Psyche
Jouw weekhoroscoop #31
Psyche
Jouw weekhoroscoop #32
Psyche
Jouw weekhoroscoop #34
Psyche
Jouw weekhoroscoop #37
Psyche
Jouw weekhoroscoop #39
Psyche
Jouw weekhoroscoop #36
Psyche
Jouw weekhoroscoop #38
Psyche
Jouw weekhoroscoop #33
Psyche
Jouw weekhoroscoop #32
Psyche
Jouw weekhoroscoop #35
Fashion
Glam-plee
Psyche
Jouw weekhoroscoop #4
Psyche
Jouw weekhoroscoop #18
Psyche
Jouw weekhoroscoop #49
Psyche
Jouw weekhoroscoop #50
Psyche
Jouw weekhoroscoop #3
Psyche
Jouw weekhoroscoop #49
Psyche
Jouw weekhoroscoop #10
Psyche
Jouw weekhoroscoop #8
Psyche
Jouw weekhoroscoop #45
Psyche
Jouw weekhoroscoop #52
Meer bekijken
  1. Moods
  2. Sterrenstof
  3. Jouw weekhoroscoop #30
Psyche

Jouw weekhoroscoop #30

Vanaf nu vaste prik op maandag: jouw persoonlijke weekhoroscoop. De kreeft maakt eindelijk korte metten met de social media-stalker die al een tijd op de loer ligt, de boogschutter moet haar eigen gevoel volgen en een zeer spannende overwining voor de vissen. Wat hebben sterren deze week voor jou in petto? 

24-7-2017 08:00
Door Nathalie Kriek

‘Wat wil je eerst horen, het goede of het slechte nieuws?’ Vaak kiest men in dat geval voor het slechte nieuws eerst. Immers, na een enorme domper kan het alleen nog maar beter worden. En zo is het ook met deze fijne foute weekhoroscoop. Eerst word je gewaarschuwd voor wat eventueel mis kan gaan - want hoewel spannend, toch wel fijn om je te kunnen voorbereiden - om direct daarna, als een luchtig toetje na een zware, ranzige maaltijd, getrakteerd te worden op een heerlijk positief en opbeurend vooruitzicht! Fout versus fijn: what's up this week?     

Leeuw

23 juli - 22 augustus

Fout: Denk eraan, bij eenrichtingsverkeer komt nooit iemand je tegemoet. Met andere woorden: je komt er eindelijk achter dat iemand gruwelijk misbruik van je goedheid heeft gemaakt. Eerder had je het niet zo in de gaten, of je wilde het gewoon niet zien. Gelukkig is het nu gedaan met die uitgekookte parasiet, want natuurlijk verbreek je het contact. Of je laat het vanaf nu in ieder geval verwateren. Toch?

Fijn: Bonkende, fleppende seks! Heb je een relatie, zet die dan niet zomaar op het spel voor een gruizig slippertje. Tenzij het toch al niet meer goed zat tussen jullie. In dat geval maakt een potje bedvogelen met deze mysterieuze knapperd ook niet zoveel meer uit. Op financieel gebied kom je een onverwacht grote uitgave veel makkelijker te boven dan verwacht. Tijdens een dolle avond met vriend(inn)en moet je zó hard lachen dat je er haast in blijft. Stop voor alle zekerheid een extra slip in je tas. Multifunctionele tool deze week...

Maagd

23 augustus - 22 september

Fout: Je doet je uiterste best om discussies uit de weg te gaan. Niet omdat je snel met je mond vol tanden staat, maar vooral omdat je gewoon geen zin hebt in gezeik. Toch is voortdurend je tong afbijten niet de oplossing. Het contact is op deze manier niet gelijkwaardig en je gaat je bovendien ergeren. Kom verbaal maar eens flink hard uit de hoek, dan weet de ander meteen waar hij aan toe is. Indien er alsnog gezanik op volgt, ga je gewoon een rondje fietsen. Of een pakje sigaretten halen.

Fijn: Het contact met een vrouw in jouw omgeving (die belangrijk voor je is) wordt steeds beter. Dit komt niet in de laatste plaats door een positieve verandering in je eigen houding. Bepaalde verlangens met betrekking tot een oude liefde, komen spontaan weer bovendrijven en leiden zeer waarschijnlijk tot een nacht vol passie en erotiek. Erotiek, ja. Niet te verwarren met romantiek!

Weegschaal

23 september - 22 oktober

Fout: In principe ben je klaar voor een nieuwe uitdaging. Je staat op het punt om die aan te gaan, maar bij het idee alleen al loopt het je dun door de broek. Het is nu een kwestie van even door de zure appel heen bijten. En niet terugkrabbelen op het laatste moment! Alle begin is moeilijk, maar als je nú niet doorzet, komt het er straks helemaal niet meer van en is er echt sprake van een gemiste kans.

