Psyche
Jouw weekhoroscoop #40
Psyche
Jouw weekhoroscoop #41
Psyche
Jouw weekhoroscoop #48
Psyche
Jouw weekhoroscoop #52
Psyche
Jouw weekhoroscoop #11
Psyche
Jouw weekhoroscoop #45
Psyche
Jouw weekhoroscoop #8
Psyche
Jouw weekhoroscoop #6
Psyche
Jouw weekhoroscoop #43
Psyche
Jouw weekhoroscoop #50
Psyche
Jouw weekhoroscoop #13
Psyche
Jouw weekhoroscoop #2
Psyche
Jouw weekhoroscoop #9
Psyche
Jouw weekhoroscoop #12
Psyche
Jouw weekhoroscoop #46
Psyche
Jouw weekhoroscoop #5
Psyche
Jouw weekhoroscoop #47
Psyche
Jouw weekhoroscoop #10
Psyche
Jouw grote jaarhoroscoop #2018
Psyche
Jouw weekhoroscoop #4
Psyche
Jouw weekhoroscoop #49
Meer bekijken
  1. Psyche
  2. › ›
  3. Jouw weekhoroscoop #42
Psyche

Jouw weekhoroscoop #42

Daar is-ie weer: de weekhoroscoop. Leeuw, ij hebt deze week qua belangstelling niets te klagen. Van alle kanten zijn er ogen op je gericht en dit bevalt je meer dan prima. Steenbok. Het leven bestaat echt niet alleen uit werken. Als je nu geen tijd neemt om te ontspannen, lig je straks echt voor langere tijd met je hoeven omhoog.

 

16-10-2017 08:00
Door Nathalie Kriek

What's up this week?     

Weegschaal

23 september - 22 oktober
Wanneer je vrijgezel bent, wil je graag een relatie en als je een relatie hebt, wil je juist weer vrij zijn. Hoezo, een lastig portret? De gebonden weegschaal voelt zich een beetje beknot en dat draait deze week uit op flink wat kabaal. Toch kun je er maar beter eerlijk over zijn. Praten - al dan niet gepaard met een beetje ruzie -  is altijd nog beter dan je mond houden terwijl je langzaam stikt in je onvrede. Misschien kunnen  jullie samen tot een oplossing komen? Een mooi aanbod op het gebied van werk doet je serieus twijfelen. Of het verstandig is om hierop in te gaan, hangt af van het gevoel dat je erbij krijgt. Durf hierin je intuïtie te volgen, zonder de consequenties van je beslissing uit het oog te verliezen! Op financieel gebied is het even een saaie bedoening. Niks kan. Je mag al blij zijn dat je gewoon geld hebt om de huur te betalen en eten te kopen.

Schorpioen

23 oktober - 21 november
Eigenlijk is dit een hele saaie week voor je, maar wat vind je het heerlijk! Alles gaat zijn gangetje. Thuis loopt alles op rolletjes, je hebt je geldzaken netjes op orde en op je werk hobbel je ook gewoon gezellig mee. Omdat je 's avonds lekker op tijd naar bed gaat, sta je 's ochtends makkelijker op, waardoor racen tegen de klok nu absoluut niet nodig is. Je maakt je dan ook zeker niet druk om die automobilist voor je, die gisteren kennelijk slakken gegeten heeft. Welnee, kruip maar lekker door, kun jij mooi nog even je mascara bijwerken. En je flesje verse smoothie leegdrinken. In het voorbijgaan glimlach je nog even. Toedeloe, fijne dag! Je voelt je top en zo zie je er ook uit! Laat je dan ook zeker niet stressen door andermans gedoe, want hoe rustig het ook is, er is toch altijd weer een clown die het toch probeert. Not my circus, not my monkeys! Spreek af met vrienden die net zo relaxed zijn als jij.

Boogschutter

22 november - 21 december
Qua werk, geld en gezondheid gaat alles lekker voor de wind. Je zit prima in je vel en ervaart geen enkele vorm van stress. Daarbij liggen er ook weer grote zakken kruidnoten in de schappen, dus jouw week kan sowieso niet meer stuk. Denk je! Net als alles goed lijkt te gaan, komt je partner met een flinke domper op de proppen. Het is dan ook echt belangrijk dat jij en je lief eens goed om de tafel gaan zitten, want je voelt je in bepaalde opzichten nog steeds onbegrepen. Prima als jullie het een keer oneens zijn, ook geliefden hoeven elkaar echt niet constant naar de mond te praten, maar noem het beestje dan wél gewoon bij zijn naam. Een goed gesprek van man tot vrouw is sowieso beter dan in je eentje je frustraties weg eten, dus blijf in vredesnaam met je takken uit die zak met kruidnoten! Dit is gewoon proppen om het proppen.

