop #45

Daar is-ie weer: de weekhoroscoop. Steenbok jij moet deze week de slaapkamer in. Hop, hop! En Vissen, kappen met Mrs. Nice spelen. Je mag best een keer 'nee' zeggen. Dit hebben de sterren deze week voor jou in petto. 

06-11-2017 08:00
Door Nathalie Kriek

What's up this week?     

Weegschaal

23 september - 22 oktober
Als je nog iets moest leren, van plan was om een studie of cursus te gaan volgen of achterstallig huiswerk te maken, is nu hét uitgelezen moment hiervoor. Je hebt er deze week tijd voor, zin in en je concentratie is ook nog eens top. Als je hier nu van weet te profiteren, doe je alles twee keer zo snel en twee keer zo makkelijk. Het voordeel hiervan is dat je moeder ook weer eens uit je haar verdwijnt. Ze bemoeit zich momenteel overal mee en je trekt je er nog behoorlijk veel van aan ook. Op financieel vlak ligt er een knoeperd van een miskoop op de loer. Geef niet te snel je geld uit, vergelijk alle prijzen, lees reviews en als je moeder dan toch nog in je haar zit, vraag haar ook gerust om advies. Indien je een partner hebt, is het fijn om deze week na het studeren samen stoom af te blazen tijdens het sporten. Tennissen, squashen, badmintonnen, fitnessen, moddersnorkelen, zwerkballen, éénwielerhockeyen, iets.

Schorpioen

23 oktober - 21 november
Als je op huizenjacht bent, is nu hét moment om je slag te slaan. Hypotheken die deze week door Schorpioenen worden afgesloten, zijn uiterst gunstig. Zelfs de hypotheekadviseur is nu bereid met je mee te denken, zodat je toch net iets meer kunt lospeuteren van de bank dan je denkt. Hoewel, iets meer? Hallo! Of je een emmer leeggooit! Dat scheelt een behoorlijke slok op een borrel, je lacht je billen uit je broek gewoon. Als je nog geen oriënterend gesprek hebt gevoerd, zou je dat eigenlijk nu direct moeten gaan doen, voordat de week weer om is. Op liefdesgebied is trouwens ook het hek van de dam. Jullie vrijen, met of zonder stardust, de sterren van de hemel en verslinden elkaar - de wolf van Roodkapje be like - met huid en haar. Als je de buurvrouw morgen ziet lopen met een verzwikt oor, weet dan dat dit is vanwege het afluisteren via het glas tegen de muur.

Boogschutter

22 november - 21 december
De ongelukkige Boogschutters die verwikkeld zijn in een rechtszaak, hebben deze week wel het geluk het recht aan hun kant te krijgen. Is er dus sprake van een zitting, uitspraak of andere beoordeling die in verband staat met de wet, dan maak je absoluut een goede kans! Verder is het een fijne week om veel tijd door te brengen met vrienden en vriendinnen of juist om nieuwe sociale contacten aan te gaan. Zoek je verse maatjes wel met zorg uit, want van claimers zonder eigen leven krijg je snel genoeg en die zitten er geheid tussen. Laat ze lekker even toeters zoeken in het bos! Iemand noemt je 'mevrouw', waardoor je je meteen tien jaar ouder voelt. Stel je niet aan. Zolang ze je geen 'ouwe bakbodem' noemen valt het allemaal reuze mee. Over ouwe bakbodems gesproken, wees voorzichtig met het weggooien van oude rommel. Je zult nog verbaasd staan van wat de gek ervoor geeft!

Steenbok

22 december - 19 januari
Het is weer eens tijd voor een flinke beurt. Jaja, Steenbok, voetjes van de vloer en hop, hop naar de slaapkamer om het bed eens flink te laten luchten en te verschonen, de stofzuiger alle hoeken van de kamer te laten zien en je natte spons eens flink op en neer te laten gaan over het meubilair. De badkamer mag trouwens ook wel weer eens gedaan en hoe zit het met het spinrag op de wc? Even een kleine kanttekening: de vloer nat maken is niet het zelfde als de boel echt dweilen, hè? Naast je interieur kan ook je voeding wel wat cleaner. Weg met kleurstoffen, suikers en ongezonde vetten. Wat is dat? Nog steeds frituren? Ga voor de Airfryer! Op het werk gaat alles fijn naar wens. Je presteert lekker en de werksfeer is ook weleens slechter geweest. Geniet ervan, want voor je het weet waait de wind je pet weer andersom en erger je je weer aan iedereen.