Fijn: Je merkt dat je wat gevoeliger bent dan anders, maar niet op een vervelende manier. Maak gebruik van deze extra ‘voelsprieten’. Vooral in je werk kun je hier prima je voordeel mee doen.  Iemand neemt je in vertrouwen en vertelt je een geheim. Kennelijk straal je een bepaalde rust en betrouwbaarheid uit, waardoor de ander graag dit ei even bij jou kwijt wil. Zelf zal je per mail of brief een onverwacht goed bericht ontvangen. Dit werpt zomaar een heel ander licht op de toekomst!

Schorpioen

23 oktober - 21 november

Fout: Je agenda staat zo propvol met afspraken dat je er gewoon chagrijnig van wordt. Maar kijk nu eens goed naar al die ingeplande rommel. Verjaardagen waar je geen zin in hebt kun je sowieso schrappen. Gezellig kletsen met de narcistische broer van de jarige job, waar je normaal gesproken drie straten voor omfietst als je hem ergens ziet lopen. Of verplicht meeleven met jarige jetjes klaagtante, die de toch al zo ver te zoeken gezelligheid nog eens extra de kop weet in te drukken door alle ziektes uit haar medisch dossier op te dissen. Nee toch?

Fijn: Iets waar je je zorgen over maakte, blijkt minder erg dan je vermoedde. Het gevoel van opluchting dat je hebt, maakt je gevoelsmatig direct tien kilo lichter. Een date pakt meer dan goed uit, je krijgt mogelijk ergens geld van terug en iemand in je directe omgeving raakt zwanger. Hoe fijn kan het leven zijn!

Boogschutter

22 november - 21 december

Fout: Je hebt jezelf wijsgemaakt dat je je in bepaald gezelschap aan de nuffige aanwezigen dient aan te passen. Je bralt wat in de rondte over iets waar je totaal geen verstand van hebt en zegt iets oerdoms, waaruit dit ook meteen overduidelijk blijkt. Pijnlijk! Om dergelijke blunders te voorkomen kun je beter gewoon jezelf zijn en eerlijk zeggen dat bepaalde dingen je niet interesseren. En dat je er om die reden dus ook niets zinnigs over kunt zeggen.

Fijn: Je komt voor een belangrijke keuze te staan waar je echt een nachtje (of twee) over moet slapen, om de juiste beslissing te kunnen nemen. Volg hierbij je gevoel. Als je met je verstand ook de eventuele consequenties niet uit het oog verliest, komt het helemaal in orde. Ook is er goed nieuws te verwachten in verband met geldkwesties en een eventuele rechtszaak, hetgeen indirect ook de algehele sfeer in huis bevordert.

Steenbok

22 december - 19 januari

Fout: Je bent door wat mensen, die niet direct tot je vaste vriendenkring behoren, uitgenodigd om deel te nemen aan een gezamenlijk uitje. Alles in je schreeuwt 'nee'. Sterker nog, het liefst trek je ter plekke de gordijnen dicht. Maar omdat dit geen sociale reactie is, pas je je aan en zeg je 'misschien'. Toch doe je er verstandig aan op je eerste gevoel af te gaan en alsnog vriendelijk te bedanken. Er pakken zich namelijk donkere wolken samen boven het gezelschap, met hier en daar een bui misverstanden en een grote kans op ruzie.

Fijn: Maak je niet druk om wat anderen van je zouden kunnen vinden. Je bent omringd door leuke mensen met wie je echt een klik hebt. Echte vrienden zijn op één hand te tellen, eigenlijk heb je niemand anders nodig. Daarbij heb je je handen vol aan veranderingen van huiselijke aard, waar je lekker druk mee bent. In een kringloopwinkel ligt een item waar je enorm blij van wordt!

Waterman

20 januari - 18 februari

Fout: Je zit niet zo lekker in je vel en hebt grote behoefte aan steun en een beetje troost. Echter, iedereen lijkt het te druk te hebben. Zelfs diegenen voor wie jij zelf wél altijd klaar staat. Vriendschap is een illusie, daar kom je deze week op pijnlijke wijze achter. Hulp komt juist uit onverwachte hoek, van iemand van wie je dat het minst verwachtte.

Fijn: Je hebt een grote wens, maar bent ervan overtuigd dat het altijd wel bij dromen zal blijven. Niets is minder waar. Juist nu is het een perfect moment om serieuze stappen te ondernemen en zelf de weg naar succes te creëren. Het klopt dat je eerder wat tegenslag hebt gehad op dit gebied, maar waarom zou je hierin blijven hangen? De tijd die je nu verspilt aan piekeren en verveling, kun je echt beter anders besteden! Je zult nog verbaasd staan over het resultaat. Probeer deze week ook een vervelend hoofdstuk af te sluiten. Door het telkens te herlezen maak je jezelf echt niet minder kwaad of verdrietig.

Vissen

19 februari - 20 maart

Fout: Een onverwacht defect in of om de woning zorgt niet alleen voor veel stress maar brengt ook grote onverwachte kosten met zich mee. Het ergste is nog dat je nu je spaartegoed moet aanspreken, wat je eigenlijk voor iets anders had gereserveerd. Door dit alles lopen diverse projecten enorme vertraging op. Er zit niets anders op dan het gewoon maar te accepteren en de boel zo goed mogelijk te regelen. En er misschien een (tijdelijk) baantje bij te nemen...