 

Steenbok

22 december - 19 januari
Vloeken is gezond, wijst een zeker onderzoek uit. Dit ondervind je deze week aan den lijve, wanneer je partner weer eens flink van leer trekt als je op een dodelijk  duffe verjaardag voor de zoveelste keer schittert door afwezigheid. Goed, je had best mee gekund, maar de smoes die je deze keer uit je mouw schudt om lekker toch niet te hoeven gaan: chapeau! Helaas denkt je lief er heel anders over. Bad Capricorn! Razen en tieren is je deel, maar dat is altijd nog beter dan uren je tijd verdoen op die vreselijke verjaardag. Op je werk blink je op alle fronten uit, maar nog het meest in het over je eigen grenzen heen walsen. Je draait een beetje door, Steenbok. Het leven bestaat echt niet alleen uit werken. Als je nu geen tijd neemt om te ontspannen, lig je straks echt voor langere tijd met je hoeven omhoog. Voor wat extra geld hoef je je ook al niet zo uit te sloven, je hebt je financiën prima op orde.

Waterman

20 januari - 18 februari
Je loopt rond met een gezicht alsof je een oorwurm hebt ingeslikt en dat komt de sfeer thuis niet helemaal ten goede. Niet dat je nou direct je lief van alles beschuldigt, maar je loopt wel voortdurend tegen hem te loeien dat die-en-die weer zo vreselijk irritant is en dit-en-dat je ondertussen zo vreselijk de strot uit komt. Je zou je kunnen afvragen wat hij met al die informatie moet? Tijd voor een goedmakertje? Het nadeel van het hebben van geld op de bank, is dat je niet altijd meer even helder nadenkt over het uitgeven ervan. Soms kosten bepaalde dingen net iets meer dan je had verwacht en dan krijg je achteraf toch een behoorlijke zeperd. Dat is nu het geval, dus als je al een berekening had gemaakt, kijk die dan nog maar even goed na. Forse kans dat je iets over het hoofd hebt gezien of met je dikke vinger een typefout hebt gemaakt op de rekenmachine. Tikketikketik, hoppa! Duizend euro in de min.

Vissen

19 februari - 20 maart
Op liefdesgebied is alles koek en ei. Lekker klef! Geniet er maar van, menigeen is jaloers op wat jullie samen hebben. Vrijgezelle vissen hebben nog even koude voeten in bed, maar niet voor lang. Volgende maand wacht je een aangename verrassing! Hoewel het qua werk allemaal wat beter lijkt te gaan, steken bepaalde twijfels toch telkens weer de kop op. Desondanks is het belangrijk nu geen overhaaste stappen te zetten. Afwachten is op dit moment echt het beste wat je kunt doen. Geld rolt deze week alle kanten op, behalve de goede. Wacht dus nog maar even met het weghakken van die tussenmuur of het slopen van je oude ligbad. Het geeft zo'n bende als je het niet meteen kunt afmaken... Wil je toch iets leuks doen, nestel je dan met een kop thee achter de laptop en zoek alvast een leuke bestemming uit waar je je eerstvolgende vakantie zou willen doorbrengen. Of check waar je het meeste geld kunt besparen op houten balken, gipsplaten en ander klusgerei dat je nodig hebt om je crib weer enigszins toonbaar te maken.

Ram

21 maart - 19 april
Hoewel je een chagrijnige baklap krijgt van al die binnenstromende rekeningen, ben je toch in staat ze direct te voldoen. Aan de andere kant lijkt er namelijk ook een geldsluis opengezet, waardoor er deze week meer geld lijkt binnen te stromen dan je gewend bent. Je financiën blijven hierdoor - ondanks die onverwachte kosten - toch netjes in evenwicht. Op het gebied van vriendschappen ben je duidelijk toe aan een time-out. Zelf ben je niet iemand die een ander snel om hulp of advies vraagt, maar je vriendinnen lijken er wel een abonnement op te hebben! ‘Ram, wat vind je hiervan, Ram, wat vind je daarvan, Ram, wat zou jij doen, Ram dit, Ram dat...’ En die mobiel maar trillen in je zak. Lekker belangrijk! Rammen met een partner hebben grote behoefte om een paar dagen echt helemaal alleen met hun lief door te brengen. Single Rammen gaan voor een warm bad met een goed boek. En dertig sloten op de deur met in koeienletters op een bord: ‘Laat me met rust!’

 

Stier

20 april - 21 mei
Op je werk hangt je kin inmiddels op je schoenen. Tijd om een weekje thuis te blijven, Stier. Of twee. Kruip je bed in en kom er voorlopig niet meer uit. Hoewel je weet dat je even rust nodig hebt, knaagt toch ergens dat eeuwige plichtsgevoel. Laat maar even lekker knagen, jij kiest nu eerst voor jezelf! Gelukkig is het thuis rustig. Waar je normaal gesproken iedereen uit elkaars haren moet trekken, heerst er een warme, gemoedelijke sfeer, hetgeen extra bijdraagt aan je broodnodige rust en ontspanning. De kans is groot dat je overwerkt bent of zelfs tegen een burn-out aan zit. Misschien even langs de huisarts? Op financieel gebied heb je gelukkig niets te klagen, ook op je bankrekening gaat het er ontspannen aan toe. Je partner is extra lief voor je. Als je die niet hebt, vind je een lieve vriendin bereid om even wat boodschapjes voor je te doen. Durf te vragen!

