Psyche
Jouw weekhoroscoop #39
Psyche
Jouw weekhoroscoop #37
Psyche
Jouw weekhoroscoop #35
Psyche
Jouw weekhoroscoop #38
Psyche
Jouw weekhoroscoop #36
Psyche
Jouw weekhoroscoop #34
Psyche
Jouw weekhoroscoop #44
Psyche
Jouw weekhoroscoop #32
Psyche
Jouw weekhoroscoop #48
Psyche
Jouw weekhoroscoop #6
Psyche
Jouw weekhoroscoop #31
Psyche
Jouw weekhoroscoop #30
Psyche
Jouw grote jaarhoroscoop #2018
Psyche
Jouw weekhoroscoop #50
Psyche
Jouw weekhoroscoop #32
Psyche
Jouw weekhoroscoop #2
Psyche
Jouw weekhoroscoop #51
Psyche
Jouw weekhoroscoop #47
Psyche
Jouw weekhoroscoop #8
Psyche
Jouw weekhoroscoop #52
Psyche
Jouw weekhoroscoop #41
Meer bekijken
  1. Psyche
  2. › ›
  3. Jouw weekhoroscoop #33
Psyche

Jouw weekhoroscoop #33

Daar is-ie weer: de weekhoroscoop. De Ram moet deze week op haar hoede zijn, een drastische verandering pakt voor de Leeuw goed uit en de Vissen krijgt een spannend seksueel voorstel uit onverwachte hoek. Heb jij je dosis sterrenstof al gehad deze week?

14-8-2017 08:00
Door Nathalie Kriek

What's up this week?     

Leeuw

23 juli - 22 augustus
Je bent weer eens zo flexibel als een flatgebouw. Hoewel je zelf van mening bent dat je meestal lekker relaxed in de omgang bent, denkt een aantal mensen hier deze week heel anders over! Je hebt vooral moeite met het doen van twee dingen tegelijk. Wanneer iemand een afspraak probeert te verzetten sla je nog nét niet op tilt. Of eigenlijk wel, alleen weet je het nog net te verbergen. Nee, ook niet echt. Eigenlijk reageer je ronduit kattig. Schakelen Leeuw! Je vangt meer vliegen met stroop dan met azijn. Een verandering waar je eerst totaal van ondersteboven was, blijkt verrassend goed uit te pakken voor je. Durf het verleden nu ook helemaal los te laten. Dat lukt natuurlijk alleen als je stopt het oude met het nieuwe te vergelijken. Verder valt er deze week vooral voorspoed te verwachten. Niet alleen in de vorm van extra geld, maar vooral ook in de vorm van dingen die niet te koop (en dus onbetaalbaar) zijn, zoals extra vrije tijd, ware vriendschap, echte liefde en een flinke dosis creativiteit!

Maagd

23 augustus - 22 september
Je emoties gaan nogal met je op de loop deze week, waardoor je nogal dominant uit de hoek kunt komen. Eigenlijk probeer je door het controleren van anderen meer controle over jezelf te krijgen. Vooral binnen de familie moet iedereen zoveel mogelijk voldoen aan jouw ideaalbeeld. Wat kan het jou schelen of je zus geen zin meer heeft om door te leren of dat je broer een date heeft met de sloerie van de stad? Gun iedereen de kans om zijn eigen fouten te maken. Je hebt er zelf ook genoeg op je naam staan. Of was je dat alweer vergeten? Je bent nog steeds niet helemaal uitgerust. Lichamelijk misschien een beetje, maar mentaal is er nog wel wat winst te behalen. Daarom is het echt belangrijk dat je deze week helemaal voor jezelf kiest. Vooral na een saunabezoek voel je je als herboren. Plan een beauty- of relaxdag in met een vriend of vriendin die niet teveel lult, maar wel (of juist daarom) prettig gezelschap is. Hoe dan ook: ontspan!

Weegschaal

23 september - 22 oktober
Probeer een beetje uit de buurt te blijven van mensen die de hele dag hun bacillen in de rondte lopen te blaffen, hoesten, proesten en snotteren, of andere smerige dingen doen - met name op het toilet. Je weerstand is momenteel niet erg groot, dus dikke kans dat je voor het einde van de week nog een flinke griep te pakken hebt. Het enige voordeel hiervan is dat je na weken over je eigen grenzen heen te hebben gedenderd, het nu wel even rustig aan moet doen! Nu je eindelijk echt serieus bezig bent alle negativiteit uit je leven te bannen, merk je dat er steeds minder mensen op je pad komen die klagen, roddelen of op een andere negatieve manier beslag op je leggen. Waarom zou je je überhaupt moeten aanpassen aan andermans praatziekte? Je bent nooit verplicht iemand te woord te staan als je hier geen zin in hebt. Hoe fijn is dat! Het is trouwens een perfect moment om te beginnen met sporten. Wat was ook alweer je doelstelling? 

