Psyche
Jouw weekhoroscoop #30
Psyche
Jouw weekhoroscoop #34
Psyche
Jouw weekhoroscoop #36
Psyche
Jouw weekhoroscoop #39
Psyche
Jouw weekhoroscoop #38
Psyche
Jouw weekhoroscoop #32
Psyche
Jouw weekhoroscoop #32
Psyche
Jouw weekhoroscoop #35
Psyche
Jouw weekhoroscoop #37
Psyche
Jouw weekhoroscoop #33
Psyche
Jouw weekhoroscoop #12
Chantal Janzen heeft vaker pech dan geluk op vakantie
Psyche
Jouw weekhoroscoop #52
Psyche
Jouw grote jaarhoroscoop #2018
Psyche
Jouw weekhoroscoop #44
Fashion
Glam-plee
Annet Raket viert de zomer met Alex
Fashion
het volmaakte visje
Travel
Kamperen in stijl
Psyche
Jouw weekhoroscoop #42
Psyche
Jouw weekhoroscoop #46
Meer bekijken
  1. Psyche
  2. › ›
  3. Jouw weekhoroscoop #31
Psyche

Jouw weekhoroscoop #31

Vanaf nu vaste prik op maandag: jouw persoonlijke weekhoroscoop. De ram wordt deze week getest op zelfbeheersing, de maagd krijgt positieve veranderingen op fincancieel vlak en de weegschaal moet haar klunzigheid deze week in toom houden. Wat hebben sterren deze week voor jou in petto? 

31-7-2017 08:00
Door Nathalie Kriek

What's up this week?     

Leeuw

23 juli - 22 augustus
Fout: Wanneer je, na voortdurend voor anderen in de houding te zijn gesprongen, eindelijk eens voor jezelf kiest, krijg je meteen het verwijt 'egoïst' naar je mooie hoofd geslingerd. Probeer erboven te staan. Diegene die niet inziet dat je straks werkelijk eraan onderdoor gaat als je nu niet even pas op de plaats maakt, is te dom om te kakken en eigenlijk het tegenaan praten niet waard. Fijn: Een verbeterd inzicht in je financiën zorgt ervoor dat het je minder moeite kost om wat vaker je creditcard thuis te laten, in plaats van er non-stop wild mee om je heen te wapperen. Een nieuwe hobby brengt je de rust en ontspanning waar je zo naar verlangt. In het weekend maakt een bezoek aan je ouders dierbare herinneringen los.

 

Maagd

23 augustus - 22 september
Fout: Een bezoek aan de kapper loopt finaal uit de hand. Of er nu sprake is van een misverstand of een knipgrage kapster met het inzicht van een schele kaketoe, het resultaat is om te janken: Coupe de Ratatouille, de katten blazen ernaar. Mocht er deze week dus een afspraak bij de kapsalon gepland staan: direct annuleren, nu het nog kan! Fijn: Een gesprek op je werk kan leiden tot een andere functie binnen hetzelfde bedrijf. Een nieuwe baan bij een andere werkgever behoort echter ook tot de mogelijkheden. Hoe dan ook leidt deze verandering tot meer inkomsten. Die je overigens goed kunt gebruiken want geheel onverwacht loop je halverwege de week zomaar tegen een nieuwe woning aan, die je wel heel erg bevalt. Of een andere auto. Dat kan ook.

Weegschaal

23 september - 22 oktober
Fout: Lekker buiten werken is natuurlijk prima, je ontspant ervan en de tuin knapt er ook nog eens lekker van op. Maar een ongeluk zit in een klein hoekje en voor je het weet lig je op je kop - met een ladder in je nek - languit in de heg. Doe één ding tegelijk en laat je niet afleiden door die lekkere boy next door die in zijn blote body het gras staat te maaien. Fijn: Je hebt zowaar deze week een hele avond het hele huis voor jezelf alleen. Maak hier optimaal gebruik van. Ga uitgebreid in bad met een goed glas wijn en een boek, en ontspan! Daarna rol je heerlijk rozig je bed in. En daar was je ook wel weer eens aan toe na die nachtbrakerij van de laatste tijd. Probeer wat vaker lekker op tijd te gaan slapen, dat is beter voor je weerstand.