Tweelingen

22 mei - 20 juni
Op je werk ga je als een tierelier. Je krijgt steeds meer handigheid in bepaalde klussen en je doet het nog met plezier ook. In je vrije tijd ga jij deze week het liefst de stad in. Misschien alvast even rondkijken naar een lieflijk, lustig jurkje voor de kerst? Of een chic de friemel, schollenbonten winterjas? Jij hebt altijd wel iets nodig en het leuke is: je kunt het je deze week nog veroorloven ook. Verder ontmoet je leuke nieuwe mensen, waar weleens een hele leuke nieuwe vriendschap uit voort zou kunnen vloeien. Heb je al iemand op het oog die je graag beter zou willen leren kennen, trek dan nu de stoute schoenen aan. De kans is groot dat jullie iets kunnen afspreken. O ja. Die meid die je constant 'mop' noemt, zegt dit niet omdat ze je zo lief of leuk vindt; het is een gewoonte, een soort tic. Ze zegt het te pas en te onpas en tegen iedereen. Daarbij: een 'mop' is een zwabber. Dat je het even weet, mop.

Kreeft

21 juni - 22 juli
Het geld brandt gewoon gaten in je zak, zo graag wil je het uitgeven. Spulletjes voor je huis, nieuwe gordijnen, plakfolie voor op het raam. Voor de privacy. Met glitters. Nóg meer kussens! Misschien is het een beter idee om al deze items toe te voegen aan je verlanglijstje voor de Kerstman, want voorlopig is het echt beter om even geen overbodige uitgaven te doen. Ook op het gebied van werk wil je alles tegelijk. Leren, stage lopen, een vast contract, fulltime of toch maar parttime. Misschien had je het al een klein beetje in de gaten: deze week is niet zo geschikt om keuzes te maken of beslissingen te nemen. Laat alles maar even bij het oude, het nieuwe dient zich vanzelf aan zodra de tijd hier rijp voor is. En dat geldt ook voor de liefde. Tenzij je echt al een hele poos verliefd op (één) iemand bent, dan is het nu wel een goed moment om  hem - zo origineel mogelijk - te laten zien dat je écht voor hem wilt gaan.

 

 

Leeuw

23 juli - 22 augustus 
Jij hebt deze week qua belangstelling niets te klagen. Van alle kanten zijn er ogen op je gericht en dit bevalt je meer dan prima. Met je haar los, loop je heupwiegend en billen schuddend voorbij. Borsten vooruit, lipjes getuit. In de flirtmodus! Je partner vindt dit helaas iets minder leuk. Met een gezicht tot op de grond loopt hij ernaast, of zit hij 's avonds thuis op je te wachten. Met het licht uit, de TV aan en een hele krat bier in zijn mik. Wetend dat er kapers op de kust liggen en zijn lief hier met volle teugen van geniet. Misschien iets té veel? Dit zou wel eens de aanleiding kunnen zijn van een hele flinke woordenwisseling. Gelukkig biedt je werk meer dan genoeg leuke afleiding en beschik je ook nog eens over genoeg geld om lekker te troostwinkelen. Heb je die hippe pink sweater al gescoord? Er staat ook nog 'and see me' op. Is dat even toepasselijk!

Maagd

23 augustus - 22 september
Indien je tot de gelukkige maagden behoort die nog niet op haar partner is uitgekeken, biedt deze week jullie een aantal heerlijke, romantische momenten. Dit hoeft niet per se buiten de deur. Lekker in je joggingpak, samen onder een dekentje netflixen, terwijl buiten de wind om het huis raast, de regen tegen de ramen slaat en binnen de kaarsjes branden, is minstens net zo fijn! Vrijgezelle maagden blijven ook deze week nog even lekker alleen. En gelukkig maar, want je hebt genoeg gedoe gehad de laatste tijd op liefdesgebied. Aan jouw lijf (voorlopig) even geen mayonaise! Qua werk dient zich deze week iets nieuws aan. Of het helemaal legaal is, is een tweede, maar het levert je wel flink wat op. Kun je mooi die kaalgeplukte spaarrekening weer een beetje aanvullen.

Gerelateerd

Geen probleem!
&C maakt gebruik van cookies. Als je verder leest, ga je daarmee akkoord. Meer info »

We love cookies

Deze website maakt gebruik van cookies.
Geen probleem!

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse.

Wanneer je gebruik blijft maken van andc.tv gaan wij ervan uit dat je hiermee akkoord bent. In onze privacy voorwaarden vind je een beschrijving van al onze cookies.