Psyche
Jouw weekhoroscoop #34
Psyche
Jouw weekhoroscoop #39
Psyche
Jouw weekhoroscoop #33
Psyche
Jouw weekhoroscoop #38
Psyche
Jouw weekhoroscoop #37
Psyche
Jouw weekhoroscoop #35
Psyche
Jouw weekhoroscoop #30
Psyche
Jouw weekhoroscoop #51
Psyche
Jouw weekhoroscoop #3
Psyche
Jouw weekhoroscoop #45
Psyche
Jouw weekhoroscoop #11
Psyche
Jouw weekhoroscoop #43
Psyche
Jouw weekhoroscoop #49
Psyche
Jouw weekhoroscoop #49
Psyche
Jouw weekhoroscoop #9
Psyche
Jouw weekhoroscoop #5
Psyche
Jouw weekhoroscoop #6
Psyche
Jouw weekhoroscoop #31
Psyche
Jouw weekhoroscoop #7
Psyche
Jouw weekhoroscoop #12
Psyche
Jouw weekhoroscoop #40
Meer bekijken
  1. Moods
  2. Sterrenstof
  3. Jouw weekhoroscoop #36
Psyche

Jouw weekhoroscoop #36

Daar is-ie weer: de weekhoroscoop. Weegschaal, jij maakt kans op een leuke date deze week! En de Steenbok heeft deze week opperste concentratie, tijd om in de boeken te duiken. Heb jij je dosis sterrenstof al gehad deze week?

04-9-2017 08:00
Door Nathalie Kriek

What's up this week?     

Maagd

23 augustus - 22 september
Het saldo op je betaalrekening is lekker aan het bulken. Je inkomsten zitten enorm in de lift en dit blijft voorlopig ook wel even zo. Hieperdepiep voor jou, want de enige aan wie je deze piek te danken hebt ben jijzelf. Nou, niet helemaal, want je ouders én de verzekering (mocht je hier nog iets van verwachten) zijn je deze week goed gezind. Ook zij doen deze week een duit in het zakje. Natuurlijk kun je niet altijd zes gooien, er komt ook een flinke uitgave aan. Maar niet mekkeren hoor! Deze ben je zo weer te boven. Een vaste relatie zit er voorlopig niet in. Flirts en one night stands all over the place. Aan aandacht geen gebrek, maar een vaste relatie lijkt je nog te benauwen. Ook thuis komen de muren soms op je af. Poppenhuis! Wat meer ruimte en bewegingsvrijheid zou zeker geen kwaad kunnen. Indien je op huizenjacht bent, heb je deze week helaas geen geluk. Er gaat gewoon wéér een potentiële stulp aan je neus voorbij. Kak!

 

Weegschaal

23 september - 22 oktober
Je bent iedereen behoorlijk aan het pleasen, behalve jezelf. Om de een of andere reden heb je het idee dat je aan ieders verwachtingen moet voldoen en heb je meer dan ooit moeite met het uitspreken van het woordje 'nee'. Vooral tegen de personen tegen wie je dit woord juist niet hard genoeg kunt zeggen. Kom op Weegschaal, vrienden die jou meteen laten vallen omdat je niet naar hun pijpen danst, ben je echt beter kwijt dan rijk. Zodra je meer voor jezelf durft te kiezen, zal je merken dat zich in de liefde ook meer kansen voordoen. Immers, wie zichzelf respecteert, krijgt van een ander ook meer respect. In de kroeg vind je vooral toeterzatte lorren die je tijdens hun onverstaanbare gebral onder sproeien met 'consumptie'. Ongeschikt! Via internet, de sportschool of een andere gezellige vereniging maak je deze week meer kans op een leuke date. Indien er geklust moet worden in huis, is deze week daarvoor  uitermate geschikt. De sterren staan zeer gunstig: weinig tegenslag!