Schorpioen

23 oktober - 21 november
Een familiebijeenkomst, feestje of verjaardag, loopt gigantisch uit de klauwen. Waarschijnlijk is de oorzaak 'drank in de man' in combinatie met oud zeer, recente irritaties en onuitgesproken ergernissen. Trouwens, niet alleen familie, ook op social media is deze week weinig gezelligs te ontdekken (ga offline!). En voor de zekerheid kun je je buren deze week ook maar beter vermijden. Niets 'goedemorgen, lekker weertje' of gezellig even 'praten om het praten'. Op je hurken achter de schutting. Nu! Alles wat met water en warmte te maken heeft is op dit moment goed voor jou. Een fijne ontspannende douche, een heerlijk schuimend bad of baantjes zwemmen in een aangenaam verwarmd zwembad. Daarbij krijg je uit diverse hoeken wat extra geld gestort op je bankrekening en heb je op het financiële vlak zeker niets te klagen deze week. Heb je al eens nagedacht over de aanschaf van een hottub in de tuin?
 

Boogschutter

22 november - 21 december
Het is absoluut geen goede week om lekker te gaan shoppen. Alle mooie kleding in jouw maat is uitverkocht, je favoriete winkel is gesloten (want 'vakantie') en bij de cafetaria krijg je een lauwe tosti met half koud beleg ertussen. Terwijl je de serveerster probeert uit te leggen dat kaas pas goed gesmolten is als je er draden van kunt trekken, voel je in je schoen een pijnlijke blaar opkomen. Misschien toch maar even een postordertje doen. Een probleem met de buren wordt eindelijk opgelost. Of dit komt doordat jullie een goed gesprek hebben gevoerd of omdat een van beiden gaat verhuizen - hoe dan ook zal de rust wederkeren. En daar was je hard aan toe! Verder staat deze week eigenlijk helemaal in het teken van woongenot. Iemand komt gezellig logeren of trekt bij je in, je bent bezig met een verbouwing (die goed verloopt) of bent lekker aan het re-decoraten. Thuis is geen plek, het is een gevoel!

Steenbok

22 december - 19 januari
Wat in eerste instantie een gezellige gesprekspartner leek, blijkt helaas een leeghoofd te zijn met de diepgang van een voetenbad. Dat heb jij weer: een mooi huis, niemand thuis. Vervolgens wordt jou nota bene nog verweten dat je 'het niet begrijpt'. Typisch een uitspraak van iemand die er zelf de ballen van snapt. Na het zoveelste oenige 'hoe bedoel je?' is het je volkomen duidelijk dat met deze simpele figuur geen normaal gesprek te voeren valt. Toedeledokie! Na een verdrietige periode van rouw of verlies durf je eindelijk weer vooruit te kijken. Er wordt je een kans geboden die je direct met twee handen moet aangrijpen. Het zal je niet alleen meer positiviteit brengen, maar het kan je zeker ook helpen bij het verwerkingsproces. Qua gezondheid doe je er verstandig aan meer water te drinken overdag. Lastig? Neem een flesje mee, dit drinkt zoveel makkelijker weg. Je zult je echt fitter voelen en minder hoofd- en buikpijn hebben.

Waterman

20 januari - 18 februari
Op je werk loopt het niet helemaal zoals het zou moeten lopen. Je probeert wel oplossingen aan te dragen, maar om de een of andere reden is niemand bereid jouw briljante adviezen aan te nemen. Misschien heeft het iets te maken met het feit dat je hun ideeën bij voorbaat al met een sierlijke boog de prullenbak in slingert zonder de indruk te wekken er ook maar héél even serieus over na te willen denken? Het contact met je broer of zus verbetert. Er is geen sprake meer van onzinnige ruzies, onderlinge jaloezie of andere ergernissen. Het was allemaal zo zinloos en gelukkig zien jullie dit allebei ook in. Na een periode van te lang en te vaak binnen zitten in verband met werk of ziekte, is het nu een fantastisch moment om weer wat vaker naar buiten te gaan. Als je je hier te moe voor voelt, bedenk je dan dat je van buitenlucht vooral ook energie krijgt!


 

Vissen

19 februari - 20 maart
Je partner staat momenteel iets te veel op zijn of haar strepen en probeert je te commanderen als een hondje. Je bent dan wel goed, je bent zeker niet gek! De hoogste tijd om even die mooie grote witte scherpe tanden van je te laten zien. Want ook al gedraag je je meestal als een kleine brave witvis, in jou schuilt wel degelijk een grote, wilde witte haai! Genoeg is genoeg, zullen we maar zeggen. Een onverwacht goed bericht luidt het begin van succes in. Je bent helemaal klaar voor een nieuwe start, zowel op zakelijk gebied als in de privésfeer. Hoewel je nog twijfelt, kun je er zeker van zijn dat je hier geen spijt van zult krijgen. In de liefde speelt seksualiteit een behoorlijk grote rol. Er staat zelfs een oneerbaar voorstel op het menu deze week. Of je hier op ingaat moet je natuurlijk helemaal zelf weten, maar een compliment is het sowieso. Het komt namelijk niet uit een cheap-ass hoek, diegene heeft wel degelijk smaak!