Waterman

20 januari - 18 februari
Indien je een oogje op iemand hebt, is deze week een goed moment om een risico te nemen. Draai er niet omheen maar zeg gewoon dat je hem leuk vindt en graag beter zou willen leren kennen. Eng? Jezus, wat ben je toch een schijtebroek. Oké, plan B: stuur hem zomaar uit het niets een PB op Facebook: 'Hey, leuk dat je me bericht' (met een leuke emoji erbij). Als hij de grap niet snapt en serieus reageert met een mail waarin hij uitlegt dat hij je niets gestuurd had, is het een droogkloot met nul gevoel voor humor en is ie sowieso compleet ongeschikt. Next! Maak je verder niet te druk, want je bloeddruk schiet bij het minste of geringste als een raket omhoog. Kling! Kop van Jut. Neem je werk niet mee naar huis en vergeet ook vooral niet te genieten van je kinderen, als je die hebt. Die vragen deze week extra veel aandacht. Ga lekker iets leuks doen met ze. Miezerig weer? Een binnenspeeltuin of overdekt speelparadijs is the place to be!

 

Vissen

19 februari - 20 maart
Je bent een schat van een ouder, maar soms wel echt te lief. Zeg wat vaker nee tegen je kroost. Vooral deze week zijn het ware bavianen, die je hele hok uitwonen waar je bij staat. Niet nodig. Stel regels op en houd je er zelf ook aan. Con-se-quent! Samen kamertje opruimen, nieuwe posters ophangen en ze zelf ook een stukje verantwoordelijkheid geven zou nu goed kunnen werken. Heb je geen kinderen en wil je ze ook (voorlopig) niet, zal dit advies je worst wezen. Laat je in dat geval ook maar niet volblaffen nu, want je bent deze week extra vruchtbaar! Verder staan er gezellige familiebijeenkomsten gepland of krijg je onverwacht bezoek van je broer of zus, wat warempel heel gezellig uitpakt. Grappige anekdotes over vroeger rollen van hier naar daar over tafel; je lacht de tranen in je broek.

 

Ram

21 maart - 19 april
Op het financiële vlak zou je wel iets meer overzicht kunnen gebruiken. Niet dat het niet goed gaat, maar je geeft het nu wel iets te gemakkelijk uit. Ram, de suikertante. Kom maar jongens, wat hebben we allemaal nodig? Vooral voor je familie ben je momenteel een soort wandelende zak van Sinterklaas. Betaal gewoon je rekeningen, pin per week een vast bedrag, zet iets op je spaarrekening en bekijk dan of er nog ruimte is om met cadeautjes te strooien. In die volgorde ook. Op liefdesgebied gaat het je ook voor de wind. Waar enkele weken geleden nog de hele buurt uitliep om collectief te kunnen meegenieten van jullie gebekvecht, schalt nu de fanfare door de straat en gaan de buren in polonaise over de daken: jee, alles is weer koek en ei! Pas echter wel een beetje op met oversteken deze week; ze rijden de vouwen uit je broek.

Stier

20 april - 21 mei
Aangenaam kennis te maken: kennen jullie elkaar nog? Jij en je partner hebben zo'n poos langs elkaar heen geleefd, dat het bijna spannend is om elkaar weer eens echt te zien en te spreken. Dek de tafel voor twee, kaarsje erbij (niet omgooien, want je bent een beetje in een klunzige bui) en maak daarna samen - in het bleke schijnsel van de lantaarns op straat - een heerlijk lange wandeling. Door het park, langs het open veld en dan bij Poepershoek linksaf en snel weer terug. Je darmen zijn deze week namelijk extra gevoelig, dus ga niet al te ver van huis. Thuis zijn er behoorlijk wat onafgemaakte klussen te ontdekken. Deze week kun je het je echter wel permitteren om het gereedschap aan te schaffen dat je nodig hebt om alles netjes af te maken. Beetje jammer: daar gaat je excuus om de dingen nog verder voor je uit te schuiven.

