Psyche
Jouw weekhoroscoop #51
Psyche
Jouw weekhoroscoop #49
Psyche
Jouw weekhoroscoop #49
Psyche
Jouw weekhoroscoop #3
Psyche
Jouw weekhoroscoop #11
Psyche
Jouw weekhoroscoop #4
Psyche
Jouw weekhoroscoop #45
Psyche
Jouw weekhoroscoop #12
Psyche
Jouw weekhoroscoop #48
Psyche
Jouw weekhoroscoop #2
Psyche
Jouw weekhoroscoop #41
Psyche
Jouw weekhoroscoop #10
Psyche
Jouw weekhoroscoop #5
Psyche
Jouw weekhoroscoop #13
Psyche
Jouw grote jaarhoroscoop #2018
Psyche
Jouw weekhoroscoop #50
Psyche
Jouw weekhoroscoop #7
Psyche
Jouw weekhoroscoop #8
Psyche
Jouw weekhoroscoop #52
Psyche
Jouw weekhoroscoop #47
Psyche
Jouw weekhoroscoop #42
Meer bekijken
  1. Psyche
  2. › ›
  3. Jouw weekhoroscoop #43
Psyche

Jouw weekhoroscoop #43

Daar is-ie weer: de weekhoroscoop. Het is 5 voor 12, Ram! En Leeuw je liefdesleven laat behoorlijk wat te wensen over. Dit hebben de sterren deze week voor jou in petto. 

23-10-2017 08:00
Door Nathalie Kriek

What's up this week?     

Weegschaal

23 september - 22 oktober
Iemand in je (naaste) omgeving lult overal een punt aan en liegt de boel bij elkaar waar je bij staat. Er iets van zeggen heeft weinig nut; het wordt glashard ontkend. Wat moet je hier nu mee? Vraag je serieus af of je het plezierig vindt om jezelf bij alles wat Pinokkio zegt te moeten afvragen of het überhaupt waar is. Of niet. Of misschien een beetje. Zó vermoeiend. Daarbij zit je toch al niet zo hoog in je energie. Iets teveel hooi op je vork genomen de laatste tijd. Een pretpark bezoeken is deze week ook absoluut zinloos; je hebt thuis al een achtbaan. Ups, downs, vrije vallen, loopings; de hele santenkraam en zijn ouwe moer. Wat een gedoe, zon relatie. Gelukkig ziet het er volgende maand een stuk beter uit. Single weegschalen kunnen nu gerust gaan daten. Het levert alleen bar weinig op...

Schorpioen

23 oktober - 21 november
Bestellingen die vertraging oplopen, afspraken die worden afgezegd, uitgesteld of zelfs helemaal niet doorgaan. Het blijkt te heersen: communicatiestoornis! Als er iets is waar je een hekel aan hebt is het wel aan onduidelijkheid. En aan wachten voor jan doedel. Spreek even niets af en plaats liever ook geen bestellingen, dit scheelt je bij voorbaat al een boel ergernis. Het scheiden van werk en privé vind je deze week wat lastig. Gebeurtenissen die op de zaak gebeuren, neem je mee naar huis, of je blijft piekeren over iets wat je niet snapt. Op financieel gebied heb je diverse wensen, maar je weet nog niet helemaal wat je prioriteit heeft. Bedenk wat je echt het allerliefst wilt. Wat komt er als eerste in je op? Ga daarvoor! Zelfs als je hiervoor Knorrepot, je spaarvarken, nog even moet feeden. Het is haalbaar!

Boogschutter

22 november - 21 december
Jij moet je deze week letterlijk in allerlei bochten wringen om vergissingen omtrent betalingen recht te zetten, onverwachte kosten te kunnen voldoen en te hoog uitgevallen rekeningen een plekje te geven. Met jouw financiële inzicht en welbespraaktheid kom je gelukkig een heel eind. Na jezelf een poosje volledig te hebben uitgehold - op zowel lichamelijk als geestelijk gebied - kom je langzaam maar zeker weer in balans. Je hebt de afgelopen tijd veel over jezelf geleerd en nu kun je er zeker je voordeel mee doen. Een afspraak met iemand uit het verleden pakt zo lollig uit, dat er zeker een vervolg in zit. Tijdens een ruzie met je partner doe je er verstandig aan een knoop in je tong leggen, om niet de harde woorden uit te spreken die in je hoofd opkomen. Of doe maar twee. Voor de zekerheid. Wat een helleveeg ben je toch ook, soms.

