Psyche
Jouw weekhoroscoop #39
Psyche
Jouw weekhoroscoop #37
Psyche
Jouw weekhoroscoop #34
Psyche
Jouw weekhoroscoop #35
Psyche
Jouw weekhoroscoop #33
Psyche
Jouw weekhoroscoop #36
Psyche
Jouw weekhoroscoop #3
Psyche
Jouw weekhoroscoop #30
Psyche
Jouw weekhoroscoop #44
Psyche
Jouw weekhoroscoop #9
Psyche
Jouw weekhoroscoop #41
Psyche
Jouw weekhoroscoop #6
Psyche
Jouw weekhoroscoop #31
Psyche
Jouw weekhoroscoop #45
Psyche
Jouw weekhoroscoop #8
Psyche
Jouw weekhoroscoop #2
Psyche
Jouw weekhoroscoop #40
Psyche
Jouw grote jaarhoroscoop #2018
Psyche
Jouw weekhoroscoop #7
Psyche
Jouw weekhoroscoop #5
Psyche
Jouw weekhoroscoop #32
Meer bekijken
  1. Moods
  2. Sterrenstof
  3. Jouw weekhoroscoop #38
Psyche

Jouw weekhoroscoop #38

Daar is-ie weer: de weekhoroscoop. Ram het is tijd om je innerlijke demonen af te stoten en Weegschaal, dit is your lucky week! Heb jij je dosis sterrenstof al gehad deze week?

18-9-2017 08:00
Door Nathalie Kriek

What's up this week?     

Maagd

23 augustus - 22 september
Goed. Perfect is je liefdeleven nog steeds niet, maar het begint er wel een klein beetje meer op te lijken. Beter iets, dan niets, maar het blijven weekend piloten. Gebonden maagden ervaren een vooruitgang binnen de relatie. Minder ruzie, minder jaloezie (voor zover mogelijk) en meer wederzijds begrip. Qua gezondheid begin je eindelijk in de gaten te krijgen wat een goede nachtrust met je doet. Blijf elke avond op tijd naar bed gaan en gezond eten, daar voel je je zoveel beter bij! Verder is dit een goede week om te beginnen met een nieuwe opleiding of om extra hard te leren voor je huidige studie. Zowel je concentratie als je motivatie is top, dus maak hier gebruik van! Je huidige werk is nu vooral bedoeld om (extra) geld te verdienen, het leren doe je voor je toekomstige baan. Daarnaast neem je graag even pauze om heerlijk te lezen in je nieuwe favoriete boek. Je ziet deze week sowieso in alles het licht, zelfs de drie weken oude leesmap is momenteel een bron van inspiratie. Super!

Weegschaal

23 september - 22 oktober
It's your lucky week! Een financiële meevaller zorgt ervoor dat je haast in één klap (weer) alles op de rit krijgt. Je kredietwaardigheid schiet plotseling omhoog, waardoor het zomaar gemakkelijker voor je wordt een lening of (tweede) hypotheek af te sluiten. Ook voor een eventuele verhuizing is het nu een goede periode. Dus als je plannen in die richting hebt; Kofietijd! Gezellig even een bakkie doen bij de makelaar. Nu we het toch over huizen hebben, heb je er al eens aan gedacht om meer thuis te gaan werken? Voor de zaak en/of voor jezelf? En om hier ook extra ruimte voor te creëren? Op het persoonlijke vlak is het eindelijk weer eens mogelijk om jezelf helemaal in het nieuw te steken. Nieuwe kleertjes, schoentjes, tasje erbij. Fijn! Tijdens het shoppen barst je mobiel bijna uit zijn voegen van het sociale gebeuren. Zodra je het beantwoorden van al dat digitale geneuzel als een verplichting gaat zien, is het de hoogste tijd om even offline te gaan. En niet voor tien minuten. Kan die hysterische Facebook App er niet gewoon helemaal af?

 

Schorpioen

23 oktober - 21 november
Alles gaat zoals jij het wilt en dat is absoluut iets om blij van te worden. Je hebt een lastige periode achter de rug op het persoonlijke vlak, dus als iemand nu wel een beetje geluk heeft verdient, ben jij het! Je gezondheid gaat ook met sprongen vooruit  en hoewel dit absoluut een welkome bijkomstigheid is, ben je wel een klein beetje té enthousiast met het weghakken van kaasjes, zoutjes, toastjes en andere lekkernijen die je onderhuidse vetcellen doen joelen van de pret. Als je het geen probleem vindt om wat zwaarder te worden, geen enkel probleem natuurlijk. Indien je toch wel graag wat kilootjes kwijt wilt, is het vooral nu belangrijk om weer wat beter op je voeding te gaan letten. Hoewel 'Chaoot' your middle name is, ga je deze week veel georganiseerder te werk dan anders en eerlijk gezegd geeft je dit ook wel de broodnodige innerlijke rust. Op het financiële vlak heb je niets te klagen. Je doet het goed!

