Psyche
Jouw weekhoroscoop #38
Psyche
Jouw weekhoroscoop #39
Psyche
Jouw weekhoroscoop #33
Psyche
Jouw weekhoroscoop #36
Psyche
Jouw weekhoroscoop #35
Psyche
Jouw weekhoroscoop #34
Psyche
Jouw weekhoroscoop #8
Psyche
Jouw weekhoroscoop #5
Psyche
Jouw weekhoroscoop #48
Psyche
Jouw weekhoroscoop #45
Psyche
Jouw weekhoroscoop #3
Psyche
Jouw weekhoroscoop #51
Psyche
Jouw weekhoroscoop #11
Psyche
Jouw grote jaarhoroscoop #2018
Psyche
Jouw weekhoroscoop #31
Psyche
Jouw weekhoroscoop #12
Psyche
Jouw weekhoroscoop #13
Psyche
Jouw weekhoroscoop #6
Psyche
Jouw weekhoroscoop #7
Psyche
Jouw weekhoroscoop #50
Psyche
Jouw weekhoroscoop #41
Meer bekijken
  1. Moods
  2. Sterrenstof
  3. Jouw weekhoroscoop #37
Psyche

Jouw weekhoroscoop #37

Daar is-ie weer: de weekhoroscoop. Ram, jouw bankrekening is deze week de gelukkige. Weegschaal, 'Nee' zeggen is jouw nieuwe hobby en Steenbok, er gaat deze week van alles op je werk gebeuren. Heb jij je dosis sterrenstof al gehad deze week?

11-9-2017 08:00
Door Nathalie Kriek

What's up this week?     

Maagd

23 augustus - 22 september
Je inkomen bereikt een piek deze week. Fijn hoor, maar het komt je niet aanwaaien. Soms vergeet je hoe hard je ervoor moet werken als je weer eens een mooi horloge, (dure!) schoenen of echt gouden sieraden voorbij ziet komen. En op is het weer! Je bent enorm ijdel en iedereen moet zien hoe goed je het hebt. Je laat dan ook graag je hemd mijlenver uit je broek hangen. En ondertussen maar klagen hoe duur het leven is. Tja. In de liefde gaat het iets beter. Qua flirts en one night stands had je sowieso al niets te klagen, maar nu bestaat de kans dat je eindelijk ook weer eens echt verliefd wordt. Gebonden Maagden zien een duidelijke verbetering binnen de relatie. Op je verjaardag wordt het drukker dan je had verwacht. Plots neemt iedereen zijn aanhang mee. Beter maar iets extra in huis halen. Of misschien een zaaltje huren met een andere jarige Maagd. Wellicht nog een gezellige Weegschaal erbij. Kosten delen door drie: knalfuif!

Weegschaal

23 september - 22 oktober
Oh! Wat een verademing, deze nieuwe levenshouding. En wat een blije week! Het kost je steeds minder moeite om gewoon lekker jezelf te zijn. En je voelt je er fantastisch bij! 'Nee' zeggen is je nieuwe hobby. Bevalt het ze niet? Lekker belangrijk! Je bent vrolijk en bruist van de energie, hetgeen je extra aantrekkelijk maakt. Aan aanbidders geen gebrek en iedereen wil je vriend(in) zijn. (Blijf vooral 'nee' zeggen als je geen interesse hebt!). Weegschalen met een vaste relatie worden door hun partner op handen gedragen. Sporten gaat je deze week extra goed af, omdat je meer dan ooit gemotiveerd bent om weer helemaal in shape te komen. Op het financiële vlak zit er ook een enorme verbetering aan te komen. Opvallend genoeg geldt dit ook voor een stel goede vrienden in je naaste omgeving. Misschien is het een leuk idee om samen iets leuks te ondernemen of een vakantie te boeken? Jullie kunnen het nu betalen.

 

Schorpioen

23 oktober - 21 november
Zonder dat je het in de gaten had, word je al een poosje in de gaten gehouden door iemand die graag met je zou samenwerken. Deze week komt de aap uit de mouw en kun je een bijzonder voorstel verwachten. Ook al klinkt het aantrekkelijk en heb je er zeker wel oren naar, slaap er gerust nog een nachtje over. Je doet er sowieso verstandig aan zelf de touwtjes in handen te houden. Qua gezondheid zit je lekker in je vel en merk je dat je hoger in je energie zit. Je kunt meer aan en bent minder snel moe. Dit is mede te danken aan het ontbreken van stressvolle situaties. Alles gaat goed, dus probeer je vooral lekker te laten meevoeren met deze positieve stroming. De enige bron van ergernis momenteel is afkomstig uit de familiaire hoek. Persoonlijke meningsverschillen en/of oude koeien waar je zó geen zin in hebt, steken (zoals gewoonlijk) weer eens de kop op. Gelukkig kun je dit voorkomen door gewoon even achter de bank te duiken als de bel gaat. Niet thuis!