Schorpioen

23 oktober - 21 november
Hoewel je een vrij sociale zomer achter de rug hebt, ben je al die koppen nu wel een beetje beu en heb je meer behoefte aan wat tijd voor jezelf. Het is duidelijk Schorpioen-tijd nu. Schorpioenen in de natuur graven zich in of verstoppen zich onder een steen. Jij zou nu ook niets liever doen. En waarom ook niet? Je bent gewoon even helemaal klaar met die poppenkast. Zelfs de liefde kan je niet boeien, voorlopig geen polonaise aan je lijf. Deze week kom je langzaam bij. Tegelijkertijd neemt je energie weer toe, waardoor je beter in je vel komt te zitten en je er volgende week weer lekker tegenaan kunt. Tegen die tijd heb je ook weer zin om met vrienden af te spreken. Maar zover zijn we nog niet. Het is nu even jou, jij en jezelf. En je bankrekening, want daarop wordt deze week een zeer aangenaam bedrag bijgeschreven. Indien je plannen hebt om je huis te verkopen, is het nu een goed moment om een makelaar in de arm te nemen. Tien tegen één dat je het sneller kwijt bent dan je had verwacht.

 

Boogschutter

22 november - 21 december
Op je werk krijg je te maken met ruzie en onenigheid, die gepaard gaan met een vorm van agressie waar je enorm van schrikt. Desondanks doe je er verstandig aan niet te laten merken dat je het sinds de koffie al drie keer in je broek hebt gedaan. Niets aan de hand! Be cool en doe gewoon je werk alsof er niets aan de hand is. Schreeuwerds kunnen slecht met kalmte overweg, dus doe hier vooral je voordeel mee. Terwijl je collega's elkaar lekker lopen uit te kafferen, doet zich een prachtige kans voor die jij - als enige - met beide handen aangrijpt. Blijf wel op je gezondheid letten, want de werkstress laat je niet helemaal onberoerd. Blijf (op regelmatige tijden!) gezond eten en ga op tijd naar bed. Je wekker een half uur eerder zetten zodat je 30 minuten kunt snoozen is vooral een teken dat je gewoon je nest niet uit kunt komen wegens slaaptekort. Binnen het gezin lijkt het na een roerige periode eindelijk iets rustiger te worden. En dat werd tijd ook!

Steenbok

22 december - 19 januari
Uit onzekerheid zet je soms zomaar uit het niets de (verbale) aanval in, met de bedoeling anderen op afstand te houden of te voorkomen dat je zelf als eerste gekwetst wordt. Bedenk dat je met deze vijandige houding de mensen juist tegen je in het harnas jaagt. Wat je geeft, krijg je terug en wat je uitstraalt, trek je aan. Probeer het eens met een vriendelijk woord en een glimlach, dat maakt het leven zoveel makkelijker. Blazen of bokken kan altijd nog, wanneer het echt nodig is. Op het gebied van liefde en romantiek hoef je nu ook even niets te verwachten, dus probeer je op andere dingen te richten. Omdat je concentratie deze week top is, is het namelijk wel een heel goed moment om iets te gaan leren. Indien je nog niet op vakantie bent geweest, is een (last minute) weekendje weg of een overnachting aan zee absoluut een goed idee. Misschien kun je dit zelfs combineren met studeren? Overdag lekker erop uit, ‘s avonds in alle rust met je neus in de boeken.

 

Waterman

20 januari - 18 februari
Je partner krijgt deze week te maken met een financiële tegenvaller. Deze kan worden veroorzaakt door een persoonlijke miskleun, maar ook door externe factoren waar hij/zij zelf geen enkele invloed op heeft. Hoe dan ook geeft het even flink wat gedoe. Jijzelf zit qua carrière enorm in de lift. Niet alleen je naasten hebben dit in de gaten, ook buitenstaanders beginnen te signaleren dat het goed met je gaat. En natuurlijk is een golf van jaloezie het gevolg, want zodra je kop boven het maaiveld uitsteekt, moet ‘ie eraf. Gelukkig zijn degenen die echt van je houden wel heel blij voor je. Vooral je familie staat vierkant achter je. Het is dan ook een goed moment om samen met hen te genieten van je succes. Nodig hierbij ook de vrienden uit die inmiddels hebben bewezen tot het koren te behoren, in plaats van tot het kaf. Ze zijn het waard! De seksuele aantrekkingskracht tussen jou en je partner versterkt, er wordt (eindelijk weer eens) tijd gemaakt om ouderwets gezellig van wippenstein te gaan.