 

 

Schorpioen

23 oktober - 21 november
Fout: Het is weer 'die' tijd van de maand. De wikkels Chocolonely liggen all over the place, je hebt het ijskoud, bent schijtchagrijnig en vooral ook heel erg zielig want 'niemand houdt van je' en 'je moet altijd alles alleen doen'. Zielig? Zielig? De personen in jouw naaste omgeving die de hele week met dit natuurgeweld moeten zien te dealen, die zijn zielig! Fijn: Je zat al een poosje niet helemaal lekker in je vel. Beetje verkouden, beetje ziekjes. Deze week voel je je weer wat fitter en is het een goed moment om de hele zolder op te ruimen en de schuur uit te mesten. Zet alles bij het grofvuil of breng het naar de kringloopwinkel. Dat ruimt lekker op, zowel in je huis als in je hoofd. Tevens ontdek je de helende werking van structuur. En smoothies!

 

 

Boogschutter

22 november - 21 december
Fout: Je bent een beetje in de war. Er gebeuren dingen in je hoofd, in je hart én in je omgeving en het kost je behoorlijk wat moeite om alles voor jezelf netjes op een rijtje te krijgen. Als een verdwaalde voetzoeker tol je stuurloos in de rondte, je zegt stomme dingen, hebt last van hartkloppingen en een onbestendig gevoel in je buik. Je kunt het vergelijken met een verliefdheid op iemand, waarbij je niet weet of het wederzijds is. Oh, wacht... Fijn: Wegens omstandigheden ben je genoodzaakt een bepaalde routine om te gooien. Hoewel je er in eerste instantie van in paniek raakt, blijkt enige flexibiliteit je eigenlijk wel heel goed te bevallen. Probeer wat meer met de dag te leven in plaats van altijd maar alles - tot ver in de toekomst - te willen plannen.

Steenbok

22 december - 19 januari
Fout: Je bent een beetje aan het overdrijven en doet van alles net iets te veel. Te veel eten (dikke reet), te veel drinken (kater), te hard trainen (blessure), enzovoort. Wanneer je in het ene bent doorgeslagen, probeer je dit met het andere recht te breien, waar je vervolgens dan ook weer in doorslaat. Google het woord 'balans'. Dat is namelijk wat je nu nodig hebt. Fijn: Een wandeling door een oude buurt waar je vroeger vaak kwam, maakt je haast weemoedig. Waar blijft de tijd. Toch is dit ook een mooi moment om je te realiseren dat vroeger echt niet alles beter of mooier was. Het lijkt alleen maar zo, omdat die periode nooit meer terugkomt. Wat wel degelijk weer terugkomt is jouw drang om hogerop te komen in je werk. Besteed nu je aandacht aan het nemen van de eerste stap in die richting. Wat je wilt, is namelijk niet onhaalbaar!

 

 

Waterman

20 januari - 18 februari
Fout: Op je werk is goede communicatie momenteel ver te zoeken. Niemand is duidelijk, iedereen praat langs elkaar heen. De ergste van allemaal is nog wel die Willem de Zwijger, die denkt dat je gedachten kunt lezen. Hoe dan ook, praten heeft op dit ogenblik sowieso geen enkele zin. Bespaar je de moeite en denk bij jezelf: ik zeg maar zo, ik zeg maar niksFijn: Kinderen spelen deze week een belangrijke rol. Je neefje of nichtje, broertje of zusje, je eigen kinderen of je kleinkinderen. Ga lekker met ze naar het strand, zwembad of bos. Een mooi moment om ook jouw eigen innerlijke kind weer even heerlijk buiten te laten spelen. Wanneer was de laatste keer dat jij je echt nergens zorgen over maakte?

 

Vissen

19 februari - 20 maart
Fout: Je raakt ontzettend snel afgeleid door alle drukte om je heen. Thuis, op je werk, op straat, in de supermarkt. Wéér iemand die ongevraagd een lulverhaal afsteekt terwijl je gewoon je appeltjes staat af te wegen. Iedereen lijkt iets van je te willen, terwijl jij alleen maar met rust gelaten wilt worden. Fijn: Het is een perfect moment om nu eens en voor altijd van je verslaving af te komen. Wat het ook is, roken, te veel drinken, te vaak gamen, netflixen tot vroeg in de morgen, drugs, seks, gokken... Als je deze week om hulp durft te vragen, is de kans zeer groot dat het je daadwerkelijk gaat lukken! Verder doet elke vorm van vernieuwing je goed. Een nieuwe indeling van je meubilair, een nieuwe look. Ja. Misschien zelfs een paar nieuwe vrienden.