 

Steenbok

22 december - 19 januari
Je hebt jezelf een aantal doelen gesteld die weliswaar leuk lijken, maar eigenlijk op dit moment niet haalbaar zijn. Dat is niet zo handig voor een ambitieus type als jij, want je raakt daardoor makkelijk teleurgesteld. Iets waardoor je omgeving het moet ontgelden. Bekijk voor jezelf wat realistisch is en wat je beter op het lijstje ooit’ of nooit’ kunt zetten. Deze week is er ook sprake van een enorme innerlijke onrust waardoor je weinig tot geen geduld kunt opbrengen voor een oppervlakkig kletspraatje met de buurvrouw of een ongemakkelijk hoe gaat het’-gesprek in de supermarkt met iemand die je al jaren niet meer hebt gezien. Eh, hallo. Als je echt had willen weten hoe het met die persoon gaat, had je hem of haar wel eerder gebeld, ge-messengerd of gemaild, toch? Je krijgt er spontaan zere knieën van. Au! Kruipend naar de kassa.

Waterman

20 januari - 18 februari
Het lijkt wel of je lief sprinkhanen heeft gegeten. Jezus! Energie, niet te kort! Hij springt van hier naar daar en van de hak op de tak. Behoorlijk irritant als je zelf het liefst in foetushouding achterstevoren met je duim in je mond onder je dekbed wilt kruipen. Lekker gezellig koken voor vrienden? Spaar me! De hele dag rennen voor een gezelschap dat de boel opvreet, de wijnvoorraad opslurpt en dan met een volgevreten pens weer weggaat; jullie achterlatend met de troep. Bedankt hè!’ Eigenlijk vind je nu niets of niemand leuk. En dat hele Netflix heb je ook al zes keer uitgespeeld. Alles is kut. Je bent gewoon chagrijnig. En moe ook. Vooral na al die kopzorgen, de afgelopen maanden. Ga er even lekker (samen) tussenuit. Kun je lekker zitten mopperen in een jacuzzi. Of bij een heerlijk etentje in een goed restaurant. Veel beter dan boven je eigen potten en pannen.

Vissen

19 februari - 20 maart
Je blaakt van het zelfvertrouwen en dit maakt je aantrekkelijker dan ooit. Na een poosje last te hebben gehad van slapeloosheid en vermoeidheid, bruis je nu weer van de energie. Single visjes zwemmen deze week zomaar tegen een sexy haai aan met alle gevolgen van dien, terwijl de gebonden vis te maken krijgt met wat onbelangrijk gekissebis met haar lief. Gelukkig niet voor lang. Op financieel gebied komt het kapot gaan van een elektronisch apparaat zó niet uit! Wat nu? Laten repareren of nieuw kopen? Met een beetje mazzel heb je nog (net) garantie. Als je die bon tenminste nog kunt vinden tussen die puinzooi in je la. Verder is het een goede week om iets te vieren. Bij jou thuis, bij vrienden of familie. Trek je grapjas en je lolbroek maar vast aan, want het wordt lachen, gieren, brullen!

Ram

21 maart - 19 april
Het fenomeen stress’ slingert eigenlijk al sinds begin dit jaar als een rode draad achter je aan. Of voor je uit, want negen van de tien keer draaf je als een dolle achter de feiten aan. Op sommige momenten laat jij je niet alleen door anderen leven, je neemt hierbij ook nog eens te weinig rust. Hoe lekker vind je het eigenlijk om je 24/7 opgejaagd te voelen? Niet, toch? Wanneer ga je nu echt eens aan jezelf denken? Op je werk ga je nog steeds lekker en ook op financieel gebied hengel je de ene buit na de andere binnen. Maar tja...wat heb je daaraan als je straks verplicht rust moet nemen? Het is 5 voor 12, Ram! En wat ben je trouwens vreselijk jaloers. Je lief heeft het er deze week maar zwaar mee. Dat hij even glimlacht naar de caissière wil natuurlijk niet zeggen dat hij haar meteen helemaal uit elkaar wil trekken...

 

Stier

20 april - 21 mei
Je hebt enorm veel moeite je emoties te uiten en hierdoor sta je de hele week al op knappen. Waarom onderdruk je de boel toch zo? Alles wat binnen blijft, gaat op den duur rotten. Het gaat koeken en stinken en dan? Dan moet het er alsnog uit. Probeer al die ellende voor te blijven, door voor die tijd nog schoon schip te maken. Vind je het moeilijk bepaalde woorden uit te spreken? Er is gelukkig nog zoiets als mail, sms, WhatsApp, oh en pen en papier, ken je dat nog? Op je werk maak je een goede beurt door een collega uit de brand te helpen met een klusje of iemand zomaar uit het niets een complimentje te geven. Voor jezelf doe je er verstandig aan iets meer in het heden te leven, in plaats van jezelf zo te focussen op die goeie ouwe tijd’. Don't look back; you’re not going there!

