Psyche
Jouw weekhoroscoop #7
Psyche
Jouw weekhoroscoop #10
Psyche
Jouw weekhoroscoop #37
Psyche
Jouw weekhoroscoop #12
Psyche
Jouw weekhoroscoop #34
Psyche
Jouw weekhoroscoop #13
Psyche
Jouw weekhoroscoop #45
Psyche
Jouw weekhoroscoop #3
Psyche
Jouw weekhoroscoop #2
Psyche
Jouw weekhoroscoop #8
Psyche
Jouw weekhoroscoop #47
Psyche
Jouw weekhoroscoop #9
Psyche
Jouw weekhoroscoop #39
Psyche
Jouw weekhoroscoop #43
Psyche
Jouw weekhoroscoop #42
Psyche
Jouw weekhoroscoop #36
Psyche
Jouw weekhoroscoop #51
Psyche
Jouw weekhoroscoop #38
Psyche
Jouw weekhoroscoop #46
Psyche
Jouw weekhoroscoop #50
Psyche
Jouw weekhoroscoop #4
Meer bekijken
  1. Psyche
  2. › ›
  3. Jouw weekhoroscoop #44
Psyche

Jouw weekhoroscoop #44

Op 31 oktober is het Halloween! Dat belooft een spannende week te worden.

31-10-2017 09:00
Door Nathalie Kriek

What's up this week?     

Schorpioen

23 oktober - 21 november
Jouw sterrenbeeld vertoont gelijkenissen met the Grim Reaper. Jij bent prima in staat om in te zien wanneer iets of iemand niets meer toevoegt aan je leven. Net als de Dood in staat is om iets radicaal te beëindigen, kost het jou vaak minder moeite dan anderen om bepaalde deuren te sluiten. Of het nu gaat om een noodgedwongen afscheid, waarbij je zelf helaas geen keus hebt, of een zelfgekozen vertrek of scheiding: jij beschikt over meer dan voldoende inzicht en acceptatievermogen om één en ander voor jezelf een plek te geven, te accepteren en op je eigen manier te verwerken. Ook deze week kun je een verandering verwachten waarbij je een belangrijke keuze zult moeten maken. Het belangrijkste is dat er een bepaalde periode wordt afgesloten en er een geheel nieuwe fase voor in de plaats komt. Vooral op het gebied van werk sta je binnenkort voor een niet al te gemakkelijke keuze. Niet te lang blijven twijfelen hoor! Met die akelige zeis van je kun je prima knopen doorhakken en dat is ook precies wat jou nu te doen staat. En ook niet meer omkijken daarna!

Boogschutter

22 november - 21 december
Jouw sterrenbeeld is goed vergelijkbaar met the Witch. De heks spreekt de taal van de dieren en met name de wijze uil staat haar bij met raad en daad. Dit maakt dat jij prima weet wat je te doen staat. Ook is de heks een meester in het maken van soep en andere brouwsels. Moeiteloos weet zij hoeveel spinnenpoten, slakkenhuizen en vleermuisvleugels er in de pruttelende prut moeten. Balans! Hoewel je van binnen nog wel eens een zenuwpees bent, is je structuur je heilig. Dit geeft je rust en is jouw houvast in drukke tijden. En reken maar dat je drukke tijden te wachten staan deze week! Je kunt het gelukkig wel allemaal prima handlen. Je maakt de juiste keuzes, weet jezelf prima in de hand te houden, beschikt over zelfdiscipline en werkt - net als een heks in een coven - prima samen met anderen, vooral op je werk. Toch, aan het einde van de dag, stap je het liefst weer op je bezemsteel: vrijheid! Op liefdesgebied is het tijd voor een antisleurbehandeling. Boek een last minute overnachting in een onderzeehotel, het liefdesnest van King Kong of ga ‘even’ pizza eten in Napels!

