Psyche
Jouw weekhoroscoop #37
Psyche
Jouw weekhoroscoop #38
Psyche
Jouw weekhoroscoop #35
Psyche
Jouw weekhoroscoop #36
Psyche
Jouw weekhoroscoop #34
Psyche
Jouw weekhoroscoop #33
Psyche
Jouw weekhoroscoop #4
Psyche
Jouw weekhoroscoop #50
Psyche
Jouw weekhoroscoop #32
Psyche
Jouw weekhoroscoop #10
Psyche
Jouw weekhoroscoop #6
Psyche
Jouw weekhoroscoop #46
Psyche
Jouw weekhoroscoop #2
Psyche
Jouw weekhoroscoop #11
Psyche
Jouw weekhoroscoop #49
Psyche
Jouw weekhoroscoop #9
Psyche
Jouw weekhoroscoop #47
Psyche
Jouw weekhoroscoop #52
Psyche
Jouw weekhoroscoop #30
Psyche
Jouw weekhoroscoop #12
Psyche
Jouw weekhoroscoop #7
Meer bekijken
  1. Moods
  2. Sterrenstof
  3. Jouw weekhoroscoop #39
Psyche

Jouw weekhoroscoop #39

Daar is-ie weer: de weekhoroscoop. Maagd dit is een wijze les; stop eens met het strooien van je duiten en Schorpioen een jongen - met de testosteronspiegel van een bronstige baviaan - wil overduidelijk iets van je! Heb jij je dosis sterrenstof al gehad deze week?

 

25-9-2017 08:00
Door Nathalie Kriek

What's up this week?     

Maagd

23 augustus - 22 september
In de liefde krijg je deze week een koekje van eigen deeg. Een heel vies, oud, taai koekje. Maar toch: van eigen deeg! Niet miepen dus. Stop met twijfelen over je huidige baan. Met het oog op eventuele verhuisplannen zit je voorlopig prima bij je huidige werkgever. Op financieel gebied gaat het op zich niet verkeerd, maar het zou zoveel beter kunnen gaan als je stopt met geld weggooien. Neem nu die dikke prent (voor te hard rijden of fout parkeren) die onlangs op de mat viel. Of al die broodjes, frisjes en koffie to go’s die je her en der mee graait en waar je zonder blikken of blozen de hoofdprijs voor betaalt. Koop zo'n lekkere grote, ouderwetse broodtrommel en stouw ‘m vol met broodjes ham, kaas, kipfilet, hagelslag, kokosbrood, bebogeen, speculoos of andere zoete meuk. Lekker old school pakje drinken erbij (oké, een flesje spa uit de supermarkt kan natuurlijk ook) en tel uit je winst!

Weegschaal

23 september - 22 oktober
Je bent het uitgaan even helemaal zat en je wilt na het werken, klussen, verbouwen of andere drukte eigenlijk niets liever dan thuis heerlijk ontspannen. Wat let je? Op financieel gebied gaat het prima. Jij en je lief zitten op één lijn waar het gaat om geld uitgeven, sparen of investeren en vullen elkaar dan ook prima aan. Indien je geen partner hebt, red je het prima in je eentje. Op het werk zie jij jezelf graag als flexibel, maar je collega's zouden deze 'flexibiliteit' wel eens kunnen interpreteren als grillig en wispelturig. Misschien zijn ze in hun hart wel een klein beetje jaloers op jouw laat-maar-waaien-houding. Desalniettemin ben je niet de meest betrouwbare werknemer van de maand. Wel de allerliefste. En dat is zeker ook wat waard! Je zit alleen wel in je maag met die drenzende collega, die alleen maar kan zaniken over alles wat er niet deugt op het gebied van... eigenlijk alles. Houd afstand of koop een paar oordoppen!

 

Schorpioen

23 oktober - 21 november
Je financiën zien er prima uit. Hoewel je een goed inkomen hebt, weet je toch op diverse leuke manieren vele euro's te besparen. Dit motiveert je alleen maar om nog minder uit te geven. Het wordt een sport om voor zo min mogelijk geld zoveel mogelijk te kopen. Een jonge man (jochie) met de testosteronspiegel van een bronstige baviaan maakt je op niet mis te verstane wijze duidelijk dat hij je wel ziet zitten. Als het niet zo'n zielige vertoning was, zou je er nog wel om kunnen grinniken ook, maar nu is het vooral irritatie die deze snotneus bij je opwekt. Een gatverdamme-gevoel. Opbokken! Als je je nog niet had verdiept in de heilzame werking van verse groente- en fruitsappen, is nu het moment. Noten, zaden, kruiden: allemaal voedingsmiddelen waar je lichaam om zit te springen. Ook al voel je je nu al goed, na een weekje sappen en smoothen zal je je nóg beter voelen!