Tweelingen

22 mei - 20 juni
Al die verplichtingen; je kunt er wel van gillen. Je agenda staat al minstens drie maanden volgepland met afspraken. Wil je hier echt allemaal vrijwillig naartoe? Neem alle data nog eens serieus en op je gemak door. Hier en daar zou best iets geschrapt kunnen worden, toch? Op je werk ben je sneller afgeleid dan normaal. Zou het iets te maken hebben met wat er deze week allemaal op je telefoon gebeurt? Verder lul je vijf kwartier in een uur, maar wat je écht van binnen voelt, komt er maar niet uit. Indien er sprake is van onverwerkt verdriet of nare ervaringen uit het verleden, is nu het moment om deze stukje bij beetje te (leren) verwerken. Weghonen of van je af lachen werkt altijd maar even. Nu is het tijd voor grof geschut; de confrontatie aangaan. En het gaat je verbazend goed af!

Kreeft

21 juni - 22 juli
Tomaatjes, radijsjes, komkommer, een blaadje sla. Je knaagt jezelf helemaal een slag in de rondte. Volhouden hoor! Je bent weer volop bezig met je voeding, en jawel, je gaat goed! Probeer die dip voor te blijven door jezelf één keer per week iets lekkers te gunnen. Per week! Dus niet per dag! Blijf lekker bewegen, want ook dat is er de laatste tijd (weer) behoorlijk bij ingeschoten. Zonde! Maak een moodboard van hotte bikinis en plak op de koelkast een foto van een troela met de booty die je wilt. Train je reet tot je erbij neer valt en be proud! Eigenlijk heb je ook weer nieuwe kleding nodig, maar hier kun je beter nog even mee wachten tot je je nog wat kilootjes kwijt bent. Je hebt er trouwens toch geen geld voor momenteel, dus...hop! Squatten kreng! Tot je het lekker vindt!

 

 

Leeuw

23 juli - 22 augustus 
Je liefdesleven laat behoorlijk wat te wensen over. Praten is oké, maar toch. Praatjes vullen geen gaatjes...Geen woorden maar daden! Als je al een poosje niet naar de sauna bent geweest, wordt het nu wel weer eens tijd. Niet alleen om al die onvrede eruit te zweten, maar ook om je weerstand te verhogen. Lekker al die bacillen eruit en tot rust komen. Een fijne facial erachteraan en je voelt je weer herboren. Wanneer alle kreukels weer mooi gladgestreken zijn, kun jij je de volgende dag meteen op die andere kreukvrije zone richten; die enorme hoop strijkgoed in je slaapkamer! Had je die stofnesten aan je plafond trouwens al gezien? En wat is dat?! Schimmel in de badkamer! Je barst nog van de achterstallige klusjes, Leeuw. Niet lullen, maar poetsen!

Maagd

23 augustus - 22 september
Je loopt de deur helemaal plat bij de Mac en bij de Burger King zijn de Kingdeals niet aan te slepen wanneer jij er bent geweest. Dat gaat weer helemaal mis, Maagd. Op je werk loopt het ook niet helemaal lekker en de liefde heb je helemaal maar even opgegeven momenteel. Vet eten in combinatie met stress kan zomaar ontaarden in maagklachten of een invasie galbulten. Of allebei. Hoe dan ook zie je er momenteel wat verlept uit en is je voedingspatroon verre van gezond. Why?! Met het oog op je sociale leven houd je het deze week rustig. Je hebt één vriend(in) met wie je graag optrekt. Oké dan; twee. Met de rest ben je even helemaal klaar. Een schrale troost: op financieel gebied dient zich een gouden kans aan. Met een beetje moed en wat geduld zou dit wel eens een groot succes kunnen worden.

Gerelateerd

Geen probleem!
&C maakt gebruik van cookies. Als je verder leest, ga je daarmee akkoord. Meer info »

We love cookies

Deze website maakt gebruik van cookies.
Geen probleem!

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse.

Wanneer je gebruik blijft maken van andc.tv gaan wij ervan uit dat je hiermee akkoord bent. In onze privacy voorwaarden vind je een beschrijving van al onze cookies.