Psyche
Jouw weekhoroscoop #38
Psyche
Jouw weekhoroscoop #37
Psyche
Jouw weekhoroscoop #35
Psyche
Jouw weekhoroscoop #33
Psyche
Jouw weekhoroscoop #39
Psyche
Jouw weekhoroscoop #36
Psyche
Jouw weekhoroscoop #44
Psyche
Jouw weekhoroscoop #2
Psyche
Jouw weekhoroscoop #30
Psyche
Jouw weekhoroscoop #48
Psyche
Jouw grote jaarhoroscoop #2018
Psyche
Jouw weekhoroscoop #11
Psyche
Jouw weekhoroscoop #31
Psyche
Jouw weekhoroscoop #50
Psyche
Jouw weekhoroscoop #32
Psyche
Jouw weekhoroscoop #43
Psyche
Jouw weekhoroscoop #47
Psyche
Jouw weekhoroscoop #6
Psyche
Jouw weekhoroscoop #9
Psyche
Jouw weekhoroscoop #52
Psyche
Jouw weekhoroscoop #51
Meer bekijken
  1. Psyche
  2. › ›
  3. Jouw weekhoroscoop #34
Psyche

Jouw weekhoroscoop #34

Daar is-ie weer: de weekhoroscoop. De maagd moet haar scherpe tong afbijten en de steenbok kan zich opmaken voor een fikse woordenwisseling, terwijl die stier een doorbraak in een vastgelopen situatie kan verwachten...  Heb jij je dosis sterrenstof al gehad deze week?

21-8-2017 08:00
Door Nathalie Kriek

What's up this week?     

Leeuw

23 juli - 22 augustus
Heb jij überhaupt nog weleens tijd om te slapen? Te eten? Te poepen? Je. Gaat. Maar. Door! Haast zonder erbij na te denken doe je - dag in, dag uit - keer op keer hetzelfde, maar eigenlijk word je er alleen maar doodmoe van en biedt het je geen enkele uitdaging meer. Ga eens links- in plaats van rechtsaf. Zeg eens 'nee' tegen dingen waar je anders 'ja' tegen zou zeggen en andersom. Ga eerder slapen en sta vroeger op. Ook in het weekend! Durf jezelf wat meer te verrassen en jezelf hierdoor ook beter te leren kennen. Je kunt ook trots zijn op jezelf! Bepaalde angsten of onzekerheden waar je tot nu toe mee kampte, worden deze week overwonnen. Dergelijke beperkingen van emotionele aard behoren vanaf nu tot het verleden, waardoor je de dingen die je eerst niet durfde, nu fijn - alsnog - kunt gaan doen. Of het nu gaat om een sprong uit een vliegtuig of een bezoek aan de smoelensmid: geniet ervan!

Maagd

23 augustus - 22 september
Een nieuwe liefde, of een oude liefde die je een nieuwe kans wilt geven, wordt nogal tegengewerkt door verschillende factoren van buitenaf. Bijvoorbeeld door een andere kaper op de kust, een jaloerse ex, een overheersende schoonmoeder of een alles opeisende baan. Hoewel het ernaar uitziet dat deze relatie weinig kans van slagen heeft, zijn de sterren er toch nog niet helemaal over uit. Probeer nog iets meer geduld te hebben, wie weet staat hier volgende week rond deze tijd een meer hoopvol bericht.
Hoewel je er zelf soms behoorlijk van geniet iemand tot op het bot te krenken (nee, nee, ontken het maar niet!) ga je deze week nét iets te ver. Gelukkig word je nu alvast voor deze misstap gewaarschuwd en blijft hierdoor de schade beperkt. Mits je er gehoor aan geeft natuurlijk, en die giftige tong van je op tijd afbijt. Doe je dit niet, zal een verzoening namelijk héél erg lang op zich laten wachten.

Weegschaal

23 september - 22 oktober
Je laat je een beetje te veel betuttelen. Door anderen laat je bepalen wat jij vindt, doet of laat. Of dit nu op het werk gebeurt, door je ouders of door je partner, durf wat zelfstandiger in het leven te staan en vooral ook meer voor jezelf op te komen. Je wordt behandeld zoals je je laat behandelen, Weegschaal. Of vind je het stiekem wel prettig dat je op deze manier zelf geen beslissingen hoeft te nemen?
Hoewel je in het verleden behoorlijk gekwetst bent in (valse) vriendschappen, is het belangrijk dat je je deze week weer een klein beetje durft open te stellen. Als het schip lek is, gaan de ratten van boord. En in nood leert men zijn vrienden kennen. Deze week onderscheiden de ratten zich van je echte matties. Wel zo fijn. Wees niet verdrietig als juist diegene van wie je dit het minst verwachtte toch niet tot je BFFs blijkt te behoren. Zie het als een verlossing. Genoeg tijd verspild!

