Psyche
Jouw weekhoroscoop #32
Psyche
Jouw weekhoroscoop #34
Psyche
Jouw weekhoroscoop #31
Psyche
Jouw weekhoroscoop #38
Psyche
Jouw weekhoroscoop #37
Psyche
Jouw weekhoroscoop #36
Psyche
Jouw weekhoroscoop #33
Psyche
Jouw weekhoroscoop #30
Psyche
Jouw weekhoroscoop #35
Psyche
Jouw weekhoroscoop #39
Psyche
Jouw weekhoroscoop #3
Psyche
Jouw weekhoroscoop #49
Psyche
Jouw weekhoroscoop #7
Psyche
Jouw weekhoroscoop #5
Psyche
Jouw weekhoroscoop #49
Travel
Kamperen in stijl
Psyche
Jouw weekhoroscoop #41
Psyche
Jouw weekhoroscoop #42
Fashion
de actieve zeester
Psyche
Jouw weekhoroscoop #4
Psyche
Jouw weekhoroscoop #50
Meer bekijken
  1. Moods
  2. Sterrenstof
  3. Jouw weekhoroscoop #32
Psyche

Jouw weekhoroscoop #32

De zomer is nog steeds fijn. En fout! Wat een heerlijke combinatie toch. Bijna net zo fijn als een intens bitter shotje, gevolgd door een flinke hap citroen. Tequila! Heb jij je dosis sterrenstof al gehad deze week?

07-7-2017 08:00
Door Nathalie Kriek

What's up this week?     

Leeuw

23 juli - 22 augustus
Fout: Momenteel ontbreekt het je aan elke vorm van structuur. Eten, slapen, sporten, werken, je doet maar wat. Hierdoor raak je gestresst op de momenten dat je juist zou willen ontspannen en druk je op het werk je snor omdat je te moe bent. Wanneer iemand zijn hart lucht bij jou, kun je trouwens ook gewoon alleen luisteren in plaats van direct meedenken over een mogelijke oplossing. Niemand verwacht dat je tot diep in de nacht gaat zitten googlen. Probeer hoe dan ook minder stress naar je toe te trekken. Zeker de stront van een ander kun je zó niet gebruiken!
Fijn: Een bijzondere gebeurtenis zet zomaar je hele leven op zijn kop. Hoe ga je deze kans benutten? Wat je ook doet, volg je eigen gevoel, zonder je eerst af te vragen wat je man, je kinderen, je schoonmoeder, de buurvrouw, de bakker, de kapper en de juf van groep twee ervan zullen vinden. Het gaat om jou!

 

Maagd

23 augustus - 22 september
Fout: Op financieel gebied heb je nogal wat tegenslag te verduren. Onverwachte rekeningen vallen op de mat en ja hoor, je hebt ook nog een bekeuring te pakken. Of het nu gaat om fout parkeren, te hard rijden of appen achter het stuur, je hebt 'm gewoon verdiend. Kwaad worden mag. Natuurlijk. Maar dan wel op jezelf. Laat het idee los om in korte tijd op illegale wijze veel geld te verdienen. Vooral deze week zal het recht zegevieren, dus het is zeker geen goed moment voor een ramkraak.
Fijn: Je bent toe aan rust met een grote R. Even geen afspraken, bezoek of andere drukte om je heen. Geen geklets, gezeur of gedoe in welke vorm dan ook. Films kijken en boeken lezen. En stoppen met roken. Het wachten op een zekere uitslag wordt deze week beloond. En je zult absoluut blij zijn met het resultaat!Weegschaal

23 september - 22 oktober
Fout: Er valt even geen land met je te bezeilen. Soms best leuk hoor, zo'n ongedurig typje dat overal voor in is en lekker gek kan doen op z’n tijd ('Hoe ouder hoe gekker, joehoe!'), maar deze week slaat de weegschaal letterlijk een beetje door. Je doet de vreemdste aankopen, komt afspraken niet na, zoent met te jonge jongens, flirt met te oude knarren en trekt op een negatieve manier alle aandacht naar je toe. Probeer jezelf weer een beetje in het gareel te krijgen. Voor je het weet ben je de dorpsgek.
Fijn: Het is een perfect moment om iets nieuws te beginnen. Of je nu het plan hebt om te gaan verhuizen, een nieuwe opleiding te volgen of kampioen hotdogs eten te worden, als je nu de eerste stappen durft te zetten, ben je straks verzekerd van een goede basis en een zeer gunstig verloop.

