Psyche
Jouw weekhoroscoop #34
Psyche
Jouw weekhoroscoop #39
Psyche
Jouw weekhoroscoop #33
Psyche
Jouw weekhoroscoop #37
Psyche
Jouw weekhoroscoop #38
Psyche
Jouw weekhoroscoop #36
Psyche
Jouw weekhoroscoop #2
Psyche
Jouw weekhoroscoop #32
Psyche
Jouw weekhoroscoop #44
Psyche
Jouw weekhoroscoop #11
Psyche
Jouw grote jaarhoroscoop #2018
Psyche
Jouw weekhoroscoop #13
Psyche
Jouw weekhoroscoop #50
Psyche
Jouw weekhoroscoop #48
Psyche
Jouw weekhoroscoop #32
Psyche
Jouw weekhoroscoop #41
Psyche
Jouw weekhoroscoop #6
Psyche
Jouw weekhoroscoop #43
Psyche
Jouw weekhoroscoop #30
Psyche
Jouw weekhoroscoop #52
Psyche
Jouw weekhoroscoop #47
Meer bekijken
  1. Psyche
  2. › ›
  3. Jouw weekhoroscoop #35
Psyche

Jouw weekhoroscoop #35

Daar is-ie weer: de weekhoroscoop. Tweelingen, toevallig een reis op de planning? Wees op je hoede! En de Leeuw moet nódig aan de detox. Heb jij je dosis sterrenstof al gehad deze week?

28-8-2017 08:00
Door Nathalie Kriek

What's up this week?     

Maagd

23 augustus - 22 september
Op het gebied van gezondheid kun je last hebben van allergie of uitslag of zelfs helemaal geveld worden door een onverwachte nare griep. Neem je tijd om rustig uit te zieken, zonder jezelf te forceren om toch maar weer zo snel mogelijk naar je werk te kunnen. Grote kans dat je anders genoodzaakt bent nog langer te verzuimen. Niemand is onmisbaar, Maagd. In de liefde is het al niet veel beter. De oude vlam met wie je het misschien nog eens wilde proberen, kan eigenlijk niet verder van je af staan dan nu het geval is. Dit wordt helemaal niks meer. Beetje eigen schuld ook wel, hoor Maagd. Maar dat weet je zelf ook wel. Op het financiële vlak gaat het je echter zeer voor de wind. Uitbetalingen van zwart werk en overwerk, inclusief loonsverhoging, worden deze week collectief naar je overgemaakt. Als je daar niet van opknapt! Niet alles gelijk ook weer uitgeven hoor! Je bent ook onverbeterlijk! Weet je nog wat een spaarrekening is?Weegschaal

23 september - 22 oktober
'O, leuk! Ga ik ook doen!' 'Oh, mooi! Dat wil ik ook!' Het feit dat mensen je willen imiteren, kun je natuurlijk opvatten als een compliment. Maar als het echt vaak gebeurt, is het ook heel begrijpelijk dat je denkt: verzin zelf eens wat. Zoals gewoonlijk knik je de na-apers liefjes toe, want om hier nu ruzie over te maken is natuurlijk ook een beetje kinderachtig. Toch merk je dat de vriendschap met een van deze copycats wel lichtelijk op losse schroeven komt te staan. Maak je er niet druk om. Stress is sowieso niet goed voor je, dus probeer je vooral te omringen met mensen die jou wel een goed gevoel bezorgen. Dit gaat ook vast en zeker lukken, want er dient zich sowieso een zeer sociale week aan. Veel bezoekjes van vrienden, verjaardagen, uitstapjes en andere gezelligheid waarbij je het enorm naar je zin zult hebben.  En - spannend - wellicht ontmoet je via een van je vrienden zelfs een nieuwe liefde? Heb je al een relatie, is de kans groot dat je lief je een dezer dagen een serieus voorstel - of misschien zelfs een aanzoek - doet.