 

Ram

21 maart - 19 april
Fout: Je was redelijk goed bezig met het jezelf aanmeten van een gezonde(re) levensstijl, maar hé, waar is dat pak roze koeken gebleven? Probeer jezelf echt te beheersen, want voor je het weet verval je weer in je oude gewoonten en prak je binnen het kwartier zes glacés en vijf Bastognes naar binnen. En een halve rol biscuitjes. Nou, nou, Ram, zo lekker is het nou ook weer niet! Welke leegte probeer je hiermee op te vullen? Fijn: De relatie met je partner wordt steeds beter omdat jullie vaker iets samen ondernemen. Qua gezondheid zit je, ondanks een kleine terugval, nog steeds een stuk beter in je vel dan een paar weken geleden. Probeer wel iets vaker aan sport te doen. 

Stier

20 april - 21 mei
Fout: Je vergeet je boodschappen mee te nemen bij de kassa, wordt getackeld door een stoeptegel, gooit je afvalpas tegelijk met de zak in de container en je ovenschotel smaakt naar kont. Alles lijkt mis te gaan. Houd je gemak, neem geen risico's en probeer ook maar even niets nieuws uit. Doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg. Sterker nog, doe maar even helemaal niets. Dekbed over je hoofd en de deur op slot. Tot volgende week! Fijn: Na een periode van rust en ontspanning merk je dat bepaalde lichamelijke kwalen of blessures afnemen. Gelukkig breekt ook de vakantie aan, waardoor je nog enkele weken alle tijd hebt om goed na te denken over wat je na de zomer wilt gaan doen. Vooral qua werk, want bij deze werkgever heb je het inmiddels wel een beetje gezien.

 

Tweelingen

22 mei - 20 juni
Fout: Een van je grapjes valt helemaal verkeerd. Hier kun je je met geen mogelijkheid meer uitkletsen. Alles wat je nu nog zegt, maakt het alleen maar erger. Als het enigszins mogelijk is, probeer dan een dergelijke pijnlijke situatie te voorkomen door eerst een keer of zestien na te denken voor je die grote snavel open trekt. Niet iedereen begrijpt sarcasme of kan cynisme waarderen. Let ook wat meer op je voeding. Je maakt je er soms net iets te makkelijk vanaf met een pizzaatje, een magnetronmaaltijd of afhaalchinees. Fijn: Je ontmoet iemand die je al heel erg lang niet meer had gezien en de klik is er nog steeds. Een verjaardag wordt supergezellig en er doet zich een mogelijkheid voor om de eerste stap te zetten in verband met een lang gekoesterde wens.

Kreeft

21 juni - 22 juli
Fout: Check eerst je banksaldo voor je lekker aan het shoppen slaat, want geheel onverwacht wordt er een automatische betaling afgeschreven die je eigenlijk helemaal niet kunt missen deze week. Een volle boodschappenkar en een lege portemonnee zijn sowieso geen goede combinatie, maar als vervolgens je pinpas ook nog eens dienst weigert, sta je wel heel erg voor joker in de buurtsuperFijn: Een prille nieuwe liefde die je in het begin niet eens écht zag zitten, blijkt zomaar serieus relatiemateriaal. Een nieuwe cursus, studie of baan lijkt je enorm goed af te gaan. In je hart zou je je wel wat meer willen verdiepen in spiritualiteit of in een religie, maar bent een beetje bang voor de reacties van anderen. Doe het maar gewoon, je zult je er goed bij voelen.

 

Gerelateerd

Geen probleem!
&C maakt gebruik van cookies. Als je verder leest, ga je daarmee akkoord. Meer info »

We love cookies

Deze website maakt gebruik van cookies.
Geen probleem!

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse.

Wanneer je gebruik blijft maken van andc.tv gaan wij ervan uit dat je hiermee akkoord bent. In onze privacy voorwaarden vind je een beschrijving van al onze cookies.