 

 

Schorpioen

23 oktober - 21 november
Fout: Eigenlijk heb je het allemaal prima voor elkaar, maar voor je gevoel ontbreekt er nog iets. Je weet alleen niet wat. Daarom doe je allerlei dingen waarvan je hoopt er voldoening uit te halen. Waarom gun je jezelf niet gewoon eens wat rust? Je hoeft echt niet altijd te presteren om aardig gevonden te worden. Je hebt moeite in slaap te komen en dit komt niet in de laatste plaats doordat je in je bed ligt te malen over allerlei zaken die er eigenlijk niet echt toe doen. Bij wijze van afleiding kijk je te lang tv.
Fijn: Een hele dikke financiële meevaller is te verwachten. Bedenk goed wat je met dit geld wilt gaan doen, want voor je het weet heb je met dat aangeboren gat in je hand, lekker impulsief een last minute reis naar Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoc geboekt. Ja, die plaats bestaat echt en er is geen ruk te doen.


 

Boogschutter

22 november - 21 december
Fout: Je laat je weer eens behoorlijk op stang jagen. Iemand lokt je probleemloos uit je tent en vervolgens klim je via de kast húp, tot bovenin de gordijnen. Het betreft ook nog eens iemand van wie je al weet dat hij of zij het prachtig vindt om je op deze manier te pakken te nemen. Waarom kun je het niet gewoon van je af laten glijden? Op de app word je genegeerd door een vriendin. Nou, dat is ook wat! Zelf geef je wel altijd direct antwoord als ze je wat vraagt. Of...?
Fijn: Een goed gesprek werpt een heel ander licht op een situatie waar je eigenlijk geen vertrouwen meer in had. Daarnaast is het een heerlijke week om veel tijd door te brengen met je gezin. Genieten van gezinsgeluk kan echter ook zeer vermoeiend zijn, dus doe je er wel verstandig aan om niet tot in de kleine uurtjes aan de flessen wijn te blijven lurken. Oké. Eentje dan.

Steenbok

22 december - 19 januari
Fout: Je wordt overvallen door depressieve gedachten en neerslachtige buien. Probeer deze niet al te veel te botvieren op je familie, vrienden en collega's. In plaats daarvan zou je er goed aan doen wat meer open kaart te spelen over wat je voelt en wat je denkt. Als je nou eerst eens zou beginnen met het leren uitspreken van het woord 'sorry'? Je zult er heus niet direct in stikken! Iemand die jou niet kent noemt je arrogant. Van iemand die jou niet persoonlijk kent, moet je zulke dingen sowieso nooit persoonlijk opvatten.
Fijn: Een onverwachte ontmoeting met iemand aan wie je via vrienden wordt voorgesteld, mondt uit in een alles verterende verliefdheid. Of de liefde wederzijds is vertelt het verhaal nog niet, alles heeft immers tijd nodig om te groeien. Maar neem maar van deze horoscoop aan dat het wel goed zit tussen jullie!

 

Waterman

20 januari - 18 februari
Fout: Je hebt het gevoel een beetje vast te zitten. Je wilt een heleboel, maar op de één of andere manier komt het er niet van of lopen bepaalde zaken vertraging op, waardoor je er niet mee verder kunt. Natuurlijk is dat ontzettend vervelend, maar als je zelf ook nog eens doelloos op je luie kont gaat zitten wachten, komt er helemaal niets meer in beweging. Blijf werken aan je conditie, zorg dat je fit blijft, blijf kijken naar oplossingen. Beweging trekt beweging aan. En stilstand is hoe dan ook achteruitgang. Altijd.
Fijn: Een tijdje was je verdrietig, na het verbreken van je relatie. Kan gebeuren. Maar nu bevalt het leven als single je weer helemaal prima. Vooral wanneer je deze week een uitstapje maakt met vrienden en er iemand meegaat die al een poosje een oogje op je blijkt te hebben. Hoewel het een vakantieliefde betreft van tijdelijke aard, geniet je er met volle teugen van.

 

Vissen

19 februari - 20 maart
Fout: Je praat niet vaak over jezelf, met als gevolg dat een ander tijdens een 'gezellig kopje koffie' haar kans grijpt om alléén maar over zichzelf te gaan zitten blaten. Terwijl jij op de klok kijkt en bedenkt wat je allemaal nog meer had kunnen doen dit uur, zit zij lekker op haar praatstoel te oreren. Over haar werk dat jou niet interesseert, over haar collega's die jij niet kent en over haar blagen van kinderen waar je als het even kan met een grote boog omheen loopt. Pff. Als je naar gemekker wilt luisteren kocht je wel een geit, of wat? Een goed moment om te stoppen met dat oubollige 'koffie drinken' met elkaar.
Fijn: Wellicht kun je deze week een werk-, huur- of koopcontract ondertekenen. Wat het ook is, het komt als een geschenk uit de hemel. Een onbeantwoorde liefde uit het verleden toont plotseling - alsnog - interesse in je. Beetje laat, vriend. Zo heerlijk om hem alsnog af te kunnen poeieren.