Schorpioen

23 oktober - 21 november
Het is werkelijk gillend druk op je werk en hoewel je het allemaal nog redelijk kunt handelen, merk je toch dat de stress die hiermee gepaard gaat, je niet onberoerd laat. Hoofdpijn, keelpijn of zelfs een ontsteking wegens een verlaagde weerstand, het kan je zomaar overvallen. Neem indien mogelijk wat gas terug en probeer het werk onderling wat beter te verdelen of zo nodig het een en ander voor je uit te schuiven. Je wordt emotioneel geraakt door een bepaald goed doel. Luister naar je hart en doe gerust een donatie als dit goed voelt voor jou. Zowel thuis als op het werk bestaat de kans dat je computer, laptop of tv het begeeft. En natuurlijk juist op een moment dat het zó niet uitkomt! Misschien helemaal niet zo erg. Nu kun je fijn een keertje vroeg naar bed. Qua vriendschappen en relaties gebeurt er momenteel weinig opwindends. Alles blijft zo'n beetje bij het oude. Wel zo relaxed eigenlijk, want als je nu ergens geen behoefte aan hebt, is het wel 'gedoe'. Je vindt het dan ook wel even prima zo.

 

Boogschutter

22 november - 21 december
Al je aandacht wordt opgeslokt door je carrière. Hoewel je partner en je koters letterlijk schreeuwen om aandacht, ben je - ondanks bokkenpruiken en pruillippen - onverbiddelijk. Werk gaat echt even voor je liefjes momenteel. Op financieel gebied is een betaling onbedoeld misgegaan waardoor je deze week onterecht een aanmaning krijgt. Inclusief ongezellige boete. Bespaar je de moeite. Of je nu wilt of niet, je zult gewoon moeten dokken. Als klap op de vuurpijl werkt je auto ook niet helemaal lekker mee. Je ontkomt dan ook niet aan een bezoek aan de garage. Wat een ellende allemaal. Is er ook nog iets leuks? Jawel. Je zit prima in je vel, voelt je ondanks alle drukte fit als een hoentje en je krijgt zelfs nog meer goedbetaalde klussen toegeschoven. Hoewel dit een feest is voor je portemonnee, slaat eind deze week wel de vermoeidheid toe, maar dat kan natuurlijk ook niet anders. Je bent tenslotte geen robot. Maak een heerlijk ontspannen avondwandeling langs het strand en ga daarna lekker met een boek in bad. Neem desnoods een verkwikkend maskertje en je slaapt het klokje rond.

Steenbok

22 december - 19 januari
Het is tijd voor een grote schoonmaak. Niet alleen in je huis, maar zeker ook in je hoofd. Je denkt nog steeds te vaak terug aan dingen uit het verleden die je absoluut geen goed doen. En hebt ook nog eens een hele lading spullen uit die periode bewaard. Als je het dan toch niet helemaal weg wilt of kunt gooien, zorg er dan in ieder geval voor dat het uit het zicht staat. Verder doe je er verstandig aan een afspraak te maken bij de tandarts. Niet onnodig langer uitstellen, Steenbok. Hup, gewoon even doen. En wees op liefdesgebied alsjeblieft niet zo’n drama queen. My gosh! Ondanks je doorgaans nuchtere houding, ben je nu wel heel erg hysterisch bezig, zó jaloers en bezitterig! Ga even een rondje lopen buiten en bedenk je hoe belachelijk dit eigenlijk is. Koop op de terugweg een broodje kroket of een frikadel (of iets anders wat hij lekker vindt, lihanboutje mag ook), ga naar huis, kus je lief en zeg 'sorry'. Klaar nu met die flauwekul.

 

Waterman

20 januari - 18 februari
Geroddel en geklets drukken een enorme stempel op je relatie doordat via via een hele stapel vuile was naar buiten wordt gesodemieterd en daar her en der op straat komt te liggen. Gek genoeg raakt het je partner meer dan jouzelf. Het nare van dit alles is wel, dat het gelul uit een hoek komt waar je het juist niet had verwacht. Nou ja. Weer een vriend(in) minder. Boeien! Verder staat deze week helemaal in het teken van je uiterlijk. Je meet jezelf een nieuw imago aan, gaat naar de kapper of trakteert  jezelf op een nieuwe garderobe. Indien je de laatste tijd flink wat afgevallen bent, zal je omgeving helemaal versteld staan. Well done! Hoewel je absoluut stunning bent, gaat het op het gebied van gezondheid iets minder fijn. Vage klachten doen je even enorm schrikken, maar gelukkig blijkt het slechts om een storm in een glas water te gaan. Ga bij twijfel toch even langs de huisarts, al is het alleen maar om jezelf gerust te stellen. En dan op de terugweg meteen even de stad in voor een paar kilo verse groenten en fruit. En een blender. Kun je lekker smoothies maken.