Steenbok

22 december - 19 januari
Jouw sterrenteken lijkt veel op Lucifer. Anderen zouden jou omschrijven als cool, maar eigenlijk is dit slechts de buitenkant. Je neemt het niet altijd even nauw met de waarheid, juist omdat je jezelf niet kwetsbaar wilt opstellen. De duivel laat jou deze week juist zien dat het belangrijk is om je verantwoordelijkheid te nemen, om niet jouw eigen fouten op anderen af te schuiven of je eigen tekortkomingen op anderen te projecteren. Want eerlijk waar: daar heb je soms een handje van. Ook heb je het komend weekend meer moeite met het weerstaan van verleidingen. Een pilletje hier, een snuifje daar, een drankje zus, een rokertje zo. Lekker bezig! En wat is dat met die spelletjes met je (ex-)geliefde? Als jullie je nog steeds tot elkaar aangetrokken voelen, waarom dan niet gewoon open kaart spelen? O nee. Lucifer ten voeten uit: waarom makkelijk doen als het moeilijk kan? Qua financiën gaat het ook al even niet van een leien dakje. Even je creditcard achter slot en grendel en overuren draaien, dan ben je zo weer uit de shit.

Waterman

20 januari - 18 februari
Jij bent een typische gargoyle. Ook wel bekend als de waterspuwer van de Notre-Dame. Water spuwende monsters zijn ooit in het leven geroepen om het achtergebleven regenwater in gebouwen uit te spugen op de grond, zodat het water op die manier weer terugkeert naar de natuur. En dat is zó Waterman! Altijd maar redderen, regelen en kloeken voor anderen. Vooral deze week zullen meerdere mensen een beroep doen op jouw zorgzaamheid. Ondanks alle drukte van de afgelopen tijd, kun je dit nu prima hebben. Net als de gargoyle het water uitspuugt na een alles overspoelende regenbui, puf jij nu de laatste stress eruit na een langere periode van spanningen en overbelasting. En heb je weer extra ruimte, tijd en energie om iets voor een ander te kunnen betekenen. Desondanks: help alleen diegene die jouw steun ook echt waard is, want helaas hangen er toch nog steeds (te veel) uitzuigers, profiteurs en parasieten om je heen. Soms ben je trouw aan mensen die dit eigenlijk niet verdienen...

Vissen

19 februari - 20 maart
The werewolf
is goed vergelijkbaar met jouw sterrenteken. Net als dit harige monster ben je zeer gevoelig voor de maan en laat jij je leiden door je instinct (intuïtie). Het woord luna (de maan), komt enigszins overeen met de woorden lunatic en loony. En wees eerlijk, een klein beetje knots ben je wel natuurlijk. Vaak moet men om je lachen; bijna niemand kan tippen aan jouw aparte gevoel voor humor. Desondanks zit je jezelf ook wel een beetje in de weg met je malle gedachtenkronkels. Een creatief, gevoelig brein is iets waarmee je mettertijd moet leren leven. Het gaat je al steeds beter af, maar toch kun je deze week nog wel last hebben van slapeloze nachten, waarin je ligt te piekeren over alles wat je bezighoudt. Gun jezelf voor het slapen gaan een half uurtje om na te denken, maar laat het daarna echt los voor de nacht. Op financieel gebied is er na een lastige periode eindelijk sprake van meer stabiliteit op je bankrekening. Eindelijk een lekkere banaan voor de dorst. Blijf op het werk duidelijk je grenzen aangeven. Als jij niet voor jezelf opkomt, doet niemand het.

Ram

21 maart - 19 april
Jouw sterrenteken komt overeen met Frankenstein's monster. Dit staat voor dominantie, leiderschap en het nemen van je eigen verantwoordelijkheden. En vooral deze week is het belangrijk om aandacht te besteden aan deze eigenschappen. Over wie probeer jij de baas te spelen? Waarin of tegen wie ben jij een ietsepietsie (te) dominant? Wie probeert jou weer te overheersen? En in welke situatie dien jij zelf meer je grenzen aan te geven en op je strepen te gaan staan? Verder is het goed mogelijk dat zich deze week een geschiedenis herhaalt waarvan je denkt: ja hoor, daar gaan we weer! De zoveelste foute knakker die je met mooipraterij om zijn dikke, eh..., vinger weet te winden. De honderdste keer dat je je met open ogen laat manipuleren door die valse heks, die geld van je wil lenen terwijl je van tevoren al weet dat je het never nooit meer terug ziet. Iedereen heeft wel ergens een blinde vlek, waardoor ze telkens weer met hun simpele snufferd tegen bepaalde obstakels aanlopen. De grote hamvraag is dan meestal: 'Waarom overkomt mij dit altijd?' Simpel, drol. Omdat je er niet van leert!