Boogschutter

22 november - 21 december
Je hebt wilde plannen voor een grootschalige verbouwing of misschien zelfs voor een algehele verhuizing. Hoe leuk je ideeën ook zijn, het is nu niet het goede moment om een 'Bob de Bouwertje' te doen. Pech en tegenslag hangen in de lucht, dingen waar je totaal niet op zit te wachten tijdens het klussen. Op elk ander gebied is het geluk juist met jou, dus probeer hier met volle teugen van te genieten. Je doelen voor de korte termijn zijn behaald, qua liefde zit het goed en ook qua inkomsten en werk heb je niets te klagen. Vandaar natuurlijk dat je zit te broeden op die huiselijke opknapbeurt; je bent toe aan een nieuwe uitdaging! Superleuk, maar helaas: bad timing! Natuurlijk kun je zeggen dat het allemaal onzin is, wat er in deze horoscoop staat. In dat geval: wie niet horen wil, moet maar voelen. Ga maar lekker naar de bouwmarkt dan. Als je durft!

 

Steenbok

22 december - 19 januari
Sommige dingen wil je gewoon vergeten in plaats van het steeds maar te herbeleven. Dat gaat echter een beetje moeilijk als je lief er continu aan loopt te tornen of voortdurend zit te graven om het toch allemaal boven tafel te krijgen. Het zinnetje ‘laat me met rust’ lijkt geen enkele indruk te maken. Probeer het dan maar met de dooddoener ‘ik heb gewoon wat tijd nodig. Je partner zal het niet opgeven, maar op dit moment heb je in elk geval weer even rust. Uit het niets komt je ex op de proppen met het onzalige idee weer bij elkaar te komen. Hier werkt alleen het zinnetje sodemieter op! Op werkgebied doet zich een mogelijkheid voor om (ergens anders) meer te gaan verdienen. Je zult hiervoor wel eerst wat salaris moeten inleveren. Je zult het moeten hebben van eventuele doorgroeimogelijkheden. Durf je het aan?

Waterman

20 januari - 18 februari
Bepaalde vrienden zijn inmiddels gedegradeerd tot vage zwaaikennissen. 'Doei' in het voorbijgaan op straat, 'hoi' in het gangpad van de supermarkt. Zelfs een normaal gesprek zit er niet meer in, maar wat vind je het heerlijk! Eigenlijk zijn er nog wel meer mensen die je er op deze manier uit wilt kegelen. Komt wel, beetje doseren Waterman. Bewaar je enthousiasme maar even voor andere zaken, want er komt weer genoeg op je pad deze week. Qua financiën kom je niets te kort, alleen voor de (grote) wensen die je nog hebt moet je wel nog even sparen. Een lening of (tweede) hypotheek aangaan is natuurlijk altijd een optie, maar of het nu verstandig is, is een tweede. Doe maar niet. In bepaalde situaties gedraag je je een beetje opstandig. Niet zozeer omdat je het er niet mee eens bent, maar vooral om gewoon lekker dwars te doen. Bloedirritant!

Vissen

19 februari - 20 maart
Je gaat nog net niet kotsend naar je werk 's morgens, maar godallemachtig, wat heb je de balen ervan! Natuurlijk is het lastig om iets op te geven dat zekerheid biedt, maar je gezondheid is toch ook wel een dingetje om rekening mee te houden! Gooi geen oude onderbroeken weg voordat je nieuwe hebt, anders sta je in je blote kont. Op liefdesgebied gaat alles gelukkig wel goed. En gelukkig maar, anders zou je dat er ook nog bij hebben. Op financieel gebied kun je deze week een flinke meevaller verwachten, maar dat komt waarschijnlijk vooral uit de hoek van het werk van je lief. Ook prima. Eerlijk zullen we alles delen, toch? Over het algemeen genomen gaat het prima, maar als je voor bepaalde moeilijkheden blijft weglopen, zullen deze nooit worden opgelost. Ook dat is een keuze...

 

Ram

21 maart - 19 april
Als je nog ergens schulden of leningen open had staan, is het nu een goed moment om deze (gedeeltelijk) af te lossen. Je financiën zijn nu toereikend om schoon schip te maken, dus probeer de verleiding te weerstaan om toch die nieuwe stijltang, beautycase of veel te dure laarzen te kopen. Elke honderd euro is een stap dichterbij een schuldenvrij bestaan. Hoezee! Met je gezondheid is het ook een stuk beter gesteld dan vorige week. Je raakt eindelijk verlost van die irritante hoest. Klaar met het nachtelijk blaffen. Lekker doorslapen dus, helemaal top. Doordat je weer wat beter in je vel zit, heb je meer zin om je op te maken en iets aan je haar te doen met als gevolg dat je zelfvertrouwen ook weer toeneemt. Kijk, daar hebben we good old Aries weer. Stoer, sterk en sexy as f...! She’s back!