Boogschutter

22 november - 21 december
Reizen, seksen, wining and dining, als iemand weet te genieten van de geneugten des levens ben jij het wel! Je bruist van energie en dit doet je zowel op het emotionele als het fysieke vlak meer dan goed; je straalt! Mensen dachten dat de zon eindelijk weer was gaan schijnen, maar nee, het was de Boogschutter die voorbij huppelde. Een dingetje is wel de familiaire verplichtingen die je onderhand mijlenver de keel uithangen. Vooral met een ouder iemand in je familie botert het helemaal niet (meer) en eigenlijk ben je nu wel klaar met dit toneelstukje. Hoewel je geneigd bent al je (vuur)pijlen stuk voor stuk lukraak af te schieten, doe je er wel verstandig aan een en ander een klein beetje diplomatiek te brengen. De kwestie ligt toch al zo gevoelig...Aan de andere kant komt er een familielid bij. Dit kan een nieuwe schoonzus, zwager of schoondochter zijn, maar ook een hele nieuwe kleine poeperd! Wie van de dames is er stiekem zwanger?

 

Steenbok

22 december - 19 januari
Je zit al een poosje te kwijlen op een mooie, nieuwe, elektronische gadget. Een telefoon, tablet, computer of iets anders waar je (bijna) van moet janken. En nu....nu is dan het moment dat je jouw Grote Liefde kunt gaan ophalen in de winkel. Of online kunt bestellen, wat jij wilt. Blijdschap! Op het financiële vlak wordt je geduld behoorlijk op de proef gesteld. Bepaalde inkomsten waar je al even op zit te wachten, laten nog steeds op zich wachten. Maar geen zorgen, het komt goed. Eigenlijk kan niets je goede humeur nog verpesten, behalve je broer of zus die je constant maar door zaagt over zijn of haar werk. Oninteressant! Jouw eigen zakelijke inzicht wordt zo mogelijk nog meer versterkt. Je wordt nog zakelijker, nog scherper en nog succesvoller. Het enige nadeel dat hier aan vast kleeft, is dat het je op emotioneel gebied iets afvlakt. Hier zal vooral je partner hinder van ondervinden. En dit zul je weten ook! Gooi er een etentje tegenaan, dan kun je daarna weer lekker de hele avond met je nieuwe speeltje stoeien.

Waterman

20 januari - 18 februari
Het zat eraan te komen: carrière stress! Geheel onverwacht word je met je neus op een hele lijst onwelkome veranderingen gedrukt. Hierzo! Nieuwe regels, strakkere deadlines en/of een gewijzigd management. En bedankt! Gelukkig doet het niets af aan je succes, maar irritant is het wel. Desondanks is er sprake van een piek in je loopbaan. Beter dan dit kan het haast niet worden, dus blijf je inzetten voor wat je tot nu toe hebt bereikt. Hoewel een en ander je niet zomaar in de schoot is geworpen, beschik je nu wel over een fantastisch netwerk dat je kan helpen bij het openen van nieuwe deuren. De grootste steun die je momenteel hebt is je partner, vergeet hem of haar dus ook niet af en toe mooi in het zonnetje te zetten. Letterlijk, want het is een goed moment om er weer even samen tussenuit te gaan. Hard werken en het hebben van succes heeft namelijk ook een keerzijde: vermoeidheid!

 

Vissen

19 februari - 20 maart
Het is over met het 'halen, halen, halen!' Vooral op het werk wordt er aan alle kanten van alles gesnoeid, gehakt en geëlimineerd. Bezuinigen! Hoewel het niet jouw baan is die op de tocht staat, krijg je wel te maken met diverse ingrijpende veranderingen waaraan je jezelf dient aan te passen. Hier heb je zó geen zin in, maar voor je toekomst is het belangrijk dat je het toch doet. Zelfs met dit nieuwe bagger systeem waar niemand mee overweg lijkt te kunnen. Compleet ruk! Hoewel het behoorlijk wat voeten in de aarde heeft om iedereen te laten wennen aan de nieuwe situatie, is dit wel het begin van groei en verbetering. Blijf vooral waar je bent, want je zit aan de vooravond van een ontzettende groeispurt in je carrière. Ga thuis ook lekker door met het afvloeien van allerlei overbodigs. Drie creditcards? Twee bankrekeningen? Vier verzekeringsmaatschappijen? Knip onnodige passen door, hef slapende rekeningen op en breng alles onder bij één verzekeraar. Overzicht!

 

Ram

21 maart - 19 april
Deze week staat vooral in het teken van reduceren in plaats van produceren! Je doet er zeer verstandig aan nu juist dingen af te stoten in plaats van aan te trekken. Neem even rustig de tijd om te kijken hoe de vlag erbij hangt in bepaalde situaties en beslis dan of je hier gelukkig van wordt of niet. Is het antwoord 'nee'? Afstoten die hap. Of het nu gaat om te veel of vervelend werk, egoïstische "vrienden", familie(ruzies) of je eigen innerlijke demonen. Alles wat je niet meer nodig hebt; opgeruimd staat netjes. Verder: Ontspullen! Nu je toch lekker bezig bent alles weg te mieteren kan die overbodige clutter op de vensterbank, de schouw en in die uitpuilende laatjes er ook nog wel bij. Je financiën gaan nog steeds lekker en ook je lief kan meer inkomsten verwachten. Let wel wat beter op je gezondheid. Drink vooral veel water en kruidenthee, zorg voor voldoende lichaamsbeweging en eet zo clean mogelijk.