Ram

21 maart - 19 april
Fout: Je bent een beetje jankerig en dit komt omdat je wat overspannen bent. Je doet teveel tegelijk en je neemt te weinig tijd voor jezelf. Daarbij ben je totaal niet flexibel wanneer iemand je onverwacht om hulp vraagt. Gek genoeg heb je wel alle tijd om te appen, te facebooken en te instagrammen. Conclusie: je verdeelt je tijd verkeerd. En alsof dat allemaal nog niet erg genoeg is, ga je nog te laat naar bed ook. Pak weer eens fijn een goed boek en zet je telefoon gewoon uit. Of gooi hem weg.
Fijn: Diegene waar jij je zinnen op hebt gezet (privé of zakelijk), heeft eindelijk toegehapt. Als je het nu eens rustig op zijn beloop laat en niets forceert (en hem of haar dus ook niet bestookt met uitnodigingen, reminders of andersoortige bulkmail), zul je nog tot ver in de toekomst van dit contact kunnen genieten.

 

Stier

20 april - 21 mei
Fout: Wat als je je er eens een keertje niet mee bemoeit? Vooral je kinderen moeten jouw onvoorwaardelijke moederliefde weer vreselijk ontgelden deze week. Natuurlijk bedoel je het goed, maar in vredesnaam: ga uit hun aura en geef ze een klein beetje meer ruimte. Op je werk voel je je direct aangesproken wanneer iemand een onaardige opmerking maakt. Zegt dit misschien meer over jou dan over de ander? Waarom ben je zo onzeker?
Fijn: Na een periode van eenzaamheid ga je weer een wat gezelligere periode tegemoet. Je wordt uitgenodigd voor een feestje en krijgt de kans weer eens wat bij te kletsen met oude vrienden. Een opwindende flirt wordt verstoord door een jaloerse ex. Niet fijn? Echt wel. Die amok makende furie op de achtergrond maakt het allemaal net een beetje spannender. Wat? Zit je haar nu expres uit te dagen?

 

 

Tweelingen

22 mei - 20 juni
Fout: Het lijkt wel of je met iedereen ruzie hebt. Wat een nare mensen toch allemaal! Zo enorm irritant dat ze niet kunnen omgaan met jouw veeleisende, koppige, sarcastische, drammerige en zeer aanwezige gedrag. Je zou ze! Qua werk leg je voor jezelf de lat iets te hoog. Je bent enorm gemotiveerd, maar sommige dingen kun je echt beter nog even voor je uitschuiven tot je meer ervaring hebt opgedaan of meer innerlijke rust hebt om te leren. Te snel vooruit willen leidt nu geheid tot een teleurstelling.
Fijn: Je brengt veel tijd buiten door. In de tuin of op het balkon, afgewisseld met een bezoekje aan het strand, heb jij het deze week prima naar je zin. Zonnen, lezen, werken, barbecueën. Smeer je goed in, want voor je het weet heb je een tomaatroodgekleurde tronie en staan de vellen op je neus. Niet charmant!

Kreeft

21 juni - 22 juli
Fout: Je hebt je scharen in iemand vastgezet en bent niet van plan hem ooit nog los te laten. 'K(n)ip ik heb je!' Hartstikke fijn natuurlijk dat je je grote liefde hebt gevonden en dat je graag wilt dat hij bij je blijft. Maar... als je 's nachts droomt dat hij uitgebreid met je beste vriendin zit te vozen, wil dat niet direct zeggen dat hij dit ook echt gedaan heeft of überhaupt plannen heeft in die richting. Dus niet meteen gaan schoppen en slaan, dat is zo ongezellig. En dan nog iets. Geen drank en drugs meer voor jou. Je kunt er niet zo goed meer tegen. Blijkt.
Fijn: Jouw week kan niet meer stuk. Je geniet met volle teugen van je vrije tijd, je nieuwe liefde blijkt een blijvertje, je werkt met plezier aan de nieuwe inrichting van je huis en je dieet lijkt ook nog top te werken. Tijd om een mooie bikini te scoren, want je nieuwe vent wil dolgraag met je zwemmen.

 

gerelateerd

Geen probleem!
&C maakt gebruik van cookies. Als je verder leest, ga je daarmee akkoord. Meer info »

we love cookies

Deze website maakt gebruik van cookies.
Geen probleem!

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse.

Wanneer je gebruik blijft maken van andc.tv gaan wij ervan uit dat je hiermee akkoord bent. In onze privacy voorwaarden vind je een beschrijving van al onze cookies.