Boogschutter

22 november - 21 december
Je carrière eist nog steeds al je aandacht op en hier komen nu ook je vrienden bij. Die doen dit ook: jou opeisen. Sociaal als je bent, probeer je aan ieders behoefte te voldoen, maar vergeet niet dat ook voor jou een dag uit slechts 24 uur bestaat (waarvan je er acht moet slapen). Durf selectief te zijn en zeg tegen de rest gewoon even 'sorry, te druk'. Een agenda is juist handig om afspraken weg te plannen. Ook op sociaal gebied. Indien je nog op vakantie gaat, kun je nu mooi nog even een jurkje en een nieuwe bikini scoren. Let goed op wat je eet, want je maag en darmen zijn deze week extra gevoelig. Geen vet en zo min mogelijk suikers. Ook op zuivel kun je sterk reageren. En nu je toch bezig bent, laat de alcohol ook maar even voor wat het is. Niemand zit te wachten op diarree, of wel? Op het persoonlijke vlak krijg je meer interesse in spiritualiteit. Je leest zelfs je horoscoop. Kijk!

 

Steenbok

22 december - 19 januari
Op het gebied van de liefde gebeurt er niet zo bijster veel deze week. Dus laten we direct maar doorgaan naar je werk. Daar gebeurt - in tegenstelling tot in de liefde - namelijk wel van alles! Je hebt het retedruk, er is sprake van veel verandering en nog meer concurrentie. Toch weet je je hoofd koel te houden en succes te boeken. Je doet het prima! Een beetje jammer is wel dat je al deze inzet nog niet echt terugziet in je salaris. Je zult echt nog wat geduld moeten hebben voor je er ook in financieel opzicht op vooruit gaat. Blijf gewoon doen wat men van je verwacht (of zelfs nog een beetje meer), dan komt ook met het geld vanzelf goed. Op sociaal gebied zal je nieuwe mensen leren kennen. Wellicht vindt er een verschuiving plaats in je kennissenkring en heb je binnen enkele weken zomaar een heel nieuwe vriendengroep.

 

Waterman

20 januari - 18 februari
Het zat eraan te komen: geëmmer over de financiën. Gatverdamme, wat een gezeik. Jij wilt dit, hij wil dat. En nu? Zet alles samen goed op een rijtje, maak nieuwe berekeningen en sluit een compromis. Dat is de enige manier om dit zonder verder gemekker op te lossen. Ook op andere gebieden zijn jullie het deze week niet helemaal met elkaar eens. Toch is er nog steeds geen reden tot scheiden. Komt wel goed. Hoe harder je werkt, hoe meer energie je krijgt. Je gaat als een speer en voelt je er ook enorm goed bij. Dit is je aan te zien. Je huid straalt, je haar danst. Een (heel) klein beetje make-up doet de rest. Natural beauty! Voor je nieuwe dingen, mensen of projecten toevoegt aan je leven, is het nu belangrijk dat je eerst andere dingen afsluit. Er wriemelen nog steeds dingen die je echt niet meer nodig hebt. Rond dit eerst af, dan komt de rest vanzelf.

 

Vissen

19 februari - 20 maart
Tijd voor Liefde met een dikke L! Vooral nu is het belangrijk dat jij en je lief weer eens echt tijd voor elkaar maken. Na een langere periode voor iedereen te hebben klaargestaan is het nu weer eens Vis-partner-week. Kruip 's avonds lekker tegen elkaar aan op de bank. Kaasje, wijntje, filmpje. Als de telefoon gaat is het een vriend(in) met een dramaverhaal. Niet opnemen. Komt echt slecht uit nu. Ga er in het weekend samen lekker op uit. Vooral in natuurgebieden (strand, bos, duinen) komen jullie weer helemaal tot elkaar. Op je werk dendert de trein echter gewoon door, het blijft er onrustig. Zolang jij gewoon je ding doet en je niet je vingers brandt aan andermans puree heb je niets te vrezen. Geld komt binnen, maar vliegt net zo hard weer weg. Gelukkig geen rode cijfertjes, dat scheelt.

 

Ram

21 maart - 19 april
Alles draait om iedereen, behalve om jou, Ram. En natuurlijk verwacht iedereen dat jij je helemaal aanpast aan de rest. En dat je direct ook je hele hebben en houden laat vallen om voor een ander in de houding te springen. Het ergste is dat je dit nog gewoon doet ook. Veel te goed voor deze wereld. Soms. Prima hoor, om af en toe iemand een helpende hand te bieden. Maar het wordt nu wel heel erg als vanzelfsprekend ervaren. Je sociale leven is druk momenteel, maar ja, wat wil je, met een Ram die overal 'ja' op zegt. Gelukkig heb je je bankrekening nog, want die is momenteel echt je beste vriend. Er worden flinke bedragen op gestort, waar je zelf ook hard voor gewerkt hebt. Dik verdiend dus. Je carrière gaat ook prima, er hangt een fijne aanbieding in de lucht. Probeer wel iets meer op je gezondheid te letten. Meer bewegen, meer frisse lucht, meer groenten en fruit, minder mayonaise. En - ik blijf het toch zeggen - vroeger naar bed!

