Psyche
Jouw weekhoroscoop #42
Psyche
Jouw weekhoroscoop #40
Psyche
Jouw weekhoroscoop #10
Psyche
Jouw weekhoroscoop #52
Psyche
Jouw weekhoroscoop #7
Psyche
Jouw weekhoroscoop #51
Psyche
Jouw weekhoroscoop #5
Psyche
Jouw weekhoroscoop #45
Psyche
Jouw weekhoroscoop #8
Psyche
Jouw weekhoroscoop #49
Psyche
Jouw weekhoroscoop #49
Psyche
Jouw weekhoroscoop #4
Psyche
Jouw weekhoroscoop #13
Psyche
Jouw weekhoroscoop #12
Psyche
Jouw weekhoroscoop #46
Psyche
Jouw weekhoroscoop #9
Psyche
Jouw weekhoroscoop #3
Psyche
Jouw weekhoroscoop #48
Psyche
Jouw grote jaarhoroscoop #2018
Psyche
Jouw weekhoroscoop #11
Psyche
Jouw weekhoroscoop #47
Meer bekijken
  1. Psyche
  2. › ›
  3. Jouw weekhoroscoop #41
Psyche

Jouw weekhoroscoop #41

Daar is-ie weer: de weekhoroscoop. Tweelingen, waar is je poker face when you need one? En Waterman: 'JE BENT TE LIE-HIEF!' Heb jij je dosis sterrenstof al gehad deze week?

 

09-10-2017 08:00
Door Nathalie Kriek

What's up this week?     

Weegschaal

23 september - 22 oktober
Als je relatie je nog iets waard is, zal je er hard voor moeten waken deze week niet buiten de pot te piesen. De verleiding is behoorlijk groot en waarschijnlijk kun je deze dan ook niet weerstaan. Ai... stront aan de knikker! Op het gebied van werk gaat het je gelukkig iets meer voor de wind. Hoewel het behoorlijk druk is, houd je het overzicht en kun je het allemaal prima aan. Qua financiën kun je lekker brassen en pierewaaien, want er is genoeg om uit te geven. Houd wel een kleine slag om de arm, want op is op. Eind volgende maand wordt de boel wel weer aangevuld met diverse extraatjes, maar in de tussentijd heb je natuurlijk ook nog wel eens zin in een lekker broodje shoarma. Beetje lullig als dan net je geld op is en je van ellende genoegen moet nemen met een karig sneetje pindakaas.

Schorpioen

23 oktober - 21 november
Na een periode waarin met regelmaat het servies door de kamer ging, lijken jullie nu weer helemaal in love te zijn. Soms kan een heftige ruzie achteraf de lucht flink klaren. En gelukkig maar, want hoewel jullie soms niet mét elkaar lijken te kunnen, kunnen jullie ook zeker niet zónder elkaar. Nieuwe ronde, nieuwe kansen. Over kansen gesproken, op je werk is er ook het één en ander aan de hand. Vanaf deze week tot aan het einde van het jaar kun je een aantal zeer aangename verrassingen verwachten. Je zult zelf de krenten uit de pap moeten zien te vissen, maar met jouw immer scherpe blik moet dit niet al te veel problemen opleveren. Eigenlijk ben je ook wel weer toe aan een zonnige trip. Als je nu iets gezelligs boekt, kun je volgende maand - voor een eveneens gezellig bedrag -  al lekker in het vliegtuig zitten. Doen!

Boogschutter

22 november - 21 december
Het dondert weer flink in Huize Boogschutter. Irritaties lopen hoog op en eigenlijk ligt er helemaal niets aan jou. Vind jij. Allemaal hij, zij en hullie. Hoe houd je het vol om met zoveel nare individuen onder één dak te wonen? Omdat je toch best wat (meer) zelfinzicht zou kunnen gebruiken, zou het geen slecht idee zijn om deze week een afspraak te maken met een therapeut of psycholoog. Er zit nog veel oud zeer en dit zou wel eens de oorzaak kunnen zijn van het telkens overlopen van jouw figuurlijke 'emmertje'. Op elk ander gebied gaat het ronduit goed. Je werk, je financiën, je gezondheid. Zorg er wel voor dat je op je vrije dagen voldoende ontspant. Iets meer innerlijke rust zou zeker kunnen bijdragen aan het verlengen van je - momenteel veel te korte - lontje. Yoga misschien?

