Psyche
Jouw weekhoroscoop #42
Psyche
Jouw weekhoroscoop #41
Psyche
Jouw grote jaarhoroscoop #2018
Psyche
Jouw weekhoroscoop #5
Psyche
Jouw weekhoroscoop #2
Psyche
Jouw weekhoroscoop #49
Psyche
Jouw weekhoroscoop #49
Psyche
Jouw weekhoroscoop #12
Psyche
Jouw weekhoroscoop #4
Psyche
Jouw weekhoroscoop #7
Psyche
Jouw weekhoroscoop #51
Psyche
Jouw weekhoroscoop #6
Psyche
Jouw weekhoroscoop #9
Psyche
Jouw weekhoroscoop #45
Psyche
Jouw weekhoroscoop #46
Psyche
Jouw weekhoroscoop #11
Psyche
Jouw weekhoroscoop #8
Psyche
Jouw weekhoroscoop #3
Psyche
Jouw weekhoroscoop #52
Psyche
Jouw weekhoroscoop #43
Psyche
Jouw weekhoroscoop #48
Meer bekijken
  1. Psyche
  2. › ›
  3. Jouw weekhoroscoop #40
Psyche

Jouw weekhoroscoop #40

Daar is-ie weer: de weekhoroscoop. Weegschaal, het is klaar met de frieten en het gesip. Grijp jezelf bij de kladden! Vissen, een hansworst in de buurt werkt je enorm op de zenuwen. Adem in, adem uit. Heb jij je dosis sterrenstof al gehad deze week?

 

02-10-2017 08:00
Door Nathalie Kriek

What's up this week?     

Weegschaal

23 september - 22 oktober
Je dreigt een beetje uit balans te raken. Voor een Weegschaal is dat natuurlijk helemaal funest! Verkeerde voeding, te veel alcohol en te weinig slaap is een combinatie waarvan je heel hard achteruit hobbelt. Grijp jezelf bij de kladden en geef jezelf - op weg naar de groenteboer - een paar flinke schoppen onder je kont. Zwaai in het voorbijgaan nog maar even flink naar de friettent, want dat is voorlopig echt een no-go-area voor jou. Wat je wel kunt doen, is even een paar nieuwe hardloopschoenen kopen. Kek trainingsbroekje erbij, en hup! Als een hinde door het park. Houd je uitgaven wel een beetje binnen de perken, want een onverwacht defect in of om je woning levert een probleem op dat niet zomaar één-twee-drie op te lossen is. De kans is groot dat er een monteur bij moet komen. Een lekker ding overigens, goeie kont. Maar toch, niet goedkoop.

Schorpioen

23 oktober - 21 november
Heel veel uitgaven met heel veel korting, blijven toch heel veel uitgaven. Veel aanbiedingen blijken - wanneer je ze allemaal bij elkaar optelt - toch nog een aanzienlijk bedrag te kosten. Shoppen bij een discounter kan lucratief zijn als je er één of twee artikelen koopt die je werkelijk nodig hebt. Niet als je zes tassen volpropt met een vracht troep ‘alleen maar voor de heb’. Goedkoop overnachten in een hotel? Superleuk. Maar je moet er ook eten. Drankje(s) erbij: ka-ching! Kortingsbonnen zijn handig, mits je deze op de juiste manier gebruikt. Misschien iets om over na te denken? Verder hangt er zowaar romantiek in de lucht! Een gezellig onderonsje met iemand maakt meer in je los dan je had verwacht. Iets wat je zegt of doet, levert je binnen je vriendenkring - terecht - veel respect op. Bescheidenheid siert je, maar daarnaast mag je ook best trots zijn op jezelf. Scorpio for President!

Boogschutter

22 november - 21 december
Het is nu vooral belangrijk dat je je financiën goed in de gaten houdt. Onverwachte uitgaven en/of misverstanden met betrekking tot (dubbele) betalingen kunnen leiden tot een behoorlijk krappe bedoening op je bankrekening. Neem deze week ook vooral geen risico's met betrekking tot zaken of gokken. Op sociaal gebied laat een en ander ook behoorlijk wat te wensen over. Binnen de familie probeert iemand je te manipuleren. Laat je vooral niet voor zijn of haar karretje spannen! Een of andere bijgoochem probeert te stoken tussen jou en een goede vriend(in) en in de liefde heb je het gevoel iets te missen. Was dat het? Nee. Op je werk moet je ook nog zien te dealen met een narrige, oudere vent. Een oudbakken type met een onmogelijk karakter. Hoe vrolijk en welwillend jij je ook opstelt, het is tevergeefs. Dat heb jij weer! Het goede nieuws in deze barre dagen is dat deze dip van tijdelijke aard is.