 

Stier

20 april - 21 mei
Je hebt meerdere banen of er dienen zich meerdere mogelijkheden aan waar je uit kunt kiezen. Een luxeprobleem. Indien je erover denkt om van richting te veranderen, is het daar nu het uitgelezen moment voor. Er doen zich trouwens niet enkel mogelijkheden voor op het gebied van werk, ook in de liefde heb je de lovers voor het uitkiezen momenteel. Heb je al een vast lief, dan heb je het lekker naar je zin binnen de relatie. Veel geluksmomentjes en romantische uurtjes zijn te verwachten. Op persoonlijk vlak doe je er verstandig aan een korte pauze in te lassen. Voel je je niet helemaal fit? Meld je gerust een dagje ziek om bij te komen. Twijfel je over een bepaald contact met een vriend of familielid? Neem dan even wat afstand. Gek genoeg zie je de dingen veel helderder als je er niet de hele tijd met je snufferd bovenop zit.

Tweelingen

22 mei - 20 juni
Creativiteit alom! Het ene idee na het andere volgt zich op en de stroom aan inspiratie is bijna niet bij te houden. Schrijf alles op wat in je opkomt, om te voorkomen dat je het vergeet. Op die manier kun je later alles stap voor stap uitwerken. Het wordt een productieve periode! Als je kinderen hebt, eisen zij momenteel al je tijd op. Heb je geen kinderen, ben je plotseling de lievelingstante van je neefjes of nichtjes. Wat een drukte! Desondanks geniet je volop van die lekkere rakkers. Een dagje zwembad, speeltuin of pretpark is voor jullie allemaal leuk. Indien je je een poosje niet helemaal lekker hebt gevoeld, merk je dat je nu stukje bij beetje weer wat beter in je vel komt te zitten. Romantiek kan je momenteel gestolen worden. Het is vooral seks waar je nu behoefte aan hebt! Ja hoor. Ook op je werk. Deur op slot en zandzakken voor de deur! Het perfecte moment om die lekkere nerdy boekhouder eindelijk eens over zijn bureau heen te sleuren.

 

Kreeft

21 juni - 22 juli
Hoewel je tong soms op je knieën hangt, geniet je momenteel volop van het gezinsleven thuis. Hoe moe je ook bent na een dag hard werken, voor je kuikens maak je graag wat tijd vrij. Toch ligt oververmoeidheid wel op de loer dus blijf ook vooral ook goed voor jezelf zorgen en niet alleen voor je gezin. Onenigheden met familieleden worden uitgesproken en opgelost. Je zelfvertrouwen neemt toe, waardoor je nog mooier wordt dan je al was. Leg gerust een voorraad selfies aan, zo goed als je er nu uitziet. Meteen van profiteren! Helaas geef je wel iets te veel geld uit aan het verbeteren en verfraaien van je woning. Je bent zo happy met alles wat je thuis hebt, dat je er helemaal enthousiast van wordt en je het nóg gezelliger en knusser wilt maken. Prima hoor, al die kaarsjes en kussentjes, maar je hebt er toch geen dertig nodig, of wat? Als je dan toch met geld loopt te smijten, koop dan ook meteen een vrolijk bosje bloemen voor op tafel. Dat was je mooi vergeten.

 

Leeuw

23 juli - 22 augustus 
Wat een gekkenhuis op je werk. Het lijkt wel of echt alles op jouw schouders neerkomt. Vooral het buitenland speelt een belangrijke rol in je werkzaamheden momenteel. Contact met buitenlandse klanten behoort tot de mogelijkheden, of zelfs een zakenreisje over de grens. Thuis vind je gezelligheid, warmte, geborgenheid en rust en dat is belangrijk. Houd die twee dingen goed in evenwicht. Desondanks loopt de communicatie met je partner wat stroef. Dit kan komen doordat jullie op verschillende tijden werken of omdat één van jullie zich wegens omstandigheden daadwerkelijk (tijdelijk) buitenshuis bevindt. Als dat zo is, is het domste wat je nu kunt doen: ruzie maken op WhatsApp. Of dacht je écht dat dit de situatie zou verbeteren? Zeg gewoon dat je van hem houdt en zet uit dat ding! Indien je serieus nadenkt over het kopen van een (vakantie)woning (desnoods ook in het buitenland) is het nu een goed moment om actie te ondernemen.

 

Gerelateerd

Geen probleem!
&C maakt gebruik van cookies. Als je verder leest, ga je daarmee akkoord. Meer info »

We love cookies

Deze website maakt gebruik van cookies.
Geen probleem!

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse.

Wanneer je gebruik blijft maken van andc.tv gaan wij ervan uit dat je hiermee akkoord bent. In onze privacy voorwaarden vind je een beschrijving van al onze cookies.