 

Steenbok

22 december - 19 januari
Alles lijkt je tegen te zitten en hier word je op zijn zachtst gezegd niet vrolijk van. Je mist voor de zoveelste keer de bus, de trein heeft vette vertraging, afspraken worden op het laatste moment afgezegd en ook de wifi is volkomen prut. Met peren! Desondanks laat je je niet kennen en ben je ook absoluut niet van plan om op te geven. Deze strijdlustige houding zal tegen het einde van de week dan ook zeker worden beloond met een lekkere dikke meevaller. Verder weet je voor jezelf goed de balans te houden en ga je netjes op tijd naar bed. Een goede nachtrust zorgt er niet alleen voor dat je overdag tijdens al die misère alert blijft, het is tevens je beauty sleep. Je ziet er fantastisch uit! Qua liefde zijn het vooral losse flodders die de klok slaan. Je doet wel je best om er iets van te maken, maar het echte gevoel ontbreekt gewoon en daar kun je helaas niets aan veranderen. En nee. Die ex was het zeker ook niet. Het is natuurlijk niet voor niets je 'ex'.

Waterman

20 januari - 18 februari
Familie is leuk, zolang ze zich niet in jouw vaarwater bevinden. En dat doen ze nu wel. Op de een of andere manier weten sommige personen in je naaste omgeving altijd wel weer een manier te vinden om hun sores lekker bij jou over de schutting te kieperen. Hier, Waterman! Alsjeblieft. En veel plezier ermee. Eigenlijk zou je dit gewoon niet meer moeten toestaan. Men heeft het al vaker tegen je gezegd: 'JE BENT TE LIE -HIEF!' Probeer alles wat niet jouw probleem is, ook niet jouw probleem te (laten) máken. Hier zou je niet alleen jezelf, maar zeker ook je partner een groot plezier mee doen. Qua werk en financiën gaat het je flink voor de wind, al dien je deze week wel een aantal belangrijke knopen door te hakken. Waar wil je mee stoppen? Wat wil je blijven doen? Wat wil je veranderen? Durf hierbij gerust om advies te vragen.

Vissen

19 februari - 20 maart
Op je werk beginnen de dingen eindelijk wat beter te lopen. Fijn, want je kreeg er al een flinke sik van! Deze week ga je zowaar weer eens zonder bokkenpruik op naar de zaak, wat een verademing! Binnen de relatie is het belangrijk dat jullie - vooral met het oog op dwarse koters - samen één lijn trekken. Vanaf nu is het klaar met dat gesodemieter aan tafel en dat geruzie onderling. Om knettergek van te worden gewoon! Wie zijn hier nu eigenlijk de baas? Toch niet Ernst en Bobbie? Op financieel gebied gaat het niet slecht, maar ook weer niet zo goed dat je in één dag een half maandsalaris kunt uitgeven aan een kippenleren bankstel of een schapenhouten kuifkast. Prima om iets nieuws aan te schaffen, maar dit hoeft echt niet zo veel te kosten als je misschien denkt. Met wat creatief en handig knutselwerk kom je ook een heel eind en dan heb je ook nog iets unieks!

Ram

21 maart - 19 april
Je werk groeit je een beetje boven het hoofd. Toch is het belangrijk dat je nog even volhoudt, want je bent nog maar zó’n stukje verwijderd van een enorme klapper. In positieve zin! Dus raak je een beetje vermoeid, bedenk je dan dat er altijd ergere manieren zijn om je geld te verdienen. Denk aan al die mondgeurbeoordelaars, kauwgomverwijderaars of geurverminderende onderbroekmakers! Dan heb jij toch geen enkele reden tot klagen, of wat! Met het oog op een verbouwing bespaar je deze week echt heel veel geld wanneer je tegen die supermooie aanbieding aan loopt. Niet twijfelen, slaan die slag en áán de slag! Je relatie komt hierdoor wel weer even onder druk te staan, maar dat ben je inmiddels wel gewend. Samen klussen is nooit een goed idee, maar het is voor een goed doel zullen we maar zeggen. Dat kleine beetje stront weegt niet op tegen die prachtige nieuwe keuken!

 

Stier

20 april - 21 mei
Je kruipt na alle drukte inmiddels over je wenkbrauwen door het huis. My God! Wat ben je moe! Je koppige eigenwijsheid begint je nu echt parten te spelen. Probeer een keuze te maken, waar jij je nu vooral op wilt gaan richten. Alles tegelijk naar je toe schrapen gaat je straks hoe dan ook opbreken. Je weerstand wordt ook al minder. Je loopt al een poosje te kuchen en te knorren; voor je het weet is het weer 'natte neuzenshow' in Huize Stier. Ben je dán blij? Op liefdesgebied heb je flink wat voor je kiezen gehad, maar dit zal nu stapsgewijs verbeteren. Langzaam maar zeker kun je wat meer romantiek in je leven verwelkomen. Mits je ervoor openstaat en er zelf ook een klein beetje moeite voor doet. Die drommen potentieeltjes komen natuurlijk niet uit zichzelf bij je aan de deur kloppen...