 

Steenbok

22 december - 19 januari
Je moet nodig weer eens naar de kapper. Prima dat je haar weer lekker in model komt, maar dat geouwehoer van die kapster! ‘Ben je nog op vakantie geweest?’ ‘Lekker weer voor de tijd van het jaar hè?’ De kappersstoel is voor jou zeker geen praatstoel. Sterker nog, het liefst ga je onder narcose. Ja, lekker in laagjes. Nee, géén boblijn! Ja, wel highlights. Oké, prikje en slapen. Maak me maar wakker als het klaar is. Misschien is een andere kapper een optie. Of een pruik. Hoewel je niet graag met vreemden praat, ga je wel graag bij je familie langs. Zij kennen je van haver tot gort en delen jouw lekker sarcastische, ietwat cynische gevoel voor humor. Deze week lachen jullie (tijdens een feestje of etentje) samen weer heel wat af. Heerlijk! Een belangrijke verandering in de liefde dient zich aan. Probeer je er niet tegen te verzetten, het zal je goed doen!

Waterman

20 januari - 18 februari
Verander wat je niet kunt accepteren, maar accepteer wat je niet kunt veranderen. In het eerste ben je behoorlijk goed. Iets waar je (in stilte) hard aan hebt gewerkt komt deze week als een betoverend mooie vlinder uit een übersaaie grijze pop. En hoe! Helaas gaat het tweede je wat lastiger af. Kan ik dit niet veranderen? Dát zullen we nog wel eens zien! Bespaar je de moeite, Waterman. Het kost je bakken tijd en energie en het leidt uiteindelijk tot niets. Iemand met wie het contact niet bijster goed is geweest, zoekt deze week toenadering. Heb je deze persoon gemist? Als het antwoord ‘nee’ is, voel je dan niet verplicht om in te gaan op zijn of haar uitnodiging. Het wordt nooit meer zoals het was. En misschien moet je dat maar niet willen ook. Wellicht zal je dit dan toch maar moeten accepteren?

Vissen

19 februari - 20 maart
Je bent de afgelopen weken een stuk wijzer geworden. Plotseling weet je wat je te doen staat en hoe je bepaalde dingen voor jezelf kunt veraangenamen. Je hebt je niet gek laten maken en je hebt heel welbewust afstand gedaan van dingen en personen waar je je niet goed (meer) bij voelde. Dit was de enige juiste keuze, je hebt het prima gedaan! Hoewel de problemen nog niet helemaal opgelost zijn, zal hier snel verandering in komen. Deze omslag zal absoluut in jouw voordeel werken, nog heel even geduld! Een hansworst in de buurt werkt je enorm op de zenuwen. Nachtelijke karaoke, walmende wietlucht, een loslopende, in je tuin kakkende hond: verlaag je niet tot zijn niveau, maak er geen woord aan vuil. In dit geval is de politie (en eventueel de wooncorporatie!) echt je beste vriend. En je mobieltje, want een camera is in deze situatie natuurlijk onmisbaar: een beeld zegt meer dan duizend woorden. Paparazzo!

Ram

21 maart - 19 april
Iemand heeft het onzalige idee in zijn hoofd gehaald om jou persoonlijk aan te vallen. Gelukkig sta je als alerte Ram niet snel met je mond vol tanden. Terwijl die blaaskaak druk bezig is een ongecontroleerde stroom aan verbale diarree naar buiten te gutsen, heb je mooi de tijd om een zwakke plek bij hem of haar te ontdekken. Op het juiste moment maak je met één duidelijke volzin direct korte metten met die mafkees. Wat een pannenkoek! Qua werk heb je hier en daar wat zaadjes rondgestrooid, waarvan de plantjes ongemerkt al jouw kant op zijn gaan groeien. Plukken die handel! Voorspoed begint altijd met een goed plan, gevolgd door hard werken. Het voorbereidende werk heb je al gedaan. Een klein beetje geluk doet de rest, maar zelfs dat kun je best een beetje afdwingen door nu op het juiste moment actie te ondernemen. Kortom: jij hebt weer genoeg te doen deze week!

 

Stier

20 april - 21 mei
Je portemonnee heeft het zwaar te verduren. Er gaat van alles uit terwijl er maar bar weinig binnenkomt. Probeer zoveel mogelijk geld te besparen op de boodschappen, dat is momenteel de enige manier om aan het einde van je salaris een niet al te groot stuk maand over te houden. Of nodig jezelf gezellig uit bij vrienden. En familie. En buren. Dat is niet zo chic, maar wel lekker goedkoop! Met betrekking tot een beslissing waar je het moeilijk mee had, zie je opeens het licht. Een onverwachte brainwave biedt de oplossing waar je al een hele poos naar op zoek was. Dit biedt nieuwe perspectieven, waar je enorm blij van wordt. Waar je minder gelukkig van wordt, is het geharrewar binnen de familie. Je wordt ergens tussen geplaatst waar je je allerminst op je gemak voelt. Stel je zo neutraal mogelijk op; als je even niet oplet, heb jij het straks nog gedaan!