Tweelingen

22 mei - 20 juni
Je bent sowieso niet vies van een extra portie aandacht op zijn tijd, maar deze week kun je helemaal lekker losgaan. Het is een ideaal moment om de leiding te nemen, jezelf op de voorgrond te zetten, je een slag in de rondte te twitteren en hier en daar een enorme keel op te zetten. Geen idee wat je allemaal van plan bent te gaan roeptoeteren, maar succes is absoluut te verwachten! Daarnaast raden de sterren je aan flink aandacht te besteden aan uiterlijke verzorging. Niet dat je stinkt, maar alles wat je nu aantrekt of aan jezelf verandert zal je nog mooier maken dan je al bent. Nieuwe make-up, andere kledingstijl, different hairdo, de hele reutemeteut. Vergeet niet ook een sportschoolabonnementje erbij te nemen. Krachttraining brengt je veel sneller in shape dan drie keer per week met je platvoeten bonken op de loopband. Dus: pump it up!

Kreeft

21 juni - 22 juli
Je hebt het even helemaal gehad met mensen. You don't hate people, you just feel better when they’re not around. Zeg maar. Veel liever besteed je nu aandacht aan je eigen hobby's, bezigheden en wellicht zelfs aan een bepaalde spiritualiteit die je aan het ontwikkelen bent. Hoe dan ook, je hebt er geen pottenkijkers bij nodig. Lekker cocoonen in je eigen shell. Heerlijk! Ook wanneer je appjes krijgt van mensen die graag met je willen chillen: gewoon nee zeggen. Alle feestjes, bijeenkomsten en andere samenscholingen, waar dan ook, zullen nu alleen maar tegenvallen, dus waarom moeite doen om je schoenen aan te trekken? Verder ben je met een aantal dingen bezig waarvan je zelf soms denkt: hm....kan ik dit eigenlijk wel? Ja, Kreeft. Dat kan je zeker! Graag een klein beetje meer vertrouwen in jezelf. Vooral deze week is een flinke schop onder die lekkere kont van je beslist geen overbodige actie.

Leeuw

23 juli - 22 augustus 
Jij staat helemaal in de flierefluitmodus. Jij hebt deze week een enorme drang naar vrijheid, zelfstandigheid en onafhankelijkheid op alle gebieden. Sporten als een malle, nieuwe activiteiten uitproberen: je bent niet te houden gewoon. Ook op je werk kennen je creativiteit en eigen inbreng geen grenzen. Blijf echter wel een beetje voorzichtig tijdens het rennen van hier naar daar, want een ongeluk zit in een klein hoekje. Je enkels en kuiten zijn extra gevoelig voor blessures, dus schop wanneer het even kan die killer heels uit onder tafel. Hoppa! Lekker rondstappen op je blote kakken! Vrienden voelen je energie door de mobiel heen spatten en staan in de rij om leuke dingen met je te doen. Al met al een vermoeiend weekje, Leeuw. Maar wel even lekker. Laat maar wapperen, die wilde manen!

Maagd

23 augustus - 22 september
Je werk staat momenteel op de eerste plaats. Je neemt je baan zeer serieus en besteedt - zelfs na werktijd - veel aandacht aan het reilen en zeilen op de zaak. Probeer het contact met collega's wel zoveel mogelijk zakelijk te houden. Dus geen hele roddelverhalen over ‘die en die’ of openbare kontlikkerij op Facebook en Instagram. Dat leidt geheid tot irritaties en gaat dan ook geheid een keer fout. Sowieso moet je een beetje opletten met wat je deze week op social media plaatst, want de kans is groot dat je reputatie schandelijk te grabbel wordt gegooid. Kies voor een vleugje mysterie, scherm je profielen (grotendeels) af of nog beter: skip je hele account. Kleed je buiten warm aan; je gewrichten hebben snel last van de kou. Maak ook eindelijk eens een afspraak bij de tandarts. En: knip je nagels. Je lijkt Freddy Krueger wel.

gerelateerd

Geen probleem!
&C maakt gebruik van cookies. Als je verder leest, ga je daarmee akkoord. Meer info »

we love cookies

Deze website maakt gebruik van cookies.
Geen probleem!

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse.

Wanneer je gebruik blijft maken van andc.tv gaan wij ervan uit dat je hiermee akkoord bent. In onze privacy voorwaarden vind je een beschrijving van al onze cookies.