Psyche
Jouw weekhoroscoop #51
Psyche
Jouw weekhoroscoop #5
Psyche
Jouw weekhoroscoop #4
Psyche
Jouw weekhoroscoop #3
Psyche
Jouw weekhoroscoop #13
Psyche
Jouw weekhoroscoop #12
Psyche
Jouw weekhoroscoop #8
Psyche
Jouw weekhoroscoop #10
Psyche
Jouw weekhoroscoop #6
Psyche
Jouw weekhoroscoop #7
Psyche
Jouw weekhoroscoop #9
Psyche
Jouw weekhoroscoop #52
Psyche
Jouw weekhoroscoop #11
Psyche
Jouw weekhoroscoop #50
Psyche
Jouw grote jaarhoroscoop #2018
Psyche
Jouw weekhoroscoop #48
Psyche
Jouw weekhoroscoop #49
Psyche
Jouw weekhoroscoop #49
Psyche
Jouw weekhoroscoop #47
Psyche
Jouw weekhoroscoop #42
Psyche
Jouw weekhoroscoop #40
Meer bekijken
  1. Psyche
  2. › ›
  3. Jouw weekhoroscoop #2
Psyche

Jouw weekhoroscoop #2

Daar is-ie weer: de weekhoroscoop. Tweelingen met je spiegelbeeld ben je deze week allesbehalve tevreden; pukkels, rabarberhaar, bleke tronie. En Stier, deze week ben jij een doorgewinterde huismus. Dit hebben de sterren deze week voor jou in petto. 

08-1-2018 08:00
Door Nathalie Kriek

What's up this week?     

Steenbok

22 december - 19 januari
Als jij ergens een hekel aan hebt, dan zijn het wel vertraging en miscommunicatie. En - verrassing - laat dit nu juist zijn waar jouw eerste week mee van start gaat. Ontploffen heeft echt geen zin en ook razen en tieren zal de situatie niet versnellen. Blijf kalm, tel tot honderd en voor je het weet is de kwestie alweer opgelost. Op vrijdag slaat de gezondheidswoede weer eens toe. Er moeten smoothies worden gemaakt, er dient mager en verantwoord gegeten te worden, je wilt meer gaan bewegen en meer genieten van je rust. Hartstikke mooi natuurlijk, maar probeer het nu ook eens écht vol te houden! Het weekend staat in het teken van visite. Mét hapjes en drankjes, ja. En daar gáán je goede voornemens weer. See you next year!

 

Waterman

20 januari - 18 februari
Jij gaat deze week voor ZEN. Thuis doe je het kalm aan en ook op je werk maak je je totaal niet druk. De kans is zelfs groot dat je er nog een of twee weken vakantie aan vastplakt. Of een weekendje naar de Veluwe, ook best. Fresh air, groen en plekken waar geen andere mensen zijn maken jou nu gelukkig. Het wordt nog druk genoeg het komende jaar, maar nu lekker nog even niet. In relaties en vriendschappen draag je deze week het hart op de tong, hetgeen niet altijd even gunstig overkomt. Je bedoelt het niet zo kwaad, het komt alleen een beetje rottig je strot uit. Probeer hier een klein beetje op te letten, als je niet direct het nieuwe jaar met een hok vol herrie van start wilt gaan.

Vissen

19 februari - 20 maart
Na kerst en oud en nieuw, heb jij nu helemaal zin in het nieuwe jaar. Je gaat überpositief van start en zit boordevol goede voornemens. Na een weekje 'happy-new-yearen' tegen iedereen ben je het echter wel een beetje zat. Kus, kus, kus en ga nu maar weer toeters zoeken. Vanaf dinsdag begin je echt een beetje onrustig te worden en kom je lastig in slaap. Je brein draait overuren waardoor je met moeite je eigen gedachten kunt bijhouden. Schrijf goede ideeën op om later uit te werken, tegen zoveel creativiteit valt nu niet op te werken. Zodra je met het één begint, dient zich de volgende ingeving alweer aan. Woensdag word je pas echt druk en beweeglijk, en is er letterlijk storm op komst. Kijk maar eens naar buiten, wat een woei! Dat komt door jou!