Schorpioen

23 oktober - 21 november
Hoewel je dit moment zo lang mogelijk hebt proberen uit te stellen en er weken (of nog langer!) tegenaan hebt zitten hikken, kun je er nu niet langer omheen. Er moet nu echt een oplossing worden gevonden voor een slepend probleem of een situatie die je al heel lang geen voldoening meer biedt. Het beste kun je maar gewoon eerlijk zijn, zowel tegen jezelf als tegen de eventuele betrokkene(n). Of je het nu met de botte bijl brengt of met je liefste glimlach, iemand voelt zich sowieso enorm in zijn kuif gepikt, dus voor de draad ermee. Verder zit je te wachten op een belangrijk bericht dat te maken heeft met een toewijzing of het verkrijgen van toestemming. De kans is groot dat je die deze week ontvangt en met dit 'groene licht' een droom in vervulling kan laten gaan.
 

Boogschutter

22 november - 21 december
Je bent jezelf als het ware aan het 'vergiftigen' door alle verdriet, angst en woede uit het verleden in jezelf 'op te stapelen'. Juist omdat je er niet vaak over praat, blijft alles binnen, waar het uiteindelijk gaat rotten. De kans is groot dat de lichamelijke klachten die je momenteel ervaart het gevolg zijn van het jarenlang opkroppen en onderdrukken van je emoties. Je zou er verstandig aan doen deze week eens echt eens met iemand (die je vertrouwt) te gaan praten of misschien zelfs professionele hulp te zoeken. De oplossing voor een probleem lijkt zo voor de hand liggend, dat je je afvraagt waar die adder zich toch schuilhoudt. Wees gerust, die is er niet. Soms zijn de dingen echt zo simpel als ze lijken. Verder verbaas je deze week vriend en vijand met een haast magische zelfbeheersing, waarmee je bij iedereen een diepe indruk achterlaat.

Steenbok

22 december - 19 januari
Er hangt een dijk van een woordenwisseling in de lucht. Iemand vraagt je om hulp en hoewel je hier best gehoor aan zou kunnen geven zeg je toch 'nee'. Woedende wegloperij zal het gevolg zijn en zelfs de - jou niet onbekende - 'block' op de app is te verwachten. Het wordt er hoe dan ook niet gezelliger op. Een klein beetje (sterren)stof tot nadenken: hoe denk jij werkelijk over geven en nemen? Geef je 100% belangeloos of hangt er toch altijd een prijskaartje aan? Als dit zo is, heeft men in het verleden wellicht te vaak misbruik van je goedheid gemaakt en is het zeer begrijpelijk dat je klaar bent met ‘vrijwilligertje’ spelen. De boosheid van de ander zou je dan ook kunnen interpreteren als een vorm van belediging, omdat jij niet naar zijn of haar pijpen danst. Dat is geen aardige gedachte, maar misschien – helaas - wel waar. In dat geval ben je hem of haar beter kwijt dan rijk.

Waterman

20 januari - 18 februari
Je houdt je zo bezig met onbenulligheden, dat je volledig voorbij gaat aan hetgeen werkelijk belangrijk is. Vooral op het financiële vlak! Dit kopen, dat een beetje afbetalen, die rekening nog even laten zitten en die acceptgiro - die komt later wel. Op deze manier zal je jaar in, jaar uit in hetzelfde kringetje blijven rondlopen en achter de feiten aan blijven hobbelen. Na het organiseren van je administratie en het inplannen van de betalingen zal je een gevoel van opluchting ervaren. Je kunt beter een paar maanden echt krap zitten, met het vooruitzicht dat het daarna voorbij is, dan zo nog jaren blijven aanmodderen. Creativiteit en communicatie zijn een gouden combinatie deze week en als klap op de vuurpijl neemt een van je talenten professionele vormen aan. Is er een manier te bedenken waarop je hiermee je bankrekening zou kunnen aanvullen?

 

Vissen

19 februari - 20 maart
Je ziet door de bomen het bos niet meer. Wat een puinzooi in je huis, Vis! Er slingeren zoveel spullen, frullen en andere prullaria door je woning dat het haast onmogelijk is om alles netjes op te ruimen of uit het zicht weg te werken. Helaas zal je deze week ook niemand bereid vinden om je hierbij te helpen. Dus ook al zie je als een berg op tegen deze klus; je zult toch even zelf flink de handen uit de mouwen moeten steken. Eigenlijk werkt het nog therapeutisch ook, om bij je favoriete muziek je hele verleden voorbij te zien komen. En de dingen die je echt niet meer nodig hebt rigoureus weg te gooien. Ontspullen en afsluiten! Door te bedanken voor een ogenschijnlijk mooie aanbieding (die achteraf niet zo lucratief blijkt als je hoopt), doe je jezelf waarschijnlijk een groot plezier. Zelfbeheersing en matiging zijn deze week toverwoorden, die je voor een penibele situatie kunnen behoeden. Vooral met het oog op 'gezellig een drankje doen'. Al eens een 0,0 procentje geprobeerd?