 

Stier

20 april - 21 mei
De vermoeidheid slaat een beetje toe. Je bent met zoveel dingen tegelijk bezig dat het even op tilt slaat in je hoofd. Pak even je rust en probeer een en ander beter te plannen, uit te stellen of zelf helemaal te schrappen, anders ben je zo weer terug bij af en dan zou het herstel wel eens flink langer kunnen duren. Je blaas en darmen zijn deze week extra vatbaar voor ontstekingen en infecties, dus blijf veel water drinken om te voorkomen dat zich daar bacteriën ophopen. Lekker blijven spoelen! In de liefde ben je nog steeds populair en ook je vrienden verkeren nog steeds graag in jouw gezelschap. Hoewel je hier natuurlijk heel blij van wordt, valt er op het financiële gebied momenteel even weinig te lachen. Is alles wel goed geregeld? Betaal je niet onnodig teveel belasting? Ben je misschien onder-of over verzekerd? Grote kans dat je iets over het hoofd hebt gezien en dit alsnog even fijn mag regelen. Lekker de belastingtelefoon bellen, je BSN nummer drie keer verkeerd intoetsen en wachten op de "zesentwintig wachtenden voor u". Succes!

Tweelingen

22 mei - 20 juni
Er doen zich op werkgebied diverse positieve gebeurtenissen voor, waar jij je voordeel mee kunt doen. Geef je ogen goed de kost en durf op het juiste moment actie te ondernemen. Dit zou je niet al te veel moeite moeten kosten, want veel van je vrienden zijn ook je collega's, en andersom. Iedereen kletst nogal graag, dus er komt je vanzelf van alles ter ore. Als je van sporten houdt, is de kans groot iemand in de gym zijn oog op jou laat vallen met als gevolg een spannende, stomende, zwetende flirt. Dit geeft je zoveel energie, dat je thuis van schrik meteen begint met het betalen van je achterstallige rekeningen en het doen van die saaie administratie. Fluitend! Voorkom dat bepaalde personen misbruik maken van je goede bui en je voor hun karretje proberen te spannen. Dat is namelijk iets waar je nou net weer géén energie van krijgt. Nee dus! Laat ze maar even lekker de hik krijgen met zijn allen.

 

Kreeft

21 juni - 22 juli
Vet haar, pukkels, moodswings en andere narigheid verpesten in één klap je goede humeur. Het is 'die' tijd van de maand, of het zit er weer aan te komen. Troost jezelf met je favoriete Netflix series, je lievelings chocolade, een lekker kroeldekentje en een calming geurkaars. Cliché of niet, werken doet het! Bekertje warme anijsmelk erbij en je bent morgen weer helemaal de mevrouw. Besteed wel even wat extra tijd aan het organiseren van je huishouden. Wanneer je thuis de boel op orde hebt, gaat het op je werk ook een stuk beter. Hier zijn achter de schermen veranderingen bezig die jou ook zullen aangaan. Zeer waarschijnlijk in positieve zin, dus blijf vooral goed je werk doen. Gelukkig doe je dit met veel plezier, dus daar zal het zeker niet aan liggen! Je financiën gaan ook eindelijk weer een beetje de goede kant op. Je hebt inmiddels meer dan genoeg kussentjes, kaarsjes en andere spullen en frullen aangeschaft, dat je je geld nu weer met een gerust hart aan belangrijkere zaken kunt besteden.

Leeuw

23 juli - 22 augustus 
Dát is een tijd geleden dat je op de bar hebt staan dansen! Nou, nou, mensen. Hoppa! Alle remmen los. (Eh. Welke remmen?!) Heb je dit keer wel je BH aan gehouden? Hoe dan ook, je bent het gesprek van de dag. Laat ze lekker. Als je maar een gezellige avond hebt gehad, toch? Op financieel gebied dien je het een klein beetje rustig aan te doen. Hoewel je normaliter een neus hebt voor het maken van winst of om wat geld over te houden, is de kans nu aanwezig dat je geld verliest. Ook zijn er nog wat persoonlijke zaken uit het verleden waar je nog een appeltje mee te schillen hebt. Net als je denkt dat je het verwerkt hebt, komt het weer in alle hevigheid boven drijven. Een moeilijk momentje, maar met de juiste steun, de juiste partner, de juiste vriendinnen en misschien zelfs de juiste therapeut, sla je je er wel doorheen. Hoewel je op dit moment niet 100% met je carrière bezig bent, dient zich plotseling een mooie kans aan op dit gebied. Verrassing!

Gerelateerd

Geen probleem!
&C maakt gebruik van cookies. Als je verder leest, ga je daarmee akkoord. Meer info »

We love cookies

Deze website maakt gebruik van cookies.
Geen probleem!

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse.

Wanneer je gebruik blijft maken van andc.tv gaan wij ervan uit dat je hiermee akkoord bent. In onze privacy voorwaarden vind je een beschrijving van al onze cookies.