 

Vissen

19 februari - 20 maart
Een van je kinderen heeft een probleempje van financiële aard. Met behulp van jouw financiële inzicht en advies komt het gelukkig allemaal wel weer goed. Desondanks kost het al met al toch flink wat tijd en energie. Jij en je partner zijn het deze week ook niet overal over eens, er hangt behoorlijk wat irritatie in de lucht in huize Vis. Op het werk worden - in jouw voordeel - belangrijke veranderingen doorgevoerd en ook qua gezondheid heb je het roer omgegooid. Meer bewegen, minder eten. En dat bevalt je prima. Who needs de brokkelige appelpunten en de vette kroketten die om de haverklap kwistig worden uitgedeeld op kantoor? Verder doen er te veel mensen een beroep op je, waardoor je deze week moeilijk tot rust komt. Vooral op het fysieke vlak houdt het niet op. Een klusje hier, een verhuizing daar. Zet gewoon even lekker je telefoon uit. Wie niet bereikbaar is, wordt ook niet lastiggevallen.

Ram

21 maart - 19 april
Indien je vorige maand ander werk aangeboden hebt gekregen, zien de ontwikkelingen op dit gebied er meer dan goed uit. Je werk wordt gewaardeerd en wellicht komt er deze maand - juist wanneer je dit het minst verwacht - nog meer op je pad. Dat geldt ook voor de rammen die nog werkzoekend zijn. Nieuwe ronden, nieuwe kansen! Helaas voel je je wel iets minder fit en dat kan een stempel drukken op je werklust. Blijf gezond koken voor jezelf en berg het nummer van de pizzeria, de dönertent en andere vette thuisbezorg-junk even op. Makkelijke maaltijden kunnen best iets gezonder! Juist omdat je op financieel gebied even niets te klagen hebt, heb je de neiging om Sinterklaas te spelen, zowel voor jezelf als voor anderen. Je hoeft geen raketgeleerde te zijn om in te zien dat je op deze manier straks alsnog niets overhoudt. Op liefdesgebied zit alles snor. De gebonden rammen gaan lekker uit hun hoornige bol met hun eigen lief, terwijl de vrijgezelle rammen zich kunnen verheugen op een ontmoeting met een wel zeer interessant (lees: spannend) persoon.

 

Stier

20 april - 21 mei
De vakantie heeft je goed gedaan! Je zit zowel mentaal als fysiek stukken beter in je vel en dat is je aan te zien. Gedoe omtrent je woning wordt opgelost en binnen het gezin wordt ook weer orde op zaken gesteld. Inderdaad. Laat maar even duidelijk blijken wie hier ook alweer de broek aan had! Zijn ze nou helemaal. Toch laten sommige andere problemen - met name op liefdesgebied - zich helaas niet zo gemakkelijk oplossen. Als er echt niets aan te doen is, laat het dan los. Hoe moeilijk ook, richt je op andere dingen. Ga joggen of een boek lezen, laat jezelf kietelen op Tinder of ga lekker uit je dak bij een concert. Hoe dan ook: accepteer wat je niet kunt veranderen en verander wat je niet kunt accepteren. Als je kinderen hebt, kunnen zij ook te maken krijgen met liefdesverdriet. Gelukkig hebben ze een ervaringsdeskundige in de buurt! Qua werk is er verbetering op komst; nieuwe mogelijkheden met uitzicht op nieuw werk, waarvan je voorheen nooit verwacht had dit ooit te zullen gaan doen. Verrassend!