 

Ram

21 maart - 19 april
Je begint heel enthousiast aan iets nieuws, maar helaas, hoerenbaas: het blijkt op geen enkele manier ook maar enige kans van slagen te hebben. Hoewel je dit misschien ervaart als falen, is het vooral een aanwijzing dat dit niet 'jouw' richting is. Eigenlijk maar goed ook, dat de boel niet van de grond komt, want een bijzondere ontmoeting of een onverwacht bericht in je mailbox brengt nieuwe - betere- dingen op je pad, waaraan je straks nog je handen vol zult hebben. Hoewel geduld sowieso al niet je sterkste kant is, steekt je ongeduld nu nog meer de kop op. Je vindt het oké om bij vrienden langs te gaan, maar niet te lang alsjeblieft. Een uur is lang zat. En bij tante Truus volstaat een half uurtje eigenlijk ook al prima. Je hebt in ieder geval weer even je neus laten zien.

Stier

20 april - 21 mei
Op financieel gebied heb je aan het begin van het jaar meteen al niets te klagen. Er komt nog een verdwaalde bonus jouw kant op of je kunt alsnog een vertraagde gift in ontvangst nemen. Ook is het een perfecte week om serieus je plannen voor het komende jaar op papier te zetten. Bewaar deze notities zorgvuldig en kijk er van tijd tot tijd naar om je te kunnen blijven focussen op je doelen, anders is de kans groot dat je de hele reut weer laat slabakken. Hoe leuk zou het zijn als je aan het eind van dit jaar al je (behaalde!) doelen kunt afvinken? Uitgaan is deze week niet aan jou besteed. Het liefst blijf je lekker thuis, een beetje tutten en frutten. Je ouders en je kinderen spelen een belangrijke rol, jullie koken samen, eten met elkaar en als er sprake is van bepaalde problemen binnen de familie, is het nu goed mogelijk deze gezamenlijk op te lossen.

Tweelingen

22 mei - 20 juni
Wanneer je na de kerstvakantie weer aan de slag moet met je studie of op het werk, kun je last krijgen van een enorme dip. Gatverdamme, zo geen zin! Je moet jezelf 's morgens letterlijk uit je bed trappen en dan nóg kom je maar met moeite op gang. Ook met je spiegelbeeld ben je allesbehalve tevreden. Pukkels, rabarberhaar, bleke tronie. Het feestgedruis is je duidelijk niet in de kouwe kleren gaan zitten. Tijd om weer eens flink te detoxen en je rust te pakken. Wel het werk, want we gaan ons natuurlijk niet als een slappe hap ziek melden! Buren, familie of vage kennissen die jou deze week om hulp willen vragen, komen van een koude kermis thuis. Tweeling doet voor niemand de deur open, of zegt gewoon hartgrondig 'nee'. Tot het einde van de week doe je niets anders dan cocoonen en heb je zelfs zin om je huis op te ruimen en schoon te maken. En dat is niet alleen nuttig, maar ook nog eens hard nodig!

Kreeft

21 juni - 22 juli
Vorig jaar ben je druk bezig geweest met het beramen van nieuwe plannen en direct in de eerste week van het nieuwe jaar, ontvang je een bericht wat hiermee in verband staat. Je kunt meteen aan de bak! Misschien schrik je er in eerste instantie van, komt het allemaal wat sneller dan verwacht. Geen gemaar, als je het niet doet komt er later helemaal niets meer van. Dit is voorlopig de enige kans om je dromen waar te maken! Halverwege de week is het tijd voor romantiek. Het is dan een uitstekend moment om flink wat tijd door te brengen met je geliefde, goede gesprekken te voeren en lekker wat aan elkaar te friemelen. In het weekend kun je last hebben van vermoeide voeten. Een verkwikkend badje, pedicure of voetmassage is dan een zeer goed idee.

Leeuw

23 juli - 22 augustus
Je hebt het hele jaar 2017 de tijd gehad om na te denken over wat je in 2018 wel en niet meer wilt. Als je bepaalde plannen wilt doorzetten, is nu de tijd om spijkers met koppen te slaan. Je kunt nu wel weer braaf verdergaan waar je gebleven was, maar is dat ook echt wat je wilt? Durf daadwerkelijk actie te ondernemen, voor je het weet is het weer december! Zowel thuis als op het werk heb je de neiging geïrriteerd te reageren op je omgeving. Je hebt wel zin om te praten, maar zodra iemand het niet met je eens is, ben je er klaar mee en gooi je de kop in de wind. Ga dan meteen maar even een ommetje maken ook; buitenlucht is goed voor je. Na een ontspannen wandeling voel je je fitter, rustiger en ben je minder prikkelbaar.