Fijn: Op persoonlijk vlak behaal je een enorme overwinning. Iets waarvan je dacht dat het je nooit zou lukken, heb je nu toch gewoon geflikt! Het versterkt niet alleen je gevoel van eigenwaarde, maar zeker ook je gevoel van zelfstandigheid. Tussen alle (dure) bedrijven door, is er gelukkig ook nog een klein beetje ruimte voor een piepkleine, maar o zo verdiende, vakantie. Meteen (last minute) boeken! Kan er niemand met je mee? Prop je tas vol met heerlijk leesvoer en ga lekker alleen!

Ram

21 maart - 19 april

Fout: Deze week zit het je allemaal behoorlijk hoog en probeer je met pijn en moeite jouw innerlijke dramaqueen te beheersen. Je verwacht het niet, maar het is oké om haar voor één keer - razend en tierend - buiten los te laten. Het is wellicht niet de meest elegante manier om een geschil op te lossen, maar je kunt er tenminste wel zeker van zijn dat jouw tirade de ander flink aan het denken zet. En dat was de bedoeling!

Fijn: Op persoonlijk vlak kom je na een onrustige periode weer helemaal in balans. De rust keert weder en alles wordt helder. Je ontvangt goed met nieuws betrekking tot een goede vriend of vriendin. Waarschijnlijk valt er iets te vieren. Een huwelijk, geboorte of genezing. Besteed ook extra tijd en zorg aan je huisdier, als je die hebt. Na alle drukte rondom het baasje heeft die nu ook wat extra aandacht nodig.

Stier

20 april - 21 mei

Fout: Je hebt er een broertje dood aan, maar deze week is het absoluut aan te raden dat je het toch doet: het uiten van je gevoelens. De hel! Toch gaat dat je makkelijker af dan je nu misschien denkt, al dien je wel erop te letten dat je niet het gehele baggerdepot in één keer over tafel uitstort. Een beetje doseren alsjeblieft!

Fijn: Nadat je eindelijk eruit hebt gegooid wat je dwars zat, komt er meer ruimte voor leuke zaken! Je merkt dat je direct hoger in je energie zit en zin krijgt om meer te ondernemen, zowel binnenshuis (grote schoonmaak/opruiming) als buitenshuis (erop uit!). Ook word je uitgenodigd voor een gezellig etentje met vrienden of familie. Een onverwachte gebeurtenis maakt je haast euforisch van blijdschap. Misschien durf je na een flinke teleurstelling zelfs weer open te staan voor een nieuwe liefde?

Tweelingen

22 mei - 20 juni

Fout: Je bent in een stoute bui en voor je het weet heb je via je mobiel een ‘levend naakt’ verstuurd. Naast het feit dat het maar te hopen is dat jouw ondeugd terechtkomt bij diegene voor wie het ook daadwerkelijk bedoeld was, kun je je ook afvragen of je ermee zult bereiken waarop je hoopt. Of dat je met deze hitsige impuls juist je laatste kans hebt verspeeld. Want wat je ook doet, als de vis goedkoop is, stinkt ‘ie. En dat zal iedereen ruiken!

Fijn: Je bent ergens behoorlijk zenuwachtig over, maar gelukkig loopt het met een sisser af. Je zult het er een stuk beter vanaf brengen dan je aanvankelijk dacht. Het wordt een weekje genieten van rust en ontspanning. Een perfect moment om je alvast te verdiepen in een nieuwe cursus of opleiding. Wellicht kan deze eerste stap op de lange termijn zelfs leiden tot een nieuwe baan.

Kreeft

21 juni - 22 juli

Fout: Al een poos word je op social media door iemand gestalkt die uit is op een date met jou. Of het ware liefde is, of dat er een ander motief is om bij jou in de buurt te komen, is eigenlijk niet zozeer van belang. Wat wél belangrijk is, is dat je zo snel mogelijk van hem af komt. Hij is eng! Negeer hem te allen tijde (negatieve aandacht is ook aandacht!), blokkeer hem en schakel bij chronische hardnekkigheid gerust de politie in.

Fijn: Na een (te) drukke, stressvolle periode waarin je nachtrust nog wel eens te wensen over liet, ben je nu echt toe aan ontspanning. Niet voor een uurtje, maar voor een heel weekend. Minstens! Daarna zal je merken dat je weer vooruit durft te kijken en het je minder moeite kost de dingen waar je spijt van hebt voor eens en voor altijd achter je te laten. Wat is het eerste wat je graag zou willen doen? Bij wat extra lichaamsbeweging (in de buitenlucht) zou je je absoluut goed voelen.

Gerelateerd

Geen probleem!
&C maakt gebruik van cookies. Als je verder leest, ga je daarmee akkoord. Meer info »

We love cookies

Deze website maakt gebruik van cookies.
Geen probleem!

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse.

Wanneer je gebruik blijft maken van andc.tv gaan wij ervan uit dat je hiermee akkoord bent. In onze privacy voorwaarden vind je een beschrijving van al onze cookies.