 

Vissen

19 februari - 20 maart
Heerlijk, heerlijk, heerlijk, heerlijk, het leven is niet zo kwaad! Je geniet volop van de ontspanning en de rust en van een feestje op zijn tijd bovendien. Hoewel je over je financiën niets te klagen hebt, kun je wel wat narrig worden wanneer je geld uitgegeven hebt en je hier naderhand zorgen over maakt. Ja Vis. Doe het dan gewoon niét! Stuur je innerlijke Dagobert Duck de laan uit en doe alsjeblieft niet zo krenterig, dat is helemaal niet nodig. Op het gebied van werk doen zich deze week ook nog eens nieuwe kansen voor, dus als iemand geen reden tot zeuren heeft ben jij het wel. Qua gezondheid ben je een beetje hypochondrisch. Door de invloed van de maan ben je extra gevoelig deze week en daardoor heb je de neiging onschuldige dingen op te blazen tot iets heftigs. Stop met googlen naar symptomen van ernstige ziektes en ga bij twijfel gewoon even langs de huisarts. Op een feestje ontmoet je iemand met wie het méér dan goed klikt. Heb je al een relatie, dan zullen jij en je partner gezellige uurtjes doorbrengen met vrienden in de kroeg, de bioscoop, het restaurant of bij iemand thuis.

Ram

21 maart - 19 april
Het is een mooie week om jezelf een nieuw imago aan te meten. Na een wat roerige periode ben je helemaal toe aan een nieuwe jij. Gelukkig nieuw haar! Nieuw modelletje, kleurtje erin - en wat een bof -  de kapper weet precies wat je bedoelt, dus dit keer geen tranendal achteraf. Indien je klachten hebt die in verband staan met je longen of je luchtwegen, ga dan voor alle zekerheid even langs de dokter. Wellicht is een en ander met een kuurtje eenvoudig te verhelpen. Als je kinderen hebt, zal je deze week je handen vol aan ze hebben. Spaghetti bolognese tegen je witte plafond, watervaste graffiti op je verse behang, snotneuzenparade over de tafel; werkelijk niets blijft je bespaard. Oudere kinderen komen stomdronken thuis of verstoren knetterstoned je vriendinnenavond. Indien je geen kinderen hebt, heb je hier in elk geval geen last van. Jij krijgt het op een andere manier lekker druk: er komt me toch een vracht (nieuw) werk aan!

 

Stier

20 april - 21 mei
Het is nogal onrustig in Huize Stier. Binnen het gezin vliegt iedereen elkaar in de haren en ook de privacy is helaas ver te zoeken. Je wordt gestoord op plekken waar je het liefst alleen je tijd doorbrengt: in de slaapkamer, in bad, op de wc. Hierdoor komt de vakantievreugde aardig in het geding. Probeer door middel van een goed gesprek - en desnoods het opstellen van nieuwe regels - de rust te laten wederkeren, want van deze kermis wordt echt helemaal niemand blij. Op financieel gebied zit het ook al niet mee. Een lekkende kraan, een kapotte ketel, kruipend ongedierte; je huis is momenteel de grootste kostenpost. Gelukkig is dit van voorbijgaande aard, want geheel onverwacht krijg je diverse goedbetaalde klussen en andere lucratieve werkzaamheden toegeschoven, die je met veel plezier aanpakt. Hiermee kun je de onverwacht gedane uitgaven weer prima opvangen. Hobby en werk gaan in dit geval prima samen! Een gezellig etentje met vrienden, waarmee het flink lachen geblazen is, is een fijne hekkensluiter.