Tweelingen

22 mei - 20 juni
Iemand die helemaal hoteldebotel van je is, houdt zich angstvallig schuil, uit angst een modderfiguur te slaan. Wel een slimme actie overigens. Het is namelijk iemand op wie jij zelf nooit zou vallen, dus door onder zijn steen te blijven zitten, bespaart hij zichzelf sowieso een blauwtje. Een onverwacht cadeau (niet van je stille aanbidder) ontroert je. Letterlijk een gevalletje ‘klein gebaar, groot geluk’. Indien je de behoefte voelt om een staatslot te kopen: vooral doen! Indien je deze behoefte niet voelt: tóch maar gewoon doen! Het geluk is deze week met jou, zonde om deze kans voorbij te laten gaan. Een moeilijke situatie waar je mee hebt moeten dealen, verdwijnt langzaam maar zeker naar de achtergrond. Waar een ander blij is met een rustig moment, is dit voor jou juist vaak een reden om zelf zo snel mogelijk weer nieuwe onrust te veroorzaken. Zo ook nu. Bang dat je je gaat vervelen, Tweeling? Je bent ook onverbeterlijk!

Kreeft

21 juni - 22 juli
Naar beneden kijken levert, behalve het uitzicht op die mooie nieuwe schoenen, niet veel op. Wanneer je achterom kijkt zie je vooral iets waar je niet (meer) heen wilt.  Alleen wanneer je vooruit blijft kijken, zal je nieuwe dingen zien die leiden tot nieuwe hoop en inzichten. En laat dat nu exact zijn wat je nu nodig hebt: nieuwe hoop en inzichten. Vooral met betrekking tot de liefde en je gezondheid valt er nog flink wat winst te behalen. Als die knuppel jou echt had gewild, had ie nu niet op Badoo gestaan! En wat is er gebeurd met die goede voornemens om te stoppen met drinken en drie keer per week te gaan sporten? Ondertussen neemt de kans op een nieuwe baan toe. Zelfs al denk je nu misschien dat je hier niet geschikt voor bent, is het absoluut het proberen waard! Als klap op de vuurpijl ontdek je een nieuw verborgen talent in jezelf. Ook nog!

 


Leeuw

23 juli - 22 augustus 
Je zit niet zo heel erg lekker in je vel. De oorzaak ligt waarschijnlijk in het piekeren en tobben over bepaalde zaken (of personen!), dat zijn weerslag heeft op je lichaam en wellicht ook op je levensstijl. Een vicieuze cirkel, waar je zo snel mogelijk weer uit moet zien te komen. Makkelijker gezegd dan gedaan. Hoewel het misschien belachelijk simpel klinkt, helpt het wanneer je ‘s morgens na het opstaan direct je favoriete muziek aanzet. En dan niet van die pingelmuziek met diepzinnige teksten, maar liedjes waarvan je wilt gaan dansen en zingen. Spotify staat er vol mee: Feel Good Music! Wat dacht je van de Good Morning Playlist. Of de Happy Mood Booster? Good Mood Friday, Happy Hipster, Happy Hooker, Lucky Bastard? Music is the medicine of the mind! Wanneer je weer kunt lachen, staat je eind van de week een meer dan aangename verrassing te wachten. Positiviteit trekt positiviteit aan!

Maagd

23 augustus - 22 september
Een man in je omgeving doet je een interessant voorstel of is bereid je te helpen met zakelijke aangelegenheden. En het ziet er goed uit! De dude is te vertrouwen en als je  je zelf ook niet al te eigenwijs opstelt, zou je nog wel eens heel veel van hem kunnen leren ook. Toch, als je nu niet bereid bent heel veel tijd en aandacht in dit project te steken - en misschien zelfs enig risico te nemen -  kun je er beter maar helemaal niet aan beginnen. Dat zijn namelijk de voorwaarden om dit plan te doen slagen. Desondanks hangt er ook een zweempje teleurstelling in de lucht. Een goede vriend of vriendin blijkt het helaas toch minder goed met je voor te hebben dan je dacht. Jaloezie of afgunst (of allebei) zou hiervan de oorzaak kunnen zijn. Prima. Weer een gold digger minder waarmee je straks je succes hoeft te delen.Gerelateerd

Geen probleem!
&C maakt gebruik van cookies. Als je verder leest, ga je daarmee akkoord. Meer info »

We love cookies

Deze website maakt gebruik van cookies.
Geen probleem!

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse.

Wanneer je gebruik blijft maken van andc.tv gaan wij ervan uit dat je hiermee akkoord bent. In onze privacy voorwaarden vind je een beschrijving van al onze cookies.