Stier

20 april - 21 mei
Jouw sterrenbeeld is te vergelijken met the Mummy. Bang om ontrafeld te worden door de zwarte katten die spelen met het losse verband. Het liefst houd jij alles voor jezelf: familieaangelegenheden, werkissues, spirituele interesses, politieke voorkeur, om nog maar te zwijgen over persoonlijke of relationele kwesties. Het is enorm belangrijk voor je wat anderen van jou vinden, dus zeg je liever niets dan iets verkeerds. Hierin ben jij echt een jan hen in het kwadraat. Maar hoe kan iets verkeerd zijn als je er zelf voor de volle honderd procent achter staat? Deze week zullen zich diverse momenten voordoen waarbij jou om je persoonlijke mening wordt gevraagd. Eng! Vanaf nu sla je iedereen die het horen wil met jouw standpunten om de oren, afgesproken? Qua werk weet je zelf nog niet echt wat je wilt, dus misschien is het niet onverstandig om ook hierin wat meer je eigen gevoel te volgen. Wellicht speelt er al een poosje iets door je gedachten waarvan je denkt: jottem! Maar vervolgens laat je die gedachte ook snel weer varen, omdat anderen het wel eens oneens zouden kunnen zijn met je keuze. Wiens leven is het nou, Stier?

Tweelingen

22 mei - 20 juni
Jouw sterrenbeeld vertoont overeenkomsten met Dracula's Brides. Vooral verboden vruchten smaken jou overheerlijk en 'dualiteit' is your middle name. Jouw bewustzijn en onderbewustzijn lijken voortdurend met elkaar in conflict. Onrustig! Vooral op liefdesgebied krijg je het deze week flink voor je kiezen. Wat gaan we allemaal doen? En met wie? Liefde versus verleiding, verliefdheid versus houden van, seks versus passie. Kruip je liever onder de cape van iemand die jou op handen draagt of kies je toch voor de dikke pompoen van die vreselijke boy next door die jou altijd loopt te treiteren? Lastig, lastig! Ook op het gebied van werk lonken hier en daar nieuwe verleidingen. Spannend hoor, maar denk alsjeblieft wel goed na voordat je zomaar een snoekduik in het diepe neemt. Net als Dracula zijn niet alle goed uitziende dingen ook voor honderd procent betrouwbaar. Op het financiële vlak zit er een extraatje voor je in het verschiet. Een leuk klusje of de mogelijkheid om iets voor een goede prijs te verkopen. Ook hier geldt: laat je geen oor aannaaien!

Kreeft

21 juni - 22 juli
Jij bent vergelijkbaar met een jack-o'-lantern. Wat is de week van Halloween zonder de angstaanjagende pompoen met zijn onheilspellend flikkerende grijns? In Amerika zijn sommige pompoenen ware kunstwerken, and so are you! Zoals vaker bij kunst het geval is, word je deze week niet door iedereen begrepen. Hoewel jij jezelf steeds beter leert kennen en jij je steeds meer bewust wordt van wat je wilt, staan anderen je soms aan te staren of ze water zien branden. Laat ze maar lekker kijken! Je bent op de juiste weg en wat een ander daarvan vindt: lekker belangrijk! Sterker nog, het is een perfect moment om je los te maken van iedereen die op wat voor manier dan ook jouw ontwikkeling in de weg staat. Weg met bezitterige appers, die je direct na het ontwaken al vragen wat je doet, waar je bent en met wie. Weg met irritante betweters, die zelf niets hebben bereikt maar wel exact weten hoe jij je leven moet inrichten. En aan pummelige meelopers heb je ook geen boodschap. Hadden we de losers al genoemd? Ook weg!