Tweelingen

22 mei - 20 juni
Je bent toe aan iets nieuws. Natuurlijk ben jij dat altijd wel, maar dit keer heeft het vooral te maken met je werk. Een nieuwe studie, cursus, baan of zelfs het beginnen van je eigen bedrijf(je) behoren allemaal tot de mogelijkheden deze week. Je hebt deze vooruitgang (want dat is het!) ook echt wel verdiend. Zelden heb je zo hard gewerkt als het afgelopen jaar. Goed bezig! Op het gebied van de liefde heb je het helaas iets minder goed begrepen. Je laat je net iets te ver achter je huig kijken. Je bent veel te direct, doet te hard je best om indruk te maken en bent te beledigd wanneer je - als gevolg hiervan - een onaardige opmerking naar je hoofd krijgt geslingerd of voor de tigste keer geblockt wordt op de app. Er is nul spanning en je adonis heeft bij voorbaat alweer de broek vol van je gedrag. Waar is je poker face when you need one?

Kreeft

21 juni - 22 juli
Op zich ga je lekker. Je werk, je financiën en je thuissituatie heb je allemaal prima onder controle. De enige bron van stress momenteel zijn je kinderen (als je die hebt) en toch ook wel een beetje de liefde. Je kinderen zijn jankerig en dat geldt ook voor je scharrel. Dreinen en zeuren is je deel. Zó geen zin in! Zet je kids op the naughty chair en schop die vage relatie ook maar in de hoek. Klaar mee hoor, Kreeft. En je weet het zelf ook best. Ongeschikt! Richt je voor dit moment maar even op je familie. Je krijgt niet alleen een extraatje van ze toegestopt, er staan ook nog een paar plezierige momenten met elkaar gepland. Gezellig klussen met je pa, fijn een dagje shoppen met je ma en met het hele gezin lekker aan tafel een bordje pasta eten; the Soprano's zijn er niets bij.

 

 

Leeuw

23 juli - 22 augustus 
Je carrière gaat als de brandweer! Op dit gebied is the sky nog niet eens the limit. Je boekt het ene succes na het andere en je bent met het ene nog niet klaar, of het andere dient zich alweer aan. Toch lijk je er wel een prijs voor te betalen, want met je relatie gaat het helaas iets minder voorspoedig. Jullie staan voor een aantal zeer belangrijke keuzes en eerlijk gezegd ben je er zelf nog helemaal niet uit wat je nu eigenlijk wilt. Of misschien weet je het wel, maar durf je (nog) niet goed. De combinatie van werkdruk en liefdesperikelen werkt ook niet echt in je voordeel op het gebied van je gezondheid. Stress is de pest voor je weerstand en dit is dan ook duidelijk merkbaar. Griep, een blaasontsteking of een vervelende luchtweginfectie zijn allemaal bij het pakket inbegrepen. Probeer zo min mogelijk te piekeren, zorg voor voldoende nachtrust, blijf zo gezond mogelijk eten en slik desnoods wat extra vitaminen om al te grote problemen voor te blijven.

Maagd

23 augustus - 22 september
Je krijgt steeds meer werk en verantwoordelijkheid en de waardering die je hiervoor krijgt staat aan het einde van de maand zwart op wit op je loonstrookje. Desondanks is al die werkdruk je soms iets te veel en kun je je - vooral deze week - ondanks je mooie salaris behoorlijk druk maken om je financiën. Dit heeft niet zelden spijsverteringsklachten of huiduitslag tot gevolg. Vanaf deze week gaat dit gelukkig ook weer beter. No stress! De enige bron van ergernis is die ene collega die als een ranzige bosuil aan de lopende band scheten en boeren zit te laten. Hoe kom je hier nu weer vanaf? De perfecte remedie: na elke ongepaste geurvlaggerij de halve bus wc-verfrisser in zijn richting leeg spritzen. Wat hij niet in zijn reet wil, hoef jij niet in je neus! Op liefdesgebied wordt je weer een kans geboden. Nu maar hopen dat hij/zij perfect is, want met minder neem je natuurlijk geen genoegen... Gerelateerd

Geen probleem!
&C maakt gebruik van cookies. Als je verder leest, ga je daarmee akkoord. Meer info »

We love cookies

Deze website maakt gebruik van cookies.
Geen probleem!

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse.

Wanneer je gebruik blijft maken van andc.tv gaan wij ervan uit dat je hiermee akkoord bent. In onze privacy voorwaarden vind je een beschrijving van al onze cookies.