Tweelingen

22 mei - 20 juni
De baas spelen zal je deze week niet helpen je doelen te bereiken, evenals de bitch uithangen. Niet in je werk en ook niet met het oog op de liefde. Een beetje dimmen, Tweeling. Gewoon even die grote kanis van je in de plooi houden en lief zijn. Probeer iets harder je best te doen om je in andermans situatie te verplaatsen en wat meer empathie te tonen. Ook thuis is er nog wel het een en ander te doen. Niet zozeer met het oog op lekker klussen in huis of het aanharken van de tuin, maar wel in verband met de onderlinge verhoudingen van de gezinsleden. Beetje chagrijnige boel daar. Qua werk doe je er verstandig aan iets nieuws te proberen. Denk hierbij niet op de korte, maar vooral op de lange termijn. Nu is een goed moment om een basis te leggen voor later, om voorbereidend werk te verrichten. Qua gezondheid is nachtrust nog steeds wel een dingetje. Hoe eerder de wekker gaat, hoe later jij in slaap valt. Zet een uur voordat je naar bed gaat je mobiel en je laptop (of je tablet) uit. Maak een wandelingetje met de hond, neem een warme douche, een beker warme anijsmelk en pak een boek. Grote kans dat na de eerste twee pagina's je ogen al dichtvallen.

 

Kreeft

21 juni - 22 juli
Aan bepaalde werkzaamheden komt langzaam maar zeker een eind. Best jammer, want je had het er prima naar je zin. Aan de andere kant, als er een deur dicht gaat, blijft die meestal ook dicht, dus kun je je er beter gewoon maar bij neerleggen en op zoek gaan naar iets anders. Komt helemaal in orde. Niet direct deze week, maar neem maar van de sterren aan dat je je geen zorgen hoeft te maken. Komt goed! Qua financiën dien je wel een beetje voorzichtig te zijn. Probeer even zo goedkoop mogelijk boodschappen te doen en geef geen geld uit aan overbodige luxe. Nageltjes, wimpers, extensions, tattoos en andere garnering zijn leuk als je wat euries over hebt, maar je hebt het natuurlijk niet echt nodig nu. Ander keertje weer. Je relativeringsvermogen is op zijn top momenteel. Van nare exen, vervelende gebeurtenissen en deprimerende relaties en/of vriendschappen uit het (recente) verleden, kun je nu eindelijk de humor inzien. Wat bezielde je! Een heerlijke week om alles wat je niet meer nodig hebt door het gootsteenputje te spoelen. Of ritueel te verbranden. Doei!

 

Leeuw

23 juli - 22 augustus 
Hoewel je normaliter een echte carrièretijger bent, heb je nu even helemaal je buik vol van bepaalde afspraken, verplichtingen en gesprekken. Eigenlijk kan dat hele heen en weer gependel en die voortdurende race tegen de klok je ook gestolen worden. Even pas op de plaats maken is helemaal zo gek nog niet. Dat je even tijd voor jezelf (en/of je gezin) nodig hebt en even moet nadenken is duidelijk. Laat je hierbij zeker niet pushen door een verongelijkte werkgever, kies (eindelijk eens) voor jezelf! Wellicht kom je tot de conclusie dat je mettertijd iets heel anders wilt gaan doen. Op financieel gebied sta je er sowieso goed voor. Verder is het belangrijk voor je dat - na de scheve-gezichten-revue van de afgelopen jaren - alles nu goed zit binnen de familie. Misschien is een reünie een leuk idee? Als je niet zit te wachten op persoonlijke gezinsuitbreiding, wees dan extra voorzichtig: vruchtbare eieren-alert! Bij het sporten zijn je knieën blessuregevoelig en ook je rug wordt deze week niet blij van al te malle fratsen.

Gerelateerd

Geen probleem!
&C maakt gebruik van cookies. Als je verder leest, ga je daarmee akkoord. Meer info »

We love cookies

Deze website maakt gebruik van cookies.
Geen probleem!

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse.

Wanneer je gebruik blijft maken van andc.tv gaan wij ervan uit dat je hiermee akkoord bent. In onze privacy voorwaarden vind je een beschrijving van al onze cookies.