 

Leeuw

23 juli - 22 augustus 
Jij bent deze week goed te vergelijken met de leeuw uit The Wizard of Oz. De bange leeuw die staat te springen om een beetje meer moed. Hoewel je normaliter goed je mondje kunt roeren en voor de duvel niet bang bent, is dit niet altijd zo geweest. Je hebt behoorlijk wat keren moeten vallen en opstaan om te komen waar je nu bent. En juist deze week zijn er momenten dat die kleine onzekere welp zomaar weer even om de hoek komt piepen. Er is iets wat je heel graag wilt bereiken, maar juist omdat je het zó graag wilt, ben je bang dat het je niet gaat lukken. Vergeet niet dat het - vooral in dit soort situaties - belangrijk is om een beroep te doen op de enorme innerlijke kracht die je in de loop der jaren hebt vergaard. Vooral wanneer je thuissituatie of je relatie je op een minder leuke manier bezighoudt en je je hierdoor zelfs minder goed kunt concentreren op je werk, is het tijd voor actie. Geloof in jezelf is het halve werk. De andere helft komt neer op moed. Dus gaan met die liaan!

Maagd

23 augustus - 22 september
Jij zou omschreven kunnen worden als the Mad Scientist. De gekke, geniale, maar soms ook kwaadaardige professor, die zich opsluit in zijn ivoren toren om daar - al schuddend met zijn reageerbuizen - op zoek te gaan naar waarheid en perfectie. Niemand mag hem storen en dit is in jouw geval niet anders deze week. Je bent het even helemaal beu om elke avond (te) laat naar bed te gaan omdat het te gezellig was bij je vrienden. En je helemaal over de kop te werken. En dat gezeik van je partner kun je er al helemaal even niet bij hebben. Is het trouwens wel gezeik? Of ben je zelf gewoon een beetje overprikkeld? Zeg eens 'nee' tegen je werkgever. De beurt is nu weer aan een ander om overuren te draaien. Kijk eens op de klok! Aha! Tijd om lekker netflixen in je bed met een ‘thuisbezorgdje' op schoot. Vooral op dagen en avonden die je doorbrengt met jij, jou en jezelf vallen er zomaar diverse puzzelstukjes op hun plek en weet je plotseling wat je te doen staat. Afgezien daarvan is het ook gewoon even lekker rustig.

Weegschaal

23 september - 22 oktober
Jij bent the Ghost in the Mirror. Omdat jij als geen ander in staat bent om iemand een spiegel voor te houden. Voor sommige personen ben je de hemel, voor anderen de hel. Jij draagt namelijk het hart op de tong en je zult het niet nalaten op te komen voor je rechten. Of de rechten van anderen. Voor bepaalde personen kunnen jouw argumenten behoorlijk hard aankomen, wanneer jij hen confronteert met de werkelijkheid en met henzelf. Deze week doet zich een situatie voor waarin iemand je voor het blok probeert te zetten, maar hiermee van een koude kermis thuiskomt omdat je hem keihard confronteert met zijn eigen zwakke plekken. Die zal het niet snel nog een keer in zijn hoofd halen om jou lastig te vallen. Laat je op het werk niet uit over privékwesties. Die snip van twee bureaus verderop vraagt echt niet hoe het met je gaat omdat ze het zo goed met je voor heeft; die zit gewoon weer te azen op een primeur!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief
Ontvang één keer per week alle &C updates!
Het is vereist de inschrijving te bevestigen door dit vakje aan te vinken.
GO
Bedankt voor je inschrijving voor de nieuwsbrief!
Vanaf nu ontvang je de nieuwsbrief.
Out now
&C's februarinummer 'Van je collega's moet je het hebben
Bestel nu
Wees slim en word abonnee!
12x &C Magazine op je deurmat.
Bekijk de deals

Gerelateerd

Geen probleem!
&C maakt gebruik van cookies. Als je verder leest, ga je daarmee akkoord. Meer info »

We love cookies

Deze website maakt gebruik van cookies.
Geen probleem!

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse.

Wanneer je gebruik blijft maken van andc.tv gaan wij ervan uit dat je hiermee akkoord bent. In onze privacy voorwaarden vind je een beschrijving van al onze cookies.