Ram

21 maart - 19 april
Er komt je ter ore dat iemand die altijd lief en aardig doet in je gezicht, achter je rug de meest lelijke dingen over je zegt. Maak je niet dik. Het is een teken dat je zo mijlenver boven deze persoon staat, dat hij of zij het nodig acht om jou naar beneden te halen, om zichzelf toch nog een heel klein beetje goed te voelen. Daarbij, wie is nu dommer? Diegene die de roddels verspreidt, of diegene die deze onzin klakkeloos voor waar aanneemt? Met beiden moet je sowieso niets te maken willen hebben. Na een enorm drukke tijd kun je nu eindelijk even je benen omhoog gooien, je ogen sluiten en volop genieten van de zon en de rust. Zo! Dit had je echt even nodig! Probeer ondertussen - als het even kan - voorzichtig na te denken over een betere planning voor straks. Je nachtrust hoort namelijk niet ten koste te gaan van je werk. Of van andere dingen. Klusjes die je niet per se om 03.00 uur 's nachts hoeft te doen, kun je sowieso beter even uitstellen tot de volgende dag.

 

Stier

20 april - 21 mei
Je komt er eindelijk achter dat een vriendschap waar je gevoelsmatig al heel lang klaar mee was, op dit moment werkelijk niets meer toevoegt aan je leven. Sterker nog, als je hem of haar vandaag voor het eerst zou zijn tegengekomen, waren jullie waarschijnlijk nooit vrienden geworden. Soms suddert een bepaald contact door uit gewoonte. Tot het uiteindelijk niets meer is dan een sociale verplichting waar je eens in de paar weken aan moet voldoen. Met de nadruk op 'verplichting'. Deleten dus. Kan gewoon. Vakantie vieren met de kinderen: meestal betekent dit dat je aan het einde van de vakantie vooral aan vakantie toe bent! Nu blijkt het echter beter uit te pakken voor je. Je kroost maakt opvallend weinig ruzie onderling, vermaakt zich prima met het grut van de buren en gaat s' avonds zonder problemen zoet slapen. Weelde! Als het je ook nog lukt om niet te veel geraffineerde suikers te eten, geen vette happen weg te werken en geen alcohol te drinken, voel je je helemaal topfit! 

Tweelingen

22 mei - 20 juni
 
Je bent weer eens helemaal over je toeren en staat op het punt er van alles uit te flappen waar de honden geen brood van lusten. Probeer op zo'n moment al je woorden in te slikken en er nog heel even rustig over na te denken. Mocht je er een uur later nog steeds hetzelfde over denken, kun je er altijd nog even op terugkomen. En dan alsnog die hele bak verwijten over de ander uitstorten. Grote kans dat je zelf inziet dat het soms beter is een mug gewoon een mug te laten blijven. Zo'n olifant neemt toch een beetje veel ruimte in...Het is een perfect moment om lekker te feesten en te flirten. Hoewel jouw bijdehante opmerkingen meestal als gladde versierpraatjes worden gezien (wat het natuurlijk ook zijn), heb je er nu verbazingwekkend veel succes mee. Brutaal zijn mag deze week en dat is mooi, want bold is your middle name! Daarnaast is het een uitstekend moment om een beslissing te nemen in een situatie die al langer speelt, maar waar je eerder niet uit leek te komen. Doorhakken die knoop!

Kreeft

21 juni - 22 juli
Hoewel je zelf behoorlijk wars bent van gezeik, ben je zelf kampioen oude koeien uit de sloot halen. Je kunt nog steeds pissig worden om iets wat iemand op 3 oktober 2011 om 12.13 uur heeft gezegd of gedaan. Deze week is het weer zover. Iets triggert jouw woede over een gebeurtenis van honderd jaar geleden. Voor je leegloopt over 'toen en toen', bedenk je nog even dat we nu leven en dat mensen echt kunnen veranderen. Na een poosje te hebben gekwakkeld met je gezondheid, zowel op fysiek als emotioneel vlak, zit je nu een stuk beter in je vel. Dit heb je mede aan jezelf te danken. De combinatie goede voeding, meer lichaamsbeweging, voldoende nachtrust, geen stress en geen foute mannen doet wonderen voor je! Plannen om je huis op te knappen? Bij de bouwmarkt staat je deze week een flinke meevaller te wachten en onverwacht krijg je ook nog extra hulp aangeboden.

 

Gerelateerd

Geen probleem!
&C maakt gebruik van cookies. Als je verder leest, ga je daarmee akkoord. Meer info »

We love cookies

Deze website maakt gebruik van cookies.
Geen probleem!

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse.

Wanneer je gebruik blijft maken van andc.tv gaan wij ervan uit dat je hiermee akkoord bent. In onze privacy voorwaarden vind je een beschrijving van al onze cookies.