Tweelingen

22 mei - 20 juni
Een reis waar je je al een hele poos op hebt verheugd, neemt op het laatste moment een wel zeer spannende wending. Een trein die gemist wordt, een vliegtuig dat vertraging oploopt, een schmutzige hotelkamer, een camping met luidruchtige tieners, jammer, jammer! Hoewel het even flink wat moeite kost om orde op zaken te stellen, komt het uiteindelijk toch allemaal goed. Kijk wel uit waar je loopt of hoe je gaat zitten of staan, want een ongelukje of blessure zit in een klein hoekje. Voor je het weet ligt je rug in de kreukels, kneus je je knie of breek je een arm. Een gewaarschuwde Tweeling telt voor twee, zeg maar... Ga je deze week weer gezellig naar school of naar je werk, dan word je hier geconfronteerd met diverse ongewenste veranderingen en misverstanden waar je nou nét niet op zat te wachten. Afgezien van een flinke woordenwisseling binnen de familie, waarbij je ongewild betrokken raakt, blijft het verder aardig rustig. Hoewel, rustig, rustig? Je hebt deze week waanzinnig veel geluk bij het gokken. Breng een bezoek aan het casino of neem een kijkje op de beurs. Winning!

 

Kreeft

21 juni - 22 juli
Hoewel je een poosje geleden helemaal voor je carrière wilde gaan, krijg je hier nu toch wat twijfels over. Plotseling voel je je thuis als een vis in het water en heeft het opknappen van je woonomgeving nu de eerste prioriteit. Ook de liefde viert hoogtij. Wie heeft er zin om te leren met vlinders in zijn buik? Afleidende factor, jongenNatuurlijk blijf je werken, maar de hoogdravende plannen kunnen best even in de koelkast, er komt evengoed wel brood op de plank. Je partner daarentegen krijgt deze week meer problemen voor zijn kiezen. Belangrijke keuzes dienen gemaakt te worden om te voorkomen dat zich grotere financiële problemen voordoen. Nuttige tips voor deze week: vrij veilig, kak niet in met sporten en ga op tijd naar bed. En wees extra zuinig op je mobieltje. Een dikke kras op het scherm, een lancering in de volle badkuip of een plons in de plee blijven je elektronische vriend niet bespaard, als je zo lichtzinnig met 'm om blijft gaan.

 

Leeuw

23 juli - 22 augustus 
Je wordt geconfronteerd met oud verdriet, oude angsten of oude onzekerheden uit het verleden, die plotseling weer komen bovendrijven. Je bent hierdoor zeer emotioneel en je partner krijgt er dan ook absoluut een loodzware dobber aan. Indien jullie relatie goed gefundeerd is, zullen jullie hierdoor vooral dichter naar elkaar toe groeien. Hing jullie relatie toch al als los zand aan elkaar, zou dit wel eens de druppel kunnen zijn. Op lichamelijk gebied kun je last hebben van zweetaanvallen, diarree of misselijkheid. Mogelijk is dit een reactie van je lichaam op weken niet sporten, verkeerd eten en teveel drinken. Tijd om te detoxen! Eet licht verteerbaar voedsel, drink heel veel water en kruidenthee en ga lekker vroeg slapen, dan voel je je snel weer beter. Je hebt heel veel leuke plannen die helaas ook heel veel leuk geld kosten. Nu is niet het goede moment om die plannen ook daadwerkelijk door te voeren. Niet dat je geldproblemen hebt, maar die kun je dus wel krijgen als je nu - eigenwijs als je vaak bent - ondanks deze waarschuwing deze week toch te veel geld uitgeeft.

Gerelateerd

Geen probleem!
&C maakt gebruik van cookies. Als je verder leest, ga je daarmee akkoord. Meer info »

We love cookies

Deze website maakt gebruik van cookies.
Geen probleem!

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse.

Wanneer je gebruik blijft maken van andc.tv gaan wij ervan uit dat je hiermee akkoord bent. In onze privacy voorwaarden vind je een beschrijving van al onze cookies.