Ram

21 maart - 19 april
Jouw creativiteit laat momenteel ernstig te wensen over. Hoe goed je je ogen de kost ook geeft, hoeveel tijdschriften je ook doorbladert en welke films je ook kijkt, er is niets dat je kan inspireren tot dat ene, unieke idee. Alles is al een keer gedaan. Toch heb je juist nu dat briljante inzicht nodig, om straks op je werk met kop en schouders boven de rest uit te kunnen steken. Het komt wel goed, Ram. Pak even je rust. Wanneer je je volledig ontspant, krijg je prompt de beste ingevingen. Je vindt het sowieso heerlijk om gewoon even je eigen dingen te doen. Je hebt je de laatste tijd teveel laten (af)leiden door andermans gedoe en het is nu echt de hoogste tijd om weer even helemaal voor jezelf te kiezen. Om succes te hebben, heb je ook niemand anders nodig. Nu is juist een perfect moment om je eigen plan te trekken en hierin ook echt helemaal je eigen weg te gaan. Wat een ander ook zegt! (Moet je wel eerst weer wat inspiratie krijgen...).

Stier

20 april - 21 mei
Je slaapt nogal slecht deze week en dat heeft alles te maken met een onbeantwoorde liefde en/of werkgerelateerde stress. Gun jezelf voor het slapen gaan gerust een half uurtje om nog heel even over deze zaken na te denken, maar pak dan een goed boek om je aandacht af te leiden en jezelf op een gezonde manier moe te maken. Nee, we gaan geen flessen wijn meer leegklokken voor het slapen gaan. Ook slaappillen maken de situatie er niet beter op. En die dikke joint al helemaal niet! Warme anijsmelk en een (niet té) hete douche: lekker! In een vastgelopen situatie is een doorbraak te verwachten waardoor je, tegen alle verwachtingen in, toch weer verder kunt en alles op zijn plek lijkt te vallen. Hiermee wordt meteen een compleet nieuw begin ingeluid. Een succesvolle start met betrekking tot een nieuwe baan, cursus, studie, hobby, het doen van vrijwilligerswerk of het schrijven van een boek is niet ondenkbaar.

Tweelingen

22 mei - 20 juni
Je geduld is weer eens ver te zoeken. Alles moet gisteren en daardoor is je timing ook compleet ruk! Je kunt de dingen niet zomaar naar je hand zetten door alles en iedereen elke richting op te pushen die jij maar wilt. Vooral op het gebied van de liefde (of gaat het weer alleen maar om de seks?) jaag je diegene weg, die je juist zo graag dichterbij zou willen hebben. Een gemiste kans, Tweeling. Helaas varkenshaas! Desalniettemin, gerechtigheid kent geen tijd. Na een poos met iemand in onmin te hebben geleefd, wordt deze ruzie nu eindelijk bijgelegd. Het enige dat je van de ander wilde horen was 'sorry'. Het kwartje is kennelijk gevallen. Over verzoening gesproken, heb je al iets aan de tegenstrijdigheden in je eigen denkwijze gedaan? Een mooi moment om belangrijke beslissingen niet langer voor je uit te schuiven.

 

Kreeft

21 juni - 22 juli
Je dient niet alleen zorg te dragen voor je huis, maar zeker ook voor je hart. Hoewel het er op liefdesgebied helemaal niet verkeerd uitziet, is er toch wat bewolking in aantocht. Of het ook daadwerkelijk om een zware donderwolk gaat of er slechts een miezerig regenwolkje overtrekt, is nog maar de vraag. Hoe dan ook, er komt een flinke bui aan en het is geheel aan jou of er gevochten, gejankt, gedanst of gevreeën gaat worden in de regen. Dat het een natte bedoening gaat worden is zeker. Deze week komt er een einde aan onzekerheid. Bepaalde geheimen, waar je eerder wanhopig naar zat te vissen, komen nu aan het licht. En - meevaller - het blijkt allemaal een stuk minder dramatisch dan je dacht. Daarnaast krijg je eindelijk het respect dat je verdient, maar blijf nog maar even terughoudend. Dit maakt je sympathiek en mysterieus tegelijk.

Gerelateerd

Geen probleem!
&C maakt gebruik van cookies. Als je verder leest, ga je daarmee akkoord. Meer info »

We love cookies

Deze website maakt gebruik van cookies.
Geen probleem!

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse.

Wanneer je gebruik blijft maken van andc.tv gaan wij ervan uit dat je hiermee akkoord bent. In onze privacy voorwaarden vind je een beschrijving van al onze cookies.