 

Maagd

23 augustus - 22 september
Je hebt het retedruk en nog het minst met jezelf. Vooral anderen eisen al je tijd en energie op en je hebt er nu alweer de balen van. Gedoe met je geliefde, gezeik in de familie, een kind met griep en gedonder op je werk. Je loopt letterlijk op je haarwortels en 's avonds kun je van ellende niet in slaap komen. En wat is dat? Een opgezette buik en gezwollen enkels? Klopt, je houdt nu gemakkelijker vocht vast. Wat een kutweek! Zo tegen het weekend speelt je smetvrees ook nog eens op. Je poetst, veegt, dweilt en lapt je helemaal het schompes. Daarna ben je zelf aan de beurt. Uren weken in een warm bad of langdurig douchen zijn vooral op vrijdag jouw favoriete bezigheden. Boekje mee, maskertje op, muziekje aan of doe eens gek: alles tegelijk.

Weegschaal

23 september - 22 oktober
Na de kerstvakantie moet je weer helemaal wennen aan het 'gewone' leven. Van alle kanten krijg je werk toegeschoven, want Weegschaal 'kan dat wel handlen'. Ja. Natuurlijk kun je dat. Maar of het ook redelijk is wat men van je verwacht is een tweede. Kijk het gerust nog even aan en trap direct op de rem zodra het je te gortig wordt. Plotseling blijkt er dan toch zomaar een oplossing voorhanden te zijn. Dit weekend is een goed moment om een bezoekje te brengen aan de meubelboulevard of om even binnen te wippen bij de kringloopwinkel en wat unieke vintage items te scoren. Op de terugweg heb je trek in een patatje mét (gewoon doen!) en nadat je thuis je verse aankopen op hun plekje hebt gezet, volgt een heerlijke avond met tv en voetjes op de tafel. Goed zo, verwen jezelf maar eens flink. Je hebt het dubbel en dwars verdiend!

23 oktober - 21 november
Het nieuwe jaar biedt jou direct al nieuwe kansen. Mits jij jezelf durft te laten zien. Met afwachten zal er weinig veranderen, maar moet je eens kijken wat er gebeurt als de Schorpioen onder zijn steen vandaan komt! Dan zijn opeens alle ogen op je gericht en ziet men zowaar wat jouw talenten zijn en hoe men hier optimaal gebruik van kan maken. Natuurlijk hangt hier wel een prijskaartje aan, voor niets gaat de zon op. Durf te onderhandelen! In het weekend bruis je van de energie en heb je een enorme behoefte om fanatiek te gaan sporten of je dubbele dosis energie te botvieren op de achterstallige klussen in en om het huis. Sloof je echter niet direct als een malle uit in de gym en neem tijdens het doe-het-zelven geen onnodige risico's, op wankele krukjes of trapjes. Verricht ook beslist geen kunst-en-vliegwerk aan plafonds of op daken. Je bent nu uiterst gevoelig voor blessures!

 

Boogschutter

22 november - 21 december
Je hebt in de kerstvakantie flink kunnen uitrusten. Je verschijnt dan ook weer helemaal fris en fruitig op je werk. Alles gaat je goed - en ook nog redelijk makkelijk - af. Er is geen sprake van stress en ook thuis gaat het er heerlijk ontspannen aan toe. Wat een fijn begin van het nieuwe jaar! Je sereniteit blijft ook bij anderen niet onopgemerkt. Vooral aan het begin van de week doet men graag een beroep op je. Of het nu gaat om het geven van advies, de hond uitlaten of het voeren van de fretten, iedereen weet wel een klusje voor je te bedenken. Ga niet overal in mee en zeg gerust ook af en toe 'nee'. Dat je even niets te doen hebt, wil namelijk niet zeggen dat je je verveelt of zo, laat dat duidelijk zijn. Deze week zijn voorspellende dromen geen uitzondering, dus probeer ze te onthouden.

 

Gerelateerd

Geen probleem!
&C maakt gebruik van cookies. Als je verder leest, ga je daarmee akkoord. Meer info »

We love cookies

Deze website maakt gebruik van cookies.
Geen probleem!

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over je gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse.

Wanneer je gebruik blijft maken van andc.tv gaan wij ervan uit dat je hiermee akkoord bent. In onze privacy voorwaarden vind je een beschrijving van al onze cookies.