 

Stier

20 april - 21 mei
Er zit een enorme carrièrepiek aan te komen en dit is nu al voelbaar. Probeer je zoveel mogelijk op je werk te concentreren, zonder een workaholic te worden, want daar worden je lief en je kinderen niet zo blij van. Je libido is trouwens sky high deze week, dus hier moet je ook nog af en toe tijd voor vrij zien te maken. Hoewel je op financieel gebied nog steeds niets te klagen hebt, zit er wel een ommekeer voor je aan te komen. Dus als je al van plan was flink uit te pakken met kerst, doe je er verstandig aan nu alvast wat cadeaus te kopen voor onder de boom. Beter nu shoppen met onbeperkte pin, dan straks voor lul staan bij de kassa met een grote portemonnee met niks erin. Als gevolg van stress kun je wat last hebben van een onzuivere huid. Een ontspannend, diepreinigend kleimasker doet wonderen!

Tweelingen

22 mei - 20 juni
Je voelt je tot meerdere personen tegelijk aangetrokken. En het zijn ook nog eens compleet verschillende figuren. Je weet even echt niet wat je wilt. Of wie. Al dat gebonk en gebons met jan en alleman. Beetje tortelen hier, figuurzagen daar, en vervolgens - al dan niet via de app - van zes kanten verwijten voor je koker. Laat het in godsnaam even rusten allemaal want hier schiet echt helemaal niemand iets mee op. Op financieel gebied gaat het ook al beroerd. Wat een week! Het enige dat even geen stress oplevert is je werk, daar zit nog steeds een stijgende lijn in. Probeer je hier zoveel mogelijk op te concentreren en laat de rest even lekker voor wat het is. Reageer je ‘s avonds lekker af in de sportschool en ga daarna fijn naar bed. Alleen!

Kreeft

21 juni - 22 juli
Het is een goede week om veel aandacht te besteden aan de kinderen in je omgeving. Dit kunnen je eigen kindjes zijn, maar ook andermans blagen op school. Als je nog geen overblijfmoeder bent, kun je je hier wellicht nu voor aanmelden? Op die manier kun je misschien nog een leuk centje bijverdienen ook. Geen overbodige luxe, want op de een of andere manier blijf je toch teveel geld uitgeven. Het ene gat met het andere dichten is echt niet de manier, Kreeft! Je vader of moeder kan deze week wat extra hulp nodig hebben, maar wil jou hier niet mee belasten. Misschien kun je zelf even langs gaan om te kijken of er iets is dat je kunt doen? Iemand die je nu leert kennen - en die waarschijnlijk iets ouder is dan jij - zal niet direct je hart op hol doen slaan, maar langzaam maar zeker zal je wel verliefd op hem raken. Eindelijk iemand die jou die andere knakker kan doen vergeten. En dat zal eens een keer tijd worden ook!

Leeuw

23 juli - 22 augustus 
Als er nog dingen zijn die je graag zou willen veranderen, is het daar nu het perfecte moment voor. Je beschikt nu over het inzicht, de besluitvaardigheid en de daadkracht om alles naar je hand te zetten. Je communicatieve vaardigheden in combinatie met je overtuigingskracht brengen je deze week veel voordeel, maak hier dus optimaal gebruik van. Op het werk is er sprake van stilte voor de storm. Het lijkt even lekker rustig, en dan ineens: BAM! Gekkengesticht. Via vrienden of kennissen krijg je op financieel gebied een aantrekkelijk voorstel, waar je met een gerust hart gehoor aan kunt geven. De liefde is nog niet helemaal je-van-het, maar je charisma is enorm, dus aan aanbidders geen gebrek. Stort je niet halsoverkop in een nieuw avontuur. Tenzij je graag weer eens je ongeduldige snuit wilt stoten, dan vooral doen!

Gerelateerd

Geen probleem!
&C maakt gebruik van cookies. Als je verder leest, ga je daarmee akkoord. Meer info »

We love cookies

Deze website maakt gebruik van cookies.
Geen probleem!

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse.

Wanneer je gebruik blijft maken van andc.tv gaan wij ervan uit dat je hiermee akkoord bent. In onze privacy voorwaarden vind je een beschrijving van al onze cookies.